Orijinalini görmek için tıklayınız : Çelik akü
Arkadaşlar bu aralar aracımın aküsü sürekli sorun çıkartıyodu ama maddi durum biraz sorunlu olduğu için pek ilgilenemiyordum arkadaşım akücü bi arkadaşından az önce çelik marka akü getirdi 60 amper bi sonraki ay ödersin diyerek sağolsun. Benim sormak istediğim bu aküyü daha önce kullanan var mı ben duymadım o yüzden sizlere danışayım istedim sonuçta bedava almıycam eğer ki kullanan arkadaş ve abilerim bilgi verirse sevinirim
bende haftasonuna aküyü değiştiricem bu hususta bilgisi,nitelikli önerisi olan varsa dinleyelim
Ben az önce inip bağladım yeni aküyü garanti belgesini inceledim Mutlu akü üretimiymiş Çelik akü fiyatıda 105 lira gibi bişey nette yazan
aegean76
08-12-2011, 21:42
Bir akünün ömrü ne kadardır?
aracım 2005 model aldığımdan beri aynı akü...
Kalitesine ve kullanımına göre değişir diye biliyorum minumum 2 yıldan max. 6 yıla kadar kullananı duydum
h.guroglu
09-12-2011, 08:14
benim aracımda çelik akü mevcut aldığımda üzerindeydi geçen sene 1 hafta hiç marş yapmadığım olmuştu kışın çok soğuklarda kar fln yağmıştı hatta sonra tek marşta aracı çalıştırmıştı hiç boşalma gibi bir durum olmadı tavsiye ederim
devil_berk22
09-12-2011, 09:59
2 sene oldu bende aküm bittiğinde çelik akü takmıştım fiyatı ucuz diye bi sıkıntısını görmedim tavsiye ederim
daredevil
09-12-2011, 10:19
çelik, inci, mutlu hepsi kaliteli aküdür sıkıntısız kullanırsın rahat olabilirsin
Yiğiti pas geçmeyin yiğit inciye birebir rakip bir aküdür.
Bundan almayı düşünüyorum.
http://74.200.72.210/~yigit/images/gallery/media/file/prestigekatsubat.pdf
bLackModeL
09-12-2011, 18:06
çelik gercekten iyi aküdür bende kullandım gayet memnundum kafan rahat olsun
slhdmr34
09-12-2011, 18:51
Çelik 60A kullandım, su an mutlu aldım ama celik kullanırken de bir sıkıntı yasamadım yanlıs hatırlamıyorsam 3 sene civarı kullandım.
peki bir aracın normal aküsü 60a iken 72 a takarsam ne olur
Bundan almayı düşünüyorum.
http://74.200.72.210/~yigit/images/gallery/media/file/prestigekatsubat.pdf
yiğit aküde ününü dünyaya yaymış bir firma güzel aküdür mısırda fabrikaları olduğunu biliyorum
peki bir aracın normal aküsü 60a iken 72 a takarsam ne olur
hiç bişey olmaz daha iyi olur Amperin yüksek olmasının bi zararı olmaz
2004 model astranın fabrika çıkışı aküsünü 2011 de değiştirdim 7 sene tık demedi hiç bir sorun yaşamadım (5 sene babamda 2 sene bende kaldı) 7 sene dolu dolu kullandım değiştirmeden önce bile araba yıkarken yaklaşık 2-2.5 saat müzik açık kapı açık iç lambalar yanarken yine sorun çıkarmadı ama tedbir amaçlı değiştirdim memnun kaldığım için yine servisten orjinal aküsü ile değiştirdik
Görüşlerini,tavsiyelerini bildirenlere teşekkür ederim dün gece bağladım aküyü artık kafam rahat sağolun :)
Bende bu gün aldım yiğit akü 125 liraya 75 amper fiyatı uygun geldi bana
FiReWaLL
10-12-2011, 12:34
çelik Mutlunun markasıdır içindeki plakalarına kadar birebir aynı kutu aynı üretimdir Mutlu ile tek farkı üzerindeki etikettir bilgin olsun ,
@ RSBurak 60 ah yerine 72 taksam die sormuşun , yerine sığdığı sürece istersen 105 tak hiç bi sıkıntı olmaz ;)