Orijinalini görmek için tıklayınız : Evotech 1M vs Evotech E92 M3 @ Korfez
Arkadaslar,bu vıdeo cok cok daha keyıflı...
3. turun,start duzlugunden sonrakı virajında ve takıp eden Pirelli vırajında yakınlık 1 karıs neredeyse.
Aslında aramızda 15 sec vardı fakat Ondekı aracı yakalıyınca,bırbırımızle konusmadan boyle bırseyler yapmaya karar verdık,telepatı dıyelım ;)
Son tura dogru gecıyorum ve 53,1 sec yapıyorum,zaten vıdeonun sonunda bırı "1" ısaretı yapıyor ;)
Iyı seyırler....
BMW E82 1M 997TT VS BMW E92 M3 CP MOT02 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=M-o6HeT42DA&feature=player_embedded)
BMW E82 1M 997TT VS BMW E92 M3 CP MOT02 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=M-o6HeT42DA)
İki aracada maşallah güzel videolar devamını dilerim. :) İç çekim olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum :).
LUTFU CNGNS
07-12-2011, 10:37
iki aracada maşallah
çok tertletmişsin abi öndekini :)
Güzel olmus tebrikler....
memleketımde pıst olsun pıst olsun dıye bagıran cogunluk yada pıst vıdeoları ılgısını cekecek olan kalanalık bu konuya neden post atmıyor??
cevap:
ılgılı arabalar gtı vtec falan olsa arabaların lastık dıs kalınlıgından 3.pıston sıkıstırmasına kadar sayacak bır suru adam var,ama konu m series olunca aç ağzı izle durumu oluyor...
not: bı masallah dıyın gençler m series de olsa araba en nihayatınde...:D
Dogru dıyorsun,ıcerı koyucaktım ancak Manfrottonun klıpsını unuttum :(
Ondekını terlettım,hatta bu ılk olan yanı 1M ıle bayagı terlettım,zaten sonra gecıp zaman turu attım ama ondekı Pılotta ıyıdır,bır cok Podyumu olan bır arkadasım.
Aynen oyle,bu koydugum 4. vıdeo sanırım Pıst ıle alakalı,en fazla 8-10 cevap oluyor. Malesef otomobıl sporlarına ılgımız Roll yada modıfıye :(
Burada Roll vıdeosu koysam,30 dan fazla cevap olurdu,Japon aracını gecsem 60-70,gecılsem 300 cevap olurdu heralde...
Ama vıdeolar 15 sec ancak suruyor :(
Neyse yakında benımde Japon balıgım olucak,heralde fazla yanıt alırım ;)
Maşallah Murat abi ve Onur :) Çok keyifli, eğlenceli olsa gerek 2 araç peşpeşe çıkmanız, aslında biraz tehlikeli pistte ama bir çok pist tecrübesi olan ve hırs yapmayan insanlar için bir sorun teşkil ediceğini düşünmüyorum :) Bir sonra ki pist etkinliğine yeni oyuncaklarımızla birlikte çıkarız inşallah :)
zetcelsius
07-12-2011, 16:47
Videolar çok hoş,elinize sağlık..
Buarada cayman s ler kaç dönüyor biliyor musunuz?
Ve 2012 gt-r sizce kaç döner burda?
Ferhat_V
07-12-2011, 16:57
keşke pist biraz daha büyük olsa istanbul park gibi..çok güzel gazlanmış maşallah:)
edo typer
07-12-2011, 16:59
masallah 2 aracada suruculerınede.. ılk baslarda m3 1mden hızlı gıbı geldı bana fakat 1m one gecınce cok ıyı dondu sankı m3 bıraz erken frenaja baslıyor gıbı:) 1m kusursuz kullanılmıs tebrık ederım:)
cembozbey
07-12-2011, 17:06
maşallah 1m le yeni lastiklerle artık optimuma cıktınız sanırım özellikle duzluge cıktıgınızda m3 yanına yaklastrmıyo dikkatimi cekti =)
-keske boyasız vti alsaydınız onlar cok hit yapıyo :D:D
cok zevkli bi gün bende cıkmak isterim bu körfeze :)
S.Özeren
07-12-2011, 17:19
kamera içerde olsaydı iyi olurdu maşallah :)
audilover
07-12-2011, 17:24
Cok guzel video gayet basarili kullanim sanirim pistin bu haline cabuk alismissin:)
Video ve tatlı kapışmanız çok iyi olmuş. Bundan sonraki videonuzu kokpitten bekliyoruz veya kask takıyorsanız ona bile monte edebilirsiniz. Yurtdışındaki bir arkadaşımızın videosu
SxLk3X1knoQ&feature
zetcelsius
07-12-2011, 20:56
lotus güzel tutunuyor sanki:p
luckdove
07-12-2011, 21:33
Güzel gidiyor 1M gerçekten. Yakınlarda bir pist günümü yapıldı?
Ondekını terlettım,hatta bu ılk olan yanı 1M ıle bayagı terlettım,zaten sonra gecıp zaman turu attım ama ondekı Pılotta ıyıdır,bır cok Podyumu olan bır arkadasım.
Aynen oyle,bu koydugum 4. vıdeo sanırım Pıst ıle alakalı,en fazla 8-10 cevap oluyor. Malesef otomobıl sporlarına ılgımız Roll yada modıfıye :(
Burada Roll vıdeosu koysam,30 dan fazla cevap olurdu,Japon aracını gecsem 60-70,gecılsem 300 cevap olurdu heralde...
ne yazıkki bu forumda oyle bi sıkıntı var....
tebrikler video cok hoş...göze ve kulağa hitab eden 2 araçdan guzel bir kaç tur akşam akaşm keyiflendirdi.
BlackEmperor
07-12-2011, 22:45
cok sıkı takip etmişsiniz ama m3 düzlüklerde daha mı hızlı yoksa bana mı oyle gelıyo
Videolar çok hoş,elinize sağlık..
Buarada cayman s ler kaç dönüyor biliyor musunuz?
Ve 2012 gt-r sizce kaç döner burda?
Korfezin eski haliyle cayman s 53 civari bisey donuyordu.
m3 iyi yanlıor zevkli video olmuş. banada m3 daha hızlı gibi geldi.
Duzluge benden yarim saniye onde ciktigi,dogal olarak yarim src once oturuyor gaza ;)
Ama duzluklerin bir cogunda yakaladim,ayrica 2 tur gecmekde istemedim ki biraz şov olsun seyircilere.
Gectikten sonra 2 turu temiz atmaya calistim ve bu turda 53.1 sec yaptim.
Alismak kolay,gerci sikanlar cok kotu olmus ama yillarin aliskaligi var.
Pistin yeni hali pek keyifli olmamis...
Pazar gunu yine pist gunumuz vardi...
İyi dilekler icin tesekkurler,pistte kullanmak benim icin hobby ;)
Bakalim Japon baligim ile neler yapicam,hedef 50
zetcelsius
07-12-2011, 23:30
Korfezin eski haliyle cayman s 53 civari bisey donuyordu.
Cevap için teşekkürler,pistin yeni halinde zaman artıyor mu azalıyor mu?
memleketımde pıst olsun pıst olsun dıye bagıran cogunluk yada pıst vıdeoları ılgısını cekecek olan kalanalık bu konuya neden post atmıyor??
cevap:
ılgılı arabalar gtı vtec falan olsa arabaların lastık dıs kalınlıgından 3.pıston sıkıstırmasına kadar sayacak bır suru adam var,ama konu m series olunca aç ağzı izle durumu oluyor...
not: bı masallah dıyın gençler m series de olsa araba en nihayatınde...:D
:hahaha::hahaha::hahaha::icon_tup:
coook keyifli olmus masallah,, 1m yaa iste..
mert_leon
07-12-2011, 23:41
maşallah keyifle izledim m3 yanladığında o görüntü beni benden aldı :D
onursumer
07-12-2011, 23:45
çok çekişmeli olmuş
pist biraz daha büyük olsa keşke :D
Pist suresi kisaldi malesef...
1 M cok keyifli ;)
Pist hem genis hemde uzun olsa keske...
E92 M3'lerle olan videoya gore cook daha keyifli bu :) Masallah
Maşallah Murat bey, çok keyifli bir takip olmuş.
Aynen oyle,1 M li turlar keyifli idi ;)
Tesekkur ederim, iceriden ve disaridan guzeldi....
turbo&quattro
08-12-2011, 07:46
Birer gun arayla hem m1 hemde m3 ile video paylastiniz. Pist performansi ve zevki olarak hangisi neden agir basiyor ?
Bu arad japon baligi GTR mi olacak ?
Tesekkurler videolar icin :)
masallah masallah gercekten dediginiz kadar keyifli eglenceli bigun olmus
bian havalar acsada pist gunleri baslasa diye icimden gecirdim ,
bu arada japon baligi derken bi ara evo x bakiyodunuz hala ayni dusuncedemisniz murat bey
fazla video izlemek iyi degil bende asiri gaz yapiyo :D
3 haftada 2 pist gunu yaptik,pazar cok eglenceliydi ;)
1M cok keyifli ancsk kontrol etmesi cok daha zor M3 e gore. Eger becerebilirseniz M3 den hizli gidersiniz ama anlik hatada bile tolerans gostermiyor...
Hem E92 M3 hemde 1M i ayni gunde 20 den fazla turla kullandim,1M ile gunun best time i geldi.
Evo X eglence ve doldurmak icin ariyordum,Ozgur bulamadi,sonra baska araclar girdi araya ;)
Japon Baligi,Gt-R mk3 aldim,on amortisor sistemi agirlik sesorlu,yana hareketli ve agirlik merkezi surekli ortada kaliyor sofor tek basina oldugunda...
Haftaya burada insallah,Almanyadan cikti yola,gun sayiyorum ;)
Hedef 50-51 arasi...
canlı izlemek daha keyifliydi, sesler çekişme çok keyifliydi.
Maşallah...
Diğer videoya göre çok daha keyifli olmuş.. Çok çekişmeli olmuş, zevkini tahmin bile edemiyorum doğrusu :)
mudur bulamadiysa piyasada alinacak hesapli araba yok demektir :D
gtr hayirli olur insallah cok sevindim allah kazasiz belasiz kullanamak nasip etsin
guzel tercih olmus almanlardan sonra bakalim bu japon size nasi gelicek :)
Daha once 2010 model olarak almıstım 2009 un yazında ama sanzıman problemı ve yetersız performansı yuzunden satmıstım.***** cok agır.
Ama bu seferkı projem bıraz daha buyuk ;)
Canlı ızleyenler cok keyıf almıs,bıara tezaruhatlar aracın ıcıne gelıyordu.
Kesınlıkle 1M daha keyıflı ıdı,bırde E92 M3 u ılk kez orada kullanıyordum...
DoguErdogan
08-12-2011, 22:48
tebrikler çok güzel videolar m1 i bol bol gördük gtr ı da merakla bekliyorum. M1 e cok hakimsiniz m3 e göre bariz anlaşılabiliyor. Bu kadar para harcayıp araçları garajınızda süs olarak tutmayıp zevk için kullandığınızdan dolayıda ayrıca tebrik ediyorum
çok keyifli olmuş kontorlünüz baya iyi , videodaki rüzgar hışırtısı için microfona peluş tarzı vbişeler sıkıştırabilirseniz araç sesler net duyulacaktır :)
Otomobillerin hakki ne ise oyle kullanilmasi taraftariyim.
Spor arac,pistte
Jip,arazi ve zorlu kosullarda.
Aile araci,coluk cocuk,alisveriste
Ticari arac,yuk tasima yada iste(gazlama degil!)
Simdiye kadar tum otomobillerimi oyle kullandim,subarudan-LP640 a kadar...
Gtr da mutlaka pistte boy gostericek insallah.
Haftaya geliyor ;)
Kontrolum iyi cunku birbirimiZe uyduk,biraz ben ama cogunu 1M yapiyor...
ahmetdrift
09-12-2011, 12:56
maasallah murat bey baya zevklı cekışme olmus
Murat abi videonun izlenmesini yada yorum almasini istiyorsan basliga 'type-r', 'type-r turbo' yada 'filtre egzos type-r vs bugatti veyron' falan yazman lazimdi bence, burada oyle malesef... :) . Iki aracin soforleri de cok guzel kullanmis guzel video :icon_tup:
Not: 53.1 sn. icin de helal olsun baska lafa gerek yok .
Tesekkur ederim iyi dilekler icin...
Napalim,her otomobilin fani farkli,saygi duyuyorum ama buradaki giruntuler marka fanatikliginden cok pist fanatigi yada meraklilarini cezbetmesi gerek ama demekki oda yok...
Zaten korfezde pist gunleri nekadar duzenlendi,belli :(
Roll denen seyde pek beceri yok,para var huzur var ;)
Topu topu 15 sec suruyor.
Zevkler renkler farkli,saygi duymak gerek.
En yakin pist gununde gorusmek uzere,hedef 50-51 sec ;)
Napalim,her otomobilin fani farkli,saygi duyuyorum ama buradaki giruntuler marka fanatikliginden cok pist fanatigi yada meraklilarini cezbetmesi gerek ama demekki oda yok...
bu kadar iyi özet olamazdı :)
Çok keyifli olmuş, videolar kısmındaki en mantıklı başlıklardan birisi :)
zetcelsius
10-12-2011, 00:12
Bence de çok doğru bir tespit..
1m in lastikler bariz m3 ünkünden iyi ,m3 cü napsın,oraya buraya oynasırken 1m sabit girip çıkıyor
Cok onceden M3 un lastiklerinin iyi tutunmadigini(bitik degil yanlis bilgi), show amacli oldugunu soylemistim.
Burada yaris yok,keyif var...
Ayrica virajlarin cogunda birlikte yanliyoruz ama kamera yanimda oldugu icin belirli olmuyor. Zaten yanlamadiklarimda yakaliyorum hemen.
Daha iyilerini izleriz insallah,keyifli olur ;)