Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nokia E5 Veya Vodafone'daN Numara Engelleme Sorgusu !!

UM1196
06-12-2011, 08:28
Nokia E5 Veya Vodafone'daN Numara Engelleme Sorgusu !! Bir iki numarayı engellemem gerek önceki telefonlarımda yapabılıodum ama bundan pek anlamıorum bilen varsa sölerse sevinirim. Önemli !!

_Emre_
06-12-2011, 13:08
Bu konu hakkında vodafone müşteri hizmetleri ile görüşmüştüm, bana sadece tüm çağrıları engelleyebileceklerini, isteğe bağlı numara engelleme yapamayaklarını söylediler. Çağrı engelleme için kullanılan çeşitli programlar mevcut bunlara telefonunuzda bulunan nokia mağaza uygulamasından ulaşabilirsiniz.

UM1196
06-12-2011, 16:41
Bu konu hakkında vodafone müşteri hizmetleri ile görüşmüştüm, bana sadece tüm çağrıları engelleyebileceklerini, isteğe bağlı numara engelleme yapamayaklarını söylediler. Çağrı engelleme için kullanılan çeşitli programlar mevcut bunlara telefonunuzda bulunan nokia mağaza uygulamasından ulaşabilirsiniz.

Eyw baktım blacklist falan gördüm hep büyük ihtimal ondan indiricem yada dedıgın gibi yapıcam mağazaya gıdıcem tesekur ettım ;)