PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio RS -RS 319- vs Honda CRX

Sayfa : [1] 2

mrt_tsn
07-12-2011, 17:00
7. Dezember 2011 07:23 | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=10150444477352276&set=vb.792722275&type=2&theater)

Clio RS spec'ler;
hks mantar filtre,
hks son susturucu,
63' komple krom duz boru,
kapak emme gaz kelebeği PPR performans ımzalı
15/61 ayna mahruti,
Beyin programı orjinaldir, (ECU'muz Dr O.Z Beyfendinin keyfini beklemektedir:) )

Honda CRX spec'ler;
filtre, 4-1 headers,
Otto son susturucu,
kapak emme gaz kelebeği işli,
ince conta,

Araç kayseride bulunup 34plakalı rengi kırmızıdır,
İstanbuldan alınıp Radarhondada yapıldığı, İstanbulda almadan yapılan denemelerde type'r geçtiği söylendi. Spec'ler sahibi olan arkadaşımızın söyledikleridir - bilgi -

BthnKrkt
07-12-2011, 17:15
7. Dezember 2011 07:23 | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=10150444477352276&set=vb.792722275&type=2&theater)

Clio RS spec'ler;
hks mantar filtre,
hks son susturucu,
15/61 ayna mahruti,
Beyin programı orjinaldir, (ECU'muz Dr O.Z Beyfendinin keyfini beklemektedir:) )

Honda CRX spec'ler;
filtre, 4-1 headers,
Otto son susturucu,
ince conta,

İstanbuldan alınıp Radarhondada yapıldığı, İstanbulda almadan yapılan denemelerde type'r geçtiği söylendi. Spec'ler sahibi olan arkadaşımızın söyledikleridir - bilgi -

sanırım halo nun rex?

ArMy
07-12-2011, 17:18
Rs'in arkasında kalıp nokta olan bi crx nası type-r geçiyormuş.

Söyleyen kesesi bol biriymiş galiba.

Maşallah araçlara.

halilkarakas
07-12-2011, 17:19
kapak emme falan işli değil canım benim ;)

taypar falanda geçmedim ;)

crx te ordayken egzos varmıydı ?

ve önlerde 17 jant var falan filan hemen savunayım :D

jokeylik yapmak için harbi gelicem kayseriye :D

by serçe
07-12-2011, 17:21
masallah kazasız belasız

halilkarakas
07-12-2011, 17:24
yaaa birde bişey söyleyeceğim ;

2.0 araba ve specler ortada denenen araç 1.6 :D

eğer araç hızlıysa bi tayparla falan deneniversinde burdan izleyelim bizde :)

segment üstü rs ...ss aresle denemiştim 4 boy geçti s2000 le falan yürüyen bir ares biliyosunuzdur :)

araçlara maşallah diyelim bari ne diyeyim başka :D

JDM VTİ
07-12-2011, 17:30
crx'te piston olmalı birde yanlış mıyım halo?

halilkarakas
07-12-2011, 17:30
5 - 10 hp lik olandan 150 tl 4 tanesi :D

SEÇKİN172
07-12-2011, 17:42

segment üstü rs ...ss aresle denemiştim 4 boy geçti s2000 le falan yürüyen bir ares biliyosunuzdur :)

SS RS Neye 4 boy attı onu anlamadım :)

mrt_tsn
07-12-2011, 17:42

Ben sahiplerinin anlattıklarını yazdım direk, ne war ne yok bilmiyorum araçta. Kim ne dedi nasıl sattı onuda bilmiyorum. Bana typer gecıyoruz dediler bende denedim paylaştım konu tamamen bu yani..

halilkarakas
07-12-2011, 17:43
SS RS Neye 4 boy attı onu anlamadım :)

ce re çarpıya 4 boy attı gardaş

BthnKrkt
07-12-2011, 17:46
kapak emme falan işli değil canım benim ;)

taypar falanda geçmedim ;)

crx te ordayken egzos varmıydı ?

ve önlerde 17 jant var falan filan hemen savunayım :D

jokeylik yapmak için harbi gelicem kayseriye :D

Kankaa benm RC yi geçmeden satmıstın ama:hahaha::hahaha: jokeyy halo:)

halilkarakas
07-12-2011, 17:48
Kankaa benm RC yi geçmeden satmıstın ama:hahaha::hahaha: jokeyy halo:)

lada var ganka 1.6 denerüh :D

PPR engineering
07-12-2011, 17:50
maşALLAH araçlara:) o konuştuğumuz videoyu koyma boş ver:)

BthnKrkt
07-12-2011, 17:53
Kanka chip yaptır :D 10 hp veriomus:D:D:hahaha::hahaha: dispiritöre yazılım atsınlar:hahaha::hahaha:

lada var ganka 1.6 denerüh :D

Y0Lyp7UyOXA

halilkarakas
07-12-2011, 17:55
kanka bunun lastikler boştadır :D

PPR engineering
07-12-2011, 17:55
Kanka chip yaptır :D 10 hp veriomus:D:D:hahaha::hahaha: dispiritöre yazılım atsınlar:hahaha::hahaha:

Y0Lyp7UyOXA

ben sana bi lada videosu gösterimmi veya 9.00 koşan lada motoru orjinal lada bloğu ve krankıyla??

veya kendi ladalarımı:)

halilkarakas
07-12-2011, 17:56
ben sana bi lada videosu gösterimmi veya 9.00 koşan lada motoru orjinal lada bloğu ve krankıyla??

rusyadan kit bekliyorum 300 heyçpi yapıcam bende :D

BthnKrkt
07-12-2011, 17:57

yok abi ya lada cidden hızlı araba :) bizim arkadasta vardı 180 i geçioduk lpg de bayır aşşa:D ama yapılınca olur tabi neden olmasın:)

E0041
07-12-2011, 18:55
halo senin rexi nabmışlar böle yaw :) rexin ayarları yerinde bi rs i geçmesi zor zaten ama rexi cidden bilen birisi halo gelip kullanırsa hakkaten aradaki fark 5 boysa onu 1-2 boya çok rahat indirir

bu arada yerler kurusun bende deneyim bi rs le bakayım sonuca 4 te böyle uzayıp gidebilecekmi merak ettim valla :D

elpadre
07-12-2011, 19:02
Bu güne kadar bir sürü rexe bindim kullananida gördüm Halo 1 2 Adana'dan mustafa başka görmedim böyle rex yürüteni :)

Cliosportve
07-12-2011, 19:12
Maşallah KayseriRs e :)

Orjinal yazılımlı kapak - emmeler - kelebek işli kaç AFR de yürüyor araç?

F4R
07-12-2011, 20:36

bende merak ediyorum cevabı...

mrt_tsn
07-12-2011, 20:51

Ewet orj yazilim 11.8 - 12 afr de yuruyorum

BthnKrkt
07-12-2011, 20:52

neden zenginde araba bu işlemlerden sonra?

PPR engineering
07-12-2011, 20:53
neden zenginde araba bu işlemlerden sonra?

4 bar regülatör var...

kutsal
07-12-2011, 20:59
valla öncekı denemedede söylemıstım yanlıs anlasılmasın bence ama mert arkadasım rollde şöförluğun zayıf bıraz daha ıyılestımren lazım bu halde halonun eskı rex ı gecmen cok buyk başarı tabı araba eskı haldeyse çunku cok cıddı yuruyen bı rextır kendılerı :D

mechanic
07-12-2011, 21:06
Bu güne kadar bir sürü rexe bindim kullananida gördüm Halo 1 2 Adana'dan mustafa başka görmedim böyle rex yürüteni :)

mustafanın rexi istda koşturamadılar mı yaw hiç videosu yoh

F4R
07-12-2011, 21:31

limitore yakın kaça yükseliyor afr hocam?

mrt_tsn
08-12-2011, 03:51
valla öncekı denemedede söylemıstım yanlıs anlasılmasın bence ama mert arkadasım rollde şöförluğun zayıf bıraz daha ıyılestımren lazım bu halde halonun eskı rex ı gecmen cok buyk başarı tabı araba eskı haldeyse çunku cok cıddı yuruyen bı rextır kendılerı :D

İsmin mert degil, Murat kardesim. Aracin eski halini bilmiyorum ne kadar yurudugunu bilmiyrum sonuc bu. Halonun eski araci olmasi bukadar gecilmeyecegi anlaminami geliyo yani onu anlamadim. Cok ciddi yururdu derken neyle nasil yururdu mesela? Ornek werirseniz bende o emsal araclarla dener video koyarim.

kelalper
08-12-2011, 08:09
Videolardan anladığım kadarı ile CRX debriyaj kaçırıyor.

halilkarakas
08-12-2011, 10:52
kasnaklı yazılımlı egzoslu mini cooper s ile deneyin varsa oralarda 2 boy geçti beni ona göre hesap olabülü :D

ss ares 3-4 boy geçmişti birde :D

evet vidyolarda anlaşıldığı üzere debriyaj kaçırıyo bide hava filtresi hava almayı unutmuş jantlardan birindede bilezik yok :(

Street Driver
08-12-2011, 12:22

3-4 boymu :D
yok la okadar değildi yarım boy ya vardı ya yoktu :D

tuner faruk
08-12-2011, 12:48
Açıkçası Ej Halildeki hali gibi gitmiyor Halilin neredeyse her denemesinde beraberdir burdanda az çok nasıl gittiğini çoğu kişi bilir aracı canlı görmeden bişey diyemiycem ama Halildeki hali olmadığındna eminim eski halini merak eden arkadaşlar için buyrum video:

honda CRX vs honda vti vs 306 gti - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/honda-crx-vs-honda-vti-vs-306-gti_2186539.htm)

mrt_tsn
08-12-2011, 12:50
kasnaklı yazılımlı egzoslu mini cooper s ile deneyin varsa oralarda 2 boy geçti beni ona göre hesap olabülü :D

evet vidyolarda anlaşıldığı üzere debriyaj kaçırıyo bide hava filtresi hava almayı unutmuş jantlardan birindede bilezik yok :(

cooper s yok kayseride, mugen beyinli hafif volanlı filtreli eksozlu rbc li typer war onla denesem yeterlimidir anlamanız için:D

PPR engineering
08-12-2011, 13:02
Açıkçası Ej Halildeki hali gibi gitmiyor Halilin neredeyse her denemesinde beraberdir burdanda az çok nasıl gittiğini çoğu kişi bilir aracı canlı görmeden bişey diyemiycem ama Halildeki hali olmadığındna eminim eski halini merak eden arkadaşlar için buyrum video:

honda CRX vs honda vti vs 306 gti - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/honda-crx-vs-honda-vti-vs-306-gti_2186539.htm)

belki rs gidiyodur ??? olabilirmi böle bir seçenek sizce ?:D

16EC813
08-12-2011, 13:02
ce re çarpıya 4 boy attı gardaş

ibretliksin olum sen :D

tuner faruk
08-12-2011, 13:06
belki rs gidiyodur ??? olabilirmi böle bir seçenek sizce ?:D

Yok Kaan abi RS in gittiği kesin buna bi lafım yok ben CRX in başka videosunuda gördüm ona göre konuştum bu speclere göre bu kadar geridede kalmaması gerekiyo diye düşünüyorum çünkü CRX ide bizzat kullandım biliyorum nasıl gittiğini:)

PPR engineering
08-12-2011, 13:12
Yok Kaan abi RS in gittiği kesin buna bi lafım yok ben CRX in başka videosunuda gördüm ona göre konuştum bu speclere göre bu kadar geridede kalmaması gerekiyo diye düşünüyorum çünkü CRX ide bizzat kullandım biliyorum nasıl gittiğini:)

crx i bende biliyorum gayet güzel yürüyen bir araç bu araç için bahsediyorum millet crx ten korkar oldu bu araç yüzünden o da gerçek ama bu clio rs te ben test ettim güzel gidiyor crx i kullananlar nasıl kullanıyor bilmiyorum ama ilk basarken ikiside eşit basıyo ancak basar basmaz başladığı için gitmeye ben ordan anladım olan biteni :D hepsi bu ama bana göre crx gayet başarılı bir araç buu crx için bahsediyorum istanbulda yapıldı yapanların ellerine sağlık.

mrt_tsn
08-12-2011, 14:09
crx i bende biliyorum gayet güzel yürüyen bir araç bu araç için bahsediyorum millet crx ten korkar oldu bu araç yüzünden o da gerçek ama bu clio rs te ben test ettim güzel gidiyor crx i kullananlar nasıl kullanıyor bilmiyorum ama ilk basarken ikiside eşit basıyo ancak basar basmaz başladığı için gitmeye ben ordan anladım olan biteni :D hepsi bu ama bana göre crx gayet başarılı bir araç buu crx için bahsediyorum istanbulda yapıldı yapanların ellerine sağlık.

Kaan beni çok ii tanıyorsun yalan söylemeyeceğimi çok ii bilirsin, denemeler hep crx devrine göre yapıldı. 2de 5binde deneselerdi çok daha fazla giderdim bu denemeler yapıldığında 15/61 yoktu üzerinde. CRX güzel giden vti geçiyor kayseride ve ''bence'' bu büyük başarı, yapanların ellerine sağlık.

PPR engineering
08-12-2011, 14:16
Kaan beni çok ii tanıyorsun yalan söylemeyeceğimi çok ii bilirsin, denemeler hep crx devrine göre yapıldı. 2de 5de deneselerdi çok daha fazla giderdim bu denemeler yapıldığında 15/61 yoktu üzerinde. CRX güzel giden vti geçiyor kayseride ve ''bence'' bu büyük başarı, yapanların ellerine sağlık.

kefilim murat sözlerini ben neyin ne olduğunu biliyorumda o videoları koymana gerek yok koysan daha kötü bırak :D:D:D

mrt_tsn
08-12-2011, 14:30
kefilim murat sözlerini ben neyin ne olduğunu biliyorumda o videoları koymana gerek yok koysan daha kötü bırak :D:D:D

Welahavle diyorum ozaman:D sende geliyosan gel artık yaa..

halilkarakas
09-12-2011, 12:02
3-4 boymu :D
yok la okadar değildi yarım boy ya vardı ya yoktu :D

gizli turbo vardı sende :D

neyse olan olmuş rs e maşallah diycek yapçak bişi yok :D

imzalık yazıda var sayfada :D

mrt_tsn
09-12-2011, 12:10
gizli turbo vardı sende :D

neyse olan olmuş rs e maşallah diycek yapçak bişi yok :D

imzalık yazıda var sayfada :D

gizli turbo değilde gizli nos basıyorum:D:D eskiden korkutmuş, şimdi rakipler hızlı;)

halilkarakas
09-12-2011, 12:12
birazda para meselesi desek :)

crx e 2 3 ekleme yapıldığında sana dahada yaklaşacağından eminim :)

gerçi 2.0 la 1.6 karşılaştırması yapıyoruz :D

mrt_tsn
09-12-2011, 12:23
birazda para meselesi desek :)

crx e 2 3 ekleme yapıldığında sana dahada yaklaşacağından eminim :)

gerçi 2.0 la 1.6 karşılaştırması yapıyoruz :D

Kesinlikle nakit lazım, bu her araç için geçerli. Bende 2-3 işlem daha yapsam çok farklı olur. Denediğimiz şartlarda bu böyle oldu ama drag olsa sanırım işler daha farklı olacaktır hafiflik ön plana çıkacaktır, hacim sonra farklılık gösterecektir vs vs..
CRX boyundan büyük işler yapıyor Maşallah.

halilkarakas
09-12-2011, 12:31
crx az paraya çok iş yapan araba bence :D tabi herşeyde nakit söz konusu :)

tekrardan maşallah araçlara

PPR engineering
09-12-2011, 12:33
crx az paraya çok iş yapan araba bence :D tabi herşeyde nakit söz konusu :)

tekrardan maşallah araçlara

imzanı tutum :D

halilkarakas
09-12-2011, 12:38
imzanı tutum :D

biraz kalsın aga :D hak talep etmezsin inşallah :D

PPR engineering
09-12-2011, 12:40
biraz kalsın aga :D hak talep etmezsin inşallah :D

yok canım estafurullah :) x japantuner bile yapabilirsin..:)

halilkarakas
09-12-2011, 12:40
eyvallah aga :D

JDM VTİ
09-12-2011, 15:52
işin içine gti-6 sokmayalım lütfen:D

halo deneyemedik, yavriiiiiihh yapacaktım senin rex'e :D

tlgylmz106
09-12-2011, 19:37
Rs'in arkasında kalıp nokta olan bi crx nası type-r geçiyormuş.

Söyleyen kesesi bol biriymiş galiba.

Maşallah araçlara.

Aynen katılıyorum ..

halilkarakas
10-12-2011, 11:45
işin içine gti-6 sokmayalım lütfen:D

halo deneyemedik, yavriiiiiihh yapacaktım senin rex'e :D

yazı bekle bea o zaman yaparız bişiler :D

pusatbeyturk
27-01-2012, 15:50
bu videolar güzel koymuşun keşke geçtigimiz videolarıda koysaydın bizzat abimle denediginiz videoları bilmiyorum bu çok adaletsiz bir paylaşım olmuş halo gönlünü ferah tut kanka erhan hastaydı o gün sadece erhanın sürdügü videoları koymuşlar abiminkilerde durum tam tersi.

pusatbeyturk
27-01-2012, 15:53

Clio RS spec'ler;
hks mantar filtre,
hks son susturucu,
15/61 ayna mahruti,

Honda CRX spec'ler;
filtre, 4-1 headers,
Otto son susturucu,
ince conta,

ejde port polish ve ince conta yok degiştirelim
-headers
-filtre 20tl lik
-filitre için *** borusu
-düz boru
-yed son susturucu
-piston
-kısa şanjuman
-baskı balata
-(typeri geçti kayseride uyduruldu bizim lafımız filan degildir )
bu birazda benim crxin speclerle karışmış :)) otto benim rexde

mrt_tsn
27-01-2012, 17:09
ejde port polish ve ince conta yok degiştirelim
-headers
-filtre 20tl lik
-filitre için *** borusu
-düz boru
-yed son susturucu
-piston
-kısa şanjuman
-baskı balata
-(typeri geçti kayseride uyduruldu bizim lafımız filan degildir )
bu birazda benim crxin speclerle karışmış :)) otto benim rexde

sadece elimde bu ıkı vıdeo wardı ekledım,soylenenlerı yazdım kardesım ben. taypar gecıyo bu arac dıyende sız yada sızın arkadaslarınız dı, hatta ''SS'' clıoyla yuruyor bu arac bu bızı nasıl gecer diyen, aracın eksoz kokusuna bakıpta bu arabada egzantırık war dıyende bızzat sensın;) konusturma benı, ne zaman dersenız ben hazırım kardesım arabamda hıc bı degısıklık yok benım aynı duruyor sızınde en ıyı surenınız hasta olmayanınız kımse o kullansız:D, sız hersey sokuk gelın yıne ben stepneye kadar uzerınde gelırım sıkıntı yok yani bi telefon kadar yakınım;)

K.Kaan
27-01-2012, 17:12
sanırım gızlılık ayarlarından vıdeo gozukmuo:S

ramorex
27-01-2012, 17:32
vay kopuk uçurtma ej le o roll senin bu roll benim ota b..ka gazlıyoduk ne günlerdi be :)

Günkut
27-01-2012, 17:33
ALOO ALOOO stlya ramazan abı hhasdha :D

halilkarakas
27-01-2012, 17:34
vay kopuk uçurtma ej le o roll senin bu roll benim ota b..ka gazlıyoduk ne günlerdi be :)
ss rs le durumu sen canlı bliyorsun ramo aga sonra ss okanın bişeyler yapıp ne kadar fark olduğunu biliyosun :) güzel günlerdi :D

ALOO ALOOO stlya ramazan abı hhasdha :D
adam panik yapmıştı :D

SEÇKİN172
27-01-2012, 17:39
videolar açılmıyo ama bi problemmi var acaba ...

mrt_tsn
27-01-2012, 17:42
videolar açılmıyo ama bi problemmi var acaba ...

videoları ekleyeli 1aydan fazla sure oldu, basına bı ıs gelmıstır vıdeonun:D

pusatbeyturk
27-01-2012, 19:36
sadece elimde bu ıkı vıdeo wardı ekledım,soylenenlerı yazdım kardesım ben. taypar gecıyo bu arac dıyende sız yada sızın arkadaslarınız dı, hatta ''SS'' clıoyla yuruyor bu arac bu bızı nasıl gecer diyen, aracın eksoz kokusuna bakıpta bu arabada egzantırık war dıyende bızzat sensın;) konusturma benı, ne zaman dersenız ben hazırım kardesım arabamda hıc bı degısıklık yok benım aynı duruyor sızınde en ıyı surenınız hasta olmayanınız kımse o kullansız:D, sız hersey sokuk gelın yıne ben stepneye kadar uzerınde gelırım sıkıntı yok yani bi telefon kadar yakınım;)

Komik ben orda eksoza elimi ısıtmak için tutmuştum nasıl bi anlayış tarzın var anlamadım, artı olrak ss le denemişler 2 boy geçiyomuş dedim, sende ben aldgımda denedim ss le denemistin filan dedin.Aracın için orda söylediklerin; arabamda sadece emme port polis var düz boru var dedin. Sonra biz typerle denedik geçtik bilmem ne filan demedik bu uydurma bi söylenti ordaki herkezde buna şahit,ha bu arada abim seni geçti artı olarak erhan da yanındaydı aracın içindeydi dürüst ol mevzu geçmek yada geçilmek degil biraz dürüst olmak lazım sonuçta bir avuç civata.Dereceli mevzusuda sende derecelimi var dedim sadece eger bu var oldugunu idda etmekse bilmiyorum anlayış tarzlarımız çok farklıymış.Bizim için sıkıntı yok istedigin zaman istedigin yerde aynı şekilde deneyelim.

mrt_tsn
28-01-2012, 10:25
Komik ben orda eksoza elimi ısıtmak için tutmuştum nasıl bi anlayış tarzın var anlamadım, artı olrak ss le denemişler 2 boy geçiyomuş dedim, sende ben aldgımda denedim ss le denemistin filan dedin.Aracın için orda söylediklerin; arabamda sadece emme port polis var düz boru var dedin. Sonra biz typerle denedik geçtik bilmem ne filan demedik bu uydurma bi söylenti ordaki herkezde buna şahit,ha bu arada abim seni geçti artı olarak erhan da yanındaydı aracın içindeydi dürüst ol mevzu geçmek yada geçilmek degil biraz dürüst olmak lazım sonuçta bir avuç civata.Dereceli mevzusuda sende derecelimi var dedim sadece eger bu var oldugunu idda etmekse bilmiyorum anlayış tarzlarımız çok farklıymış.Bizim için sıkıntı yok istedigin zaman istedigin yerde aynı şekilde deneyelim.

Kardes bı avuc cıvata ewet oyuzden surda sole dendı bole dendıye gerek yok, sen kendı katagorınde olan ''ugur vti'' ı bi gec sonra benı ararsın denerız arabalar kırılana kadar:icon_tup:

AEAlmas
28-01-2012, 11:17
Hondacilar hep soka giriyor geçildiğinde :) yok egzantrik vardı yok benzin kötüydü yok çok sardı yok senin arac specleri yalan yanlis :) gecmek iyide gecilince neden mazeretler sıralanıyor :) %70 oranında durum böyle

pusatbeyturk
28-01-2012, 11:21
Kardes bı avuc cıvata ewet oyuzden surda sole dendı bole dendıye gerek yok, sen kendı katagorınde olan ''ugur vti'' ı bi gec sonra benı ararsın denerız arabalar kırılana kadar:icon_tup:

harbi komidi. gerek yok bu tür durumlara sonuç olarak denedigimizde onca insan vardı ve sonucu gördü.. ;) ve bu iş klasman meselesi değil ciğer meselesidir... :D bak mesela sen bizim geçtiğimizi söyleyemiyorsun biz soranlara Erhan denediginde clio rs, aldı abim denediğinde crx aldi diyebiliyoruz bu bir vizyon meselesi.. uzatmaya gerek yok yaz gelsin tekrar deneriz vay sunu geç vay bunu geç demek gibi bi şaçmalık olamz güven sorunu oldugunu düşünürler sonra :D

Günkut
28-01-2012, 12:52
Hondacilar hep soka giriyor geçildiğinde :) yok egzantrik vardı yok benzin kötüydü yok çok sardı yok senin arac specleri yalan yanlis :) gecmek iyide gecilince neden mazeretler sıralanıyor :) %70 oranında durum böyle

Gecilen herkez bir şekilde bahane uyduruyor hondası bmwsi nissanı yok gereksiz olmuş bence ..

cliver
28-01-2012, 13:21
rusyadan kit bekliyorum 300 heyçpi yapıcam bende :D

panpa sen onuda yaparsın hastasın mk. :D

AEAlmas
28-01-2012, 13:24
Gecilen herkez bir şekilde bahane uyduruyor hondası bmwsi nissanı yok gereksiz olmuş bence ..

Valla 16 yaşından beri araç üstündeyim :) gördügüm o sen şimdi ehliyetsiz 16 yaşındaydın dersin diyede bi not cifte vatandaşlık var ;)
Geçmek kadar geçilmek var bahane uydurmaya gereksiz yere gerek yok mesela adam buji kırar bahanedir yerindedir ama adam istedigi kadar gibi kaldıramaz kendi hatasıdır bahane degildir Zamanında c2 vts vardı hafif oynanık 1.6 iesler rahat gecebiliyordu bende herşeye ragmen zevk icin kalkıyordum vti vardi stock kendi gücümdeki araclarla kalkardım gecerdim gecilirdim zevk alırdım iddaya bindirmezdim

Şuanki deneme amaclı yaptıgım kalkıslar oldu adı üzerinde deneme idda yok şu bu yok video cekilmesini istemedim hatta bazı araçlara gecilcem diye gidip gectim bana süpriz oldu

Araba işi keyif işi olmalı insanlar birbirine laf carpıtarak degil gecildiginde tebrik etmesinide bilmeli
Ama Honda ya sahip olupda kabullenen insan az benim Antalyada gördügüm bu :)

halilkarakas
28-01-2012, 13:26
panpa sen onuda yaparsın hastasın mk. :D

kardı yanlıyo fena vazcaydım kitten :D

Günkut
28-01-2012, 13:26
Evet söyledigin birçok şey haklı ehliyetli yada ehliyetsiz kullanmışsın sosyal mesaj vermeyede gerek yok akıl yaşta değil baştadır .;)

Aslında işin mantıgı bu geçsende geçilsende kabullenıceksın madem eksıgın var cıkmıcaksın bu kadar basit çıkarsan yan yattı camura battı yapmıcaksın :D

mrt_tsn
28-01-2012, 13:52
harbi komidi. gerek yok bu tür durumlara sonuç olarak denedigimizde onca insan vardı ve sonucu gördü.. ;) ve bu iş klasman meselesi değil ciğer meselesidir... :D bak mesela sen bizim geçtiğimizi söyleyemiyorsun biz soranlara Erhan denediginde clio rs, aldı abim denediğinde crx aldi diyebiliyoruz bu bir vizyon meselesi.. uzatmaya gerek yok yaz gelsin tekrar deneriz vay sunu geç vay bunu geç demek gibi bi şaçmalık olamz güven sorunu oldugunu düşünürler sonra :D

Gercekten cok komık, al yanına bı kamera oturt bırısını, bende yanıma bı adam alıp oturturum basarız neyın ne oldugunu vıdeo paylasınca anlar herkes.

pusatbeyturk
28-01-2012, 14:33
Burda kimsenin anlamadıgı benimse takıldıgım nokta geçmesi yada geçilmesi degil burda önemli olan bütün videoları degil sadece geçtigi videoları koyması burası istanbul gibi degil kayseri küçük konuşuldugu zaman insanın canı sıkılıyor sonuçta bi emek harcanıyo araçlara ve emegin oldugu halde hiçe sayılması insanın canı sıkılıyor ben kayseride çok duydum görmedigim trafikte karşılaşmadıgım araçların beni geçtigini burası kayseri boş beleş adam çok benim rexim 200hp miş ben bunu sanayide duydum daha ben 200hp oldugunu ben bile bilmiyorum birileri sürekli bişeyler uyduruyor bi iş yapılıyosa dürüstçe yapılsın istiyoruz kimse kimsenin hakkına girmesin mevzu olan bu.

pusatbeyturk
28-01-2012, 14:45
Gercekten cok komık, al yanına bı kamera oturt bırısını, bende yanıma bı adam alıp oturturum basarız neyın ne oldugunu vıdeo paylasınca anlar herkes.

herkezin anlaması benim için önemli degil sadece Sen dürüst olamadın benim amacım sadece senden doğru olanı duymaktı ama senin amacın başkalarına bişeyleri kanıtlamak mış odaklandığın nokta burda ortaya çıkıyor sadece geçmiş olmak.;) aracımız burada yine deneyecez merak etme. ama herseyden önce başkalarına saygı önemli egolar değil...

mechanic
28-01-2012, 15:01
burda yazdıkça kavga çıkıyor beyler aynı şehirdesiniz illaki görüşeceksiniz, bir daha yarışırsınız...
sakin...

AEAlmas
28-01-2012, 17:03
:) merakla bekliyorum denemeyi :D

kelalper
28-01-2012, 17:26
Benim anlamadigim gecip gecilmek sorun degil dedikten sonra biz gectik o videolari koy demek nasil bir mantik anlamadim. Sonucta clio cex i her turlu gecer. Ss de S2000 ile falan yurudugu yok ezn den tir boyu fark yedi tunel yapmasina ragmen.

E0041
29-01-2012, 21:18
Vayy beee 90 model 1600cc rexler hala 2000cc lere rakip oluyor :D

bunu neden denemeye çalışıyorsunuzki clio rs in sınıfında olan bir type-r nasıl rs i rahat rahat geçiyorsa clis rs te rexi rahat rahat geçecektir..

mrt_tsn
30-01-2012, 06:26
herkezin anlaması benim için önemli degil sadece Sen dürüst olamadın benim amacım sadece senden doğru olanı duymaktı ama senin amacın başkalarına bişeyleri kanıtlamak mış odaklandığın nokta burda ortaya çıkıyor sadece geçmiş olmak.;) aracımız burada yine deneyecez merak etme. ama herseyden önce başkalarına saygı önemli egolar değil...

Ben kımseye bısey bırsey ıspatlamaya calısmıyorum, 1.6arabayı gecmısım gecılmıs bı onemı yok, senın anlamadıgın su oncekı sayfalarda yazdıklarımı okumuyorsun sanırım senın aracınla ılgılı gayet guzel gıdıyor, boyundan buyuk ısler yapıyor masallah yazanda benım. Sırf mevzu uzamasın dıe kısa kısa yazdım bır daha denerız dıe. Elimde baska vıdeo olsa emın ol onlarıda eklerım sen dısardan cekeydın keske;) Havalar düzeldiği an deneriz merak etme:icon_tup:

16EC813
30-01-2012, 09:46
Vayy beee 90 model 1600cc rexler hala 2000cc lere rakip oluyor :D

bunu neden denemeye çalışıyorsunuzki clio rs in sınıfında olan bir type-r nasıl rs i rahat rahat geçiyorsa clis rs te rexi rahat rahat geçecektir..

rahat rahat mı sıkıntılı mı :D

E0041
30-01-2012, 09:56
rahat rahat mı sıkıntılı mı :D

abi rahat rahat geçer

berkayGLRN
31-01-2012, 11:17
maşallag araçlara..

kelalper
31-01-2012, 15:21
yaw izlede sus 2 dakka bea :) SS ten yana bir acın var galba senin ?

s2000 sahibinin kendi ağzından teke tek te olan yorumu

Buda 2 ye 2 iken
EZN s2000(headers,vafc,cai,polish,egzos vsvs) - SS Clio RS (filtre,egzos)
ss clio rs ezn s2000 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-ezn-s2000_2249503.htm)
SS Clio RS - EZN Honda s2000 | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=107926379296352)

Buda SS 17 jantlı iken başka bir s2000 ile denemesi
s2k - ss rs - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/s2k-ss-rs_2027186.htm)

şimdi 2 dakka susta motorun soğusun.. :icon_tup:

Ayrıca SS muhabeti çok geçmiş halonun Crx ile ben hayatımda 2 kere denedim 306 gti ları geçiyordu maşallah iyi gidiyordu ama
İlk denememde araçta 51mm remus egzos ve içerde filtre vardı 3. vites ortasına kadar tutunuyordu 200 lere çıkınca 3-4 boy arkamda oluyordu
Sonra yani asıl SS in yürüdüğü zaman emme polishlendi otto egzosa geçildi cai falan yapıldı en son crx satılmadan önce denediğimizde alakasız gittik zaten bastığım gibi açıp gidiyordum bu videodaki gibi bişi olmuştu işte..

muhabet fazla uzamış olması gerekende bu zaten neyi tartışıosak ?

Aaa bak araba sahibinin yorumları da burada
Evet sağlıklı videolarla buradan devam edelim.

Araçlardaki specler;

EZN s2000: 2 kişi toplam kilo 180kg
SS Clio RS: 2 kişi toplam kilo 190kg Ama - 10 kg arka koltukları sökük

Denemeler 2. viteste Vtec üstü yapılmıştır. Benim vites atmam halen çok kötü. Oradan rahat 1 boyu daha var arabanın. Herkesin yorumu da o şekilde

Bu videoda 2. viteste Vtec üstü basıyoruz 3. vitesin ortalarında açmaya başlıyorum. Yani RS anca 150 lere kadar yanımda durabiliyor. Sonrası konulu oluyor.

<iframe width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/YUWK0P0FaVk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
YouTube - EZN s2000 vs SS Clio RS from Lüleburgaz

Burada da ibre 160km lerde ve RS 1-2 boy geride. Sonrası zaten yine konulu

<iframe width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/EWs_qgOOz0I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
YouTube - EZN s2000 vs SS Clio RS v2

kelalper
31-01-2012, 15:24
Benim Ss den yana ne gibi bir kuyruk acım olabilir. Kusura bakma o kadar yavaş giden arabam olmadı hiç bir zaman.

yoshimura
31-01-2012, 15:34
Video açılmıyor..

kelalper
31-01-2012, 15:50
videolar silinmiş maalesef

SEÇKİN172
31-01-2012, 15:56
Benim Ss den yana ne gibi bir kuyruk acım olabilir. Kusura bakma o kadar yavaş giden arabam olmadı hiç bir zaman.

alper abi SS herzaman aynı gitmiyo bi bakıyosun deniyosun SS seni geçiyo ondan sonra okanın sana yapacaklarını düşün okanın işine belli olmaz yürütürmü yürütür senle :)

kelalper
31-01-2012, 16:01
Ben clio için benzin yakmıyorum diyorum sen ne diosun.

halilkarakas
31-01-2012, 16:30
hızlı vites ataymışsında geçseymişsin ss i :)

SEÇKİN172
31-01-2012, 16:33
Ben clio için benzin yakmıyorum diyorum sen ne diosun.

WHİTE RS e DUYRULUR :) ODA CLİO RS:icon_tup:

kelalper
31-01-2012, 16:49
Kadirin arabasıda problem değil merak etme.

kelalper
31-01-2012, 17:35
Benim ulu gibi tek ve en hızlı olma gibi bir derdim yok. Aman sen Megane alma Megane cılarında adı kötüye çıkar sayende. Cliocular SS senden kurtulduğundan beri Cliocular adlarını anca temize çıkardılar.

SEÇKİN172
31-01-2012, 17:50
SS i SS yapanda benim bu clio rs lerin eskiye göre şuanda piyasada bu kadar tutulmalarınında en büyük sebeplerinden biriyim ve olmaktan mutluyum eskiler bilir senin bilmene gerek yok . SS kadar yol yapıp denemelerde koşan başka bir rs daha yoktur bu alemde.. SS ile şuanda senin piyasada gördüğün çoğu aracın bir mazisi denemesi vardır gerek geçilmiştir gerekse geçmiştir bunu herkes bilir google a bile 39 SS yazsan 39 SS 550 mi demek istediniz yazar o biçim yani :D

dogru yani diecek biişe yok :icon_tup:

JDM VTİ
31-01-2012, 17:56
39 SS 068 çıkmıyor, neden benim arabamın plakası cıkmıyor:( :D:D:D:D bu SS'ler hep başa bela oluyor :D

SEÇKİN172
31-01-2012, 17:56
39 SS 068 çıkmıyor, neden benim arabamın plakası cıkmıyor:( :D:D:D:D bu SS'ler hep başa bela oluyor :D

AAA evet sende SS din dimi alican sende sikengenlerdensin :)

SEÇKİN172
31-01-2012, 17:59
sende 456373474563456 kere deneme yap video koy google tanır :D

okanı öyle bi tanıyoki yani BARZO yaz barzo okanmı demek isteniz dio google o derce yani :hahaha:

kelalper
31-01-2012, 17:59
megalomanlıkta da üstüne yok. Renaulta söyleyelimde sana prim versin yaptığın hizmetlerden dolayı. Denemeye araba çıkarmakla prim yaptırdığını sanan senden başkada adam yoktur.

SEÇKİN172
31-01-2012, 18:03
zaten renault fabrikası özel olarak bursada bi clio rs var apaciler gazlıyo al onlaradan namını yap die telefon açtılar sonra sonuç ortada...:) okan SS olarak piyasaya sürdü fiiltre+egzoz ile DAGLARI devirdi barzocum :)

SEÇKİN172
31-01-2012, 18:08
ben senin gibi kendimi anlatmıyorum google babaya yaz okan tüfek diye anlatsın sana :D

evet beyler çekirdegi aldım izliyorum dagılın lennn :):hahaha:

halilkarakas
31-01-2012, 18:25
benle atışcak aklınca :D daha dün piyasaya çıkmış :D

boşver reyiz cCc sen takma başkasını :D

kadirsa
31-01-2012, 18:30
RS'le CRX geçmişler bu mu tartışma konusu?

Benim bildiğim olağan dışı bir konu tartışılır kafa yorulur, burada olağan dışı olan ne?

Ulan ne CRX miş arkadaş millet geçe geçe doymadı, yürümesede adı yetiyor milleti germeye. Efsane olmak böyle birşey olsa gerek.

halilkarakas
31-01-2012, 18:31

Benim bildiğim olağan dışı bir konu tartışılır kafa yorulur, burada olağan dışı olan ne?

Ulan ne CRX miş arkadaş millet geçe geçe doymadı, yürümesede adı yetiyor milleti germeye. Efsane olmak böyle birşey olsa gerek.

yazı için teşekkürler kadir abi çok güzel anlatmışsın :)

kelalper
31-01-2012, 19:15
benle atışcak aklınca :D daha dün piyasaya çıkmış :D

Daha dün piyasaya çıkmış dediğin adam 97 yılında VTS ile gazlıyordu 98 Aralığında T4 aldı. İkitelli organizenin arkasında drag yapıodum. Sen babanın kucağında direksiyon çeviriodun o zamanlar.

tuner faruk
31-01-2012, 20:45
SS i SS yapanda benim bu clio rs lerin eskiye göre şuanda piyasada bu kadar tutulmalarınında en büyük sebeplerinden biriyim ve olmaktan mutluyum eskiler bilir senin bilmene gerek yok . SS kadar yol yapıp denemelerde koşan başka bir rs daha yoktur bu alemde.. SS ile şuanda senin piyasada gördüğün çoğu aracın bir mazisi denemesi vardır gerek geçilmiştir gerekse geçmiştir bunu herkes bilir google a bile 39 SS yazsan 39 SS 550 mi demek istediniz yazar o biçim yani :D

Hahahah :D :icon_tup:

chiefkadir
31-01-2012, 21:38
WHİTE RS e DUYRULUR :) ODA CLİO RS:icon_tup:White Rs pusuda :D Ben onu geçeni geçer polemiğe girmem:icon_tup:

chiefkadir
31-01-2012, 22:05
Ben hiç bi zaman Megane rs e benzin yakmadım panpaaa :D

mrt_tsn
01-02-2012, 06:26

Zaten olay burda ben gayet normal oldugunu dusunuyorum ama honda fun clup bıraz alıngan;)

mrt_tsn
01-02-2012, 06:28
ne benzinmiş yaw valla yakılamadı gitti içimizde patlıcak benzinler :D

Walla olmadı ben herkesin yerıne yakarım aksam bı ercıyes yapıp:) nede olsa ortalama 40ton benzının uzerınde oturuyorum aksama kadar:D:D

Asimos
01-02-2012, 08:32

:icon_tup:

rs ler type-r larla tartışılsın , crx lerde 106 larla

kelalper
01-02-2012, 09:03
Ben hiç bi zaman Megane rs e benzin yakmadım panpaaa :D

Sen ilk önce Tayyar geç sonra deneriz.

chiefkadir
01-02-2012, 09:21
Sen ilk önce Tayyar geç sonra deneriz.Tayyar zaten cepte ben seni geçen arabalar kimlerse onlarla denicem...

kelalper
01-02-2012, 10:07
Cepte derken. Biz daha göremedik o cebi. Denersin geçersin o zaman bakarız. Ama dikkat et o tayyarla ankaradaki Megane 260 a kadar kafa burun gidiyor.

chiefkadir
01-02-2012, 10:14
Cepte derken. Biz daha göremedik o cebi. Denersin geçersin o zaman bakarız. Ama dikkat et o tayyarla ankaradaki Megane 260 a kadar kafa burun gidiyor.Valla uzak atıp tutmak benim işim değil ama bakıyorum her rs konusunda bişekilde karşılaşıyoruz ve sen direk küçük görüyosun benzin yakmam vs diyosun kpro rbc li ep3 lerle yürüyüşünü görüyorum kıyas yapmayım diyorum ama sen bi şekilde alevlendiriyosun bence bu boş muhabbeti uzatmanın manası yok

kelalper
01-02-2012, 11:26
benim ep3 ile denememi nereden görüosun videosu var mı benim haberim yok. Gökhan ile karıştırıyor olmayasın. O da GNS ile denedi. GNSden hızlı EP3 zaten ben bilmiyorum. Benim arabamı Clio ile kıyaslama. Gırtlak yükledin 200 den sonra tayyara geçiliosun sonra bana Clio Megane dan daha iyi diosun. Benim arabaya performans için harcadığım para yaklaşık 4000tl. 1400 tl egzost 1000 tl intercooler 300 tl hava filtresi 800 tl RS tuner(yazılımını kullanmıyorum bile)+ Yazılım bunlara işçilikler dahil. Daha yapabileceğim bir sürü şey var ki yapmıyorum. Sadece yazılımla boost u 1 bar peakden 1.5 bar peak e çıkarsam ne fark olur sen tahmin et. Şimdi anladın mı neden Cliolar için neden benzin yakmadığımı. En yüklüsü senin araban 200 e kadar yanımda olsan şu halimle 200 den sonra yine geçicem. Dediğim gibi sen bi tayyar geç video paylaş sonra Megane a sıra gelir.

PPR engineering
01-02-2012, 11:31
benim ep3 ile denememi nereden görüosun videosu var mı benim haberim yok. Gökhan ile karıştırıyor olmayasın. O da GNS ile denedi. GNSden hızlı EP3 zaten ben bilmiyorum. Benim arabamı Clio ile kıyaslama. Gırtlak yükledin 200 den sonra tayyara geçiliosun sonra bana Clio Megane dan daha iyi diosun. Benim arabaya performans için harcadığım para yaklaşık 4000tl. 1400 tl egzost 1000 tl intercooler 300 tl hava filtresi 800 tl RS tuner(yazılımını kullanmıyorum bile)+ Yazılım bunlara işçilikler dahil. Daha yapabileceğim bir sürü şey var ki yapmıyorum. Sadece yazılımla boost u 1 bar peakden 1.5 bar peak e çıkarsam ne fark olur sen tahmin et. Şimdi anladın mı neden Cliolar için neden benzin yakmadığımı. En yüklüsü senin araban 200 e kadar yanımda olsan şu halimle 200 den sonra yine geçicem. Dediğim gibi sen bi tayyar geç video paylaş sonra Megane a sıra gelir.

kanka benimki ep2 mi heheheh :D:D

eser
01-02-2012, 11:37
3 sene önce RS lerin en temizi 15-16 lardayken bu Okan yüzünden hepsinin fiyatı arttı Okan'ı savundugumdan falan değil yiğidi öldür hakkını yeme,herkezi bu Okan uyandırdı

chiefkadir
01-02-2012, 11:46
benim ep3 ile denememi nereden görüosun videosu var mı benim haberim yok. Gökhan ile karıştırıyor olmayasın. O da GNS ile denedi. GNSden hızlı EP3 zaten ben bilmiyorum. Benim arabamı Clio ile kıyaslama. Gırtlak yükledin 200 den sonra tayyara geçiliosun sonra bana Clio Megane dan daha iyi diosun. Benim arabaya performans için harcadığım para yaklaşık 4000tl. 1400 tl egzost 1000 tl intercooler 300 tl hava filtresi 800 tl RS tuner(yazılımını kullanmıyorum bile)+ Yazılım bunlara işçilikler dahil. Daha yapabileceğim bir sürü şey var ki yapmıyorum. Sadece yazılımla boost u 1 bar peakden 1.5 bar peak e çıkarsam ne fark olur sen tahmin et. Şimdi anladın mı neden Cliolar için neden benzin yakmadığımı. En yüklüsü senin araban 200 e kadar yanımda olsan şu halimle 200 den sonra yine geçicem. Dediğim gibi sen bi tayyar geç video paylaş sonra Megane a sıra gelir.Ben zamanında gerektiği kadar typer videosu ekledim,deneyip eklemediklerimde var seninde denediğin ep3 videon varsa ekle bakalım dediğim gibi uzaktan uzağa aşık atışmasına dönmesin benim arabaya beyin bağlanıyo piston garajda işleri var o arada havalar düzelince kesin gelicez o zaman ak kara belli olur şimdilik konuyu donduralım oke:icon_tup:

kelalper
01-02-2012, 11:50
Benim için sıkıntı yok bizde bitiririz Nisana kadar. Şu anda zaten istesende deneme olmaz üzerindeki kar lastikleri ile.

kelalper
01-02-2012, 11:51

Kanka senle denemedik ki.

PPR engineering
01-02-2012, 11:56
Kanka senle denemedik ki.

senle denedikte o sayılmaz :) dediğiğm gibi sen dou ile denedinmi?? habaerim yok benim denemediğim araba kalmadı diyecek kadar az..

Oz`
01-02-2012, 12:00
sen bilallle deniodun kaaancım neoldu

laaaaa Cheffffff Gel laa gelll DEneyek onu bırak bilal le deneyek

PPR engineering
01-02-2012, 12:05

laaaaa Cheffffff Gel laa gelll DEneyek onu bırak bilal le deneyek

bilal'le cok denemek istedik hazır olduğumu konudada belirttim söledim malesef deniyemedik bende arabamı söktüm stock a cevirdim kısmet yaza draglara yine kendim zevk için araba hazırlıyacağım kısmetse pistte karşılaşırız ALLAH ın izniyle..(o kadar hızlı olabilirsek tabiki)

kelalper
01-02-2012, 12:05
senle denedikte o sayılmaz :) dediğiğm gibi sen dou ile denedinmi?? habaerim yok benim denemediğim araba kalmadı diyecek kadar az..

Dou ile denedik. 2-3 boy geçiyor şimdilik. Onun yanına birini koyduğumuz zaman kafa burun gidioruz.

PPR engineering
01-02-2012, 12:07
Dou ile denedik. 2-3 boy geçiyor şimdilik. Onun yanına birini koyduğumuz zaman kafa burun gidioruz.

maşALLAH gayet güzel sonuç kanka sen ama dou dan ağırsın yanına 45 50 kilo birini atman lazım eşitlik için tesisat sökülümüydü?

yasin_R
01-02-2012, 12:13

benimde artık bi ep3üm var en cici yürüyeninden buradan duyurulur:)

allayı ile denerim:):) artık biliyorsun

chiefkadir
01-02-2012, 12:21

laaaaa Cheffffff Gel laa gelll DEneyek onu bırak bilal le deneyekDeneyek bro gelirsek Eg swap la şero,utku felan beraber gelecez,atmo grup yaparız:hahaha:

kelalper
01-02-2012, 12:21
maşALLAH gayet güzel sonuç kanka sen ama dou dan ağırsın yanına 45 50 kilo birini atman lazım eşitlik için tesisat sökülümüydü?

Koltuklar dahil çıkarmıştım o akşam.

PPR engineering
01-02-2012, 12:24
benimde artık bi ep3üm var en cici yürüyeninden buradan duyurulur:)

allayı ile denerim:):) artık biliyorsun

dene tabiki yasincim maşALLAH arabana güzel yürüdüğünü duyduk

Koltuklar dahil çıkarmıştım o akşam.

valla süper hızlanmış araban o zaman maşALLAH gecen ataşehirde kel diye bağırdım üstüne alındı uydu gibi döndün ama görmedin haha:D

kelalper
01-02-2012, 12:26
dene tabiki yasincim maşALLAH arabana güzel yürüdüğünü duyduk

valla süper hızlanmış araban o zaman maşALLAH gecen ataşehirde kel diye bağırdım üstüne alındı uydu gibi döndün ama görmedin haha:D

Uzaktaysan uzak bende sıkıntılı be abi kusura bamya. Çizdirmem lazım. Gözlük ve lens denen merete alışamadım.

Oz`
01-02-2012, 12:27
Deneyek bro gelirsek Eg swap la şero,utku felan beraber gelecez,atmo grup yaparız:hahaha:

ne zamana gelin hemen deeneyelim

chiefkadir
01-02-2012, 12:59
ne zamana gelin hemen deeneyelim

Havalar az düzelsin direk gelelim bro, ekk20 yi geçeriz iddiamız yok tabi ama denemek zevkli olur:)

Oz`
01-02-2012, 13:01
ekk20 miz ep3lerimiz var s2000 leriimiz var m3 lerimiz varrr gel gel :D

chiefkadir
01-02-2012, 13:07
ekk20 miz ep3lerimiz var s2000 leriimiz var m3 lerimiz varrr gel gel :DBizi siççeniz galiba yoh gelmiyoz:hahaha:

Günkut
01-02-2012, 13:13
haha kadir abi özgün abi kaldırmış :D :D

SEÇKİN172
01-02-2012, 16:44
owww konu genişlemiş :)

Dou
01-02-2012, 17:19

Şu anda k-pro dan sonra YGZ de baya iddialı oldu, eksiklerini halledince daha da iyi olacaktır :D Avrupa yakasında benim yerime de koşturur artık :hehe:

Ben de 2-3 aya kapağı açarım artık arabayı aldığımdan beri aynı setuptayım sıkıldım yetmiyor artık :D

Kadir abinin arabası için iyi gidiyor diyorlar yorum yapmayayım gidişini görmedim ama diğer Clio RS ler tır boyu yer bu Megane rs lerden.

SEÇKİN172
01-02-2012, 17:25
Şu anda k-pro dan sonra YGZ de baya iddialı oldu, eksiklerini halledince daha da iyi olacaktır :D Avrupa yakasında benim yerime de koşturur artık :hehe:

Ben de 2-3 aya kapağı açarım artık arabayı aldığımdan beri aynı setuptayım sıkıldım yetmiyor artık :D

Kadir abinin arabası için iyi gidiyor diyorlar yorum yapmayayım gidişini görmedim ama diğer Clio RS ler tır boyu yer bu Megane rs lerden.

şok aşşalayıcı oldu :)

Dou
01-02-2012, 17:28
Amacım aşağılamak falan değil, standardı 170 küsür, modlu halide taş çatlasa 190-200 hp olan bir araba

Rakip olarak gösterdiğiniz araba 2.0cc turbo ve minimum 280 hp, öyle ağırlık farkı da etkilemez torktan ötürü

Standart megane rs i geçebilirsiniz, ona bişey demem. Ama Alper abi ile Gökhan abinin arabalarını geçmeniz zor hayal kurmayın plz :)

Bu dediklerim Kadir abinin arabası için geçerli değil, bir iddiada bulunmuyorum en hardcore yapılan clio lradan biri bişey diyemiyorum.

SEÇKİN172
01-02-2012, 17:31
Amacım aşağılamak falan değil, standardı 170 küsür, modlu halide taş çatlasa 190-200 hp olan bir araba

Rakip olarak gösterdiğiniz araba 2.0cc turbo ve minimum 280 hp, öyle ağırlık farkı da etkilemez torktan ötürü

Standart megane rs i geçebilirsiniz, ona bişey demem. Ama Alper abi ile Gökhan abinin arabalarını geçmeniz zor hayal kurmayın plz :)

Bu dediklerim Kadir abinin arabası için geçerli değil, bir iddiada bulunmuyorum en hardcore yapılan clio lradan biri bişey diyemiyorum.

zaten geçer die bişe demedikki geçer tabiki :icon_tup:

Dou
01-02-2012, 17:32

Kanka bu koyacağım video gökhan abi ile olan denememiz ama teke tekte aynı böyle bir fark oluşuyor Alper abi ile bunla kıyaslayabilirsin (kendi de onayladı video başlığında)

O gün denediğimizde arkası sökük diye hatırlıyorum Megane rs in, ama kilo farkı var ona sayıyoruz haliyle yanlışım varsa düzeltiniz

videodaki deneme 2 vs 2 dir
TfRrbPGzkfI

Dou
01-02-2012, 17:47
haftaya VTC 40 typer (f/h/e) ile senin aracı deneme şansımız varmı ?
Aradaki farkı görmek açısından ? haftaya istanbulda olabiliriz VTC ile
yada olmadı YGZ ilede olabilir yasin abiyle bir konuşuruz

Havalar düzelsin olur tabi ki

YGZ de olur bende denerim fark etmez, Avrupa yakası şubemiz YGZ dir bundan sonra :hehe:

Ben de anadolu yakasına bakıyorum hahaha

Bu rs lerin son haliyle denedin mi? Ne oluyor sonuç?

Dou
01-02-2012, 17:51
SS clio rs i mi soruyorsun VTC typer ımı ? yoksa megane rs lerimi :D

vtc yi soruyorum, video var mı? megane rs le

Dou
01-02-2012, 17:57
video açılmıyor

chiefkadir
01-02-2012, 21:43

Bu dediklerim Kadir abinin arabası için geçerli değil, bir iddiada bulunmuyorum en hardcore yapılan clio lradan biri bişey diyemiyorum.Eyvallah Dou, bizim araba son ölçümde 210hp vermişti, oraya geldiğimizde itb+ecu takılı hali olursa tahminen 240hp/900kg olarak deneriz diğer arabalarla..

PPR engineering
01-02-2012, 21:54
Valla arabayi soktugume pisman oldum kadir abi deniycektik ne guzel ama rs in itbli beyinli hali herkezi cok sasirticak ben bundan eminom

chiefkadir
01-02-2012, 22:02
Valla arabayi soktugume pisman oldum kadir abi deniycektik ne guzel ama rs in itbli beyinli hali herkezi cok sasirticak ben bundan eminomSenle denemek keyifli olurdu bro hayırlısı bakalım beyin için son düzlüğe girdik , keyifli olursa itb yi takmadanda geliriz .. Havalar düzelene kadar ayar kayar işleride bitmiş olur,herşeyin hayırlısı..

JDM VTİ
01-02-2012, 22:03
Senle denemek keyifli olurdu bro hayırlısı bakalım beyin için son düzlüğe girdik , keyifli olursa itb yi takmadanda geliriz .. Havalar düzelene kadar ayar kayar işleride bitmiş olur,herşeyin hayırlısı..

ms'le çok daha iyi olucağına eminim şahsen:icon_tup:

F4R
01-02-2012, 22:29
valla ben sadece ms li halini merak ediyorum acaba ne kadar fark edicek.

BoraRS
01-02-2012, 23:09
Aaa bak araba sahibinin yorumları da burada
Evet sağlıklı videolarla buradan devam edelim.

Araçlardaki specler;

EZN s2000: 2 kişi toplam kilo 180kg
SS Clio RS: 2 kişi toplam kilo 190kg Ama - 10 kg arka koltukları sökük

Denemeler 2. viteste Vtec üstü yapılmıştır. Benim vites atmam halen çok kötü. Oradan rahat 1 boyu daha var arabanın. Herkesin yorumu da o şekilde

Bu videoda 2. viteste Vtec üstü basıyoruz 3. vitesin ortalarında açmaya başlıyorum. Yani RS anca 190 lere kadar yanımda durabiliyor. Sonrası konulu oluyor.

<iframe width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/YUWK0P0FaVk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
YouTube - EZN s2000 vs SS Clio RS from Lüleburgaz

Burada da ibre 160km lerde ve RS 1-2 boy geride. Sonrası zaten yine konulu

<iframe width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/EWs_qgOOz0I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
YouTube - EZN s2000 vs SS Clio RS v2

Bu videoları ben sildim bazı özel sebeplerden dolayı. Ama Okan yine Okanlığını yapmış. Tır boyu yediği videoları değil 3 boy yediği ama yine de devam etsek tır boyu olacak videoyu koymuş :) Hadi o videoyu koydun bari devamında yazsaydın da 2 ye 2 eşit kilolarda denediğimizde Bora abi beni tır boyu geçiyordu diye. Defaatkere Kaan da Utku da Ben de AC 106' nın sahibi Hakan Kardeşim de orada Okanın yediği tırlar boyu farka birebir canlı şahit olup söyledikleri halde hala 3 boy yediği videoyu koyan adam sonra bana gelip abi naber diyor :) Nasılsın diyor :) Halimi hatrımı soruyor :) Ama olur mu hiç? Yazar mı hiç Okan yediği o tır boyu farkları :) Hem de kaç kere :) Beni tekrar tekrar denetti o akşam. Bi daha abi bidaha abi nolur abi bi daha abi üçte basalım abi 5 te sıkalım abi. Sonunda arabanın debriyaj ısındı yeter dedim de bıraktım :) Yazarsa madara olur :) Foruma rezil olur :) Nasıl anlatır arkadaşlarına SS RS' in tır boyu yediğini :) Nasıl verir hesabını o boyların sonra :)

Evet Vtec altı basınca EZN normal olarak 2 boy direk geriye düşüyor ve 200 km ye kadar yakalıyor ve 200 km sonrası yine konulu yine konulu oluyor :) Ama işte işin Porno kısmı Okanın işine gelmediği için onun hiç konusu bile geçmiyor :) Eh normaldir :) Söz konusu Okan, Clio RS ve geçilmek olduğu zaman şaşırmıyorum artık. Kimse de şaşırmıyor. Eskiden olsa oturur kırk saat atışırdım ama artık burada biriyle hele ki Okanla atışırken artık utanıyorum.

Okan bak sana bir abi nasihati :) Bak ben zamanında RS i ilk aldığımda bundan hızlısı yok dünyanın en hızlı ve iyi hothatchi diyordum kendi kendime. Aynı senin şimdiki zamanlarındaki gibiydim. Ama ne yaptım ne ettiysem typeR lara karşı bir yere kadar tutunabildim. Ama ne zaman ki s2000 ' e sahip oldum yarıştım yürüttüm işte o zaman anladım iki araba arasındaki o uçurum gibi farkı. Evet çok güzel araba kullanıyorsun. RS leri gerçekten piyasada ismini duyuran nadir insanlardansın :) Ancak hayatta değişmeyen bazı gerçekler vardır. İstediğin kadar fırıldak çevir istediğin kadar farklı açılardan farklı videolar koy bu gerçekleri malesef ne sen ne ben ne de bir başkası değiştiremez. Bak ben de zamanında çok tırmaladım typeR ları geçicem RS le diye ama malesef filtre egzoz ile bu arabanın nefesi bu kadar kardeşim. Fabrikadan ciğerli de olsa nefesi budur ederi de budur. O yüzden gerçekleri kabullen ve bilene hürmet et kardeşim.

Bu forumda inan bana en az senin kadar akıllı ve bu işleri bilen yüzlerce adam var kardeşim. RS' in tayyarın essikibinin ne *** olduğunu, tarihçesini hangi devirde neyi nasıl geçtiğini bilen ve tecrübe eden tonla adam var. Hiçbiri senin kadar ısrarcı inatçı ve iddiacı değil. Bence artık sen de yaşının verdiği olgunluğun gereğini yerine getir ve bazı şeyleri tadında bırak kardeşim. Şu hayatta herşey tadında güzeldir.

kelalper
02-02-2012, 07:55
Bora ellerine sağlık. Yeni yetmeyiz ya anlayamıoruz. Çocuk hızlı araba görmüş amaç geçmek değil arkasında salya akana kadar seyretmek.

kelalper
02-02-2012, 08:06
Eyvallah Dou, bizim araba son ölçümde 210hp vermişti, oraya geldiğimizde itb+ecu takılı hali olursa tahminen 240hp/900kg olarak deneriz diğer arabalarla..

ITB + beyinden N/A dan 40 hp nasıl alacaksın çok merak ettim. ITB güç sağlar doğrudur ama o kadar değil. Ktec in sayfasında yazanları kendine referans alıyorsan bunlar pazarlama oyunları. ITB nin en büyük avantajı Tork ve güç bandını iyileştirmesi.

chiefkadir
02-02-2012, 08:35
ITB + beyinden N/A dan 40 hp nasıl alacaksın çok merak ettim. ITB güç sağlar doğrudur ama o kadar değil. Ktec in sayfasında yazanları kendine referans alıyorsan bunlar pazarlama oyunları. ITB nin en büyük avantajı Tork ve güç bandını iyileştirmesi.240-210=30hp:icon_tup:

kelalper
02-02-2012, 08:56
ITB + beyinden N/A dan 40 hp nasıl alacaksın çok merak ettim. ITB güç sağlar doğrudur ama o kadar değil. Ktec in sayfasında yazanları kendine referans alıyorsan bunlar pazarlama oyunları. ITB nin en büyük avantajı Tork ve güç bandını iyileştirmesi.

yüzsüz insan bak yukarıda ne yazıyor. ITB güç sağlar yazıyor. Yazdıklarımın sadece kısa bir bölümünü alıp yorumlama

kelalper
02-02-2012, 09:01
240-210=30hp:icon_tup:

haa diosun ki yani arabanın üzerindeki emme manifoldu ve filtre arabaya güç sağlamıyor bunları direk takınca en az 30 hp alıcam diosun. Kadir bilgisayar oyunlarında bile arabadan parça çıkardığın zaman arabada hp düşüyor bir sizde düşmüyor heralde. Arabayı yapıosunun yapıosun 210 oluyor sonra parça değiştiriosun aldığın parçalar eskisi çıkarılmamış gibi +hp veriyor. Vay be allah aşkına bana da öğretin modifiye işini.

chiefkadir
02-02-2012, 09:41
haa diosun ki yani arabanın üzerindeki emme manifoldu ve filtre arabaya güç sağlamıyor bunları direk takınca en az 30 hp alıcam diosun. Kadir bilgisayar oyunlarında bile arabadan parça çıkardığın zaman arabada hp düşüyor bir sizde düşmüyor heralde. Arabayı yapıosunun yapıosun 210 oluyor sonra parça değiştiriosun aldığın parçalar eskisi çıkarılmamış gibi +hp veriyor. Vay be allah aşkına bana da öğretin modifiye işini.Sana modifiye felan öğretemeyiz ne haddimize ama yaptığın yorumlara açıklama yapalım diyoruz onuda anlamak istemiyosun , yurtdışında yapılmışları var, itb f4r de çok fayda veriyor adamlar birtek beyin ve itb ile 200-205 hp oluyolar...Bende olanları saymayım sadece 13.3 sıkıştırma bile itb ile ne kadar etkili oalcak zamanla görecez...

chiefkadir
02-02-2012, 09:42
yüzsüz insan bak yukarıda ne yazıyor. ITB güç sağlar yazıyor. Yazdıklarımın sadece kısa bir bölümünü alıp yorumlamaYüzsüz diye banamı yazdın sen ?

kelalper
02-02-2012, 10:20
Yüzsüz diye banamı yazdın sen ?

Kadir seninle her türlü tartışırız ama tartışmamız bu boyutlara inmez. Onu yazdığım kişi belli üstüne alınma lütfen.

CLIORS
02-02-2012, 10:25
Bir mesajda bu kadar gülücüğü bir arada görmedim, Bora sinirlenme kanks :)

Bu videoları ben sildim bazı özel sebeplerden dolayı. Ama Okan yine Okanlığını yapmış. Tır boyu yediği videoları değil 3 boy yediği ama yine de devam etsek tır boyu olacak videoyu koymuş :) Hadi o videoyu koydun bari devamında yazsaydın da 2 ye 2 eşit kilolarda denediğimizde Bora abi beni tır boyu geçiyordu diye. Defaatkere Kaan da Utku da Ben de AC 106' nın sahibi Hakan Kardeşim de orada Okanın yediği tırlar boyu farka birebir canlı şahit olup söyledikleri halde hala 3 boy yediği videoyu koyan adam sonra bana gelip abi naber diyor :) Nasılsın diyor :) Halimi hatrımı soruyor :) Ama olur mu hiç? Yazar mı hiç Okan yediği o tır boyu farkları :) Hem de kaç kere :) Beni tekrar tekrar denetti o akşam. Bi daha abi bidaha abi nolur abi bi daha abi üçte basalım abi 5 te sıkalım abi. Sonunda arabanın debriyaj ısındı yeter dedim de bıraktım :) Yazarsa madara olur :) Foruma rezil olur :) Nasıl anlatır arkadaşlarına SS RS' in tır boyu yediğini :) Nasıl verir hesabını o boyların sonra :)

Evet Vtec altı basınca EZN normal olarak 2 boy direk geriye düşüyor ve 200 km ye kadar yakalıyor ve 200 km sonrası yine konulu yine konulu oluyor :) Ama işte işin Porno kısmı Okanın işine gelmediği için onun hiç konusu bile geçmiyor :) Eh normaldir :) Söz konusu Okan, Clio RS ve geçilmek olduğu zaman şaşırmıyorum artık. Kimse de şaşırmıyor. Eskiden olsa oturur kırk saat atışırdım ama artık burada biriyle hele ki Okanla atışırken artık utanıyorum.

Okan bak sana bir abi nasihati :) Bak ben zamanında RS i ilk aldığımda bundan hızlısı yok dünyanın en hızlı ve iyi hothatchi diyordum kendi kendime. Aynı senin şimdiki zamanlarındaki gibiydim. Ama ne yaptım ne ettiysem typeR lara karşı bir yere kadar tutunabildim. Ama ne zaman ki s2000 ' e sahip oldum yarıştım yürüttüm işte o zaman anladım iki araba arasındaki o uçurum gibi farkı. Evet çok güzel araba kullanıyorsun. RS leri gerçekten piyasada ismini duyuran nadir insanlardansın :) Ancak hayatta değişmeyen bazı gerçekler vardır. İstediğin kadar fırıldak çevir istediğin kadar farklı açılardan farklı videolar koy bu gerçekleri malesef ne sen ne ben ne de bir başkası değiştiremez. Bak ben de zamanında çok tırmaladım typeR ları geçicem RS le diye ama malesef filtre egzoz ile bu arabanın nefesi bu kadar kardeşim. Fabrikadan ciğerli de olsa nefesi budur ederi de budur. O yüzden gerçekleri kabullen ve bilene hürmet et kardeşim.

Bu forumda inan bana en az senin kadar akıllı ve bu işleri bilen yüzlerce adam var kardeşim. RS' in tayyarın essikibinin ne *** olduğunu, tarihçesini hangi devirde neyi nasıl geçtiğini bilen ve tecrübe eden tonla adam var. Hiçbiri senin kadar ısrarcı inatçı ve iddiacı değil. Bence artık sen de yaşının verdiği olgunluğun gereğini yerine getir ve bazı şeyleri tadında bırak kardeşim. Şu hayatta herşey tadında güzeldir.

CLIORS
02-02-2012, 10:27
Clio RS le az bucuk tecrübem var, yozzassport takılabilecek her haltı taktı, 225 HP tekerde aldı, sonra da ilk trackday'de kırdı :) Sağlıklı çıkacak güc 240 HP.

ITB ıvır zıvır ne takarsan tak, uzun strok ve itici yapısından ötürü 8300'ü bir gıdım geçersen kırılıyor. Ha Kadir aracına mekanik itici uygularsa 9000 9500 dönebilir. ITB takınca kesicinin en az 8200 lere kadar uzanması lazım ki egzantrikten ekmek yenebilsin.

CLIORS
02-02-2012, 10:35
Vp5VoT6chjw

kelalper
02-02-2012, 10:37
Sana modifiye felan öğretemeyiz ne haddimize ama yaptığın yorumlara açıklama yapalım diyoruz onuda anlamak istemiyosun , yurtdışında yapılmışları var, itb f4r de çok fayda veriyor adamlar birtek beyin ve itb ile 200-205 hp oluyolar...Bende olanları saymayım sadece 13.3 sıkıştırma bile itb ile ne kadar etkili oalcak zamanla görecez...

Kadir neyi anlamıyorum yaw. ITB hadi versin 30 hp ki veremez bence. Araban şu an 210 mu. Üzerindeki emme manifoldu ve filtreyi çıkardığın zaman güç kaybın olmayacak mı? Sana 0 hp mi verio bunlar. Ben diorum en az 15hp alıosundır. ee hesap ortada. 210-15+30:225 hp. Bunlar en iyi şartlarda kranktan alacağın güç.

PPR engineering
02-02-2012, 11:31
ezn ss rs denemesinde arabanın icindeydim bizzat kendim gördüm olan biteni normla şartlarda basıldığında araya 2 tır boyu giriyodu 200 den sonra daha da fazla açılıyodu nokta oluyordu o akşam ama söle bir durum var evet videoyuda ben cektim ama okan orda kardeşim sende biliyosun ezn ye hayvani bi tünel yaptık :D gözümün ucundan gitmiyor 150 ye kadar değilde bu videoda sanıyorum bi 165 lere kadar tutunduk sonra fena halde koptu ezn yine olay budur okan yapma ALLAH aşkına sende o arabayı inan bora değil engin veya s2000 e daha alışık biri kullanmış olsaydı ben bize hiçmi hiç şans vermiyordum adam o gün biz gaza oturduk bir saniye sonra oturuyodu...ben tarafsız yorum yaptım her zamanda ss rs in gidişine saygı gösterdim iyi de koşturdun arabayı ama bazı yerlede eşşeğinkine su kaçırma:D:D

yasin_R
02-02-2012, 11:33

kardeşim gel her iki yakada da beraber koşturalım;)

yasin_R
02-02-2012, 11:39
haftaya VTC 40 typer (f/h/e) ile senin aracı deneme şansımız varmı ?
Aradaki farkı görmek açısından ? haftaya istanbulda olabiliriz VTC ile
yada olmadı YGZ ilede olabilir yasin abiyle bir konuşuruz

havalar düzelsin konusuruz;)

vtc 40 da şimdi çift filtre h/e mu var hala:):):) specler bunlar mı...

chiefkadir
02-02-2012, 12:05
Kadir neyi anlamıyorum yaw. ITB hadi versin 30 hp ki veremez bence. Araban şu an 210 mu. Üzerindeki emme manifoldu ve filtreyi çıkardığın zaman güç kaybın olmayacak mı? Sana 0 hp mi verio bunlar. Ben diorum en az 15hp alıosundır. ee hesap ortada. 210-15+30:225 hp. Bunlar en iyi şartlarda kranktan alacağın güç.Bu arabaların emme manifoldu en başarısız yeri , emme kasnağı ise 6900dd de verdiği avansı kısıp orjinal yerine çekiyo biz onu sürekli açık tutacaz vs.vs. yani bunlar tahmini güçler... Senin dediğin gibi olsa bile diyelim 15hp aldık en kötü 5boy ileri götürür ki o bile çok hatrı sayılır hale getirir:icon_tup:

Dou
02-02-2012, 12:52
Kadir neyi anlamıyorum yaw. ITB hadi versin 30 hp ki veremez bence. Araban şu an 210 mu. Üzerindeki emme manifoldu ve filtreyi çıkardığın zaman güç kaybın olmayacak mı? Sana 0 hp mi verio bunlar. Ben diorum en az 15hp alıosundır. ee hesap ortada. 210-15+30:225 hp. Bunlar en iyi şartlarda kranktan alacağın güç.

Güçten ziyade kilo çok az

Senin araban 1350-1400 kg vardır Alper abi

Kadir abinin hedeflediği kg 900, senden yarım ton az

Güçten ziyade kg baya iddialı yani 220 hp olsada yürür

kelalper
02-02-2012, 13:05
Dou o güne yazılım zaten tamamlanmış olur. Ben sökerim koltukları cartı curtu ak kara ortaya çıkar. Haa kafama esipte GT 2871 yaparsam o zaman sökmem yanıma seninle kaan ı alır öyle denerim.

iynn-RS
02-02-2012, 13:08

kadir abi devamlı 210 hp yazıyor ama o araba 210 hp yı verdıgınde ne kapak işliydi ne emme manıfoltları nede kelebek işliydi ne de yakıt vardı.

tabi bu işlemlerden sonra tekrar dyno ya cıkıp yine 210 hp almadıysa.

orjınal kelebegın çapı 66 mm rs te, kadır abınınkıde en fazla 68mm flan olmustur işlendıkten sonra.

benim şahsı fıkrım kelebek o çapta kaldıgı surece emmelerı kapagı ıstedıgın kadar işle 15 hp flan alamaz.

sonuç olarak ayarlar guzel yapılırsa 230 hp den aşagı guc verecegını sanmıyorum.

eser
02-02-2012, 15:02
yahu tamam ben geçilmedik demiyorumki :D geçildik zaten koyduğum videoda aracı bora abi kullanmıyordu öyle hatırlıyorum :) Tüneli bilmem ama utku biyandan s2000 bi yandan sıkıştırdı yani şeritleri zaten doldurmuştuk yani yapacak bişi yok bide ben 5 e attığım an 200kmh oluyor o açıdan bakarsan aramızda 200 e kadar aramızda 1 boy civarı olmuştu tabi konulu geçildiklerimizde vardı ama zaten çok uzunda aranın açılması gayet normal 220hp clio rs te olsa altımızda 250 de geçilcez gene geçilcez yani ona bi çare yok :D ama el insaf yanımda sen oturuyosun ikimizin yanındaki adamlarında indiğini düşünüp kıyaslarsan teke tekde nasıl yürüdüğümüzü az çok tahmin edersin ah olsada denesek gene :D

satmasaydın olum :)

SEÇKİN172
02-02-2012, 17:02
kafamı mikim :)

AH ah ah nerede vah nerede filmini aç bu saaaten sonra cnm :)

BoraRS
02-02-2012, 17:29
Okan aksama koyacam EZN nin SS RS i kacta ayirmaya basladigi videolari. Sana hesabini da yapacagim ozur dileyip abi hata yapmisim sen beni 200 de degil 150 de ayirmaya basliyormussun diyecek misin? Butun bu atip tuttuklarim yalanmis diyeceksen koyacam videolari? Madem o kadar dogrucu Ahmetsin hodri meydan kardesim yaz cevabini bekliyorum ;)

SEÇKİN172
02-02-2012, 18:03
Okan aksama koyacam EZN nin SS RS i kacta ayirmaya basladigi videolari. Sana hesabini da yapacagim ozur dileyip abi hata yapmisim sen beni 200 de degil 150 de ayirmaya basliyormussun diyecek misin? Butun bu atip tuttuklarim yalanmis diyeceksen koyacam videolari? Madem o kadar dogrucu Ahmetsin hodri meydan kardesim yaz cevabini bekliyorum ;)

abi ikinizde arabaları satmışsınız ya :) SS rs nasıl geçilir abi ferrariyle yürüyen bir araba bence senin bi hatan vardır bora abi yanlışın olmasın :) okan tünel yapmaz senin dedigin gibi roll yaptıgı arkdaşlarını çok sevdigi için bi yakınlık gösteriyo sadece
başka bişe yok :icon_tup:

ukku
02-02-2012, 18:07
Clio RS (SS) - S2000 (EZN) (http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-ezn-s2000_2249503.htm)

Video bu mu? Ben pek birilerini sıkıştırıyor ve yolu daraltıyor gibi gözükmüyorum :D

ukku
02-02-2012, 18:12
Tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan konusuna ne demiş horoz?
Ben koyarım, gerisine karışmam.
Hesap, o hesap :D

ukku
02-02-2012, 18:13
Bora emmi ne zaman alcen S2000, al bi kırmızı daha da göbeklerde gavlatak yaaaw :D

Cliosportve
02-02-2012, 18:46
Bora emmi tekne aldığın yıllara geri dön bırak buraları artık

BoraRS
02-02-2012, 20:29
Su anda starbucksta cay tea lattemi yudumluyorum eve gideyim yüklucen videolari :)

BoraRS
02-02-2012, 20:30
abi seninkiler videeoda benim koyduğum video fake mi demek istiosun yani :D

nerden bbiliosunn senininkillerdE vitEs kAçırmadığımı :D

Olm sen altina kacirisin ama vites kacirmazsin konusturma beni :D

PPR engineering
02-02-2012, 20:31
Su anda starbucksta cay tea lattemi yudumluyorum eve gideyim yüklucen videolari :)

Hangi sturbucks gorusemedik goruselim

BoraRS
02-02-2012, 20:39
Bagdat Cadde :D

PPR engineering
02-02-2012, 20:47
Mekanim dan cek git :D mobesadan baktim karilari kesiyosun cayida 3 saat once almisin bi cayla bitun gunu gecirmisin

BoraRS
02-02-2012, 21:24
Mekanim dan cek git :D mobesadan baktim karilari kesiyosun cayida 3 saat once almisin bi cayla bitun gunu gecirmisin

Hangi kamera lan o :D Tam da köşeye soteye yatmıştım :D

abi seninkiler videeoda benim koyduğum video fake mi demek istiosun yani :D

nerden bbiliosunn senininkillerdE vitEs kAçırmadığımı :D

Okan olm traşı kes :D Bak özür dileyeceksen senin şu ferrarilerle 200 e kadar kafa burun giden SS RS'ini nasıl 150km de ayırmaya başladığımın videolarını yükleyeceğim. Hemi de kadran görüntülü ;) Cevap bekliyorum senden. Buraya yaz bakalım büyük harflerle.

BoraRS
02-02-2012, 21:38
Clio RS (SS) - S2000 (EZN) (http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-ezn-s2000_2249503.htm)

Video bu mu? Ben pek birilerini sıkıştırıyor ve yolu daraltıyor gibi gözükmüyorum :D

Ya Uzunum benim :D sen ne bakıyon Okana :D Yok yandan sıkışmışmış da yok soldan yol kalmamışmış da :D Okanın ağzına laf mı yok amk :D Biz Okanla yanyana yürüyoruz yanımızda kimse yok hatta Kaanım kızanım da yazar adam neredeyse 150km ile giderken benim kapıyı açıp yanıma oturacak :hehe: O kadar yanaşıyo namıssız :D

Biz bu modellere halk arasında kısaca "İnanmış" diyoruz :D

Bora emmi ne zaman alcen S2000, al bi kırmızı daha da göbeklerde gavlatak yaaaw :D

Ben s2000 almıcam vazgeçtim :D Kafamda başka makina var artık :D S2000 benim için artık geri planda.

BoraRS
03-02-2012, 07:31
abi pokunu yiyem :D

Noldu olm videoları koyacam deyince hemen R yaptın :hehe: İşte sevgili Tech Turkey ailesi görün :D Eğer bu Okan yok EZN ye tutundum yok 200 e kadar 1 boy gerisinde gittim diye atıp tutarsa videoları buraya kapak olsun diye yapıştırır Okanı da güzel yorumlarla başbaşa bırakırım :D Hem de videolarda kadran görüntüsü çok net belli oluyor. 150km yi geçince Okanın SS RS' inin farlar nedense küçülmeye başlıyor :D Ben 220 lere geldiğimde Okan 10 küsür boy geriden kameraya el sallıyor Zeki Mürden de bizi görecek mi edasıylan :hehe:

Bu arada Okancım şunu da söyliyim, teke tek Vtec üstü sıktıklarımızda da durum pek de farklı olmadı. Senin yanına 130 kiloluk adam koyduysak benim yanıma da 105 kiloluk Muratı koyduk ;) Ben de 95 kiloydum o videolarda sen de 60 kilosun arka koltukların da sökük hatırlatırım yavrum benim :D Arka koltuklar çok hafif bişey etki etmez deme o zaman sana neden söktün diye sorarım :D Hayırdır pekmez mi döküldü de söktün :hehe:

Ayrıca şunu da atlama Clio RS' in kilosu 1050 dir. torku da 220 NM ye yakındır ;) EZN' nin kilosu 1250 ler civarıdır torku da 205 NM civarıdır. Herşey beygir ile bitmez. Yani senin yanına koyulan 130 kiloluk adamın etkisi ile benim yanıma koyulan 105 kiloluk adamın etkisi arasında çok da aham şaham bir fark olmayacaktır. Yani senin yanına koyduğumuz 130 kiloluk adam seni 5 boy geriye düşürdüyse benim yanıma koyulan 105 kiloluk adam benim s2000' i emin ol en az 5 boy geriye atmıştır ;) İnanmıyorsan bir bilene sor demişler :D

Yani Sevgili 03 Okan millete papel yapma yok yanıma 130 kilo adamı oturttunuz yok sağdan sıkıştırdılar da mecbur tüneline girdim yok vites kaçırdım altıma kaçırdım diye :D

Ahan da bu yorumum da sana kapak olsun :D

BoraRS
03-02-2012, 07:34
Yaw şu yazdığım yorumlara ve emoticonlara bakılırsa oldukça renkli bir kişiliğim var Tech Turkey' de :D

CeM öZeR
03-02-2012, 08:48
Ne crx'miş arkadaş denk gelirse birde ben denemek istiyorum.

BoraRS
03-02-2012, 09:28
abi konuşturma beni şimdi teke tek de ne zaman sen bana tır soktun :D rüyamı görüon :D her bastığımızda arkamıza düşüodun zaten vteci falan bilmem ben nerde bastıysanız orda bastım banane vtecten mitekten :D

zaten bu durumu gördüğün içinde yanıma kaanı oturttun yoksa teke tekte tır soksan neden yanıma daha ağır birini koydurtacaksın ki :D teke tekte durumun içler acısıydı bunu kabul et ;) Ayrıca rs çi dioduk sana rezil rs çi hangi rs 220Nm miş ? :D clio rs 200 NM dir ayıktırayım :D

Teketekte sen beni geçtin öyle mi :) Bak yukarıda yazmışım yanına neden Kaanı oturttuğumu. Matematik zayıf heralde :) Ama dur tekrar anlatayım da belki bu sefer basar :D

60kg Okan - 8 kg koltuklar sökük = 52kg Clio RS
95kg Bora - 52kg RS = 43kg fark yapar.

Teke tekte bu hesap yapılmaz doğru. Direk basarsın. Ancaaaakkk yanına eğer adam alıyorsan eşit ağırlıklarda alacaksın kardeşim. Senin yanına 50 kg adam koyup kendi yanıma 100 kiloluk adamı mı koysaydım? Millet yarım boy yarım boydur diyerek istepneyi bile sökerken senin mantığın basıyor mu böyle bir duruma ;)

Dolayısı ile;

52kg SS RS + 120kg Kaan = 172kg 2 kişi SS RS
95kg Bora + 105kg Murat = 200kg 2 kişi EZN s2K

Şimdi anladın mı neden yanına Kaan' ı oturttuğumu? Şimdi de basmadıysa sen katipliğe devam et kardeşim :) Hesap kitap mühendislik filan sana göre işler değil :D Bu hesaba göre söyle bakalım sen kaç boy geriye gittin? Dur ben sana yapayım hesabını. Clio RS lerde 80 kiloluk ortalama 1 kişi uzunda net 3 boy farkettirir. İstersen videosunu da koyarım ;) Sende var ekstradan 120 kg. Hadi yapsın 4 boy. Hadi sana kıyak yapalım etsin 5 boy fark. Ne oldu da sen 2 ye 2 benden 15 boya yakın yedin o zaman?

Sen 5 boy geriye gittin de biz yerimizde mi saydık? Biz gitmedik mi? Benim yanıma oturan 105 kiloluk adam benim arabayı hiç etkilemedimi de araya tır girdi Okan? Senin RS e 220 lere kadar tır boyu sokuyorum hala yan yattı çamura battı laf ebeliği yapıyorsun. Kaan yanında canlı şahit, hayvan gibi tünel yaptın Okan diyor sen de kalkıp utanmadan bir de Utku beni sıkıştırdı o yüzden yaptım diye yalan söylüyorsun ;) Güldürme kendini millete kardeşim hadi. Sende bahane çok.

mrt_tsn
03-02-2012, 09:45
Ne crx'miş arkadaş denk gelirse birde ben denemek istiyorum.

KAYHAN ın polo ile denedik benım denedıgım gun, durum cok içler acısıydı cem gerçi arkadas hastaydı ogun tam vıtes atarken hapsurmuş sanırım hep ondan:D lanet olası grıp yuzunden yanı:D:D:D

kelalper
03-02-2012, 10:34
Bora boşver abi bu yüzsüzü.Ettiği lafları teker teker yediriyoruz geri kusuyor. Herifin bildiklerini ben unutalı kaç sene oluyor hala konuşuyor.

zafa38
03-02-2012, 12:14
Vtec katili değilmiydi Bu CRX ler?

halilkarakas
03-02-2012, 12:15
Vtec katili değilmiydi Bu CRX ler?

he öyleydi ne olmuş ?

kelalper
03-02-2012, 12:52
Evet EZN çok oynanmış. Egzost headers filtre ile ulan bir headers mı oynatıo arabayı. Clioda egzost ve filtre yok mu. SS e maşallah nasıl yedi o Tır farkını anlamadık valla. Alışı kuvvetliymiş demek ki.

Mühendisliğe bak. İkiside NA ama ağırlık Clioyu yavaşlatıyor S2000 e bişey yaptığı yok. Clio 1050 kilo S2000 1250 kilo tork desen arada 10 nm 20 nm fark var.

kelalper
03-02-2012, 13:08
Okan ben cahilim beni alemlere sok bana modifiye öğret. Ulan oynama nedir bilmesek senin bu yazdığınla headers için insanlık tarihinin buluşu diyeceğiz. + Headers vafc ve portpolish motorla oynamaksa acaba stroker kit koyanlar turbo büyütenler titanium krank takanlar sıkıştırma yükseltenler throttle body yapanlar ilah yaw. Sen demiyor muydun modifiye etmeye ne gerek var benim arabam ciğerli egzost ve filtre yetiyor diye. E sende yapsaydın çocuum neden ağlarsın o zaman. Haa bu arada ben SS hakkında istediğim gibi konuşurum araba senin değil ki sana ne oluyor. Git geri al sapladıktan sonra konuşalım.

mechanic
03-02-2012, 13:23
.......
teke tek denemelerde ne olduğunu biliyoruz zaten teke tek 200 lere kadar hep arkamdaydın......

kim geçmiş anlamadım sen diosun ben o diyor ben yok mu bunun videosu?

mechanic
03-02-2012, 13:29
ben anlamadığım bişe var 2-3 sene önce bisürü egzantrikli yazılımlı rs vardı satılık, satıldı hepsi. şimdi 1-2 tanesi bende egzantrik var diyor, diğerleri caddede. nerde bu egzantrikli cliolar yaw? egzantrikli vs orj. egzantrikli denemesi çok merak ediyorum...

16EC813
03-02-2012, 13:36
konu çok gerilmiş :D

BoraRS
03-02-2012, 14:18
bi kere ben 60 değil 65 im bu 1.
kaan 120 değil 130 kendi söyledi zaten bu 2.
daha clio rs in torkunun 200 olduğunu bile bilmeden s2000 daha çok etkileniyor diyorsun
s2000 zaten güçlü ve senin aracın benimkinden daha yüklü ve oynanmış torkunda beygirinde benden baya bir fazla
teke tek ten sonra benim araca 130 kilo insan biniyor senin araca 105 kilo biniyor ve benim araç hem tork hem beygir olarak zayıf hala s2000 daha çok etkilendi diyorsan ben sana mühendisliği bırak derim :D

Clio RS kilodan en çok etkilenen araçlardan biri olduğu gibi zaten hafif olduğu için s2000 gibi bir araçla denemeye çıkabiliyor sen aracı ağırlaştırırsan elbette geçeceksin bunu 10 yaşındaki çocukta bilir ozaman denememize gerek varmı
ben arka koltuğu sökmüşüm daha iyi yürümek için oda altı üstü 8 kilo bişi zaten karşımda 260+ hp s2000 var sen yanıma hala 130 kilo kaanı verirsen ne o koltuğun söküklüğü kalır nede denemenin zevki kalır
teke tek denemelerde ne olduğunu biliyoruz zaten teke tek 200 lere kadar hep arkamdaydın bu yüzden bu durum seni mutlu etmediği için 30 kilo farkın lafını yaparak kilo eşitleme ağırlık arttırma gereği duydun yoksa teke tekte geçmiş olsan hatta rüya gördüğün 1 tır farkı bana atmış olsan zaten böyle birşeye ihtiyaç duymazdın kendini kandırmanın alemi yok :) ve bende sırf sen istiosun görelim diye kaanı alıp denemeye çıktım başkası olsaydı banane 95 kiloyssan ben teke tek denemişim der çeker giderdim :icon_tup: bunlara gerek yok :)

en basit örneği selçuğun rs le belki yüzlerce kez denedik hiç birinde bana ben 85 im sen 65 sin ondan böyle oldu yanına ağır birini al lafı yapmadı sadece arabaları denerdik hemde çocğun altında benle eşit clio rs var seninki gibi 260+hp s2000 değil ;)

Benim altımda okadar güçlü belki üzerinde 4.000-5.000 TL lik malzeme olan EZN s2000 olsaydı ve sen benimle dandik bi 10TL lik filtre kiti ve 80 TL lik egzoslu clio rs gibi bir araçla bu şekilde yürüyebilseydin ben 30-40 kg ın lafından önce helal olsun maşallah derdim sendende bunu beklerdim..

Okan Kaan benim evimde tartıldı 120 kilo geldi bilip bilmeden atıp tutma bu bir. Hondalarda Vtec denen hadise vardır. Vtec altı araba 120 beygirlik 1.6 ies gibi gider. Yani ölüdür. Neden? Çünkü subablar tam açık değildir. Araba ekonomi modundadır. Bunu da sen bilmiyorsan git kumda oyna canım kardeşim.

Ayrıca öyle bir hava estirdin ki sanki ben teketek denemede geçildim o yüzden senin yanına adam verdim :) Olm sen hakkatten rüya görüyormuşsun. O akşam teke tek sıktıktan sonra Shelle çekip senin kankalarının çektiği videolara baktık ne gördük? Doğru düzgün video yok. O kadar güzel araba bir arada hadi kaliteli bikaç video çekelim diye arabaları ikişer kişi deneyelim diye çıkmadık mı? İşine gelmeyince hemen yalana başvur. Ben gerçekten seni delikanlı efendi çocuk bilirdim. Ama malesef sen büyük yalancıymışsın be okan. Bak ben EZN ile birsürü araba ile denedim. Boy boy yediğim de oldu boy boy geçtiğimde. Neden hiçbiri ile polemiğim yok da sadece seninle var?

Neden biliyomusun? Çünkü yediğin tır boyu farkları polemik çıkarmadan açıklayamıyorsun kimseye ;) Az çok SS RS' inin bi karizması vardı o da tır boyu fark yiyince fena çizildi başladın dansöz gibi kıvırtmaya. Yok Utku sıkıştırmış da yok yanına adam verilmiş de. Yalancı gördüm senin kadar aleni yalan söyleyenini hiç görmedim.

Şunu da unutmadan sorayım mantıklı cevabı varsa ben susarım.

Sağlıklı bir RS' te 80 kilo uzunda 3 boy farkettirir. Senin arabana 130 kg adam koyduk senin araban 15 boy geriye nasıl gitti de 2 ye 2 benden 15 boy hatta fazlasını yedin? Bana bunun mantıklı cevabını ver bakalım herkes görsün ne cevap veriyosun? Kelime oyunu yapmadan adam gibi cevap yaz.

kelalper
03-02-2012, 14:20
Şuan arabanın bendeyken yapılan denemeleri hakkında konuşuyoruz zaten benden sonrada hiç bir yerde deneme videosu yok şuan bende olması yada olmaması birşeyi değiştirmez.
Sen headers vafc ve portpolish in bir araçta hiç bir etki yapmadığını düşünüyorsan zaten senle laf dalaşına bile girmeme gerek yok ozaman herkes salak para harcayıp bunları takıp söküp işliyorlar araçta dimi :)

Her araçta her parça farklı şeyler verir en basiti rs te 4-2-1 headers çok az etki yaparken typer a güzel bir headers 10-15hp ye kadar aracın gücünü arttırabiliyor
tek tek anlatmıcam bigün headerssız ve headerslı vtec le deneme şansın olursa aralarındaki farkı görürsün

Olm sen diosun ya SS ciğer spec filtre ve egzos dışında bişey yok diye. Oynanmış araçlar bunun kadar gidio diye. EZN ile nerede yürüyosun bana video göster yürüdüğün. Koyduğun bi tane video var. Onda da yine EZN geçiyor. Boranın elinde bir sürü video var konulu olarak çekilmiş. Bana açıklasana iki arabada da aynı ağırlıklar varken bir sürü videoda EZN saplarken çekilmiş ağırlıkları çıkartırsan aynı clio aynı S2000 in yanına gelebilir mi. Yaw bana bunun mantığını açıklasana. Tamam iki araba da da 150 kilo fazla var arada TIRlar dolanıyor sonra ikisinden de ağırlıklar atılıyor Clio S2000 in yanında gidiyor. Nereye yürüyor olm Clio S2000 ile bana bunu açıklasana. 160 a kadar yanında duruyor bu mu yürümek oluyor. Aq. sallıosun S2000 ile yürüdü etti sahibi de kabul etti diye sahibi gelip burada yalanını ortaya çıkardığı zaman başlıosun kıvırmaya yok yani geçtide yok zaten benden güçlüydü de yok oynanmışta. Hayatın palavra a.q.

BoraRS
03-02-2012, 14:40
Evet arkadaşlar oylarınıza sunuyorum :) Kadrana dikkatli bakarsanız daha ben 130km hızlardayken Süpersonik Mekatronik SS RS' in farlar küçülmeye başlıyor :D 220 km hıza geldiğimde daha 6. vitese bile atmamışken aradaki farkı ben sayamadım siz bi zahmet sayıverin :D

dMmNvQ5XO1Y

Birinci Sorum şu: Sizce 2 ye 2 bu farkı yiyen SS RS, teke tekte bu farkı kapatık bi de üstüne üstlük öne çıkar mı? :D

İkinci sorum şu: Çıkar diyenler sizce ne içmiş olabilir :D

Üçüncü sorum da şu: Siz de o içtiğinden ister misiniz :hehe:

Benden bukadar. Okan bu soğukta kumda oynama üşütürsün. Ahavalar ısınsın ben seni Tekirdağın plajlarına götürürüm söz :hehe:

Hadi şimdi istediğini at tut. Bu saatten sonra konuşsan ekim konuşmazsan kasım durumları :cool:

BoraRS
03-02-2012, 14:46
bende sana şunu sorayım sen bana şunun cevabını ver benmi o gece teke tek denemelerden sonra kaanı alayım dedim yanıma ? sen ille de kaan binsin dedin öyle olmasa benim orda birsürü burgazdan gelen arkadaşım var amacın kaliteli içerden video çektirmek olsaydı bizimkilerin eli kolu armut toplamıyo onlardan birinide alabilirdim sen şimdi bana kaanı sadece kalite video olsun diye yanıma koydurduğunu söylüyorsan ben sadece buna gülerim teke tek denemelerden çıktık daha ilk söylediğin laf zaten kilolar eşit değil oldu benim yalan söylediğim bişi yok arabalarda bizde yok ben geçildiğimide zaten 200 lü süratlerden sonra fark olacağınıda başından beri kabul ediyorum hatta 260 lara kadar bassak 1 tır değil 2 tır bile olur sen kıçı kırık gördüğün clio rs in 200 e kadar senle yürüdüğü için polemik yaratıosun ve bunu söylemek zor geliyor zaten vtec altını üstünü ben bilmiyorum sen nerde bastıysan bende orda bastım ve geçtim hatta AC solunda ben SS ile sağındaydım bastığımız gibide biz ayrıldık gittik yanından zaten sonrada bıraktın biz AC ile bastık benim kimseye yalan borcum yok abi vtec altı üstü neresi olduğu beni ilgilendirmiyo ben olanı söylüyorum sadece okadar.

Senin Burgazlı arkadaşlarının kiloları belli. Hepsi filinta gibi değnek gibi çocuklar :) Kaan' ı yanına koymamın sebebini yukarıda 8 defa filan açıkladım. İlkokul çocuğuna anlatır gibi matematiksel hesap yapıp satır satır yazdım. Belki anlarsın diye ama senin durum malesef ilkokul çocuğundan da vahimmiş Okanım:) Sen anlayamıyorsan daha fazla kasmanın lüzumu yok. Kapasite meselesi :)

Haa bu arada bak bakalım yukarıdaki videoyu izle. 200 e kadar mı tutunmuşsun gör ;) Gör ne kadar yalancı bir adam olduğunu ;) Varsa 200 e kadar yanımda durduğun bir tane video koy ben de haklısın Okan diyecem. Koyamazsın çünkü YOK!

Hadi kızanım senin mumun yatsıya kadar yanar. Bak ben uzun zamandır polemiğe girmiyordum kimseyle ama sen malesef bu yalancı tavırlarınla bunu hakettin. Hadi şimdi yazı bekle. Yaz gelince kumda oynarsın :heyoo:

kelalper
03-02-2012, 14:48
evet 200 e kadar yan yana 260 a kadar iki tır. Naaapıosunuz olm Bora arada gizli NOS falan mı basıosunuz nan 200 den sonra. Dikkat et kırarsın yaw NOS la top speed falan.

kelalper
03-02-2012, 14:53
Bora koy şu videoları allah aşkına. Tek bir video var tutturmuş onunla yaşıo.

melih
03-02-2012, 14:56
10 geçilip 1-2 kere tutunmuşsa buna yanyana araçlar diye yorum yapıyosa yalnış..

bora abi bırak ya kime ne laf anlatıyosun neyin ne olduğunu az çok burda olanlar biliyor gül geç :)

BoraRS
03-02-2012, 14:56
komik olma :) benmi yalancıyım senmi alttaki videoda bildiğin vtec üstü ve 2 ye 2 basıyoruz dikkat et teke tek bile değil ;)

ss clio rs ezn s2000 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-ezn-s2000_2249503.htm)

5. vitese attığımda aramızda yarım boy var ve hızım 200kmh ayrıca yanımda kaan var teke tek olsak ?
buna ne diceksin ?

Okan şimdi sıçtın :) Kendi kendini ele veriyorsun :)

Al bak bakalım tam bu resimde ben 4. vitesi bitirmiş 5 e atmış oluyorum. s2000 de 4 kaçta bitiyor biliyormusun? Hadi bir bilene soralım yine :D Alper 4 kaçta bitiyor s2000 de :) Okan kardeşimize açıklar mısın :D

http://img192.imageshack.us/img192/3395/33258109.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/192/33258109.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

SEÇKİN172
03-02-2012, 14:59
bence konu çok uzadı artık kapanması lazım maşşallah o akşam orda olmayanlar ordaymış gibi en ince ayrıntısına kadar yazmış EZN geçtigi zaten belli artık konuşmaya gerek yok BORA abi sende yapma allahını seversen okanın şidi çıplak pozlarını koycan buraya abdest alırken vs olamıcak :) konu kapansın artık :)

BoraRS
03-02-2012, 15:00
Bu arada şimdi bir video daha geliyor. Hani bu Okan AC 106 ile yanyana yürüdük diyip atıp tutuyordu ya. Bakın bu videoda ben AC ile Vtec üstü yanyana yürürken bir de Okanla deneyelim diyoruz. Daha ben 5 e atınca aradaki farkı siz hesap edin :)

ssKSFvb73wk

Olm Okan 200 e kadar bir tane videoda 2 boy net yemişssin daha sıksak ara 220 ye kadar tır olacak sen hala tutundum diye sıkıyosun üstüne üstlük hiç de utanmıyorsun be kardeşim :) Sen bu kafayla anca yancılarını kandırırsın canım benim :) Biz sana 4 numara kalın geliriz ;)

BoraRS
03-02-2012, 15:01
sesi açıp izleyebiliyorsan 5. vitese attığımıda duyarsın rs in 5. vitesi kaçta başlar unutmadıysan hatırlatayım 200kmh !

neyse benim söyleyeceklerim bu kadar abi senle daha fazla tartışmak istemiyorum videolar ortada herkes kendine göre konuşuyor kimseye birşey ispatlama gereği duymuyorum ben biliyorum olanı biteni o bana yeter ! :icon_tup:

Okancım RS lerde kadran hatası denen birşey vardır kızanım :heyoo: Onu da mı ben öğreteyim sana ;) Millet boşuna s2000 lerle yanyana gelip de dijital kadrandan gerçek hızlarına bakmıyorlar ;)

Ama sen şimdi bunu da inkar edersin :hehe:

SEÇKİN172
03-02-2012, 15:05
Okancım RS lerde kadran hatası denen birşey vardır kızanım :heyoo: Onu da mı ben öğreteyim sana ;) Millet boşuna s2000 lerle yanyana gelip de dijital kadrandan gerçek hızlarına bakmıyorlar ;)

Ama sen şimdi bunu da inkar edersin :hehe:

o dogru işte RS lerde kadran hatası vardır :icon_tup:

çogu arabaya honda 2000 şn yanına gelip kadrana bakar :)

ama bora abi okanın üstüne çok yüklendin bak intahat ederse şimdi sebebi sen olursun bak abi :hahaha:

BoraRS
03-02-2012, 15:07
hee evet benim kadran hatalıymış pardon bi 50kmh falan sapmış kusura bakmayın :S

Nasıl beğendin mi videoları :) Dediğim kadar konulu olmuş mu :) Bak hatta son videoda seninle yürürken daha 4. vitesi bitirmeden 3-4 boy arkama düşüyorsun. 5 e attığımda RTÜK' ten uyarı geliyor bundan sonrasını yayınlamayın çocukların ahlakını bozuyorsunuz diye :hehe:

Alicanrs
03-02-2012, 15:08
:hahaha:Allahtan arabalarınız yok :D olsa neler yapcaksınız.. Yürü be bora reis:D

SEÇKİN172
03-02-2012, 15:10
valla ÇOK uzadı konu be abi ya artık gerek yok geçmiş gitmiş nerdeyse 1 sene olmuş her ikiinizde olanları biliyor abi artık bence uzatmaya gerek yok BORA abi sende bastırma artık tamam

kelalper
Okan şimdi sıçtın :) Kendi kendini ele veriyorsun :)

Al bak bakalım tam bu resimde ben 4. vitesi bitirmiş 5 e atmış oluyorum. s2000 de 4 kaçta bitiyor biliyormusun? Hadi bir bilene soralım yine :D Alper 4 kaçta bitiyor s2000 de :) Okan kardeşimize açıklar mısın :D

http://img192.imageshack.us/img192/3395/33258109.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/192/33258109.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Bora bana ne soruosun olm ben ne anlarım S2000den carttan curttan. S2000 3 fites schimano değil mi? 4 ne oluo. Biz yeni yeni öğrenio muşuz Okana göre. Hiç düz S2000 e binemedik. Saolsun bizim arkadaşlar züppe onların biri superçarçurlu diğeri şahinden sökülmüş turbolu S2000 sahipleri. Ftek nooluo kine.

BoraRS
hee evet öyle olmuş valla yazık çocuklara sensin :)

Ve Okanın gerçekleri görünce saçmalamaya başlar :hehe:

Hadi benden bu kadar. Alper video video diyordun al sana video kanka :D Yaktın mı orgazm sigaranı :hehe:

CeM öZeR
KAYHAN ın polo ile denedik benım denedıgım gun, durum cok içler acısıydı cem gerçi arkadas hastaydı ogun tam vıtes atarken hapsurmuş sanırım hep ondan:D lanet olası grıp yuzunden yanı:D:D:D

Oooo o zaman 1 direk kayıpla yürümüştür crx Murat abi :rolleyes:

halilkarakas
03-02-2012, 15:12
okan sen bizim gönlümüzün şampiyonusun boşver konuşulanları sen :D

halilkarakas
03-02-2012, 15:15
mikimdemi sanki maksat ortalık zikişsin :D
rs miş s2000 miş geçti artık bizden dizel 68hp power panpa :D

seni bilen bilir panpaa bilmeyen kendi bilir boşver :D

SEÇKİN172
03-02-2012, 15:15
Gerek yok okan tamam sende uzatma artık

kelalper
03-02-2012, 15:16
Okanın ne mal olduğunu bütün forum bilio da hala kendi öğrenemedi.

BoraRS
03-02-2012, 15:17
Bora bana ne soruosun olm ben ne anlarım S2000den carttan curttan. S2000 3 fites schimano değil mi? 4 ne oluo. Biz yeni yeni öğrenio muşuz Okana göre. Hiç düz S2000 e binemedik. Saolsun bizim arkadaşlar züppe onların biri superçarçurlu diğeri şahinden sökülmüş turbolu S2000 sahipleri. Ftek nooluo kine.

Dur ben yardımcı olayım. s2000' nin vites oranları ve hızları :)

Gears-------- AP1(GT4)-------AP2(gear calc)--------- AP2 (based on the video)
1st-------- --71 kmh--------- 72 kmh----------------- about 60 kmh
2nd ----------110 kmh--------112 kmh-----------------about 94 kmh
3rd-----------151 kmh-------- 155 kmh---------------- about 123 kmh
4th---------- 191 kmh --------195 kmh---------------- about 160 kmh Bak bakalım Okanım kızanım :)

:heyoo:

SEÇKİN172
03-02-2012, 15:18
Okanın ne mal olduğunu bütün forum bilio da hala kendi öğrenemedi.

abi neden okana bukadar taktın anlamadım her konuda çocugun üzerindesin neden yani merak ettigm için soruyorum :beuj:

SEÇKİN172
03-02-2012, 15:23
valla alper abi sen herkezden çok yorum yapıosun abi kusura bakmada adamla bi denemen yok muhabbetin yok hiç bir alakan yok her konuda adamın üzerindesin boşver abi ugraşmaya gerek yok sen kendin takıl bence SS rs uyuz olmuşsun belli ama birgün belkide karşılaşırsınınz barışırsınız abi :)

kelalper
03-02-2012, 15:35
valla alper abi sen herkezden çok yorum yapıosun abi kusura bakmada adamla bi denemen yok muhabbetin yok hiç bir alakan yok her konuda adamın üzerindesin boşver abi ugraşmaya gerek yok sen kendin takıl bence SS rs uyuz olmuşsun belli ama birgün belkide karşılaşırsınınz barışırsınız abi :)

Okanla olan husumetimden sana ne aslanım. Sende okan olan her konunun içerisindesin. Bi Okana yalakalık yapıosun bi laf sokuosun. Ak mısın kara mısın belli değil.

SEÇKİN172
03-02-2012, 15:38
Okanla olan husumetimden sana ne aslanım. Sende okan olan her konunun içerisindesin. Bi Okana yalakalık yapıosun bi laf sokuosun. Ak mısın kara mısın belli değil.

ben kimsenin yalakası deilim kimsenin yanında delim SENİN ASLANINDA dielim .:icon_tup:

benim her konuda oldugum kadarıyla sende demekki o konudasın :icon_tup:
uzatma artıkkkk

kelalper
03-02-2012, 15:39
çünkü cahil olduğunu bitek ben çıkarıyorum ortaya bana gıcık o yüzden :D

Okan ben cahilim naapalım. İki üniversite boşuna okuduk. Hala dünya kadar kitabı yazıyı makaleyi boşuna okuyoruz. Sizin gibi hayatı Kuzey güney ezel kurtlar vadisi feriha dan falan öğrenmiyoruz. Napalım cahilliğimize ver.

kelalper
03-02-2012, 15:40
VTC typer ile gelecem senle bi deneyelim :) sadece headers filtre egzos var :)

Nisana kadar avucunu yalarsın kar lastikleri takılı. Gökhanla deneyin.

kelalper
03-02-2012, 15:42
ben kimsenin yalakası deilim kimsenin yanında delim SENİN ASLANINDA dielim .:icon_tup:

benim her konuda oldugum kadarıyla sende demekki o konudasın :icon_tup:
uzatma artıkkkk

Çocuğum bi sus sana ne .

SEÇKİN172
03-02-2012, 15:44
Çocuğum bi sus sana ne .

hayır ben senle kavga etmek için deil her konuda okanın üzerinde olmanı merak ettim her konuda adammın üzerindesin nedenini ögrenmek istemiştim

kelalper
03-02-2012, 15:46
hayır ben senle kavga etmek için deil her konuda okanın üzerinde olmanı merak ettim her konuda adammın üzerindesin nedenini ögrenmek istemiştim

Okanı sevmiyorum huyum kurusun. G. etmek hoşuma gidiyor. Yüzsüzlüğünü yüzüne vurmak çırpınışları hoşuma gidiyor.

SEÇKİN172
03-02-2012, 15:48
Okanı sevmiyorum huyum kurusun. G. etmek hoşuma gidiyor. Yüzsüzlüğünü yüzüne vurmak çırpınışları hoşuma gidiyor.

bence BARIŞMALASINIZ artık alper abi ikinizde RS çisiniz yahu bence gerek yok abi :)

kelalper
03-02-2012, 15:48
Gökhanla denemedik ama hemen hemen aynı gidiyoruz.

kelalper
03-02-2012, 15:50
bence BARIŞMALASINIZ artık alper abi ikinizde RS çisiniz yahu bence gerek yok abi :)

Ben RS kullanıyorum RS ci değilim. Ayrıca kavgalıda değiliz o nedenle barışacak bişey yok.

BoraRS
04-02-2012, 10:02
SS Clio Rs : Filtre,Egzos
EZN s2000 : Headers , Filtre , Egzos , PPR Port Polish , VAFC

Headers ın vtec serisindeki etkisini bilmicek kadar cahilsin
sen hiç filtre egzos typer ile f/e/h typer arasındaki farkı biliyormusun bilmiyorsan susta bişi bilio sansınlar headers oynatıyomu arabayı gibi saçma bir soru sorcak kadar cahil birisin bunu zaten artık anladık şaşırmıyorum sana..........

Ya aklımda kaldı söyleyecektim unuttum. Okan bak millete çok biliyomuşsun gibi laflar etme sen bu Honda bokunu bilmiyorsun. Neden mi? Dur seni bir kere daha madara edeyim;

s2000 lerin motor kodu F20/22C' dir. F22C Türkiye' de yanlış bilmiyorsam sadece 1 tane vardır. O da Gökhan kardeşimdedir. Bizzat da binmişliğim vardır. TypeR ların motor kodu K20' dir. A2' si de vardı sanırım uzantı olarak. İkisi birbirinden farklı motorlardır. Birinde yeni nesil i-vtec kullanılır birinde eski nesil Vtec kullanılır.

Gelelim madara olacağın konuya. Kalkmışsın Headers typeR' da ne kadar farkeder bilemeyecek kadar cahilsin demişsin. K20' de headers tipine göre çook farkettirir doğru. Ama konumuz TypeR değil ki a benim şaşkaloz kardeşim :) Konumuz s2000. F20C ' de headers max 2 boy farkettirir o da uzunda. O da her headers' ta değil. s2000' e DC headers takarsın araban 3 boy geriye gider. Berk takarsın 1 bilemedin max o da uzunda 2 boy etki edebilir. Bak edebilir diyorum çünkü o da henüz net kanıtlanmamıştır. Hala tartışılır. J's veya PLM takarsan hafifliğinden dolayı avantajın olur. Bunu dünya alem biliyorken senin bilmiyor olman komik ama işin daha da vahim yanı sanki biliyormuşsun gibi de millete caka satman ve sattığın cakanın işte böyle içinde patlaması :)

Gelelim EZN' deki Port Polish' e. EZN' deki port polish işleminden önce ve sonrasında biz her türlü denemeyi yaptık. Yanımızda mıydın da hangi vites aralıklarında ne kadar etki etti gördün bildin de atıp tutuyosun? EZN' de port polish 6. vitese attığımda farkettirdi o da etse etse max 1 boydur. Ama biz seninle benim 6. vitesimde hiç denemedik ki? Denedik mi? Zaten sen 4. viteste nokta oluyordun :D Bak bu konuda da patladın. Yani ortaya attığın tezlerin neresinden tutarsan tut elinde kalıyor güzel kardeşim.

Ayrıca senin arabanda da port polish yok mu? Kendim barzo stil yaptım demedin mi her yerde? Yani bizde var sende yok mu güzel kardeşim?

Ama desen ki abi ben bu Hondalardan fazla anlamam çünkü hayatımda hiç Hothatch Hondam olmadı ama duyduğum kadarı ile böyle böyleymiş doğru mudur diye mütevazilik yapsan başımın üstünde yerin olur ki beni az çok bilirsin ben ukala bir adam değilimdir. Ama sen gerçekten bazı şeyleri çok iyi bilen GURU Büyük İnsan havalarındasın ama aslında o bazı şeyler konusunda çok afedersin ama bir *** bilmiyorsun. Bilene de hürmet etmeden bol keseden sıkıyorsun. Sonra da böyle açıklamaları görünce madara oluyorsun. Sen bu konularda madara olmaktan bıkmadın ben de dahil insanlar da seni madara etmekten bıkmıyor. Orda burda EZN' ye 200 e kadar tutunuyorum diyorsun videoyu bi koyuyoruz daha 200 e gelmeden nokta olmuşsun. O da yetmiyor kendi çektiğin bi video koyuyorsun orda da 200km de net 2 boy arkamdasın daha da bassam 5 saniye sonra yine nokta olacaksın hala tutundum diyorsun. Demek sen ferrari ile yürüsen 70 de başladık 80 e kadar tutundum aslanım kaplanım diye millete hava da atarsın :hehe:

Yaşın da daha çok küçük. Biraz daha mütevazi olsan ne güzel olurdu. Ama kusura bakma senden mütevazilik bekleyen Arabistanda kar duasına çıksın daha iyi :D Çünkü onun olabilitesi çok daha yüksek :hehe:

M3CSL
04-02-2012, 10:25
Demek sen ferrari ile yürüsen 70 de başladık 80 e kadar tutundum aslanım kaplanım diye millete hava da atarsın :hehe:

Yaşın da daha çok küçük. Biraz daha mütevazi olsan ne güzel olurdu. Ama kusura bakma senden mütevazilik bekleyen Arabistanda kar duasına çıksın daha iyi :D Çünkü onun olabilitesi çok daha yüksek :hehe:

Bunlar iyiymiş:hahaha::hahaha::eek::icon_tup:

SEÇKİN172
04-02-2012, 15:30
evet dur bende güleyim o alt kısmı okumamıştım mükemmel gerçekten süpermiş :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

ulan ne adamsınız ya vallahi :)

melih
04-02-2012, 15:50
rs ölmez sadece şekil değiştirir :)

SEÇKİN172
04-02-2012, 17:16
rs ölmez sadece şekil değiştirir :)

:icon_tup:

BoraRS
04-02-2012, 17:39
yaw abi ben daha sana bişi demiyorum iyice saçmaladın :D
yok headers 3 boy geri götürürmüş yok uzunda 1 boy verirmiş yok portpolish 6. viteste yarar sağladıymışta cartmış curtmuş :D ulan utanmasanız araba stock halinden 5 boy geride diyeceksiniz git eski konularını oku tekerde şukadar aldık bu kadar aldık diye millete hava çekiodunuz şimdi burda bi boka yaramadı uzunda yaradı gibi kıvırıyosunuz güleyimmi ağlayımmı halinize ben :D Kaçtane s2000 e headers alıp taktında headersın yararından bahsediyosun aldığın araçta zaten headers vardı headerssız haliyle headerslı halini neye göre kıyaslıosun kuşlarmı haber verio sana :D Başka s2000 le denedik bu kadar boy çaktım bu kadar boy koydum derken güzeldi :D Geçtiklerindede heralde beyin egzantrik falan vardı onlar dahada geri gitmiş :D:D:D Bu arada yine söylüyorum ilk denediğim s2000 de değilsin şunuda bil i-vtec mitek diosun altı üstü bikaç ay s2000 le en fazla oda 2-3 kere rolle çıktın burda ben typerla 1 senedir bokunu çıkara çıkara roll yapıyorum gelmiş bana vtec böyle i-vtec şöyle header böyle gibi saçma muhabetler ediosun iyiki bi aldın s2000 yani tamam bikaç ayda bindin senden bilgilisi yoktur ben sana daha bişi demiyorum sattığın kişiye söylede aracı orjinale döndürsün headers 3 boy geri götürüyo polishte bi boka yaramıo bari biraz daha hızlanır stock olursa auhauhauahau :D:D:D:D

Ya bırak Okan iyice sıçtın hala sıçmaya devam ediyosun :))) Yok 2 ay binmişim de 2 kere rolle çıkmışım. EZN' yi Martta aldım Haziranda sattım. 3 ay hemen hemen her hafta en az 2-3 defa rolle çıkıyordum. Arkadaşlarımızla aramızda her devirde basıyorduk. Ama sen bunu taa Burgazlardan görüp bilemezsin. Neden mi? Çünkü herkes senin gibi arkadaşları ile kanka dost ayağına sıkıp sonra forum forum gezip buna facebook da dahil arkadaşlarına nasıl sapladığının videolarını koymazzzz. Selçuk gibi hırsı olmayan bir çocukla bile kavga ettin sen geçtin ben geçtim diye. İşte o yüzden de burdan sıçar sıçar durursun yok 2 kere rolle çıktın diye :D Ama adama sıçtığını böyle tek tek yedirirler işte ;) Ortaya bi laf atarken arkasını da doldurmasını bileceksin. Sana Mahkemelerde öğretmediler mi attığın iddianın ispatı da sana aittir diye. Ne biçim katipsin sen :)

Headers olayını da bir bilene sor bakalım sana ne diyecekler. Biz s2000 de hıdır beklenen verimi tek başına vermez, diyoruz sen hala typeR a bindim diye manyel yapıyosun. Boşuna şaşkaloz demiyorum :D Bak yukarıda motor kodlarını da yazdım bi ara biraz oku araştır :D Yok araştırmam diyorsan seninle iddaya da gireriz yavrum. Ama benim iddialarım ağır olur bak kaldıramazsın sonra ;)

Son olarak ben o arabanın üzerindeki setupı hazır aldım ama hemen port polish yaptım akabininde VAFC ayarımı sağolsun Özgün yaptı onun peşinden AEM V2 yi değiştirdim HKS mantar taktım onun da yerini değiştirdim. Bu işlemleri yaparken sürekli before after olarak hem dynolara çıktım hem de otobanda denedim. EZN ye sahip olduğum 3 ay içerisinde temiz 15 kere dynoya çıktım. Bunlardan 12 tanesi Bostancı VW Tech Dyno 3 tanesi de Paşaoğlu Dyno oldu. O dyno çıktılarını istersen kıvırıp kvırıp postalarım adresine :) Belki ihtiyacın olur :hehe:Hiç denemediysem 50 defa 50 farklı araçla her devirde sıktım. Neden mi? Çünkü o benim arabamdı. Senin gibi arkadaşlarımın şeyiyle gerdeğe girmedim ;)

Hadi bakalım yiyorsa o çok bilmiş büzüğün girersin benimle iddaya. Bütün forum da görür bilir içinin ne kadar boş olduğunu. Attığın her iddiayı her lafı böyle çürütürüm işte. Yemiyorsa da susar oturur bilmediğin konularda tırıvırı yapmamasını öğrenirsin böyle.

BoraRS
04-02-2012, 18:16
Okanım kızanım ben belgelerle konuşurum. Senin gibi kuru sıkı havaya sıkmam. Var mı elinde belgen? Varsa çıkart. Yoksa kuru sıkı atıp tutma da adam sansınlar :icon_tup:Yok ahmet şahit yok Mehmet şahit :D Seni sevdiğime herkes şahit zuhauha :hehe:

Belge 1:

dMmNvQ5XO1Y

Belge 2: Hızımız 200km civarı ve ara hızla açılmaya devam ediyor. Sevgili 03 Okan :D sana tutunuyorum diyor. Evet Okan burada bişeyi tutuyor ama neyi tutuyor ben söylemiyim :D Tutunan adam AC 106 gibi tutunur. Adam 200 e kadar yanımdan kopmuyor. Hatta bi ara burun bile çıkarıyor. Bakınız Belge 3 teki deneme. Maşallah Hakan kardeşime ve arabasına.

http://img192.imageshack.us/img192/3395/33258109.jpg

Ve SS RS' in AC 106 ile kafa burun gittik dediği geceden karşılaştırmalı bir belge daha. Bakın bakalım EZN AC ile nasıl gitmiş sonra aynı setup ile SS RS' e neler yapmış :D Videodaki son deneme SS RS ile olan denemedir. Şamaroğlanı niteliğinde Belge 3:hehe:

ssKSFvb73wk

Bu arada iddia talebim hala geçerlidir :) İstediğin zaman s2000' de headers olayı ile ilgili seni madara ederim. Tabi eğer yiyorsa ;)

Okan noldi :D Rengin soldi :D

SEÇKİN172
04-02-2012, 18:24
yaf bora abi yeter allahını seversen btün forumu yasa bogdun ya yeter artık ya :)

ukku
04-02-2012, 21:40
Bana soruldu mu gözüktüğüm videolar konurken????*** :D

SEÇKİN172
04-02-2012, 22:31

çok büyük hata etmişler utku :)

BoraRS
05-02-2012, 00:45

Yanimizdan uzayip gidiyosun bide bana sordunuz mu diyosun utanmaz adam :D

Bi de utanmadan Okan kardesine zorla tünel yaptiriyosun :D

ukku
05-02-2012, 00:54
Yanimizdan uzayip gidiyosun bide bana sordunuz mu diyosun utanmaz adam :D

Bi de utanmadan Okan kardesine zorla tünel yaptiriyosun :D

:D :D

Maşallah, dostane denemeler olmuş :D

BoraRS
05-02-2012, 01:49
unuttuğun şey biz AC ile 2 ye 2 denemedik siz denediniz bende senle denedim biz AC ile teke tek 3ümüz basarken denedik hatta senin s2000 her bastığımızda zart diye 3 boy arkamıza düşüodu :D

zaten sen sürekli yanımda kaanın olduğu videolar ilke konuşuosun teke tek olanlarda ne olduğunu ben biliyorum AC 106 ilede ne olduğunu biliyorum seni madara ettik aramızda resmen hala konuşuyosun ona gülüyorum video yok ama sen neler olduğunu bildiğin için bu kadar ısrarla 50 satır yazı yazıp insanları ikna etme çabasına düşüosun ama boş :D

Ya Okan işin gücün kuru sıkı :D Geçenlerde seni Sabiha Gökçende görmüşler THY' nin Zimbabve seferini yapan uçağa tünel yapıp 4 boy atmışsın :hehe: Nasıl olsa video yok sık sıkabildiğin kadar amk :hehe:

:D :D

Maşallah, dostane denemeler olmuş :D

Dost dosta tır boyu açar mı :D Hayatta herşeyin bir ilki varmış :D Okan' a ve SS RS' e de bu ilki yaşatmak bana nasipmiş :hehe:

kelalper
05-02-2012, 09:17
Okan şu aşağıda yazanları biz zavallı cahillere bir açıklasana madde madde.

1) Teke tekte geçtiğin atmosferik araba 2 ye 2 de nasıl olurda araya tır döşer alıdığını ağırlıklar eşitken.
2)Hani EZN ye tutunuyordun ya onu da bi ispatla. Koyulan bütün videolarda S2000 kıçı Ay gibi görünüyor
3) Hani çok biliodun ya modifiye gereksiz al işte SS sadece filtre ve egzostla bu kadar gidiyor oynamaya gerek yok ciğer spec diodun şimdi headerslı motor oynanmış motordur headers arabaya neler veriyor biliyor musun diosun. Hayır ben hangi arabada ne kadar veriyor biliyorum da sen neden kendinle çelişiosun.

BoraRS
05-02-2012, 09:59
Okan şu aşağıda yazanları biz zavallı cahillere bir açıklasana madde madde.

1) Teke tekte geçtiğin atmosferik araba 2 ye 2 de nasıl olurda araya tır döşer alıdığını ağırlıklar eşitken...

Bu sorunun cevabını ben de bekliyorum. Ama Alper bak gör bu adam evirir çevirir yine cevap vermez bu soruya :) Halbuki soru çok basit :) Görelim bakalım ne yazacak. Merakla bekliyorum :D

PPR engineering
06-02-2012, 03:45
bence okana bir şey anlatmayın davasına inanmış okan ben iyi geçinmeye bakıyorum hahah artık :D:D tüketiyo adamı :D

Günkut
06-02-2012, 04:38
bence okana bir şey anlatmayın davasına inanmış okan ben iyi geçinmeye bakıyorum hahah artık :D:D tüketiyo adamı :D

:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

he deyip gecin :D uzamasın :)

kelalper
06-02-2012, 07:53
okan çok bilio Kaan bişeyler öğrenmeye çalışıyoruz okandan.Bana headers ın ne olduğunu öğretecek bhpden teker gücünü ölçmeyi öğretecek. Tutunduğu arabadan nasıl tır boyu yemediğini öğretecek. Ondan öğrenecek çok şeyimiz var.
Davasına inandığı falan yok. Davasına inanan adam arabasını satmaz. Bunun ki boşa laf çevirmek.