Orijinalini görmek için tıklayınız : İes & Vti & 106 Sonuç ne Olur acaba ?
EmrahERKAN
07-12-2011, 21:26
Arkadaşlar Amacım kesinlikle polemik yaratmak değil. Nacizane kendi nezdimde bir araç hazırlamaya çalışıyorum. Aracım 2000 Model Civic ies Standart Olarak Sizlerinde Bildiği gibi 120 hp çıkışlı Şu Anda benim Arabamın Setup ise
Filtre ( Simota Big Tube )
Headers ( Ebay )
Egzos ( gokhan035 )
51mm Düz Boru
4.928 Final Drive ( Bladerk )
P72
Neptune
Mapped By chare
Arabamda Extra Bir şey yok. Parçalarım Hazır ancak yapım aşamasına geçemediğimiz için Daha Sohc vtec olmadı
şu yukarıda gördüğünüz hali ile Standart bir Vti Yani Sadece Egzos olan bir vti ile headers felan yok yada Egzos bile olmayan bir vti ile denemesi sizce ne olabilir Çok mu gerisinde kalırım yoksa fark cok acılmadan 180 200 lere kdar kovalayabilir miyim ?
ve aynı şekilde 106 oda stock Olucak şekilde egzantrik felan olmadan extra bişi olmadan Sonucumuz ne olabilir onunda mı cok gerisinde kalırım yada heme arkasında mı olurum Siz değerli abilerim ve kardeşlerimin yorumlarını bekliyorum.
Lütfen Pejo Honda kavgasına dönmesin iş.
Teşekkürler.
ykavcioglu
07-12-2011, 21:29
bence ciddi fark olur, stock istekli bir vtecle..
vtı stocksa gecebılırsın bıle bu speclerde.106 içinde aynı sey gecerlı.dragta belkı öne cıkar bıraz
EmrahERKAN
07-12-2011, 21:31
deneme Olarak rolling düşünüyorum zaten lastiklerim drag içiin elvermeyebilir
tdipower
07-12-2011, 21:31
dene ve gör bence hiç belli olmuyor neyin neyle yürüyüp geçeceği :)
EmrahERKAN
07-12-2011, 21:32
dene ve gör bence hiç belli olmuyor neyin neyle yürüyüp geçeceği :)
Bir deneme yapıcam inşallah serdarım Ufak tefek kıl tüy eksiklerim kaldı hele bitsin de Dosthane denemeler olur inşallah.
TolgaEsentepe
07-12-2011, 21:35
standart vtı gtı la gıdersın bu specte.. hafif gıdıklanmış gti vti arkasına alır seni
By_HaNNibaLL
07-12-2011, 21:35
Bi roling yapin görün arabayi bizde 1.6 ies almak istiyorum ona göre bizde yüklemek için fikir olur.
EmrahERKAN
07-12-2011, 21:36
standart vtı gtı la gıdersın bu specte.. hafif gıdıklanmış gti vti arkasına alır seni
Sanırım koltuk FElan sökersem Biraz daha burnumu cıkartabilirim diye düşünüyorum.
Bi roling yapin görün arabayi bizde 1.6 ies almak istiyorum ona göre bizde yüklemek için fikir olur.
Yüklemek için elverişli ies ya Gerçekten ben severek biniyorum arabama. Sohc vtec olduktan sonra inşallah cok daha guzel olucak.
Son dişlinin değişimi aracı çok daha eğlenceli yapmıştır...
Sonuç hüsran olur.iki aracında stock hali senin bu speclerine rağmen uzar gider.
EmrahERKAN
07-12-2011, 21:39
Son dişlinin değişimi aracı çok daha eğlenceli yapmıştır...
Son Dişlinin değişiminden Sonra hakkaten şaka makinası gibi oldu O bitmeyen 4. vtes 185 de bitiyor artık :)
Sonuç hüsran olur.iki aracında stock hali senin bu speclerine rağmen uzar gider.
Denemekte fayda var en azından beni ne kadar geçiyorlar görmüş olurum.
son dişlin sayesinde vti'ı yersin , gti seni üzer
Aynen sonuc cok farkli olur. Husran
EmrahERKAN
07-12-2011, 21:58
Hüsrana Uğracak bir durum olduğunu sanmıyorum Çünkü ben onlara bilenmedim Sadece arabam nasıl gider görmek istedim yukarıdada yazdım zaten ne kadar arkalarında kalırım acaba diye. geçer miyim Demedim hiç yukarıda.
şimdi sen efendi deneyecek bi gti vti bul bence şu halinle bi dene ne kadar gidiyo bak şu vites şu devirde şu kadar fark oluyo de ben sana reçetenin devamında ne kadar etkiler yazıyım janım daha arabada piston egz bile yok ama fena yürümezsin yani kisse yokolmaz önünden geçmesen de
bi de bu i es motorunu bişeye benzeyemeyenler sizi seviyorum
ufak bi bilgilendirme stock şanzuman motor biraz yüklü d16y4 7200 rev bladerk soh vtec & impreza wrx roll - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/bladerk-soh-vtec-impreza-wrx-roll_2312886.htm)
hani hüsran ?
EmrahERKAN
08-12-2011, 07:59
Yani bende hüsrana uğrayacak bir durum görmüyorum abi çünkü ben hiç birisine bilenmedim o arabaların sadece geçermiyim acaba diye düşündüm ve ne kadar arkalarında yürürüm dedim. Bu Proje tamamiyle senden esinlenme ve senin yardımlarınla bu hallere geldi. ve Aydoğdu garaj mustafa ustamı da unutmayayım. İnşallah Senin yolunda devam edecek abi bu araba Yürümüyor dedikleri ies inşallah yürüyecek.
kanashibari
08-12-2011, 08:12
İes i bilirim bırkalayınca kötü giden bir araba değildir. Ayrıca kısa olayı değiştirir. Stock vti ile güzel deneme olur geçer misin emin değilim ama geri kalmazsın.
şimdi ies var ies var... ;)
aynı integranın 2 farklı ies ile denemesi
R9sznC3r1WU
BZJuM471oRk
bu yüzden senin aracına bağlı olur sonuç ;)
poseidon
08-12-2011, 08:25
Stepne dışarı, tesisat falan varsa dışarı,
depoyu da fulleme hatta çeyrekte falan olsun.
vti ve 106 yı şaşırtabilirsin.
EmrahERKAN
08-12-2011, 08:26
Teşekkürler arkadaşım Video yu izlemiştim daha önce. Senin ies te neler vardı ? Benim Setup gördüğünüz üzere Kısa dişli p72 Ecu Neptune Modül Bunlar Bile ies in cok arkada kalmamasına yeticek bir setup die düşünüom
Stepne dışarı, tesisat falan varsa dışarı,
depoyu da fulleme hatta çeyrekte falan olsun.
vti ve 106 yı şaşırtabilirsin.
Depomu hiç full göremedim :) Max ceyrek depo idi :) Tesisatı yok stepne felan onları dısarı alıp denicem.
Teşekkürler arkadaşım Video yu izlemiştim daha önce. Senin ies te neler vardı ? Benim Setup gördüğünüz üzere Kısa dişli p72 Ecu Neptune Modül Bunlar Bile ies in cok arkada kalmamasına yeticek bir setup die düşünüom
ies benm değil orkungungor nickli arkadaşın..
headers, 51 lik düz boru, kat iptali, otto spec son susturucu araçta sadece bunlar var..
PPR engineering
08-12-2011, 08:45
bu işler en iyi otobanda belli oluyor cıkıp deneyince görülür ama senin araban su an kötü yürümez buna eminim bu speclerde yorumların bazılarına bakıyorum müneccimden daha ileri gidenler var:) arabanın gidişini bilmeden yorum yapmak enteresan..
EmrahERKAN
08-12-2011, 08:50
ies benm değil orkungungor nickli arkadaşın..
headers, 51 lik düz boru, kat iptali, otto spec son susturucu araçta sadece bunlar var..
Sizinkininde Maşallahı varmış.
bu işler en iyi otobanda belli oluyor cıkıp deneyince görülür ama senin araban su an kötü yürümez buna eminim bu speclerde yorumların bazılarına bakıyorum müneccimden daha ileri gidenler var:) arabanın gidişini bilmeden yorum yapmak enteresan..
Hani belki daha önce deneyenler vardır die düşündüm ben aynı specler olmayabilir ama belki daha iyi belki daha azı geçip geçilmiştir felan die düşündüm deniyecegiz inşallah en kısa zamanda
kelalper
08-12-2011, 09:35
Bizim Japon Hakanda varken Civic Si ile denemiştik ki İeste egzost ve filtre vardı. SI da iskender headers filtre ve Remus egzos vardı. İes ile geçmiştik ki ben İes in içindeydim ve inanamamıştım. SI bitiktir falan demeyin bundan 5 sene öncesinden bahsediyorum o zaman arabalara temiz bakılıyordu. O nedenle stock VTI ve 106 karşısında çok geride kalacağını sanmıyorum.
kendi aracımdan biliyorum,
eğer vti gerçekten stokcsa ve bakımlıysa güzel bir deneme olur, geçemezsin ama zevk alırsın. kısa fd senin için büyük avantaj.
kadir jdm civic
08-12-2011, 10:29
Bizim Japon Hakanda varken Civic Si ile denemiştik ki İeste egzost ve filtre vardı. SI da iskender headers filtre ve Remus egzos vardı. İes ile geçmiştik ki ben İes in içindeydim ve inanamamıştım. SI bitiktir falan demeyin bundan 5 sene öncesinden bahsediyorum o zaman arabalara temiz bakılıyordu. O nedenle stock VTI ve 106 karşısında çok geride kalacağını sanmıyorum.
usta senın denedigin Sİ de bir sey var bende sedan Sİ ile birileri geldi ya birader İES miz var Sİ leri ya geçiyor yada yan yana yürüyor birde sen denermisin olur dedim ama sonuç belli geçemez dedim yolla çıktık 2 viteste kafa kafaya nerdeyse 3 e taktıgımda ayırdım arada 4 boy olunca daha da gazlamayı bıraktım. İES te f/h/e , Sİ de sadece hedears filtresi düz borusu orjinal yavaş yavaş tune ederken denemıştık.
burda emrah kardeşimizin arabasında bir çok eksik var öncelik o vtec jant 55 yanak bitik bir lastik kulanıyor deneken 14 inç 55 yanak taksın bak ozaman suankinden çok daha iyi gider aracı, birde daha sökmediyse lpg de var aracında agır suan.
allahın izniyle oda emeklerının karşılıgını alıcak yavaş yavaş aracı tamamen bittiginde çok keyifli bir aracı olucak tabi hersey maddiyatla ilerliyen birsey oldugundan allah hepimize çok kazançlar versin.
keyifli bir katılım olur , en fazla 4-5 boy geriden takip edersin
yorumları okuyorumda şaka yapıyor olmalısınız.
ies bir kere sohc motor standart sıkıştrma var ve orj devir bandonda donuyor. isteidgi kadar neptune filana falan olsun. mantıklı dusunmek lazım.
kadir jdm civic
08-12-2011, 11:12
etrafta gezen ies lerin sanzıman oranları nasıl bilmek lazım yoksa şaka yapar adama illa devir dönmek sartta degil dolu dolu döndükten sonra 7000 bın dönsun sorun olmaz ki
ies te sanzımanı açtıgımızda 4.05 final drive 1 2 3 4 5 dişlileri ise ölçüleri nerdeyse Sİ sanzımanı gibi emrah kardeşimiz sanzımanı kısaltınca çok çok daha iyi oldu ben antalyadayken bindim arabasına iyi gidiyordu inşallah yakın zamanda dener ve görürüz hep beraber arabasının ne kadar gittigini ve bittikten sonra bir ies kaç boy ilerlemış onuda anlarız
EmrahERKAN
08-12-2011, 11:16
Bu Akşam Ayar yapılacak Cumartesini günü eğer Bulabilrsek bir vti ile denemeyi düşünüyorum lastik problemim var Kadirinde söylediği gibi Cumartesi gününe 14 jant 50 yanak lastik ile daha iyi olur diye düşünüyorum. geçmek gibi bir iddaam kesinlikle olmadı zaten sadece ne kadar yürüdügümü görmek istiyorum o kadar. Ayrıca Araç Sohc deil daha.
kısanın ustune min 140hp civarına ulaşmıssa aracın rahat dene:)
:icon_tup::icon_tup:
kadir jdm civic
08-12-2011, 11:51
suan aracın yaklaşık 130 hp civarı olması lazım benım tahmınımce tabi beyın ayarından sonra ne olur bilemem
EmrahERKAN
08-12-2011, 11:56
Aşağı yukarı bizimde tahminlerimiz 130 140 hp civarı ayardan sonra tabi ayar yapılsın gidişini bir görelim arabanın gerekirse dyno ya gideriz. Yarışmak için yapmadım zaten ARabamı kesinlikle Sırf benim zevkimi tatmin etsin diye yaptım. bunu en iyi bilenlerden biri erkut abimdir. Sağolsun emekleri ödenmez.
bence yakın arkadan belli bir mesafe takip edersin..soch vtec kapakla gayet iyi olur ama aracın emrah..
EmrahERKAN
08-12-2011, 12:13
Sohc vtec ile dediğin gibi erol abi gerçekten çok güzel olacak diye ümit ediyorum. Sanırım yıl başından sonra sohc vtec kapak egzantrik piston felan olarak gireceğiz.
ilkercom
08-12-2011, 12:17
:icon_tup::icon_tup:
üstad sağlıklı bir ies filtre headers + cat iptali ile ne kadar olur?
Bende ies varken 136 hp çıkmıştı. Kimle konuşsam yanlış ölçülmüştür diyor. Ancak araç gerçekten çok ciddi yürüyordu.
Bence kısa FD ile ies vti ile kafa kafaya gitmesi lazım. Aracın en büyük eksi yanı uzun şanzıman oranları. 5, vitesde orjinal şanzıman ile 6,000 rpm gören olduğunu sanmıyorum.
kadir jdm civic
08-12-2011, 12:22
bu dyno işi zor her dyno farklı ölçüyor.
bu silindirlerin dönüşün matematiksel cevrimiyle alakalı birinde hangi formul kullanlıyor digerinde hangisi lastik çaplarıda etki yaratıyor araca
birde dynonun bulundugu yerde hava filitresinin durumu ayrıyetten motora soguk hava girişiçok önemli.
besyoali
09-12-2011, 10:42
:heyoo:
Merhaba arkadaşlar konuya sonradan dahil oldum ama biraz gülümseyerek okudum yorumları...Bir kere çok büyük arada kulvar farkı var hele pejo çok farklı bir sınıfta 1,6 ise ekonomik aile arabası dır ne yüklersen yükle evet standart VTi ye arkadan bakmaya devam edersin iyi bir sürücü ve boğulmamış pert olmayan bir VTi 6-7 boy fark yapar pejo ya gelince dediğim gibi standart bir 206 GTi bile VTİ ın yanında işte 4. vitesten sonra anca gelir oda 2000cc farkından dolayı 106 gti stock ise senin yaptığın modifiyelerle kalkış hariç 4-5 boy yaparsın bence......
Lütfen kıyaslamaları yaparken sınıf farkını göz önünde bulunduralım Vti bu üç araba arasında çok ayrı yerlerde
Kazasız belasız Cezasız keyifli sürüşler....:)
106'yı bu kadar ezmeyin zira çok şakacıdır kendileri
Merhaba arkadaşlar konuya sonradan dahil oldum ama biraz gülümseyerek okudum yorumları...Bir kere çok büyük arada kulvar farkı var hele pejo çok farklı bir sınıfta 1,6 ise ekonomik aile arabası dır ne yüklersen yükle evet standart VTi ye arkadan bakmaya devam edersin iyi bir sürücü ve boğulmamış pert olmayan bir VTi 6-7 boy fark yapar pejo ya gelince dediğim gibi standart bir 206 GTi bile VTİ ın yanında işte 4. vitesten sonra anca gelir oda 2000cc farkından dolayı 106 gti stock ise senin yaptığın modifiyelerle kalkış hariç 4-5 boy yaparsın bence......
Lütfen kıyaslamaları yaparken sınıf farkını göz önünde bulunduralım Vti bu üç araba arasında çok ayrı yerlerde
şunu biri yontsun yaa al sana ekonomik ies motoru beni geçecek vti ı da bulursan bi zahmet sevinirim
http://www.techturkey.com/forum/project-cars/67536-d-series-all-motor-project-by-bladerk.html
bi de boş boş yazmadan önce kendimizi tanıtıyoruz at gözlüklerimizi çöpe atıyoruz ok
erkut senin araban insan işi deil bilader :D
orası oyle ama adama b16 ver onuda aynı sekıl şaka yapar emınım:)
EmrahERKAN
09-12-2011, 11:52
şunu biri yontsun yaa al sana ekonomik ies motoru beni geçecek vti ı da bulursan bi zahmet sevinirim
http://www.techturkey.com/forum/project-cars/67536-d-series-all-motor-project-by-bladerk.html
bi de boş boş yazmadan önce kendimizi tanıtıyoruz at gözlüklerimizi çöpe atıyoruz ok
Erkut abi Arkadasa hakikaten diyecek bir laf bulamıyorum konuyu bir yerden görmüş sanırım google dan felan bulmus direk üye olmus ve bu konuya yazmış. Hiç yürüyen d16 görmemiş normaldir. Kimseyle polemik yapacak değilim bu konuda Elbet arabanın işleri bitecek denemeleri olacak.
ilkercom
09-12-2011, 12:00
Ben sabırsızlıkla bekliyorum.
aLperTunga
09-12-2011, 12:36
106'yı bu kadar ezmeyin zira çok şakacıdır kendileri
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::bravo::surucu:
orası oyle ama adama b16 ver onuda aynı sekıl şaka yapar emınım:)
eyvallah beyler yapınca hepsi çok güzel oluyo zaten de arada hem araba yapamayıp hem konuşan bi kadro varya bayılıyorum :hahaha:
Civelek integradaki arac benim aracda sadece hava filitresi egzoz var
KingoAtmo
09-12-2011, 16:35
benim gözümde her türlü değerlendirmede 106 alır,
Fiyat hariç
benim gözümde her türlü değerlendirmede 106 alır,
Fiyat hariç
neyi alır :hahaha:
serkanokan
09-12-2011, 16:38
Kupayi alir ;) bkz konya drag :)
KingoAtmo
09-12-2011, 16:39
;)
Kupayi alir ;) bkz konya drag :);)
al sana wink
Kupayi alir ;) bkz konya drag :)
hadi ordan pis pugcular :hahaha: saxo aldı kupayı sen yoktun bile :p
serkanokan
09-12-2011, 16:40
O zaman degistiriyim bkz sureler 14.022 :)
O zaman degistiriyim bkz sureler 14.022 :)
onu amca eliyle başlattı senin süren 19.99 :hahaha::hahaha::D
besyoali
10-12-2011, 19:49
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım arkadaşım tavsiye etti bende emin olun en az sizin kadar meraklıyım Crx,vti,delsol,prelude ve suanki projem inşallah type-r a geçiş yapmak suan arabamı İstanbul da bir arkdaşa sattım oda hakkını veriyor Yorumları cevap yazarken seviyeyi düşürmeyin ben hepsinin standart haliyle kıyaslayıp yazdım senin araban çok güzel olmuş eline sağlık ama arabana yapılan masrafın hakkıdır helal olsun ama yine söylüyorum hepsini fabrikadan çıkarsak yola koysak ne olur bi düşün Vti doğuştan dolu çiğerli bir araba ben bunu söyledim 1 hafta önce 5-6 tane Sikibin ,2-3 ane type-r ve bi tane bakköpüğü 106 GTi kapıştı ben evden uzaktan seyrettim hondacılar arabaları yakmaya gidiyorlardı :) 106 öle bi makina yapmışki meraktan ölücem arabayı görmek bakmak hatta bi binmek istiyorum :)
Öle Google da konuyu görüp gelmedim Ben sadece İstanbul a yeni geldim İzmir de beni tanımayan ve benim arabalarımı bilmeyen yoktur yavaş yavaş sizde tanırsınız.... Tanışitız İnsallah niyetim kimseyi kırmak değil hepsinin aynı derecede masraflandığını düşünürsek Vti açık ara....
Kazasız Belasız Cezasız.....
AKAYAR...
besyoali
10-12-2011, 20:04
:) ALİ KAYARRRR....
LAKABIM YAŞ 31 AMA HALEN DALİ....
ARABAN GÜZEL KAZASIZ BELASIZ CEZASIZ DİYELİM....
YONTMA İŞİNE GELİNCE :) BU FORUMA BU SÖZLER YAKIŞMAZ ARANIZA YENİ GELEN Bİ MİSAFİRE BÖYLE KARŞILAMA OLMAZ BENCE :confused:
EmrahERKAN
11-12-2011, 16:40
FArkındaysan Bizde fabrikadan cıkmıs 2 aracı karşılaştırmadık çıtırdan yüklenmiş bir ies ile standart vti arasında fark ne olur onu görmek için actım konuuyu. Kimseyi böle karsılamaz bu forum sen böyle dalınca ister istemez bu tepkiyi aldın. bu Forumunda belli baslı kuralları war kendini tanıtıcaksın ki ilk once ona göre ondan sonra güzel güzel herkes cevaplayacaktır sordugun soruları önerilerini düşüncelerini.
kardeşim seni her türlü destekliyorum seni geçebilirler ama yanından ışınlanarak gitmezler sen piston egzantirik harici yapılması gerekeni yapmışşın en önemlisi kısa dişli takmışşın başarılar
EmrahERKAN
11-12-2011, 17:10
Teşekkür ederim KArdeşim. Piston egzantrik Sohc vtec kapakta cok deil 1 ay sonra insallah gelecek.
SEÇKİN172
11-12-2011, 17:33
106 ile vtı bas kardeşim vtı .i. geçer 220 kadar . tabi 106 nın speckleri ne ? filtre +egzozlu+chip bi 106 vtı e 3 boy atar 200 de yakalar vtı 220 vtı geçer bunu herkez bilir zaten :)
EmrahERKAN
17-01-2012, 13:45
ARkadaşlar Denemeyi yaptık Video yok sadece denemek keyif almak için cıktık kimsede video cekecek bir telefon vs olmayınca bastık geldik.
2. vites vtec altı basarsak benim 3ün sonuna kadar yan yana sayılırız ben 4 attıgımda vti hala 3te oldugu için arayı açıyor ortalam 2 3 boy felan yedim vti dan. Ağırlıklarım vardı bagajta 45 litre tüp felan filan araba tüpte değil ama daha oncesinde tüp wardı sökmemiştim koltuk tüp vs söksem demekki vti ile yan yana yürüyebilecek duruma geleceğim asagı yukarı. ama sonuc itibariyle geçildim yani.
dönüş yolunda vti 2 kişi ben tek kişi dnedik vti ın ön kapısındaydı benim tampon o şekilde gitti ne ben geçebildim o ayırıp gidebildi. 0 400 yaptıgımızda ise 1 boy fark atıyor vti bana.
Bana Göre şu haliyle çok iyi. Şubat ayında ise
Sohc Vtec kapak
Zex Sübap yayları
Bisimoto Level 3 Egzantrik
Aem kasnak
ARp kol Saplamaları
gibi işlemleri bitirdikten sonra umuyorum ki 3 boy geçildiğim vtec i rahat olarak 2 boy geçebilrim.
Denediğimiz kişi abim gibi sevdiğim birisi. ARabasında ise Headers düz boru filtre son susturucu var.
maşallah guzel gıtmssın elıne saglık:)
EmrahERKAN
17-01-2012, 13:53
SağoLasın kamer inşallah cok daha iyi olucak. UstaLarımın ellerine sağLık
Bladerk Erkut Abi
Aydoğdu Garaj Mustafa usta
Mapped Chare Mustafa
maşallah kardeşim güzel gitmişsin.keşke fazla ağırlıkları sökeydin :)
EmrahERKAN
17-01-2012, 14:55
keşke sökseydim yani nie öyle gittiysem hiç bilmiyorum ya :) sanırım biraz uğraşmak zor geldi :)
Jön Türk
18-01-2012, 10:02
Daha iyi olucak emrah çekirdek alıp çitlicez :D
Maşallah :)
Jön Türk
18-01-2012, 10:03
Daha iyi olucak emrah çekirdek alıp çitlicez :D
Maşallah :)
sohc_vtec
18-01-2012, 10:19
bence 106 bi ince gider yaparsında vtec sanmıyom ama okadar fark ta acamaz sanırım denemek görmek lazımm
EmrahERKAN
18-01-2012, 10:33
ben bu kadar yürüyebilmemi bile cok güzel buluyorum. Sonucta denediğim vtec de headers filtre egzos duz boru vs felan var boş bir vtec değil yani. Ama Sohc Olduktan sonra arabaların yerleri değişecek diye tahmin ediyorum
EmrahERKAN
18-01-2012, 10:36
keşke İstanbul' da olsaydınız çok isterdim denemeyi bende..
Olabilseydim keşke güzel güzel denemeler yapardık. Ama insallah araba bittikten sonra daha güzel denemeler yapacagım.
Bu kadar vti ile gidebilmem bile beni mutlu etti o kadar agırlıgıma ragmen agırlıkları atarsam cok daha iyi olacagını düşünüyorum. Hele birde sohc yaptıktan sonra arabalar yer değiştirecektir diye düşünüyorum. ies önde Vti arkada
EmrahERKAN
18-01-2012, 10:37
Sanırım Forumda bir problem var Mesajlar karışık karışık gidiyor. 2 3 tane felan cıkıyor
bence yakın arkadan belli bir mesafe takip edersin..soch vtec kapakla gayet iyi olur ama aracın emrah..
mşllh. emrah daha evvel nasıl gidecegini yazmışım;)
soch kapagı tak biran evvel..:)
EmrahERKAN
18-01-2012, 11:02
mşllh. emrah daha evvel nasıl gidecegini yazmışım;)
soch kapagı tak biran evvel..:)
Ewet abi cok sagol yazmışsın daha onceden. :) Sohc Kapak takıcaz abi inşallah en kısa sürede. Bu aralar biraz maddi Sıkıntıdayım o yuzden takamıyorum. Erkut abi ile görüştüm Bisimoto Level 3 Egzantrik getirtiyoruz. Zex Stage 2 den vazgeçtik. İnşallah o egzantrik ile cok daha iyi değerler yakalayacagız.
206 ' nın en iyi gideni bile 4ten itibaren geçilmeye başlıyor.:soru: yuksek hızlarda yakalamasını anlayamadım:)
keşke İstanbul' da olsaydınız çok isterdim denemeyi bende..
egzantrik ve soch kapakla gider bu araç..
EmrahERKAN
18-01-2012, 11:38
egzantrik ve soch kapakla gider bu araç..
Pistonumuzda Yüksek sıkıştırma :) Gider Gider inşallah bu araç. BLaderk yoLunda gider bu araç. Ama senden Almamız gereken bir parça var abi :) o Emme benim olacak :D
Pistonumuzda Yüksek sıkıştırma :) Gider Gider inşallah bu araç. BLaderk yoLunda gider bu araç. Ama senden Almamız gereken bir parça var abi :) o Emme benim olacak :D
o kadar parçaya kaçırma derim pro serisini:)
maşallah bu kadar yürebilmen bile güzel olmuş bence...tebrikler kolay gelsin çalışmaların için.
maşallah bu kadar yürebilmen bile güzel olmuş bence...tebrikler kolay gelsin çalışmaların için.
vti good bye my lover diyerek uzar gider. burada kıyaslama sadece ies ile 106 arasında olur. vti'ın kategorisi farklı.
106 vti 206 farketmez hepsi aynı kategori.
maşşallah iyi yürümüşünüz denediğiniz vti düzgün standartlarda ise headers vti da rahat 2 boy farkettiriyor can damarı gibi. filtre egsozlu vti ile aracınızdaki ağırlıkları atıp denerseniz yürürsünüz belkide geçersiniz:)
206 ' nın en iyi gideni bile 4ten itibaren geçilmeye başlıyor.:soru: yuksek hızlarda yakalamasını anlayamadım:)
4den itibaren 2000cc 190nm torklu bi aracı nasıl yakalıcak onu anlamıyorum:) ilk basmada geçti geçti geçemedi yüksek hızda ayırıcağını sanmıyorum.ha şu var 206nın son hızı örneğin 220dir kesilir vti ın şanzumanı uzundur 230-240gider ayrı ama bu rollingde 220de biter:)
EmrahERKAN
18-01-2012, 13:06
maşşallah iyi yürümüşünüz denediğiniz vti düzgün standartlarda ise headers vti da rahat 2 boy farkettiriyor can damarı gibi. filtre egsozlu vti ile aracınızdaki ağırlıkları atıp denerseniz yürürsünüz belkide geçersiniz:)
Teşekkür Ederim Yorumun için. Evet ağırlıkları attığım zaman çok daha iyi olucaktır diye düşünüyorum. Headers yanlışım yoksa eğer DC replikasıydı üzerindeki. Demekki Ağırlıkları atınca filtre egzoslu bi vti ile denesem söylediğin gibi yanında yürüyebileceğim. Bu Arada Senden Ricam arkdaş yazmış ama 206gti tartışmasına dönmesin. Güzel yorumun için Tekrar teşekkür ederim.
o kadar parçaya kaçırma derim pro serisini
ERol abi vallahi çok güzel olucak pro serisi ama işte nakit sıkıntısı her türlü belini büküyor insanın :) Ama alıcam onu senden :)
vti good bye my lover diyerek uzar gider. burada kıyaslama sadece ies ile 106 arasında olur. vti'ın kategorisi farklı.
Hiçte öyle söylediğiniz gibi uzamadı yanıi.
vti gayet iyi gider..maşallah iyi gidiyorsun arabanın kondisyonu da iyi demekki :)
EmrahERKAN
18-01-2012, 13:29
vti gayet iyi gider..maşallah iyi gidiyorsun arabanın kondisyonu da iyi demekki :)
Teşekkürler Abi :)
Olabilseydim keşke güzel güzel denemeler yapardık. Ama insallah araba bittikten sonra daha güzel denemeler yapacagım.
Bu kadar vti ile gidebilmem bile beni mutlu etti o kadar agırlıgıma ragmen agırlıkları atarsam cok daha iyi olacagını düşünüyorum. Hele birde sohc yaptıktan sonra arabalar yer değiştirecektir diye düşünüyorum. ies önde Vti arkada
açıkçası helal olsun demek lazım emeginize sağlık.. anlattığınız şekilde giden bi ies yapmak ve emek harcamak takdire şayan bi hareket. bende denemek isterdim sözüm umarım yalnış anlaşılmamıştır çok samimi bir şekilde merakımdan sormuştum sadece.. bu yazışma dili muhabbetleri farklı yerlere taşıyabiliyor bazen huzursuz oldum o yüzden bi anda..:)
4den itibaren 2000cc 190nm torklu bi aracı nasıl yakalıcak onu anlamıyorum:) ilk basmada geçti geçti geçemedi yüksek hızda ayırıcağını sanmıyorum.ha şu var 206nın son hızı örneğin 220dir kesilir vti ın şanzumanı uzundur 230-240gider ayrı ama bu rollingde 220de biter:)
kardeşim onu diyorum bende o zaman yazık o kadar cc ye torka:)) şaka bi yana da konu dağılmasın şu ies istanbulda olsaydı da 3 umuz deneseydık eglencelı olabılırdı işlemleri bittikten sonra:icon_tup:
EmrahERKAN
19-01-2012, 10:35
açıkçası helal olsun demek lazım emeginize sağlık.. anlattığınız şekilde giden bi ies yapmak ve emek harcamak takdire şayan bi hareket. bende denemek isterdim sözüm umarım yalnış anlaşılmamıştır çok samimi bir şekilde merakımdan sormuştum sadece.. bu yazışma dili muhabbetleri farklı yerlere taşıyabiliyor bazen huzursuz oldum o yüzden bi anda..:)
Yok Kardeşim estafullah yanlış anlamadım. Ama dediğin gibi telefonda veya yüz yüze konuşmuş olsaydık bu şekilde anlaşılmazdık birbirimize :) İnternette yazdıgımız zaman bu tarz yanlış anlaşılmalar maalesef oluyor :) ama problem yok ben yanlış anlamadım. Keşke olabilseydim istanbulda da deneyebilseydik. Gerçekten çok emek verdiğimi düşünüyorum arabama. Sağolsun erkut abinin de çok başını ağrıttım :( İnşallah Cok dha iyi yerlere gelicek arabam.
EmrahERKAN imrendim doğrusu
bi ies alıp yuklemek geçiyor içimden :)
EmrahERKAN
20-01-2012, 14:24
EmrahERKAN imrendim doğrusu
bi ies alıp yuklemek geçiyor içimden :)
ne bileyim ama bana göre ies can ya :) önü açık bir araba gitmicem demiyor :)
imparatoR
20-01-2012, 14:45
emrah bide video olaydı aslında ...
EmrahERKAN
20-01-2012, 14:56
Çekeyim sizin için bu akşam bir kaç video :)
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/400798_10150533347162964_710802963_8811309_1167247 02_n.jpg
çok yakışıklı maşallah
videoları bekliyoruz :)
imparatoR
31-01-2012, 13:37
emrah nerelerdesin??
yoshimura
02-02-2012, 14:45
İkisinede tutunamazsın gibi geliyor bana.. Şanzımanın motorun stock bir aile arabası gibi tasarlanmış. Hele sağlıklı bir 106 şaka yapar.. Ama aracın zevkli olur orası ayrı.
EmrahERKAN
10-02-2012, 15:55
emrah nerelerdesin??
Buralardayım Kardeşim :) Videoları atmıştım Videolar bölümüne oradan bakabilirsiniz.
çok yakışıklı maşallah
videoları bekliyoruz :)
Videolar Bölümüne Attım.
İkisinede tutunamazsın gibi geliyor bana.. Şanzımanın motorun stock bir aile arabası gibi tasarlanmış. Hele sağlıklı bir 106 şaka yapar.. Ama aracın zevkli olur orası ayrı.
106 yı bilmem ama Vti a tutundum. Ayrıca aracın Specleri okumadınız sanırım Şanzumanda arabada aile arabası olmaktan çıktı artık.
http://www.techturkey.com/forum/videolar/110786-bvh-ies-kadran-amp-launch-control.html