Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio RS VS e36 328I KAYSERI ROLL
328DE EMME var sanirim
rste ne var bilmiorum
masallah 328e
Renault Clio RS vs BMW E36 328ci - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=RTN3mNPnrN8)
chiefkadir
06-12-2011, 22:14
Rs şuanda daha hızlı olması lazım
Cliosportve
06-12-2011, 22:15
Baya güzel ve kaliteli çekimler olmuş
Özlemişiz
Sinema tadında
Maşallah
tkartoglu
06-12-2011, 22:18
çekimler 10 numara araçlara maşallah
kayseri video işinde tek:icon_tup: araçlara maşallah
mehmetRS
06-12-2011, 22:25
TALAS yolumu burası? gerçi en son hatırladıgımda bile etrafı bu kadar boş değildi, eski günler geldi aklıma kayseride.. nerede gazlandı acaba? :)
Firat.M3
06-12-2011, 22:47
kayseri gerçekten videoda tek.. yollarıyla da tek..
Street Driver
07-12-2011, 00:09
hangi RS bu yaw ?
maşallah araçlara yolun güzeligine bak yaa
mmpower videoları hep güzel oluyor.. Araçlara maşAllah Allah kaza bela vermesin..
maşallah 3.28e sağlam gıdıyor ama rs kesıcıye fln kalıyo daha ıyı yuruyebılr rs
RS benim aracımdır - 38RS319 -, aracı ilk aldığım hafta denemiştik ilerde bakım vs yapınca bir kez daha deneriz amacıyla. zaten bi gidememe sorunum wardı Alper Hocam saolsun kayseride cok kahrımızı cektı, KADİR abimiz saolsun cok yardımcı oldu ankardan, PPR KAAN saolsun emeğini esirgemedi ve işini gücünü bırakıp kayseriye kadar gelip misafirimiz oldu. Yakın zamanda OKAN kardeşimiz (hatırlamasada:) telefonda zamanını ayırıp tum sorularımızı cewapladı, aracımda 180den sonra hiç döndermeme problemi ve 4e atınca sankı arkadan cekıyolar gibi bır sorun wardı. stok vti geciyordu beni bu arada:) 3,28 para ve emek harcanmıs m3 emmesine kadar uygulanmıs bır aractır. Sonuc gayet normal bu duruma gore suanda aracımda herhangı bı eksık kalmamıstır, guncel vıdeolar eklenecektır. neler yapıldıgını yakın zamanda aynı aracla ve baska araclarla video ekledıgımde yazarım. Tekrar burdanda iismi gecen ve gecmeyen tüm yardımcı olan kardeşlerimize ve abilerimize tşk ediyorum.
1.8 turbo
07-12-2011, 10:11
guzel denemeler olmus daha onceden de ızlemıstım
bmw temız araba ustunde cok emek oldugu bellı
Cliosportve
07-12-2011, 10:15
RS benim aracımdır - 38RS319 -, aracı ilk aldığım hafta denemiştik ilerde bakım vs yapınca bir kez daha deneriz amacıyla. zaten bi gidememe sorunum wardı Alper Hocam saolsun kayseride cok kahrımızı cektı, KADİR abimiz saolsun cok yardımcı oldu ankardan, PPR KAAN saolsun emeğini esirgemedi ve işini gücünü bırakıp kayseriye kadar gelip misafirimiz oldu. Yakın zamanda OKAN kardeşimiz (hatırlamasada:) telefonda zamanını ayırıp tum sorularımızı cewapladı, aracımda 180den sonra hiç döndermeme problemi ve 4e atınca sankı arkadan cekıyolar gibi bır sorun wardı. stok vti geciyordu beni bu arada:) 3,28 para ve emek harcanmıs m3 emmesine kadar uygulanmıs bır aractır. Sonuc gayet normal bu duruma gore suanda aracımda herhangı bı eksık kalmamıstır, guncel vıdeolar eklenecektır. neler yapıldıgını yakın zamanda aynı aracla ve baska araclarla video ekledıgımde yazarım. Tekrar burdanda iismi gecen ve gecmeyen tüm yardımcı olan kardeşlerimize ve abilerimize tşk ediyorum.
Yakın zamanda bekliyoruz madem
Ne kadar yarar aldığını çok merak ediyorum
PPR engineering
07-12-2011, 10:20
filtre egsozlu yine böle bi bmw ye iyi tutunmuşun.sente hatasıda mevcuttu..
mechanic
07-12-2011, 10:26
sente attımı hortumu çıkık turbo gibi gitmiyor meret :D
adanaya gelme durumu olursa rolleniriz inşallah...
Yakın zamanda bekliyoruz madem
Ne kadar yarar aldığını çok merak ediyorum
Kardeşim video eklediğimde sende izlersin, geceyle gündüz arasındaki fark kadar, fark war suan gidişinde.
sente attımı hortumu çıkık turbo gibi gitmiyor meret :D
adanaya gelme durumu olursa rolleniriz inşallah...
inşallah kardeşim aramız yakın tanışmak isterim. Ankarada toplanılsa keşkede tüm RS ler denense aşşa yukarı ortak nokna sayılır ankara.
mechanic
07-12-2011, 10:35
inşallah kardeşim aramız yakın tanışmak isterim. Ankarada toplanılsa keşkede tüm RS ler denense aşşa yukarı ortak nokna sayılır ankara.
tabi bende memnun olurum, buraya da bekleriz...
Street Driver
07-12-2011, 10:54
şimdi hatırladım kusura bakma :) daha iyi gideceğine eminim şuanda ;)
chiefkadir
07-12-2011, 11:19
inşallah kardeşim aramız yakın tanışmak isterim. Ankarada toplanılsa keşkede tüm RS ler denense aşşa yukarı ortak nokna sayılır ankara.Havalar düzelince gelcen zaten :D Sucuk getir gelirken mangal yaparız:hahaha:
yarım saat önce yeni denemeleri yapıp geldik sizlerle beklediğiniz sıcak göruntuleri paylaşayım dedim aşağıda aynı araçla yeni demeleri izlemiş olursunuz
Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150444350642276)
gizlilik ayarı düzeltilmeli.....
gerçekten büyük anlamda farketmiş. 180 den sonrada zaten 3.28 le denerken bırakmak gerek.. alıp başını gidiyo.. maşşallah her iki aracada..
Havalar düzelince gelcen zaten :D Sucuk getir gelirken mangal yaparız:hahaha:
gelcem abi tabi, emeğiniz çok.. Sana sucuk pastırma feda olsun.
FeaTuRiNG
07-12-2011, 16:16
Bu hangi RS di ? ? maşallah araca
1.8 turbo
07-12-2011, 16:21
masallah acaıp fark etmıs.
ama benım gozum yıne bmw de :) hıc kopmamıs rs ın arkadasından helal olsun
CeM öZeR
07-12-2011, 16:29
Murat abi aracına maşallah. :)
golfcu0101
07-12-2011, 16:31
kesinlikle böyle gündüz çekimlerine bayılıyorum herşey net ortada
maşallah iki aracada kazasız belasız
Ayaklarınıza arabalarınıza sağlık ;)
dangerahmet
08-12-2011, 12:08
Maşallah Murat Abinin Rs Gerçekten Çok Sağlam Yürüyor Denedik Gördük Atmosferik Gti İle :)
Kazasız Belasız Hem Diri Hem de Yürürlü.
Murat abi aracına maşallah. :)
tşkler Cem senin aracında maşşallahı war.