Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygun fiyatli dijital foto makinasi
Arkadaslar ozellikle benim PlastiDip uygulamalarimin oncesi-sonrasi fotograf ve kisa videolarini cekebilecek bir makinaya ihtiyacim var. Prof fotocu olmadigim icinde o tip prof makina bakmiyorum. Amator halimle profa yakin anlasilabilir uygulamalar cekebilecegim hangi dijital makinayi onerirsiniz? Fiyatida solerseniz sevinirim. Simdiden tesekkurler
Serkan06
07-12-2011, 21:40
VATAN COMPUTER - CANON - POWERSHOT A495 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ - Dijital Kamera (http://www.vatanbilgisayar.com/canon-a495-powershot-a495-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=53095)
10 mgpixel dusuk gelmezmi? İnanin hic anlamiyorum. Tum onerilere acigim
Yiğit G.
07-12-2011, 21:58
10 mgpixel dusuk gelmezmi? İnanin hic anlamiyorum. Tum onerilere acigim
senin için mp nin önemi yok arkadasın gösterdiği fazlası ile yeter
Blackbird
07-12-2011, 22:01
Profesyonele yakın sonuç almak istiyorum derseniz compact makine olarak Canon G12 biraz pahalıdır ama iyidir. Yurtdışından alma imkanınız varsa bu makine pişman etmez.
Evet arkadaşlar, çekimim sadece yukarda anlattığım gibi güzel after-before resimleri için. Zaman zamanda 5-6 dk lık uygulama videoları amaçlı.
ensoztrk
08-12-2011, 15:43
Hangi mekanda kullanıcağın da önemli kapalı mekanda mı dışarıda mı genelde gündüzleri mi çekim yapıcaksın. Bunlar önemli bence yaptığın işin kalitesini ortaya çıkarırır iyi bir makine.
ensoztrk
08-12-2011, 15:53
VATAN COMPUTER - CANON - SX 210 IS DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ - Dijital Kamera (http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/canon-sx-210-is-sx-210-is-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=45967)
benim de önerim canon G serisi olur, en yenisi olabilir en son g10 çıktı diye biliyorum.
bu arada benim elimdeki sx 1 is makinamı elden çıkarmak istiyorum slr'y geçmek için, 2,5 yıllık makinayı kelepire bırakırım :P
Anlamıyorumki kaç para eder bileyim :D
Bu arada uygulama resimleri cekileceginden gunduz veya isikli ortamda cekimler yapilacaktir
131mirafiori
08-12-2011, 22:33
Abim ben FUJIFILM S2950 aldım ayarlarını öğrendiğin zaman gerçekten iyi bir makine. Hepsiburada dan 400 liraya almıştım ;)
63owen63
08-12-2011, 22:46
canon ixus 117hs öneriyorum, kullanıyorum, 1080p video özelligi var ve çekimi müthiş.. 14mp fotograf çözünürlügü,ama mp pek önemli degil,sizin kriteriniz olmamalı. 6-7 mp bile keser sizi aslında. Fotograf çekimide oldukça başarılı. bir sürü manuel mod dışında otomatik modu da var.Öneririm.
Gündüz ve ışıklı ortam olacağından çoğu makina iş görecektir bütcenize uygun compact bir makina olabilir genelde çoğu hd video çekiyor artık :) fuji panasonic sonu canon samsung gibi :)
tarkan abi megapixel nekadar yüksekse kalite okadar düşer aslında. bi makinenin iyi çekim yapması F değerlerine bağlıdır.Misal 1.linkteki mak. F değeri 3.0/5.8 yazıyor . yani full zoomda bu mak. f değeri 5.8. normal çekimde ise 3.0. f değeri nekadar düşükse o makina okadar kaliteli çeker(özellikle gece çekimlerinde f değeri çok çok önemlidir) bütçen nekadar bilmiyorum fakat
VATAN COMPUTER - PANASONIC - LX3 Dijital Fotoğraf Makinesi (Siyah) - Dijital Kamera (http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/panasonic-lx3-lx3-dijital-fotograf-makinesi-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=42523#allImages) bu makina 2.0/2.8 f değeriyle çok kaliteli ve profa yakın fotolar çeker.gece çekimleri ise harikadır. videosuda seni fazlasıyla tatmin eder