PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : benzin pompası?

Ali Özdoğan
05-12-2011, 19:02
2 gün önce benzin pompası bozuldu, bugün itibariyle değiştirdik içinden walbro çıktı yerine rx diye kalitesiz bişey taktık.Ben orjinal düşünüyordum ama bir kaç ustadan markanın bi öneminin olmadığını duydum.
Şimdiki düşüncem bu arızalı walbroyu tamir ettirebilirmiyim?eğer edilirse tekrar aynı problemi çıkartırmı? ve bunu izmirde yapabilicek iyi bir usta varmı?
araç daewoo nubira..

tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

Osman Bahadır
05-12-2011, 19:06
LPG mi var arabada? Depoda az benzinle mi geziyorsun?

Ali Özdoğan
05-12-2011, 19:13
evet lpgli haftada 20 lira benzin atıyorum sadece çalıştırırken kullanıyorum onuda yani devamlı lpgde
az benzinle gezmekten değilde hiç benzin olmadığında hava çektiği için arıza yaptıgını soylediler.

Osman Bahadır
05-12-2011, 19:23
Arabana benzinde binmediğin için, binsen bile benzinde performans beklentin olmadığı için pompanın kalitesinin pek de önemi yok.

Bence sürekli LPG'de biniyorsan, sadece çalıştırırken benzin kullanıyorsan benzin pompasına zaman rolesi koydur. Araç çalıştıktan 3-5 dakika sonra kapatsın. Veya LPG kesicisinden tetikle, LPG'ye geçince kapatsın. Veya içeriye roleden bir düğme çek. Kendin kapat.

Diğer türlü az benzinle her pompada sorun yaşarsın.

yavuz364
05-12-2011, 19:28
Depo içi walbro pompa tamir edilmez...

Eğer düşünürseniz elimde hatüstü walbro pompa var, bozulma ihtimali depoiçi walbrolara göre %90 daha düşük.. Gördüğünüzde anlarsınız zaten hemen hemen 2-3 katı boyutunda.. 220tl ye verebilirim..

Ali Özdoğan
05-12-2011, 22:04
Depo içi walbro pompa tamir edilmez...

Eğer düşünürseniz elimde hatüstü walbro pompa var, bozulma ihtimali depoiçi walbrolara göre %90 daha düşük.. Gördüğünüzde anlarsınız zaten hemen hemen 2-3 katı boyutunda.. 220tl ye verebilirim..

teşekkür ederim