PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.4 araca başka motor

BERKİN
09-12-2011, 00:12
arkadaşlar renault 11 1.4 turbo fabrika çıkışlı aracım var fakat aldığımda turbo sistemi sökülmüştü atmosferiğe çevrilmişti şimdi araca başka motor takıldığında legal olarak ruhsata işletmede 1.8 veya 2.0 motor swaplıya biliyormuyuz sıkıntı oluyormu olmuyormu bilginize ihtiyacım var bazıları işletiliyor sorun olmuyor diyor bazıları en yüksek 1.5 motor koyabiliyorsun diyorlar bilenler cevaplarsa sevinirim..

berkay_aydin
09-12-2011, 00:16
Sadece turbo sistemi mi sökülmüş ? Eğer öyleyse neden tekrardan turbolamıyorsunuz ?

BERKİN
09-12-2011, 00:30
tamamen turbo sistemi sökülmüş kardeşim elektronik ateşlemeye kadar.bütün o parçaları toparlamak istemiyorum çok zor orjinal parçalarını bulmak çünkü bazılarını almanyadan bazılarını kıbrıstan parça parça toparlamak gerek hazır kit kimsede yok.atmosferik olsun kafam rahat olsun kardeşim :)

berkay_aydin
09-12-2011, 00:31
tamamen turbo sistemi sökülmüş kardeşim elektronik ateşlemeye kadar.bütün o parçaları toparlamak istemiyorum çok zor orjinal parçalarını bulmak çünkü bazılarını almanyadan bazılarını kıbrıstan parça parça toparlamak gerek hazır kit kimsede yok.atmosferik olsun kafam rahat olsun kardeşim :)

Anladım :) Allah kolaylık versin

0M42
09-12-2011, 09:32
Kıymetli bir araç var elinizde bence sabredin ve swap için harcayacağınız parayla aracınızı tekrar turboya çevirin.

BERKİN
14-12-2011, 14:57
yokmu bilen arkadaşlar farklı motor koyup işletenlerden bilgileri bekliyorummmm