Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul İkinci Offroad Buluşması
Evet Arkadaşlar yeni bir Offroad Organizasyonu ile tekrar karşınızdayız :) Yarın havalar bozuyor. Epeği de bir soğuyacak. Yağışlarla beraber orman yolları iyice çamurlanacak ve tam offroadluk kıvama gelecek :) Enginle de konuştuk. Pazar gününe güzel bir Offroad organizasyonu yapalım diye planlıyoruz. Yeterli katılım olursa organizasyonu gerçekleştireceğiz.
Buluşma Tarihi: 11 Aralık Pazar
Buluşma Saati: Sabah 10:00
Buluşma Yeri: Organizasyon kesinleşince buluşma yerini de belirleyeceğiz.
Parkur: Çekmeköy Ormanları
Malzeme Listesi: Kuvvetli Çeki Halatı ve kürek oldukça önemli. Bizde var. Sizde olmasa da sorun yok. Olursa da faydalı olur. Onun dışında mümkünse çizme getirin. Yoksa hafif yüksek bot da olabilir. Yemek alışverişini buluştuğumuz noktada yapacağız.
Katılımcı Listesi;
BoraRS Bora - Kia Sorento XForce
Redbull Engin - Range Rover V8
.....
....
Evet görelim bakalım kimler geliyor bu güzel organizasyona :) Bir önceki organizasyonumuzdan hatırlatma vaabında birkaç fotoyu da ekleyeyim :)
http://img846.imageshack.us/img846/4023/dscn0281a.jpg
http://img830.imageshack.us/img830/1916/dscn0292s.jpg
http://img444.imageshack.us/img444/225/dscn0295v.jpg
Evet yani lastiklerimi test etme fırsatım olucak bu sefer biraz hazırlık yaptım. :):)
pesimist206
06-12-2011, 20:50
gercekten cok heves ettıgım bı dal ama 2 kere denedım bırınde cj5 toplamaya calıstm motor kırdı dıgerı pert oldu sonra kestım hevesı arazı araclarından cok eglencelı oldugunu dusunuyorum umarım cogalarak devam edersınız :)
kurtarıcıya ihtiyaç olursa gelebilirim:)
Olmaz mı :) Yazıyorum listeye o zaman seni de. Bu arada ismin ve aracının markası nedir? Vitara gibi gördüm ama. O bilgileri de verirsen iyi olur. Bu sefer Çekmeköydeki arazi Rivaya göre biraz daha sert olacak gibi gözüküyor.
Katılımcı Listesi;
VA VTI - Suzuki Vitara
....
Bolbol video çekin, izlemesi keyifli oluyor.:) İyi eğlenceler şimdiden.:icon_tup:
leventrc
07-12-2011, 03:11
Navara' yı satılığa çıkardığımdan dolayı malesef araç olarak katılamayacağım. :( Eğer beni arabanizda misafir ederseniz prof. fotoğraf makinamıda alır seve seve katılırım:)
Uyar Levent. Gel her zaman bekleriz. Yeterli araç çoğunluğunu yakaladığımız an organizasyonu kesinleştiririz.
kickboxer
07-12-2011, 10:00
eğer bi aksilik çıkmazsa şuanda araba tamirde ssangyong korando ln ile katılcam abı bu sefer acımıycam:D
+1 arda acar mitsusbishi L200 lastiklerime pek güvenmesemde denemeye değer
eğer bi aksilik çıkmazsa şuanda araba tamirde ssangyong korando ln ile katılcam abı bu sefer acımıycam:D
olm yazik lan diğerine manyakmisin sen :D
Arkadaşlar organizasyon daha neşeli olabilir. Kartepede deli gibi kar yağışı varmış :D O taraflara da gidip karla da oynaşabiliriz gibi :)
Güncel Katılımcı Listesi;
VA VTI - Suzuki Vitara
Kickboxer Onur - Ssang Yong Korando
Ardacar Arda - Mitsubishi L200
Onur şu Kaan palavracısını da organize etsene :D Gerçi o yine son dakka satışı yapar ama yine de haberi olsun :D
kickboxer
07-12-2011, 10:14
olm yazik lan diğerine manyakmisin sen :D
lan oglum ben okadar yapcagmızı dusunmuyordum pıknık tarzı olru dedım baya baya yaptık :D gercı sıkıntı yok yanı sadce camurdu cıktı gıttı ıcını fln baya kamufle ettım cızık flnda yok ucuz yırttık jılet:D
Liste şimdiden yeterli sayıya ulaştı bile :) Ben Enginle Kartepe opsiyonunu da konuşacağım. Duruma göre Kartepe de yapabiliriz. Ben telsizleri şimdiden şarja takayım :D
Liste şimdiden yeterli sayıya ulaştı bile :) Ben Enginle Kartepe opsiyonunu da konuşacağım. Duruma göre Kartepe de yapabiliriz. Ben telsizleri şimdiden şarja takayım :D
Valla Kartepe olursa benim işime gelir hem bildiğim bir yol üzeri hemde yakın:D
Valla Kartepe olursa benim işime gelir hem bildiğim bir yol üzeri hemde yakın:D
Arda Kartepede parkur biliyor musun? Eğer biliyorsan Rehberimiz sen olursun.
Low-Rider
07-12-2011, 10:31
avrupa yakasından giden ve yanına yancı arayan varsa seve seve olurum:D
kickboxer
07-12-2011, 10:34
Navara' yı satılığa çıkardığımdan dolayı malesef araç olarak katılamayacağım. :( Eğer beni arabanizda misafir ederseniz prof. fotoğraf makinamıda alır seve seve katılırım:)
Ben ederim kardeşim istersen :D gidebilirsem
avrupa yakasından giden ve yanına yancı arayan varsa seve seve olurum:D
Kartepede parkur biliyor musun? Orman yolları filan.
Bu arada aracın olması şart değil her halukarda katılabilirsin.
ozmn tüfeğide alalımda bi test atışıda yaparız.. (yan53)
Arda Kartepede parkur biliyor musun? Eğer biliyorsan Rehberimiz sen olursun.
hiç bir fikrim yok ben normalde ankarada yaşıyorum, şuan iş için izmitteyim yakın olduğu için katılacağım yani rehber sizsiniz :D
ozmn tüfeğide alalımda bi test atışıda yaparız..
Ben tüfek ve bol bol da fişek getireceğim zaten.
hiç bir fikrim yok ben normalde ankarada yaşıyorum, şuan iş için izmitteyim yakın olduğu için katılacağım yani rehber sizsiniz :D
Arda tek umudumuz sendin sen de fos çıktın :D
Şaka bir yana ben en olmadı Cumartesi günü bi Kartepe yapıp parkur belirleyeceğim.
Şaka bir yana ben en olmadı Cumartesi günü bi Kartepe yapıp parkur belirleyeceğim.
ben izmitteyim geçerken buluşalım beraber belirleyelim ama ben kar lastiği sipariş vereyim sürat lastiğiyle bu organizasyonda patlarım sanırım :)
ben izmitteyim geçerken buluşalım beraber belirleyelim ama ben kar lastiği sipariş vereyim sürat lastiğiyle bu organizasyonda patlarım sanırım :)
Ya belli olmuyor Arda. Geçen gittiğimiz parkurda hafif çamur ve kum olmasına rağmen araçlar asfalt lastikleri ile iyi iş çıkardılar. Ama kar başka tabii ki. Eğer imkanın varsa mutlaka 4 tane kar lastiği al. En azından önlere 2 tane al. Hatta kar lastiği değil de AT tipi lastik al. BF Goodreach olur Goodyear Wrangler olur Lassa bile olur. AT tipi lastikle hem asfaltta hem çamurda hem kumda hem de kısmi karda gidebilirsin.
Cumartesi için haberleşiriz.
Ya belli olmuyor Arda. Geçen gittiğimiz parkurda hafif çamur ve kum olmasına rağmen araçlar asfalt lastikleri ile iyi iş çıkardılar. Ama kar başka tabii ki. Eğer imkanın varsa mutlaka 4 tane kar lastiği al. En azından önlere 2 tane al. Hatta kar lastiği değil de AT tipi lastik al. BF Goodreach olur Goodyear Wrangler olur Lassa bile olur. AT tipi lastikle hem asfaltta hem çamurda hem kumda hem de kısmi karda gidebilirsin.
eger çamurda iyi iş çıkarmak istiyorsanız hemde asfatta kullanırım dıyorsanız M/T bu iş için en iyi seçim...federal mt olursada tadından yenmez...
eger çamurda iyi iş çıkarmak istiyorsanız hemde asfatta kullanırım dıyorsanız M/T bu iş için en iyi seçim...federal mt olursada tadından yenmez...
Ondan sonra asfalta ilk çıktığımızda yakalım o lastikleri gürültüden :D MT ler iyi de iç gürültüsü çok fena. Bende Goodyear Wrangler AT-R var. Çok iyi lastik ama o bile 100km den sonra kafa şişiriyor.
Ondan sonra asfalta ilk çıktığımızda yakalım o lastikleri gürültüden :D MT ler iyi de iç gürültüsü çok fena. Bende Goodyear Wrangler AT-R var. Çok iyi lastik ama o bile 100km den sonra kafa şişiriyor.
valla at kullanmadım ama mt dedıgın gibi degıl en azından benım kullandıgım maxsıs mt ler oyle degıl..
Valla özendim yalan değil
Sözde 4x4 araç var (Bmw X1) ama tümsekte bile kalırım muhtemelen off road neyime :)
o yüzden Fotolarınıza bakarız bol bol umarım..
Şuan üstünde Continental Cross Contact 275/55/ZR20 var. Lastikçiyi aradım birazdan dönerim dedi, kamyonların tırların lastiklerini aldığım bir yer var Ankarada açık hesap çalıştığıım için onda isteyeceğim.
valla at kullanmadım ama mt dedıgın gibi degıl en azından benım kullandıgım maxsıs mt ler oyle degıl..
Dediğin lastik buysa baya iyi bişeye benziyor. Yanlız ben şunu anladım. Kumde hiçbir lastik fayda etmiyor. Battı mı batıyorsun.
http://www.4wdbits.co.nz/ProductImages/MaxxisMT764-2.gif
Şuan üstünde Continental Cross Contact 275/55/ZR20 var. Lastikçiyi aradım birazdan dönerim dedi, kamyonların tırların lastiklerini aldığım bir yer var Ankarada açık hesap çalıştığıım için onda isteyeceğim.
Arda Cross Contact dediğin buysa ve eğer bitik durumda değilse bu lastik iş yapar hocam :)
http://www.team-bhp.com/forum/attachments/tyre-alloy-wheel-section/106729d1235989720-continental-crosscontact-continental_cross_contact_a.gif
Dediğin lastik buysa baya iyi bişeye benziyor. Yanlız ben şunu anladım. Kumde hiçbir lastik fayda etmiyor. Battı mı batıyorsun.
aynen lastık bu cok basarılı bı lastık ...tabıkı daha ıyılerı var ama buda onlardan asagı kalmaz...kuma yapcak bıse yok orası bıraz şans işi araban ne olursa olsun..
Arda Cross Contact dediğin buysa ve eğer bitik durumda değilse bu lastik iş yapar hocam :)
http://www.team-bhp.com/forum/attachments/tyre-alloy-wheel-section/106729d1235989720-continental-crosscontact-continental_cross_contact_a.gif
Keşke o olsa :D
http://img716.imageshack.us/img716/8934/fotoraf16m.jpg
Arda derhal yarına o lastikleri değiştiriyorsun :hehe: Dağın başında bi de senle uğraşmayalım :D
hani ben? :D
Arda derhal yarına o lastikleri değiştiriyorsun :hehe: Dağın başında bi de senle uğraşmayalım :D
söyledim lastikçiye birazdan bildirip kargoya verecek, burdan nakit almak işime gelmedi, geçen mercedese 4 tane vakumlu aldım 18'', 3.000lira tuttu, nakit cebimde kalsın :D dağ başında kalacaksak karavanla geleyim :) 9 kişiye kadar barındırabilirim :)
söyledim lastikçiye birazdan bildirip kargoya verecek, burdan nakit almak işime gelmedi, geçen mercedese 4 tane vakumlu aldım 18'', 3.000lira tuttu, nakit cebimde kalsın :D dağ başında kalacaksak karavanla geleyim :) 9 kişiye kadar barındırabilirim :)
Sen o lastiklerle geleceksen karavanı mutlaka getir zaten de dağın başında donarak ölmeyelim :D Sonra TechTurkey' nin Sohbet kısmında "Çok iyi insanlardı. Tek istedikleri biraz maceraydı" gibi bir başlık altında reklam olmayalım :hehe:
Sen o lastiklerle geleceksen karavanı mutlaka getir zaten de dağın başında donarak ölmeyelim :D Sonra TechTurkey' nin Sohbet kısmında "Çok iyi insanlardı. Tek istedikleri biraz maceraydı" gibi bir başlık altında reklam olmayalım :hehe:
:hehe: yok yok lastik konusunda sıkıntı kalmadı söyledik gelecek
arkadaşlar bende çok az kullanılmış maxxis mudzilla war 4 adet bunların ederi nedir bilgili biri varmıdır fiyatını soyleyebilicek
Ölçülerin ne? Yani lastiklerin ölçüleri ne demek istedim :D Bi de resmi var mı?
Bende şimdiden heyecan başladı guzel olucak bu da.
Selcuk_RoL
07-12-2011, 12:11
aynen lastık bu cok basarılı bı lastık ...tabıkı daha ıyılerı var ama buda onlardan asagı kalmaz...kuma yapcak bıse yok orası bıraz şans işi araban ne olursa olsun..
Aynen kumda yapicak bsy yok:):)
http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/e10a0905.jpg
Ölçülerin ne? Yani lastiklerin ölçüleri ne demek istedim :D Bi de resmi var mı?
boyum 1.61 kilo 75 :D
akşama depoya gidicem bakıp söylerim yarın sabaha resimde çekerim
Aynen kumda yapicak bsy yok:):)
http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/e10a0905.jpg
Selçuk öndeki o beyaz jip o kumda battıysa yakın hemen o arabayı :D
boyum 1.61 kilo 75 :D
akşama depoya gidicem bakıp söylerim yarın sabaha resimde çekerim
Lastiğin üretim tarihine de bakarsan iyi olur.
Lastiğin üretim tarihine de bakarsan iyi olur.
Evet baksın ben de karşılaştırma yapıcam. Ben de çıkma aldım çünkü lastikleri ama benimkiler gayet iyi kondüsyondalar.
lastiklerin üretim yılı nasıl bakılıyor?
birde lastikler üstüste duruyor en üsttekini indirip resimlerini çeksem yeterli olurmu?
lastiklerin üretim yılı nasıl bakılıyor?
birde lastikler üstüste duruyor en üsttekini indirip resimlerini çeksem yeterli olurmu?
Lastiğin üstünde 0210 tarzında bi yazı olur. Şubat 2010 mesela. Bazılarında da 4111 olur o da atıyorum 2011 yılının 41. haftasında üretilmiştir demektir.
Sen resimleri de çek biz anlaruk :D
tamamdır bugün gidebilirsem bakıcam olmadı en kısa zaman içerisinde yazarım
bu hafta değilde diğer buluşmaya bende gelebilirim land cruiser ile
ensoztrk
07-12-2011, 13:20
Abi ben koceliliyim kartepeyi az çok biliyorum benim yakın bi abim de de vitara var onunla konuşucam şimdi olur derse bizde gelebiliriz. Parkurda da yardımcı olmaya çalışırım.
BthnKrkt
07-12-2011, 13:35
Cooper dusunun lastik olarak bence :) tarih ne zaman? Ben haftaya hafta sonu ankaradaki yarislari izlemeye gidecegim. Kumho ve marshall cok dandik lastik ben ilk haftasinda yarmistim. Ama bfgoodrich at 3 takim kullandim saglam lastik fakat yuzeysel camurda ve derin karda basarisiz. Off-road icin lastgin sonu bence silverstone extreme :) Bi takimda ondan kullnmistim:) Hafta sonlari icin bir takim jant dhaa alinim keyifi surulebilir :)
Selcuk_RoL
07-12-2011, 14:17
Selçuk öndeki o beyaz jip o kumda battıysa yakın hemen o arabayı :D
abi yok vitara battı ben çektim:D:D:D:D:D:D:D
abi yok vitara battı ben çektim:D:D:D:D:D:D:D
Selcuk olmasa kalmistik kumda:):)yalniz navara bizi cekmedi biz kendi vincimizi navara ya baglayip kendimizi cektik:)navaranin o kuma girmeye totosu yemez:):):)
Selcuk_RoL
07-12-2011, 14:38
Selcuk olmasa kalmistik kumda:):)yalniz navara bizi cekmedi biz kendi vincimizi navara ya baglayip kendimizi cektik:)navaranin o kuma girmeye totosu yemez:):):)
asfaltta oturup o ağlamaklı suratınızı çekicektimki ben geldiğimde o çocuk gibi sevinip hoplamazızı ahh ahh :confused:
asfaltta oturup o ağlamaklı suratınızı çekicektimki ben geldiğimde o çocuk gibi sevinip hoplamazızı ahh ahh :confused:
4 çeker kırılmasaydı bişe olmazdıda yapcak bıse yok ..valla 4 çeker saglamsa düz duvara tırmanmaya hazırız :) :)
Su anda yoldayim Ankaraya gidiyorum kartepeye bakiyorum otobandan guzel kar yagiyor
Bu arada hava su anda parkura ciddi kar bindiriyormus. Lütfen gelecek olan arkadaslar mutlaka cizme ve alabilirlerse eldiven ve ceki halati getirsinler.
Yaw baskan slm cekmekoy kartepemi oldu simdi noldu nedir son durum;)
BthnKrkt
07-12-2011, 18:19
Abilerim öncekine gelmek istedim ama gidemedik:) Aracında bir kişilik yer varsa beni alabilirse istedği yere gelirim. Yeterki benide götürün :D Hem sevenin halinden sevenler anlar derler:D
Özgür Kartepe taraflarinda kar var. Parkur da ciddi bi parkur. Ama yok yakin olsun derseniz direk cekmekoye gideriz. Cekmekoyde de ciddi meralar var. secim sizin :)
Mera nerden cikti ya:D parkur demek istedim :D
Hahakahab:)aklimiz fikrimiz merada ya;)simdi geldim bende meradan culluk pesindeyiz:)
Bence kartepe insanlara uzak kacar...
Hahakahab:)aklimiz fikrimiz merada ya;)simdi geldim bende meradan culluk pesindeyiz:)
Bence kartepe insanlara uzak kacar...
Bence de uzak kacar Kartepe. Cekmeköyde ben bi kesfe cikarim bugun yarin. Sen geliyosun dimi pazar gunu? Seni de yaziyorum.
Bence de uzak kacar Kartepe. Cekmeköyde ben bi kesfe cikarim bugun yarin. Sen geliyosun dimi pazar gunu? Seni de yaziyorum.
Çekmeköyde ısınmalara devam sonra Kartepe ve daha sonra Abant yaparız.
kickboxer
07-12-2011, 19:40
Abilerim öncekine gelmek istedim ama gidemedik:) Aracında bir kişilik yer varsa beni alabilirse istedği yere gelirim. Yeterki benide götürün :D Hem sevenin halinden sevenler anlar derler:D
kardeşim senı alırım ben sıkıntı yok yeterkı araba yetıssın yetısır gıbıyse ayıp edıyosun
Selcuk_RoL
07-12-2011, 19:41
4 çeker kırılmasaydı bişe olmazdıda yapcak bıse yok ..valla 4 çeker saglamsa düz duvara tırmanmaya hazırız :) :)
Arabadan atlamak yok ama :):):)
Yanliz bu yagmurlarla Cekmeköy fena camurlu olacak demedi demeyin :D
Kismetse ordayim heryer batak camur oldu valla bilginize:)
kickboxer
07-12-2011, 20:33
sıkıntı yok öskür abi:D
http://www.m1911.org/images/Musso/korando-spain.jpg
BthnKrkt
07-12-2011, 20:35
kardeşim senı alırım ben sıkıntı yok yeterkı araba yetıssın yetısır gıbıyse ayıp edıyosun
teşekkür ederim inş yetişir:) Bu arada büyük ihtimal 2012 ulusal off-road şampıyonasında sezon boyu co-pilot olcam:)
Evet listemizi güncelleyelim;
VA VTI - Suzuki Vitara
Öskür Özgür - Cherokee Limited 4.0L
Arkadaşlar parkur olarak Çekmeköy parkurunu tercih edeceğiz. Çekmeköyde çok ciddi Offroad parkurları var. Geçen sene gitmiştim bir arkadaşımın CJ5 i ile. Neredeyse kalıyorduk :)
Kismetse ordayim heryer batak camur oldu valla bilginize:)
gidiyomuyuz mykeeeee gene:D
Evet listemizi güncelleyelim;
VA VTI - Suzuki Vitara
Arkadaşlar parkur olarak Çekmeköy parkurunu tercih edeceğiz. Çekmeköyde çok ciddi Offroad parkurları var. Geçen sene gitmiştim bir arkadaşımın CJ5 i ile. Neredeyse kalıyorduk :)
Ohooo kanki bu isin en zevkli yani kalmak zaten;)yoksa ne zevki cikar!! Yalniz katilimci sayisi az gibi!!:):)
Evet arkadaşlar Çekmeköy taraflarından birkaç Offroad resmi :) Yolları ciddi yokuşlu ve çamurludur Çekmeköy tarafında. Arabasına güvenmeyen gelmesiinnnn karrdeşiiimmmm :D:D
http://www.gezenbilir.com/index.php?action=dlattach;topic=80212.0;attach=359 452;image
http://www.gezenbilir.com/index.php?action=dlattach;topic=80212.0;attach=359 186;image
http://i280.photobucket.com/albums/kk161/adnancetinel/07022010134.jpg
http://i280.photobucket.com/albums/kk161/adnancetinel/Image004.jpg
http://i280.photobucket.com/albums/kk161/adnancetinel/17042010212.jpg
http://www.gezenbilir.com/index.php?action=dlattach;topic=80212.0;attach=359 088;image
Bu da Çekmeköy parkurundaki meşhur çamurlu yokuşlardan birtanesinde çekilmiş bir video :) Var mı daha iyisini yapabilecek :)
ümraniye ilk çıkış offroad - Video Dailymotion (http://www.dailymotion.com/video/xlqa3c_umraniye-ilk-cykyy-offroad_sport?start=49#from=embed)
Bu arada uzun ve kuvvetli çeki halatı getirsin herkes getirebiliyorsa. Baya ihtiyacımız olacak gibi :D
Ohooo kanki bu isin en zevkli yani kalmak zaten;)yoksa ne zevki cikar!! Yalniz katilimci sayisi az gibi!!:):)
Ya sen hala ismini söylemedin VTI mı diyim şimdi sana ben:D Bu arada sende vinç var mı? Varsa gözümüz kapalı dalarız bu parkurlara biz :D Çok fazla araba olmasına da gerek yok boşver. Ondan sonra konvoyun başı nerde kıçı nerde takibi ve kontrolü çok zorlaşıyor. Tabi lastikleri zayıf araçlar olursa bu sefer başa bela oluyor.
Yanliz bu yagmurlarla Cekmeköy fena camurlu olacak demedi demeyin :D
Aynen camur un en camur zamani!bizim bildigimiZ yerlerremi gitsek??standart cerokee ite kaka cikariyoruZ!ama tanponlarindaki hasar disinda bir sikinti olmuyor:)
Aynen camur un en camur zamani!bizim bildigimiZ yerlerremi gitsek??standart cerokee ite kaka cikariyoruZ!ama tanponlarindaki hasar disinda bir sikinti olmuyor:)
Çekmeköy tarafında parkur çokmuş ya. Sen lider araç olursun bizi gezdirirsin. Sende vinç var mı?
Ya sen hala ismini söylemedin VTI mı diyim şimdi sana ben:D Bu arada sende vinç var mı? Varsa gözümüz kapalı dalarız bu parkurlara biz :D Çok fazla araba olmasına da gerek yok boşver. Ondan sonra konvoyun başı nerde kıçı nerde takibi ve kontrolü çok zorlaşıyor. Tabi lastikleri zayıf araçlar olursa bu sefer başa bela oluyor.
Adim RamaZan :)aracimiz ful donanimli o konuda rahat olun:):)
Çekmeköy tarafında parkur çokmuş ya. Sen lider araç olursun bizi gezdirirsin. Sende vinç var mı?
Ayip etdin kanka arabadan guclu vinc var onumuZde :)
Adim RamaZan :)aracimiz ful donanimli o konuda rahat olun:):)
Tamamdır o zaman bu sefer daha sert bir offroad bizi bekliyor diyelim ve arkadaşlara gaz vermeye devam edelim :)
http://www.gezenbilir.com/index.php?action=dlattach;topic=80212.0;attach=359 677;image
Cekmekoy de parkurlari bilen varmi?yoksa ezberemi gidicaz?
kickboxer
07-12-2011, 22:12
inşallah pantolonu çıkarmak zorunda kalmayız:D:D:D:D:
Cekmekoy de parkurlari bilen varmi?yoksa ezberemi gidicaz?
E sen varsın ya :D Ya Çekmeköyde orman yollarına girdiğimiz zaman heryer parkur. Orada eğer senin bildiğin yerler varsa oralara da gireriz direk.
Bu sefer Özgüre tembihledik mavi donunu getirecek :D
Yok yok okadarina gerek kalmz;) umarim:):):)
Bende içime seksi bir don giyeyim ***** ne olucağı belli olmuyor.:D:D:D
Mafolduk:)herkez camurami yat di yani:):)valla bu isler icin bizim sadece bot ve mont takimimiz var:)
Tamamdır o zaman bu sefer daha sert bir offroad bizi bekliyor diyelim ve arkadaşlara gaz vermeye devam edelim :)
http://www.gezenbilir.com/index.php?action=dlattach;topic=80212.0;attach=359 677;image
Sikinti yok ;)anca beraber kanca beraber:)
VA VTI Ramazan - Suzuki Vitara - Vinçli
kanka rengını sölede aynı takımdayız aynı renk olsun:D
Madem lider benim benim gectigim yerden gecmeden ewe gitmek yok ozaman:):):)
Toplanma yerini beli edince haberleselİm !! Toplanma yeri merkezi bir yer olsunki yiyecek icecek alis verisi yapalim
Toplanma yerini beli edince haberleselİm !! Toplanma yeri merkezi bir yer olsunki yiyecek icecek alis verisi yapalim
Toplanma yeri olarak Çekmeköyün oralarda bir benzin istasyonunu seçeriz. Yakınlarında alışveriş yapabileceğimiz bir yer olan. Buraya yazarım buluşma noktasını.
Ben bu sefer donuda indirmeyi dusunuyorum:)
kickboxer
07-12-2011, 23:20
riva gezisi 3 - Video Dailymotion (http://www.dailymotion.com/video/xm870q_riva-gezisi-3_sport#rel-page-4)
ahanda cunubet mekan tam olarak aynı yer sanırım:D vincin sağladığı kolaylığı gorunce okadar uğraş gözümde nasıl büyüdü:D neler yaptık
Murat bizim takım siyah don giyiyoruz. Davşanlı:D
Ben bu sefer donuda indirmeyi dusunuyorum:)
Murat bizim takım siyah don giyiyoruz. Davşanlı:D
Biz offroada mı gidiyoruz yoksa dağda donlu donsuz grup fantazisine mi anlamadım arkadaşşş :D Yoksa niyetiniz beni Çekmeköyün ormanlık kesimine çekip kötü emellerinize alet etmek mi :D Hayır bileyim de ona göre giyinip kuşanacam ben de :hehe:
Biz offroada mı gidiyoruz yoksa dağda donlu donsuz grup fantazisine mi anlamadım arkadaşşş :D Yoksa niyetiniz beni Çekmeköyün ormanlık kesimine çekip kötü emellerinize alet etmek mi :D Hayır bileyim de ona göre giyinip kuşanacam ben de :hehe:
Başkan sen her takıma bir don rengi ver soyununca takımlar karışmasın bak bizimki siyah Davşanlı :D:D:D
PPR engineering
08-12-2011, 08:54
ya sen nasıl bir adamsın sabah sabah yıktın beni :D:D:D:D: hahahaha
bende bora rs yancısı olarak geliyorum benim lastikler uymaz oraya.
Başkan sen her takıma bir don rengi ver soyununca takımlar karışmasın bak bizimki siyah Davşanlı :D:D:D
Tamam buluşmanın rengi anlaşıldı :D Ben de en sevdiğim tilki kürklü ama kaplan desenli donumu getiriyorum :D İlk sıyıran kazanır :hehe:
Bu yağmur Cuma da devam etsin bizim parkurlar fena olur :)
BthnKrkt
08-12-2011, 21:18
Bu yağmur Cuma da devam etsin bizim parkurlar fena olur :)
abi önceki sayfada videosu olan yokusu standart veya at lastıklı kılıtsız 4 cekerler yogun camurda sankı cıkamaz gibime geliyor
abi önceki sayfada videosu olan yokusu standart veya at lastıklı kılıtsız 4 cekerler yogun camurda sankı cıkamaz gibime geliyor
Benzer yokuşu adam Ssang Yong ile çıktı ama bak verdiğim videoda bir önceki sayfada. Denemek lazım.
Bak bu video;
http://www.dailymotion.com/video/xlqa3c_umraniye-ilk-cykyy-offroad_sport?start=49#from=embed
Çok beğendiğim bir video. İkinci konuşmayı yapan Reha abi. IBM' den tanışırız beraber çalışmışlığımız vardır Reha abi ile. Onda da Land Rover Defender var çok sıkı bi makina;
Gezenbilir Huma Oto Tanışma Ve Offroad Etkinliği ATV'de - Video Dailymotion (http://www.dailymotion.com/video/x7ar31_gezenbilir-huma-oto-tanyyma-ve-offr_sport?ralg=thefilter#from=playrelon)
organizasyon yalan mı oldu kimsenin sesi soluğu çıkmıyor?
BthnKrkt
09-12-2011, 12:02
Olmamis olmasi lazim :)
Olmamis olmasi lazim :)
umarım öyledir boşvere lastik almış olmayayım :D
BthnKrkt
09-12-2011, 12:14
umarım öyledir boşvere lastik almış olmayayım :D
Lastik ne aldin ve ebat nedir abi :)
Lastik ne aldin ve ebat nedir abi :)
Kumho nun kış lastiği ama tam olarak ne bilmiyorum yarın elime geçecek :)
BthnKrkt
09-12-2011, 13:14
Kumho nun kış lastiği ama tam olarak ne bilmiyorum yarın elime geçecek :)
Abi kumho hic saglam bir lastik degil yerinde olsaam coper dusunurum
Abi kumho hic saglam bir lastik degil yerinde olsaam coper dusunurum
bızım lastıkcının elınde ondan varmıs valla bende nakıt vermemek ıcın gonder dedım zaten kısa surede degıstırıyorum ben lastıklarımı o yuzden sıkıntı etmıyorum
Organizasyon tam gaz devam. Bu arada kumhonun kar lastikleri eger M+S ise iyidir. Arda yanliz rotayi cekmeköy yaptik bilgine. Kartepeden vazgectik. Cekmekoy sana cok da uzak olmaz. Sonucta o da Anadolu yakasi.
Ben detayli güncel bulusma yeri ve saati bilgilerini burada paylasacagim.
Organizasyon tam gaz devam. Bu arada kumhonun kar lastikleri eger M+S ise iyidir. Arda yanliz rotayi cekmeköy yaptik bilgine. Kartepeden vazgectik. Cekmekoy sana cok da uzak olmaz. Sonucta o da Anadolu yakasi.
Ben detayli güncel bulusma yeri ve saati bilgilerini burada paylasacagim.
benim için yer önemli değil tek derdim istanbulu bilmeyişim aranızdan biir iphone kullanıcısı yer bildirimi yapar ben oraya gelirim olmadı :D
benim için yer önemli değil tek derdim istanbulu bilmeyişim aranızdan biir iphone kullanıcısı yer bildirimi yapar ben oraya gelirim olmadı :D
Sıkıntı yok. Sen buluşma yerine gelmeyi başar sonra kendine en uygun don rengi olan takımı seçersin:D ve kendini onların sapık kollarına bırakırsın :hehe:
Sıkıntı yok. Sen buluşma yerine gelmeyi başar sonra kendine en uygun don rengi olan takımı seçersin:D ve kendini onların sapık kollarına bırakırsın :hehe:
ben beyaz kırmızı sıyah hepsını getırcem duruma gore daha dogrusu cüsselere göre seçim yapıcam artık :D
Yaw o değil de bu güneşli hava umarım kurutmaz bizim parkuru :D Sonra çocuk oyuncağı olmasın parkur bizim için :D
Yaw o değil de bu güneşli hava umarım kurutmaz bizim parkuru :D Sonra çocuk oyuncağı olmasın parkur bizim için :D
çok macera peşindeyseniz bir haftasonu Zonguldaka gidelim orda güzel parkurlar var hiç kurumaz etmez baya bir zorlanılacak yerler biliyorum ama görünce ben girmem demek yok :D
BthnKrkt
09-12-2011, 16:55
çok macera peşindeyseniz bir haftasonu Zonguldaka gidelim orda güzel parkurlar var hiç kurumaz etmez baya bir zorlanılacak yerler biliyorum ama görünce ben girmem demek yok :D
kamp kurulabılır:)
kamp kurulabılır:)
kampa gerek yok evim var yatak koltuk yatarız sıkıntı yok :)
Aman aman kalsın :D
Aman aman kalsın :D
geri vitese düşen maceraperest arkadaş örneği :D
geri vitese düşen maceraperest arkadaş örneği :D
Şu Çekmeköyün yolları kurumazsa ben görecem seni kar lastiklerinle çamurda :D:D
Şu Çekmeköyün yolları kurumazsa ben görecem seni kar lastiklerinle çamurda :D:D
kaldığı yerde bırakmazsam adam değilim :D
Kardeşim sen merak etme ben bir şişe erikli ile oraları balçık çamur yaparım :hehe:
Kardeşim sen merak etme ben bir şişe erikli ile oraları balçık çamur yaparım :hehe:
Kanka parkur kuru olursa s2000 le gel :D Şeklimiz olur :D
ChtArdARSL
10-12-2011, 08:47
Bora abı son durum nedır? Alınan karalar vs..
son dakika suprizi yasamiyoruz di mi? Buarada izmitten gelmek isteyen olursa araba bos.
ChtArdARSL
10-12-2011, 09:34
son dakika suprizi yasamiyoruz di mi? Buarada izmitten gelmek isteyen olursa araba bos.
İzmirden degilde abı Bora abıde cok yancı olucak galıba sana katılabılıryım? Herkez saldırmıs Bora abıye :D
İzmirden degilde abı Bora abıde cok yancı olucak galıba sana katılabılıryım? Herkez saldırmıs Bora abıye :D
İZMİT demiştim zaten :D
bana katılabilirsin benim için problem yok araba boş :)
ChtArdARSL
10-12-2011, 10:45
İZMİT demiştim zaten :D
bana katılabilirsin benim için problem yok araba boş :)
bende yanllıs sey etmısım :D:D İstanbuldan katılmayı dusunuyorum :D:D:hahaha:
BthnKrkt
10-12-2011, 10:50
kickboxer beni alabileceğini söylemişti aracı yetişirse ama ne durumda bilmiyorum eğer aksi durum çıkarsa bende size katılabilirmiyim? İster buluşma noktasına araçla gelirim veya viaportun ordan dahil olabilirim
ChtArdARSL
10-12-2011, 10:57
kickboxer beni alabileceğini söylemişti aracı yetişirse ama ne durumda bilmiyorum eğer aksi durum çıkarsa bende size katılabilirmiyim? İster buluşma noktasına araçla gelirim veya viaportun ordan dahil olabilirim
batu senle atasehır bulusıp denmee yapalım snr cekmekoyde arabaları bırakır bızı kadroya dahıl ederler ıse gıderız ne dersın :confused:
viaportun oradan geçerken alabilirim sen nasıl istersen söyle ona göre program yapalım benim için uygun herşey, hem buluşma noktasına kadar biriyle tanışırız ama bak don rengine göre takım olayı var daha buluşmadan yaklaşmak yok :D
bende yanllıs sey etmısım :D:D İstanbuldan katılmayı dusunuyorum :D:D:hahaha:
istediğin yerden katıl kardeşim sıkıntı yok yol iz bilmem istanbulda nerden diyorsan ordan alırız senide:)
BthnKrkt
10-12-2011, 11:07
viaportun oradan geçerken alabilirim sen nasıl istersen söyle ona göre program yapalım benim için uygun herşey, hem buluşma noktasına kadar biriyle tanışırız ama bak don rengine göre takım olayı var daha buluşmadan yaklaşmak yok :D
istediğin yerden katıl kardeşim sıkıntı yok yol iz bilmem istanbulda nerden diyorsan ordan alırız senide:)
tamam abi o zaman viaportun ordan katılırım ben senninle teşekkür ederim:)
tamam abi o zaman viaportun ordan katılırım ben senninle teşekkür ederim:)
0541 413 37 43 numaram buluşma saatine göre haberleşelim bende izmitten vakitlice çıkayım ;)
BthnKrkt
10-12-2011, 11:12
batu senle atasehır bulusıp denmee yapalım snr cekmekoyde arabaları bırakır bızı kadroya dahıl ederler ıse gıderız ne dersın :confused:
abi ben debriyaj işini halledene kadar basmıyorum basmakta istemiyorum pek açıkcası debriyaj salıyor iyici kötü olmasın diye. Ama deb değişince bi pd partisi yapcam:)
ChtArdARSL
10-12-2011, 11:37
abi ben debriyaj işini halledene kadar basmıyorum basmakta istemiyorum pek açıkcası debriyaj salıyor iyici kötü olmasın diye. Ama deb değişince bi pd partisi yapcam:)
hadı bakalım hayırlısı olsun oylesıne yazdım ztn konustuk cunku musahıt olunce beklıyorum.. :D
Evet arkadaslar Sword Muratla biraz once Cekmekoyden kesif gezisinden donduk. Yollar ne cok kuru ne de cok vicik vicik. Baya saglam yerlere girdik ve rotamizi belirledik. Yarin sabah erken bulusacagiz. Saat 9:30 gibi bulusmus olmamiz lazim.
Yer ve saat bilgisini buradan detayli yazicam.
Taner misali "oooh yeeee" diyorum :D suan lastiklerim takiliyor.
-Don(kirmizi beyaz yada siyah) :D
-Tulum
-Bot
-Halat
-Kürek
Yeter di mi bunlar? :)
Edit: Lastikler Kumho I'ZEN RV Asymmetric 275/45ZR20 110W diye birsey
Taner misali "oooh yeeee" diyorum :D suan lastiklerim takiliyor.
-Don(kirmizi beyaz yada siyah) :D
-Tulum
-Bot
-Halat
-Kürek
Yeter di mi bunlar? :)
Edit: Lastikler Kumho I'ZEN RV Asymmetric 275/45ZR20 110W diye birsey
Kumho I'Zen iyidir. M+S yani camur ve kar olarak gecer. Is yapar yani :)
Kumho I'Zen iyidir. M+S yani camur ve kar olarak gecer. Is yapar yani :)
Yapsin donu siyirmak zorunda kalmak istemiyorum :)
ChtArdARSL
10-12-2011, 13:41
Ohh masallah bende butun arazi tasiti olan arkadslara haber verdim :) belki disco2 suzuki jimmy olarak 2 arac daha ekleyebiliriz hbr bekliyrum.. Disco bizi uzebilir lastik filan sehir icin :(
Yapsin donu siyirmak zorunda kalmak istemiyorum :)
Yapar da bazi yerler var biraz sikinti:) Bakalim yarin ola hayrola.
ChtArdARSL
10-12-2011, 13:45
Eksikleri yemek isini nasil yapicaz abi kararlastralim..
İşin içine disco giriyorsa bende gider arabami alirim mitsubishiyle rezil olmayayim.
Ayrica istediginkadar lastikelr sehir icin olsun, disco kopek gibi masallah ölusü bile is gorür
disco lastiksiz de iş yapar :)
Kia Sorento X Force offroad - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zBqAWnXjnzI&feature=youtube_gdata_player)
Burasi kuru ama asiri dik bir rampa. Resmen tirstim cikarken :D
Sent from my iPhone
Kanka bazi yerler kesfettik birak lastiksiz cikmayi lastikle bile zor gibi :D
Bende 3 var tam bir kopek girmedigim yer yok. Hatta bilkent arka yolunda ki pis bir rampadir buzlu yerde arkama astra baglayip cektim SARİ DUGME SAGOLSUN :)
BthnKrkt
10-12-2011, 15:32
Bende 3 var tam bir kopek girmedigim yer yok. Hatta bilkent arka yolunda ki pis bir rampadir buzlu yerde arkama astra baglayip cektim SARİ DUGME SAGOLSUN :)
L200 kac model ? belli modelden sonrası astc var o pek hosuma gıtmıyor ama %100 kilitli l200 başarılıdır.
öndeki astc'li arkadaki %100 diff locklu.
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/21840_1241136923027_1667434509_604679_7736315_n.jp g
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/21840_1241136043005_1667434509_604657_6439030_n.jp g
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/21840_1241135883001_1667434509_604653_6418385_n.jp g
Tek araç olarak cesaret edemediğimiz ve yanından geçtiğimiz yollardan biri :D Yüreğine ve lastiğine güvenen yarın girer bu yola :D
http://img64.imageshack.us/img64/7196/img0314yc.jpg
Bu da yokuş aşağı olması sebebi ile cesaretlenip indiğimiz yol :)
http://img706.imageshack.us/img706/981/img0316rds.jpg
ChtArdARSL
10-12-2011, 15:34
Disco2 gelıyor ama Td5 degıl V8 yarın bır arac daha ekıpe katıldı..
Arda abı ben senle gelıcem gene pıckup zevklı olur..
BthnKrkt
10-12-2011, 15:39
Tek araç olarak cesaret edemediğimiz ve yanından geçtiğimiz yollardan biri :D Yüreğine ve lastiğine güvenen yarın girer bu yola :D
Bu da yokuş aşağı olması sebebi ile cesaretlenip indiğimiz yol :)
http://img706.imageshack.us/img706/981/img0316rds.jpg
ilk fotodakı yerın devamı varmı abi? yoksa geri mı cıkmak gerek? Vitara yarın geliyorsa burdan inip cıkar:) Birde aracların cızılme durumu nedır?
buda maziden:soru:: Pajero V6 İniş Gündüz Edition :) | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=1291671626363)
Evet arkadaşlar yarınki Offroad organizasyonumuz ile ilgili detaylı bilgiler aşağıdadır;
Buluşma Yeri: Altunizade Capitol Alışveriş Merkezinin Önünde hemen ana caddede buluşuyoruz.
Buluşma Saati: Saat sabah 09:30
Ekipman: Çizme veya Bot + Kuvvetli Çeki Halatı + Varsa Kürek + Şarjları Dolmuş Kameralar. Ben 4 adet de telsiz getiriyorum. Her araca bir telsiz vereceğim. Telsizden sürekli iletişimde kalacağız. Telsizler üzerinden makaramızı da eksik etmeyeceğiz :D
Alışveriş: Yol üzerinde müsait bir yerde durup alışverişimizi de hızlıca yapmayı planlıyoruz. Mangal mı sandviç mi olayına yarın yolda karar veririz.
İletişim Bilgilerim: 0532 618 37 07
Lütfen herkes tam saatinde orada olmaya çalışsın. Hava erken kararıyor. Organizasyona erken başlayalım. Çünkü yarınki hedefimiz orman yollarında hem izimizi kaybettirmek hem de kaybolmak :)
Ben yanımda tüfeğimi ve bolca da fişek getireceğim. Orada müsait bulduğumuz bir yerde yemek molasında atış talimi de yaparız.
VA VTI - Suzuki Vitara
CahitArsal Arkadaş - Land Rover Discovery V8[/B]
Kırmızı ile işaretli olan arkadaşlardan son konfirmasyonu alamadım. O nedenle gelip gelemeyecekleri henüz belli değil. Konuyu okuyup kesinleştirirlerse sevinirim.
ilk fotodakı yerın devamı varmı abi? yoksa geri mı cıkmak gerek? Vitara yarın geliyorsa burdan inip cıkar:) Birde aracların cızılme durumu nedır?
buda maziden:soru:: Pajero V6 İniş Gündüz Edition :) | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=1291671626363)
Batu'cum devamını ben de göremedim ama vardır kesin. Yollar bazı noktalarda aşırı daralıyor ama devam da ediyor. Vinçli araç gelmezse mecburen o yola iki araç girmesi gerekiyor. Biri diğerini çeksin diye. Yoksa girilmez.
Sen de geliyorsun değil mi bu arada?
Disco2 gelıyor ama Td5 degıl V8 yarın bır arac daha ekıpe katıldı..
Arda abı ben senle gelıcem gene pıckup zevklı olur..
İstediğin gibi davranabilirsin yolcu yerimiz fazlasıyla var :)
Buna yürekten biraz daha fazlası lazım sanki :)
L200 kac model ? belli modelden sonrası astc var o pek hosuma gıtmıyor ama %100 kilitli l200 başarılıdır.
'11 model
BthnKrkt
10-12-2011, 15:59
Batu'cum devamını ben de göremedim ama vardır kesin. Yollar bazı noktalarda aşırı daralıyor ama devam da ediyor. Vinçli araç gelmezse mecburen o yola iki araç girmesi gerekiyor. Biri diğerini çeksin diye. Yoksa girilmez.
Sen de geliyorsun değil mi bu arada?
Evet geliyorum abi, arda abi viaportun ordan alcak gelirken. Birde sana kırgınım:) gerçekten böyle şeyler yapılcağını bilseydim ne olursa olsun pajero alırdım. Ben arabayı aldıktan 1 gün sonra ilk offroad konusunu actın. 2-3 gun once acsan kesin pajeroluydum:( 1993 Mitsubishi Pajero 3.0 V6 28.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - Pasif İlan - 60954576 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-3-kapi-3000-cc-v6-efsane-pajero-60954576/pasif-ilan/) bu araca pazarlık bitmişti. Gidip almak kalmıştı sonra bi boşluğa düşüp gittim aldım astra'yı.
Biri bana bir akıl versin İzmitten kaçta çıksam Batuhan'ı alıp oraya yetişirim?
Evet geliyorum abi, arda abi viaportun ordan alcak gelirken. Birde sana kırgınım:) gerçekten böyle şeyler yapılcağını bilseydim ne olursa olsun pajero alırdım. Ben arabayı aldıktan 1 gün sonra ilk offroad konusunu actın. 2-3 gun once acsan kesin pajeroluydum:( 1993 Mitsubishi Pajero 3.0 V6 28.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - Pasif İlan - 60954576 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-3-kapi-3000-cc-v6-efsane-pajero-60954576/pasif-ilan/) bu araca pazarlık bitmişti. Gidip almak kalmıştı sonra bi boşluğa düşüp gittim aldım astra'yı.
Hmm güzel makinaymış ama bunu sadece offroadda kullanırsın. Başka yola gelmez.
Biri bana bir akıl versin İzmitten kaçta çıksam Batuhan'ı alıp oraya yetişirim?
Arda senin yola saat 08:30 da çıkmış olman lazım eğer Batu' yu yol üzerinden çok oyalanmadan hemen alacaksan ;)
Arda senin yola saat 08:30 da çıkmış olman lazım eğer Batu' yu yol üzerinden çok oyalanmadan hemen alacaksan ;)
oyalanacak birşey yok ama ben hızlı gitmiyorum bu arabayla 90 falan ne çok erken çıkıp beklemek nede geç kalıp bekletmek isterim
BthnKrkt
10-12-2011, 16:10
oyalanacak birşey yok ama ben hızlı gitmiyorum bu arabayla 90 falan ne çok erken çıkıp beklemek nede geç kalıp bekletmek isterim
yok abı oyalanmalık durum olmaz ben sen gelmeden yola gelır senı beklerım direk devam ederiz
yok abı oyalanmalık durum olmaz ben sen gelmeden yola gelır senı beklerım direk devam ederiz
ben işimi garantiye alıp 8.15te yola çıkarım seni alırım olmadı bir 10-15 dakika erken gitmiş oluruz
BthnKrkt
10-12-2011, 16:20
ben işimi garantiye alıp 8.15te yola çıkarım seni alırım olmadı bir 10-15 dakika erken gitmiş oluruz
nasıl istersen abi benim için saat hiç fark etmez:)
bunlarda yeni cicilerimiz
http://img7.imageshack.us/img7/9398/fotoraf19.jpghttp://img834.imageshack.us/img834/8493/fotoraf18.jpghttp://img535.imageshack.us/img535/3579/fotoraf17.jpg
Buluşma Yeri: Altunizade Capitol Alışveriş Merkezinin Önünde hemen ana caddede buluşuyoruz.
Buluşma Saati: Saat sabah 09:30
Ekipman: Çizme veya Bot + Kuvvetli Çeki Halatı + Varsa Kürek + Şarjları Dolmuş Kameralar. Ben 4 adet de telsiz getiriyorum. Her araca bir telsiz vereceğim. Telsizden sürekli iletişimde kalacağız. Telsizler üzerinden makaramızı da eksik etmeyeceğiz :D
Alışveriş: Yol üzerinde müsait bir yerde durup alışverişimizi de hızlıca yapmayı planlıyoruz. Mangal mı sandviç mi olayına yarın yolda karar veririz.
İletişim Bilgilerim: 0532 618 37 07
Lütfen herkes tam saatinde orada olmaya çalışsın. Hava erken kararıyor. Organizasyona erken başlayalım. Çünkü yarınki hedefimiz orman yollarında hem izimizi kaybettirmek hem de kaybolmak :)
Ben yanımda tüfeğimi ve bolca da fişek getireceğim. Orada müsait bulduğumuz bir yerde yemek molasında atış talimi de yaparız.
VA VTI - Suzuki Vitara
CahitArsal Arkadaş - Land Rover Discovery V8
ChtArdARSL
10-12-2011, 17:09
Insallah daha artarizz :D
kickboxer
10-12-2011, 17:36
bora abı sanada yazdım benım arabadakı sıkıntıyı cozemedım bır dahakıne ınsallah benle gelıcek arkadaslarda kusura bakmasınlar hala ugrasıyorum arabayla ama donusum muhtesem olucak
Insallah daha artarizz :D
Çok kalabalık olmak pek iyi olmuyor bazen. 5-6 araç ideal oluyor.
bora abı sanada yazdım benım arabadakı sıkıntıyı cozemedım bır dahakıne ınsallah benle gelıcek arkadaslarda kusura bakmasınlar hala ugrasıyorum arabayla ama donusum muhtesem olucak
Sorun değil Onurcum. Şu havalar iyice bozsun. Kar çamur olsun o zaman çok daha neşeli organizasyonlar yapacağız. Bunlar alışma ve ısınma turları. Araçlarımızı inan yeni yeni tanıyor kapasitelerini yeni yeni öğreniyoruz. Her yeni organizasyonda daha tecrübeli ve kabiliyetli olacağız.
Gelicaz allahin izniyle .Bizde telsiz ve tufeyimizi alip oradayiz.va_vti ramazan /yan53 koksAl
Gelicaz allahin izniyle .Bizde telsiz ve tufeyimizi alip oradayiz.va_vti ramazan /yan53 koksAl
araba tamam ...tüfek ve mermiler tamam ama malisef telsizler yok abicim... :(
araba tamam ...tüfek ve mermiler tamam ama malisef telsizler yok abicim... :(
Naptin laa telsizleri??
Naptin laa telsizleri??
erdem almıs bana sormadan gıtmıs boluyamı nereye tırıvırı gece gece darladı benı saydım bı dunya
şimdi 5 arabamıyız yoksa 6 mı?
BthnKrkt
11-12-2011, 07:26
ben evden çıkıyorum. Viaportun oraya geçiyorum:)
ChtArdARSL
11-12-2011, 16:19
Halan ormandayiz cikamadik :)
resim vidyo falan cekiyosunuz dimi :)
kickboxer
11-12-2011, 17:11
kesın kaldırlar:d
Fena batirdik arabalari. Ramazanin vitaranin 4x4 calismadi onu sok tak hallettik. Sonra vinc tirtladi. Sonra benim Sorentoyla Enginin range' i fena batirdik ama ramazanin vitara 4x2 sekilde bile olsa geldi kurtardi bizi. Su anda Ardanin L200 'ün ön lastigi parcaladik ormandayiz onu degistiriyoruz. Cakallar dibimizde ortaligi yikiyorlar gurultuden.
Resim ve videolar yarin gelecek. Hele su ormandan bi cikalim:)
kickboxer
11-12-2011, 21:28
Valla merak ettim abi ne yaptiniz
BthnKrkt
11-12-2011, 21:35
Sonu yorucuda olsa çok güzel bir gündü:) Başta bizleri biraraya getirdiği için Bora abiye, beni arabasında misafir eden güne heyacan ve zevk katan Arda abiye, günün kahramanı Ramazan abiye, telsizdeki müzik yayını ve suzukinin 4 çeker düzelmesi sonrası telsizden heyacan fıştıran Köksal abiye, çekilen videolar için murat abiye, arabasını hiç çizilmeyen orta ve arka kilitsiz engin abiye ve cahit kardeşim ve arkadaşlarına teşekkür ederim:)
Ayrıca 20'' 40 lastikle offroad yaparak tarihe geçti arda abi:) Sonunda lastik janttan çıkmasa iyi idi:) He birde o rampayı Sorento ve Rover takılmadan çıkarlardı:D Merkezi kilitleriyle:D
Burada devam :) Bütün video ve resimler bu linkte toplandı;
http://www.techturkey.com/forum/videolar/104330-istanbul-ikinci-offroad-bulusmasi-videolari.html#post2855111
bnm lastıkten al kurtul batmassın daha