Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ANKARA'dan sevgilerle Bravo HGT R5 20V :) ......

Görkem
05-12-2011, 20:17
dün gece değişik bi kaç video denemesi yaptık herkesin kulakları şenlenmesi açısından paylaşmak istedim :p ,,osmanın yeni aldığı aparatları deneyelim dedik :D ilk denememizden dolayı biraz acemilik çeksekte benim için amaç zaten sadece sesi almaktı ;) ,,,onuda başardık gibi :)

DİP NOT= HD ve 5+1 ile izlenmesi şiddetle tavsiye olunur :heyoo: :p :D

RXaeGI-k1gM

aynı video benim emektar ama kesinlikle ses çekmede çok beğendiğim casio dan çekim ;)

ut37Ewt_eMU

bir başka deneme bunu osman kaçırmış zaten iyiki çift kamera çalışmışız :p :D

EM4KeEr5z4k

diğer bir çekim içerden dışardan ortaya karışık :icon_tup:

iVTDtd9cNCg

OmerRS
05-12-2011, 20:19
Fiesta daha iyi gibi sanki la.

Ertug_T.
05-12-2011, 20:19
izle izle sıkılmaz insan :D maşallah hgt mize =)

keskinli_ali
05-12-2011, 20:20
hey maşşallah ya bu ses olayın bittiği yer :) görkem iç kamera ve dış kamera olayı süper olmuş ya bende istiyorum :)

tyMu
05-12-2011, 20:20
maşallah king :D herzamanki gibi şahane senin aracın seside gidişide kazasız belasız :)

Görkem
05-12-2011, 20:21
Fiesta daha iyi gibi sanki la.

Allahına gurban :) onun yeri ayrı cosworthh fiesta :D

erh
05-12-2011, 20:22
Hacı hasta hasta dinletiosun bunları aldırıcaksın bi hgt ya !

MeRtCaN
05-12-2011, 20:23
maşallah
bizde geliyorduk arkadan Typer ve vti senfonısı yapacaktık
polıs korkuttu bızı :)
guzel olmus valla vıdeo :)

Görkem
05-12-2011, 20:25
Hacı hasta hasta dinletiosun bunları aldırıcaksın bi hgt ya !

haHH bende onu diyodum zaten :p şifa niyetine lokman hekim ilacı bunlar :D :D

Görkem
05-12-2011, 20:31
maşallah
bizde geliyorduk arkadan Typer ve vti senfonısı yapacaktık
polıs korkuttu bızı :)
guzel olmus valla vıdeo :)

evet yaa tam şenlik havası olcaktı valla :D hayırlısı merto gene yaparız arka arkaya şöle tek videoda basarız şık olur bence :icon_tup:

silvia_s15
05-12-2011, 20:34
Maşallah ses süper.Egzost sistemi nedir.

Arasts61
05-12-2011, 20:37
...maşallah

Cliosportve
05-12-2011, 20:37
HGT sesi gibisi yok
Sanbaha kadar dinle

Görkem
05-12-2011, 20:44
Maşallah ses süper.Egzost sistemi nedir.

60 lık ara borular ufak bir orta susturucu ve sonda otto suturucu ;)

Sportline
05-12-2011, 20:51
haHH bende onu diyodum zaten :p şifa niyetine lokman hekim ilacı bunlar :D :D

bizde hastaydık hacım ilacı geç çıkarmışın, ilk videoda gazı erken bırakmasan daha ses gelirmiş :) maşallah gidişi sesi bir başka bunun :)

fatihcakin
05-12-2011, 21:05
Gayet güzel sesi var typer sanki

Görkem
05-12-2011, 21:20
bizde hastaydık hacım ilacı geç çıkarmışın, ilk videoda gazı erken bırakmasan daha ses gelirmiş :) maşallah gidişi sesi bir başka bunun :)

teşekkürler Erhanım saol,,,aynen her derde deva bu senide iyi ederdi denk getiremedik :D allahtan sık görüşüyoruz :)

erkin006
05-12-2011, 21:23
azminize hayranım her gece soğuk moğuk demeden dışardasınız hacılar:D

hgt herzamanki gibi hatta o opette ilk gördüğüm gün gibi:D

maşallah görkem:)

cheers
05-12-2011, 21:28
Vay maşallah canavar.

murat çelik
05-12-2011, 21:50
maşallah görkem ses harika

SerhatA.
05-12-2011, 21:55
Maşallah...

AşkınS.
HGT sesine hastayım yaa araçta çok güzel videolarda aynı şekilde..maşallah :)

JenGoO
Maşallah görkemcim, bi toplu resital yapalım :)

Görkem
05-12-2011, 22:14
Maşallah görkemcim, bi toplu resital yapalım :)

antalyalılar dönmüş bakıyorum sonunda :) yaparız cengizim tabiki ;) bunun içinde bi organizasyon ayarlayım ben ankara resital buluşması :D

Turboğuz54
05-12-2011, 22:18
Maşallah valla sesini cok beğendim :)

schizophrenic
05-12-2011, 22:20
5 silindirin sesini biliyoruzda , seninki ayrı bi çıkıyo görkem abi maşallah tekrardan ;)

kelalper
05-12-2011, 22:29
5 silindirlerin sesi efsane benim S70 de stock olmasına rağmen çok şık sesi var. Ama Görken sanırım Debriyajın biraz kaçırıyor.

Görkem
05-12-2011, 22:30
azminize hayranım her gece soğuk moğuk demeden dışardasınız hacılar:D

hgt herzamanki gibi hatta o opette ilk gördüğüm gün gibi:D

maşallah görkem:)

teşekkürler Erkinim elimizden geldiğince kondisyonu tutmaya çalışıyoruz işte :)

Vay maşallah canavar.

Cano görüşemiyoruz farklı günlerde farklı yelerde birbirimizi soruyoruz olmuyo böle :D teşekküler kardeşim görüşmek üzere diyorum

HGT sesine hastayım yaa araçta çok güzel videolarda aynı şekilde..maşallah :)

çok saolun güzel dileklerniz için,,,Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin :icon_tup:

5 silindirin sesini biliyoruzda , seninki ayrı bi çıkıyo görkem abi maşallah tekrardan ;)

hahah :D o dediğin 5 silindire binenler bana seninki 6 silindir diyolar o yüzden :D,,bende onlara sizinki aslında 1.6 diyorum biliyosun :p

golfcu0101
05-12-2011, 22:41
maşallah kardeşim ses tam nokta olmuş tok ve yırtıcı

GokhanErol
05-12-2011, 23:37
hacııı maşAllah nazar değmesin hgt kinge akşam canlı dinlemek isterdim ama poliz taklınca dünyaları dolaşmak zorunda kaldım...:D
osman ve ömerinde eline sağlık şu render olayını çözmesi lazım...:D
ses efsane ama yaa...:)

chiefkadir
05-12-2011, 23:46
Maşallah Görkem , bende itb yi takıyımda bigün toplu bir katliam yapalım desibel komasına sokalım balgattaki tüneli :)

keskinli_ali
06-12-2011, 00:17
Maşallah Görkem , bende itb yi takıyımda bigün toplu bir katliam yapalım desibel komasına sokalım balgattaki tüneli :)

:D:D:D bizde izlemeye geliriz

Görkem
06-12-2011, 11:52
hacııı maşAllah nazar değmesin hgt kinge akşam canlı dinlemek isterdim ama poliz taklınca dünyaları dolaşmak zorunda kaldım...:D
osman ve ömerinde eline sağlık şu render olayını çözmesi lazım...:D
ses efsane ama yaa...:)

evet Gökhanım yapıcaktık ortaya karışık yarım kaldı,,sen iste HGT resital 2 filmini çekeriz canlı heycanlı :) nası olsa beraberiz adamım ;) osman evet rendecimi neciyse bi haleltmesi şart bencede :D .....

teşekkürler kadir abim ,,,dediğin gibi hallet sende işlerini şöle bi atmosferik resitali yapalım ayarlayıp çok şık olur bencede :icon_tup:

:D:D:D bizde izlemeye geliriz

gel gel kaçırma tabi :)

kadir jdm civic
06-12-2011, 11:57
sesi muhteşem adamı mest ediyor sürende bilerek kesicide ilerliyor of of diyorum maşallah bir daha ki videolarında bir araçla denerse nasıl gittiginide görürüz hgt ler yabana atılcak makınalar degil fakat çok fazla tune edilmiyor

kolaylı
06-12-2011, 12:05
Masallah Sesı Cok Guzel :)

cliver
06-12-2011, 12:52
hey maşallahhhh sesi yeter be :D en kısa zamanda filtre eksoz yapıp bende video çekiyorum özendimm maşallah :)

Umut
06-12-2011, 14:16
Hastasıyız dedeeeeeee :)

bravo hgt
06-12-2011, 17:56
Göki maşşallah videolar on numara öküzü bol bol böğürttürmüşsün okadar geliyoz insan yapmazmı bi ortaya karışık bidahakine bende isterim :p

VWci
06-12-2011, 18:04
Maşallah ses çok güzel. Jantlarda güzel olmuş yav... Tatlı gözüküyor... ;)

trgy
06-12-2011, 18:10
maşallah muhteşem bir sesi var.

ömer artık senin gazlama videolarını görelim ;)

PPR engineering
06-12-2011, 18:17
sesler süper :)

CasabLanca
06-12-2011, 19:00
maşallah hayvan güzel böğürmüş :hehe:
işide ilerletmişsiniz aynı anda 342899832 kamere ile çekim felan

G60
06-12-2011, 19:14
Cihaz gergin gardaş...

Anu
06-12-2011, 19:34
Maaşallah bayılıyorum bu sese yav :) Neredeyse Hlx alacaktım sırf bu ses yüzünden, zorla vazgeçirdiler.

Özgür Ozan
06-12-2011, 19:49
görkem abi sana da bundan sonra gaddar görkem mi desek napsak :D:D kesici şov yapmışın:)

ergin
07-12-2011, 08:02
hey maşallah ses mükemmel. favorilerim arasında yerini aldı :) Allah tadını aldırsın.

Görkem
07-12-2011, 12:16
sesi muhteşem adamı mest ediyor sürende bilerek kesicide ilerliyor of of diyorum maşallah bir daha ki videolarında bir araçla denerse nasıl gittiginide görürüz hgt ler yabana atılcak makınalar degil fakat çok fazla tune edilmiyor

çok saolun,, evet amaç sara sara giderken ki o sesi almaktı tam kesicide değilim aslında daha hızlı kesicisi aracın ,,,,araç 3.5 senedir bende ankarada denk gördüğümüz bi çok araçla denedim zaten bi çok kişi gidişini bilir ,,forumu biraz kurcalarsanız bulcağıza eminim ;)

hey maşallahhhh sesi yeter be :D en kısa zamanda filtre eksoz yapıp bende video çekiyorum özendimm maşallah :)

teşekkürler kardeşim,,,bencede seninde videolarını bekliyoruz artık bi el at bu olaya :)

Göki maşşallah videolar on numara öküzü bol bol böğürttürmüşsün okadar geliyoz insan yapmazmı bi ortaya karışık bidahakine bende isterim :p

saolasın Ferhat abim ,,bu biraz aceleye geldi zaten ,,,5 silindirlerin sayısını arttırıp güzel bi video yaparız tabiki işin zevki kat kat arttıralım :D

Hastasıyız dedeeeeeee :)

:D:D eyvallah Umutum :icon_tup:

Maşallah ses çok güzel. Jantlarda güzel olmuş yav... Tatlı gözüküyor... ;)

teşekkürler abicim ,,,evet biraz değişik olsun dedik 3. takım jant lastiğide oluşturmuş olduk :) ,,biraz abarttık sanırım :p ama genelde beğenildi benimde içime sindi :icon_tup:

maşallah muhteşem bir sesi var.

ömer artık senin gazlama videolarını görelim ;)

ömerede çektik 1-2 tane video aslında ekleriz olmadı onlarıda ,,,ömer keyif adamı kendine müslüman ,,arabamı yaptım kendime kalsın diyo hep :D :D

sesler süper :)

çok teşekkürler herkesin beğenmesine sevindim ............

maşallah hayvan güzel böğürmüş :hehe:
işide ilerletmişsiniz aynı anda 342899832 kamere ile çekim felan

saolasın Erayım ,,valla öle ileri çekim teknikleriyle kurguda hata bulmak imkansız :hahaha: konulu konusuz tüm filmleriniz çekilir :D :p ............

Cihaz gergin gardaş...

aynen öle gardaşşşş,,,eline sağlık osmanım ;)

görkem abi sana da bundan sonra gaddar görkem mi desek napsak :D:D kesici şov yapmışın:)

:hahaha: :D valla özgürüm nası derseniz halk bizi neye layık görürse boynumuz kıldan ince :p :p

hey maşallah ses mükemmel. favorilerim arasında yerini aldı :) Allah tadını aldırsın.

çok teşekkürler iyi dilekleriniz için ,,Allah tan bi mani olmadıkca uzun yıllar daha beraberiz inşallah aracımla ;)

speed_emre
09-12-2011, 09:07
görkem abı cok guzel hgt nın sesını sokaklara duyurmussun yanı bılmeyen varsada duyduktan sonra unutamacagı bır araba oldugunu anlar :) son vıdeoda 4 ten 3 atısın varya off cok guzeldı bana dıyor orda bas gaza bass dıye sesı gelıyor cok guzel araban kazasız belasız kullanmak nasıp etsın abı roll vıdeolarınıda beklıyoruz artık :)

OmerBLN
09-12-2011, 10:48
Araça kocaman maşallah Fiat arabalarından böyle sesler çıkmasına alışkınım İlk aracım Palio 16V'in filtre sesini hala özlerim.

Bu arada merak ettiğim bir şey var Ankara'da Bravo HGT turbo vardı bordo renk o araç ne oldu motoru Mirafioriye takıldı diye duydum doğrumudur acaba??

F7R72
09-12-2011, 10:54
Maaşallah,hgt karşısında susmayı tercih ediyorum (:

Görkem
09-12-2011, 13:18
görkem abı cok guzel hgt nın sesını sokaklara duyurmussun yanı bılmeyen varsada duyduktan sonra unutamacagı bır araba oldugunu anlar :) son vıdeoda 4 ten 3 atısın varya off cok guzeldı bana dıyor orda bas gaza bass dıye sesı gelıyor cok guzel araban kazasız belasız kullanmak nasıp etsın abı roll vıdeolarınıda beklıyoruz artık :)

valla emre aynen öle oluyo bi duyanın kolay kolay unutacağı bir ses değil dediğin gibi :) bi güzel noktaya daha değinmiş oda HGT nin sürekli insanda gazlama isteği uyandırması tabi ondan sonra bu araba çok yakıyo diyolar neden acaba :p :D

Araça kocaman maşallah Fiat arabalarından böyle sesler çıkmasına alışkınım İlk aracım Palio 16V'in filtre sesini hala özlerim.

Bu arada merak ettiğim bir şey var Ankara'da Bravo HGT turbo vardı bordo renk o araç ne oldu motoru Mirafioriye takıldı diye duydum doğrumudur acaba??

çok teşekküler evet FİAT modellerinin özellikle emme sesleri cidden büyük keyif ,,,ankaradaki bordo hgt turbo nun motoru en son Turan abinin ralliden çıkma bi HGT almasıyla ona kondu ,,,ankara draglarda vardı hatta araçç ama yürüşünü göremeden yarış iptal olunca hevesimiz kursağımızda kaldı maalesef :o

Maaşallah,hgt karşısında susmayı tercih ediyorum (:

teşekkürler Onur abi .......

levent
07-04-2012, 16:14
videoları yeni izledim ben ya :)

maşallah abi HGT formundaymış, bahar geldi yenilerini isteriz yalnız videoların, hemde in-car çekim olsun koltuklar da görünsün :D

ömer'in ST nin sesi de güzel, youtube dan izledim onları da, ona da ayrıca maşallah :)

OmerRS
08-04-2012, 01:39
Sağol Levent beğendiğine sevindim. Emme sesi güzel oldu:)

ProdriveSTI
08-04-2012, 01:45
Bi hgt'de ben almak istiyorum aslında ama masraf açtığı zaman sıkıntıya sokuyomuş ne kadar doğru bilmiyorum.

Parça fiyatı nasıl ?

bskone
08-04-2012, 02:33
maşallah ses 10 numara:icon_tup:

Z20LET
08-04-2012, 02:45
maşallah görkem ses gerçekten çok iyi :)

levent
08-04-2012, 02:57
Sağol Levent beğendiğine sevindim. Emme sesi güzel oldu:)

Bi dahaki sefere daha detaylı çekebilirsen, bende sevinirim Ömer valla emme sesi çok güzel olmuş orjinalinden eser kalmamış resmen :)

PULAT
08-04-2012, 08:44
Allah'ım bu ne güzel sestir :) Maşallah.

bond777
08-04-2012, 12:39
Gorkem gene konusturmussun 5silindiri:icon_tup:

mmert
08-04-2012, 21:04
oldum olası çok severim hgt sesini maşallah senfoniye dewam yeni vıdeolar beklıyoruz:)

Görkem
09-04-2012, 01:08
videoları yeni izledim ben ya :)

maşallah abi HGT formundaymış, bahar geldi yenilerini isteriz yalnız videoların, hemde in-car çekim olsun koltuklar da görünsün :D

ömer'in ST nin sesi de güzel, youtube dan izledim onları da, ona da ayrıca maşallah :)

ohooo levent sen çok geride kalmışsın nası kaçırdın bu videoları :D çok teşekkürler kardeşim ,,,inşallah bakalım dediğin gibi yeni sparcolarımızlada yaparız inşallah bişiler ;)

Bi hgt'de ben almak istiyorum aslında ama masraf açtığı zaman sıkıntıya sokuyomuş ne kadar doğru bilmiyorum.

Parça fiyatı nasıl ?

kardeşim bu tip mesajlara çok cevap verdim ufak bi arama yaparsan aradığın tüm bilgiler forumda mevcut,,,hatta tek bi mesejda toplamıştımda ben bu bilgileri :icon_tup:

maşallah ses 10 numara:icon_tup:

çok teşekkürler

maşallah görkem ses gerçekten çok iyi :)

ümitim saol kardeşim ;)

Allah'ım bu ne güzel sestir :) Maşallah.

teşekkürler ,,her bindiğimde bende hala bunu sölüyorum :)

Gorkem gene konusturmussun 5silindiri:icon_tup:

evet erkin abi ben sus desemde rahat durmuyo :D

oldum olası çok severim hgt sesini maşallah senfoniye dewam yeni vıdeolar beklıyoruz:)

inşallah yakın zamanda gelicek hatta bugün biraz bişiler çektik gibi :)

Met!!
09-04-2012, 16:37
Maşallah kazasız belasız...

brs_odbs
09-04-2012, 18:55
ses güzelmiş ;)

ÇAĞAN
10-04-2012, 00:11
minesera yokuşu polise dikkat , parkın ordan dolanalım arkadaşlar :)

gerçekten sesi çok güzel maşallah.

Görkem
10-04-2012, 22:13
minesera yokuşu polise dikkat , parkın ordan dolanalım arkadaşlar :)

gerçekten sesi çok güzel maşallah.

:D :D doğru diyosun çağan aralardan kaç yapmak lazım :p

teşekkürler kardeşim ;) ....

m-power07
10-04-2012, 23:14
Ses güzel hatta drift yapan bir araba vardı onun sesine çok benzettim ama hatırlayamadım ne olduğunu :)

Görkem
11-04-2012, 23:07
Ses güzel hatta drift yapan bir araba vardı onun sesine çok benzettim ama hatırlayamadım ne olduğunu :)

350z olabilir mi ?? :)

bu arada yeni video bekleyen arkadaşlar için kısada olsa yeni bir videomuz bu konuda mevcut ;)

http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/117959-hafta-sonu-bulusmamiz-bravo-hgt-ankara-bonus-video.html

sovalye
12-04-2012, 11:46
bişi sormak istiyorum
HGt nin 5 silindir senfoni sesine her zaman hayran olmuşumdur da şunu ben cidden merak ediyorum.
1. viteste kesiciye sokup uzerine binmenin sesi guzel mi geliyor size.. arabanın kendi sesi zaten guzel. ayrıca ikinci viteste de araba debriyaj kacırıyor galiba..

ben kendi fikrimi soyluyorum ben acırım bu kadar gaz pedalının uzerine binmeye kesiciye sokup
zevk tabi.. :)
arabanın canını sokmeye calısıyor gibi geliyor bana :)

Görkem
12-04-2012, 11:55
bişi sormak istiyorum
HGt nin 5 silindir senfoni sesine her zaman hayran olmuşumdur da şunu ben cidden merak ediyorum.
1. viteste kesiciye sokup uzerine binmenin sesi guzel mi geliyor size.. arabanın kendi sesi zaten guzel. ayrıca ikinci viteste de araba debriyaj kacırıyor galiba..

ben kendi fikrimi soyluyorum ben acırım bu kadar gaz pedalının uzerine binmeye kesiciye sokup
zevk tabi.. :)
arabanın canını sokmeye calısıyor gibi geliyor bana :)

evet güzel bi noktaya değinmişsiniz,,, benimde öle bi fantezim yok aslında,,zaten videoda ben kesicide gitmiyorum aslında orası yokuş yukarı olmasınında etkisiyle 1 de sara sara gidiyorum yani ilk kestiği anda zaten 2 ye atsam 3000 devire felan inerim ;) biraz daha dikkat ederseniz 2 ye atmadan önceki son 2 kesici sesi diğerlerinden daha hızlı ,,işte orada kesiciye oturmuş oluyorum aslında ,,,

2. vitese attığımdada sarmaya devam ettiğimden önce devir 5000-6000 arasında geznip sonra tutunup devam ediyo ,,o yüzden sanki debriyaj kaçırıyomuş gibisine sanki orda araba deviri almamış gibi gelebiliyo sesten dolayı :icon_tup:

tabi ne kadar anlatabildim bilmiyorum arabada yanıma otursanız aynı yer çıksak yukarı doğru en güzel öle anlarsınız ama dediklerinizde haklısınız zaten bende normal de sizin gibi düşünüyorum ve kesicide gitmeyi seven birisi felan değilim ,,,ama kesicinin en zararlı oldğunu nokta araba boştayken gaza basıp olduğu yerde kesiciye sokmaktır diye düşünüyorum ...

iynn-RS
12-04-2012, 12:38
işi bilen orda niye kesicide beklediğini anlar zaten görkem;)

mesela burdada mertcan 1. viteste biraz kesicıye bırakıp aracın gerçek hızının yukselmesını beklemıs 2.vitesi daha dolu bi devirde yakalamak için.

AL Vtec Kadran - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=a_0Fw3IDuMQ)

sovalye
12-04-2012, 13:04

mesela burdada mertcan 1. viteste biraz kesicıye bırakıp aracın gerçek hızının yukselmesını beklemıs 2.vitesi daha dolu bi devirde yakalamak için.

3 den 4 e atarken de kesiciye o yuzden giriyor zaten , işi bildiğinden yani..

bravo hgt
12-04-2012, 13:06

ibo gayet net anlatmışsın olayı eee boşuna dememişler iş bilenin kılıç kuşananındır diye demekki görkeminde bi bildiği varmış...

levent
12-04-2012, 13:17

görkem abi sarmaktan dolayı öyle görünüyor, açıklamış zaten de mertcan abi haybeye kesicide kalmış bu videoda bariz..

sovalye
12-04-2012, 13:20
evet güzel bi noktaya değinmişsiniz,,, benimde öle bi fantezim yok aslında,,zaten videoda ben kesicide gitmiyorum aslında orası yokuş yukarı olmasınında etkisiyle 1 de sara sara gidiyorum yani ilk kestiği anda zaten ye atsam 3000 devire felan inerim ;) biraz daha dikkat ederseniz 2 ye atmadan önceki son 2 kesici sesi diğerlerinden daha hızlı ,,işte oraya kesiciye oturmuş oluyorum aslında ,,,

2. vitese attığımdada sarmaya devam ettiğimden önce devir 5000-6000 arasında geznip sonra tutunup devam ediyo ,,o yüzden sanki debriyaj kaçırıyomuş gibisine sanki orda araba deviri almamış gibi gelebiliyo sesten dolayı :icon_tup:

tabi ne kadar anlatabildim bilmiyorum arabada yanıma otursanız aynı yer çıksak yukarı doğru en güzel öle anlarsınız ama dediklerinizde haklısınız zaten bende normal de sizin gibi düşünüyorum ve kesicide gitmeyi seven birisi felan değilim ,,,ama kesicinin en zararlı oldğunu nokta araba boştayken gaza basıp olduğu yerde kesiciye sokmaktır diye düşünüyorum ...
beni yanlış anlamayıp adam gibi açıklama yaptıgın için teşekkurler..

Bi1ReD
12-04-2012, 13:49
Atmosferik gibisi varmi ya hele birde hgt ise. Ama farklı egzoslarlar denemenizi tavsiye ederim çok daha güzel ses alabilirsiniz.

iynn-RS
12-04-2012, 14:21
3 den 4 e atarken de kesiciye o yuzden giriyor zaten , işi bildiğinden yani..

ben 1. viteste kesicide bekleme olayından bahsedıyorum;)

mertcan vti ın turbo haline alışmıştır ondan bekliyodur 3 den 4 e atarken:)

TURBO VTİ roll on - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/turbo-vti-roll-on_2045256.htm)

Görkem
12-04-2012, 18:20

evet ibocum teşekkürler olayımız bu mertcanın videosundaki gibi,,,sadece orada briaz daha fazla sardığımdan ben daha çok beklemek zorunda kalıyorum,,,bu arada benim debriyaj kaçırıyosa mertcanınki daha beter :D:D

ibo gayet net anlatmışsın olayı eee boşuna dememişler iş bilenin kılıç kuşananındır diye demekki görkeminde bi bildiği varmış...

;)

beni yanlış anlamayıp adam gibi açıklama yaptıgın için teşekkurler..

ne demek tabiki elimizden geldiğince açıklayıcı olmamız lazım bursaı bilgi paylaşımı için sonuçta :icon_tup:

ben 1. viteste kesicide bekleme olayından bahsedıyorum;)

mertcan vti ın turbo haline alışmıştır ondan bekliyodur 3 den 4 e atarken:)

TURBO VTİ roll on - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/turbo-vti-roll-on_2045256.htm)

hahah :D merto 400 bg lere yakındı tabi arada fazladan kesiciye kalması normal :D

Atmosferik gibisi varmi ya hele birde hgt ise. Ama farklı egzoslarlar denemenizi tavsiye ederim çok daha güzel ses alabilirsiniz.

canlı duyarsanız bundan iyisi olmaz anlarsınız,,,tabiki daha kaliteli bi egzozla daha farklı tatlar çıkabilir ama ses bunun desibelini yakalamaz emin olun ;) çoğu zaman gözler bir süperspor araç ararken çıkagelen ben oluyorum :p :D

0M42
12-04-2012, 18:47
Ben kesici devrinin motora zarar vereceğini sanmıyorum abartmadıkça.Zaten adı üzerinde "kesici" yani motoru korumak amacıyla koyulmuş olan limittir bu.Ha bu demek değildir tabiki kesicide gez dur ancak videodaki durumda bir problem olacağını sanmıyorum ben.Piskolojik olarak insanlar olumsuz yönde düşünüyor bence.