Orijinalini görmek için tıklayınız : Izmir Drift Challenge !?
Merhaba arkadaslar,
benim adim Koray, 20 yasindayim ve Almanyanin Kaiserslautern kentinden geliyorum. 2,5 senedir profesyonel Drift-Yarislari yapiyorum. Önümüzdeki mayis Izmir-Bornova'da bi Drift-Challenge organize ediliyormus. Bilgisi olan var mi?! SLM
Mechanix
09-12-2011, 10:17
İzmir aşkolsun , bize haber vermek yokmu ? :)
Koray hoşgeldin bu arada sende.
hobaaaa o zaman denizliden 3 s13 olarak katılalım yarışa:D:D:D:D
İzmirliyim hiç haberim yok.
Vallah, bende sasirmisdim :D. Insallah dogrudur bilgiler.
aynen yav:soru:
bu arada hoşgeldın. nerden duydun hocam ?
aynen yav:soru:
bu arada hoşgeldın. nerden duydun hocam ?
Sagol kardes. Benim bi amerikan arkadas var, o bir yerlerden duymus hemen telefon acip bana anlati. Bende buraya üye olup soriyim bi dedim :hiihi:
vay anasını sayın seyirciler :) bi araştıralım yav nedir ne değildir . organizasyon kime aitmiş söyledimi ?
punto_multijet
09-12-2011, 13:48
aynen........
Aksama arkadaslarnan toplasiriz biz yine. Sorduktan sonra buraya yazarim arkadaslar.
gedizdeki profdesEng eger böle bsy duzenliyosa kıhıkhkhh :D gedizde falan sahinciler toplanııyodu öle bsydir kesin. kmsenin haberi falan yok cunku olsa duyurulurdu
Mechanix
09-12-2011, 15:28
Bizim 3 ayaktan oluşan bir projemiz var , Ankara-İzmir-İstanbul olarak 3 şehirde olacak.Ama daha görüşme aşamasındayız.Bizimkinden bahsettiğini sanmıyorum.
Ben hazırım nerdeymiş bu yer :)
punto_multijet
09-12-2011, 16:33
bende hazırım :)
Izmir e antalyadanda gelebiliriz :)
DaRkNeSs-
09-12-2011, 21:36
al benden de o kadar :) olursa izleriz amadeğişik olur :)
bende hazırım :)
sen neyle hazırsın len :D transitle mi :D
Bizim 3 ayaktan oluşan bir projemiz var , Ankara-İzmir-İstanbul olarak 3 şehirde olacak.Ama daha görüşme aşamasındayız.Bizimkinden bahsettiğini sanmıyorum.
bu çok iyimiş :D
capreolus
09-12-2011, 22:37
Böyle bir haber görmek güzel ;)
Yaza doğru küçük çaplı bir şeyler yapılabilir İzmir'de. Bildiğim ideal bir yer var. İlk organizasyon yapıldıktan sonra gidişat belli olur zaten :)
Biliyorsunuz İzmir'de sıradışı bir Honda egemenliği var ve İzmir drift konusunda tam bir kapalı kutu..
Bakalım hayırlısı.
Yaza doğru küçük çaplı bir şeyler yapılabilir İzmir'de. Bildiğim ideal bir yer var. İlk organizasyon yapıldıktan sonra gidişat belli olur zaten :)
Biliyorsunuz İzmir'de sıradışı bir Honda egemenliği var ve İzmir drift konusunda tam bir kapalı kutu..
Bakalım hayırlısı.
aynen katılıyorum hele bornavayı esir alıyolar yav buluştuklarında :D ama eğlenceli oluyor garaj 35 falan toplanınca ... drift yeri izmir içinde bornovada ikea ya giderken büyük bi boşluk var en güzel orda olur herhalde. bornava , merkez konak ve karşıyakanın tam buluşma noktası orda falan olursa katılım büyük olur bence . herkes ilgili ama uzaktan :D bikaç organizasyon yapılsın izmir çoşar kimse tutamaz :D:icon_tup:
1.8 turbo
16-12-2011, 07:23
ılk defa duyuyorum. detay bılen var mı
eyvah çılgın şahincilere dikkat :D:)
Ali Özdoğan
19-12-2011, 21:08
Bakalım hayırlısı.
Bildiğiniz ideal yer neresi öğrenebilirmiyim?
ızmırde drıftcı varmı yav
fastchild
19-12-2011, 21:18
koray abi istanbul olmasın o istanbulda yapıldı çünkü
Kus serilerinin sifir cizmesi degilde, guzel bir drift organizasyonu olursa saglam fotolar cikartiriz :)
kaan megi
19-12-2011, 21:21
eyvah çılgın şahincilere dikkat :D:)
aynen pamp katılıyorum :)
uluckaban
19-12-2011, 21:44
İzmir'de drift olayı drag yarışları çıkışı dönmeye çalışan şahinlerden ibarettir. Fazlasını göremedim. Allah bizleri onların gazabından korusun :D
gürkan18
19-12-2011, 21:48
İzmir'de drift olayı drag yarışları çıkışı dönmeye çalışan şahinlerden ibarettir. Fazlasını göremedim. Allah bizleri onların gazabından korusun :D
kardeşim izmirde hiç drift organizasyonu olmadıki göresin ;) izmirde drifti hakkıyla yapabilecek birçok bmw ci tanıyorum ben :icon_tup:
Gurkan her kosebasinda yanlamayi birak, bak org. Var saniolar :)
uluckaban
19-12-2011, 22:08
kardeşim izmirde hiç drift organizasyonu olmadıki göresin ;) izmirde drifti hakkıyla yapabilecek birçok bmw ci tanıyorum ben :icon_tup:
Evet malesef böyle bir imkan sunulmuyor. Aslında bu adamlarada kızmamak lazım heveslerini alabilecek bir yerde yok :D
gürkan18
19-12-2011, 22:11
hahahahahaha abi öldürdün beni gülmekten ya :D 19 ları taktıktan sonra yapmıyorum artık abi rahatladı herkes :D
Erdem K.
20-12-2011, 09:30
abi pm kutun dolu:), pm atamıyorum bilgin olsun !!!
ızmırde drıftcı varmı yav
Kanal von driftustasi - YouTube (http://www.youtube.com/user/driftustasi) :cool:
:D
DaRkNeSs-
20-12-2011, 13:56
Kanal von driftustasi - YouTube (http://www.youtube.com/user/driftustasi) :cool:
:D
drift buysa yapmayalım biz izmirde turnuva falan :D
drift ustası bi ara bizim Ralli forumuna çökmüştü, kabus gibi günlerdi. sahibinden'de ilanı vardı şehiriçi drift dersi verilir diye. en son aldığı e34 bmw ile patlamış diye duyum geldi. nasip kısmet tabi :)
o adam bizim aşağıda oturuyodu bi zamanlar iyi gülüyodum o adama sımdı kayıplara karıstı :D şahinin tavanına tripod sabitlemişti hep oyle dolasıyodu :D
PaSHa-brk
25-12-2011, 19:05
Hahahaha..Bu erif manyaktı yaa.nedense bunu görünce Mustafa abi geldi aklıma :D :D :D :D :D
Hahahaha..Bu erif manyaktı yaa.nedense bunu görünce Mustafa abi geldi aklıma :D :D :D :D :D
o hep benım aklımda hahahhaha :D