Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafik lambaları ne kadar ?
Konuda makara yapılmazsa sevinirim.. Bu kamu davası açılınca, trafik direkleri ne kadar oluyo.. Yıktığımızı farz edersek.. Ya da daha önce başına gelen varmı ?
Hayırdır usta nereyi yıktın :) geçmiş olsun.
Hayırdır usta nereyi yıktın :) geçmiş olsun.
Sağolasın.. Yerler ıslaktı, vurdum bi trafik lambasına.. Onu yıktım da.. Ne kadar ödemem gerekiyor bilmiyorum her kafadan bi ses çıkıyo.. Birisi 2 milyar diyo birisi 500 milyon diyo..
Başına gelen varmı diye bi sorayım dedim..
onursumer
09-12-2011, 17:35
trafik sigortası karşılıyordu yanlış hatırlamıyorsam ?
Rapor tutturmadık.
onursumer
09-12-2011, 17:36
Rapor tutturmadık.
ozaman tanıdık eş dost olursa fiyat ayarlanabilir diye düşünüyorum :D
Sene 2000 Kavacikta eski yesil tahta direk parcaladik elektrik diregi. 1000 TL istendi.
4 tane tel çif e 1800 TL he bide bi ağaç vardı ona 6500TL ödedim bundan 4 sene önce halbuki ağaç daha tam yıkılmamıştı :)
ozaman tanıdık eş dost olursa fiyat ayarlanabilir diye düşünüyorum :D
Ya eğer öyle olursa yaptırırız bi yerde ama direk devlet tahsil ediyorsa sıkıntı..
Sene 2000 Kavacikta eski yesil tahta direk parcaladik elektrik diregi. 1000 TL istendi.
Abov.. Yüklü gelecek o zaman..
4 tane tel çif e 1800 TL he bide bi ağaç vardı ona 6500TL ödedim bundan 4 sene önce halbuki ağaç daha tam yıkılmamıştı :)
Bi ağaç 6500 ise trafik lambasına 10000 ödeyecez heralde..
onursumer
09-12-2011, 17:41
bu konuyla neresi ilgileniyorsa direk oradan tanıdık çevreden biri yardımcı olabilir fiyat konusunda diye düşünüyorum
diğer turlu iyi bir fiyat çıkarırlar
bu arada rapor tutmadıysan dreği senin yıktığını kim nasıl kanıtlıycak kaldıki kanıtlarsa bu sefer trafik sigortan ödiycek bunları benim gibi alkollü olmadığın sürece...
Zamaninda ne trafik nede kasko odemiyordu kamu malini. Hatta iett ye cak. hasari oder iett nin talep ettigi gunluk sefer parasini odemez.
Umarim en az canini yakacak sekilde atlatirsin kardesim
bu arada rapor tutmadıysan dreği senin yıktığını kim nasıl kanıtlıycak kaldıki kanıtlarsa bu sefer trafik sigortan ödiycek bunları benim gibi alkollü olmadığın sürece...
Plakam düştü orda yürüyerek gidip baktım plakam yoktu, ekip arabası vardı..
Zamaninda ne trafik nede kasko odemiyordu kamu malini. Hatta iett ye cak. hasari oder iett nin talep ettigi gunluk sefer parasini odemez.
Umarim en az canini yakacak sekilde atlatirsin kardesim
İnşallah abi sağolasın.
Gecmis olsun direk bı firma bul gercek degeri öğren yoksa devlet güzel geçirir :)
Plakanı kaybetmen çok kelek olmuş be...
olm senin basın beladen kurtulmıycakmı :D
geçmiş olsun hiç malumatım yok
bLackModeL
09-12-2011, 18:04
bızım bı arkadas 3 tane agacı yıkmıstı 2800 tl odemıstı bır kucukmus agacın :D gecmıs olusun abi gercekten plaka olayı cok cok kotu olmus umarım bı an once yakayı sıyırırısın
Ahmet Saraçoğlu
09-12-2011, 18:06
2008 de çift kafalı aydınlatma direği , bi ağaç devirmiş , birazda beton logar kapağına hasar vermiştim...Emin olmamakla beraber 500 civarı bi tutar talep etmişlerdi sigortadan.
Gecmis olsun direk bı firma bul gercek degeri öğren yoksa devlet güzel geçirir :)
İşte dava açılmadan uzlaşıp yaptırayım diyecem.. Pazartesi gidip konuşucam belediye ile.. Orası bakıyormuş sanırım..
Plakanı kaybetmen çok kelek olmuş be...
Aynen öyle oldu.. Üstelik plakayıda bulamıyorum. 3 tane karakola gittim trafik şubeye gittim.. Kimsenin ne kazadan ne plakadan haberi var..
olm senin basın beladen kurtulmıycakmı :D
geçmiş olsun hiç malumatım yok
Kurban kesecem anlatırım sana bi ara :)
bızım bı arkadas 3 tane agacı yıkmıstı 2800 tl odemıstı bır kucukmus agacın :D gecmıs olusun abi gercekten plaka olayı cok cok kotu olmus umarım bı an once yakayı sıyırırısın
Devlet nereden çakacağını şaşırmış.. :) Ağaç başı 1 milyar.. Vay be :)
2008 de çift aydınlatma elektrik direği , bi ağaç devirmiş , birazda beton logar kapağına hasar vermiştim...Emin olmamakla beraber 500 civarı bi tutar talep etmişlerdi sigortadan.
Böyle bi fiyat gelirse tamam işte.. :)
Bu arada maşallah yolda giden de yokmuş hee.. :D Herkes devirmiş bişeyleri.. :)
Tek taraflı kazalarda birsey karşılamıyor maalesef benim kuzen palmiye ağacı devirdi 6000 tl ye yerine ağaç aldı :)
Emre İlbi
09-12-2011, 18:08
Cem ağaca ödenen para, Direğe ödenenden çok daha fazla olur,
çünkü ağaç canlı bir varlık,
sende bişey yoksa gerisi önemli değil, para kazanılır :)
onunla geçmiş olsun
onursumer
09-12-2011, 18:13
Tek taraflı kazalarda birsey karşılamıyor maalesef benim kuzen palmiye ağacı devirdi 6000 tl ye yerine ağaç aldı :)
zamanında bi arkadaşım yüksek süratle bariyerlere girdiğinde oldukca ciddi bariyer parasını trafik sigortası ve kasko odenmişti diye aklımda ama emin olamadım şimdi :D
Cem ağaca ödenen para, Direğe ödenenden çok daha fazla olur,
çünkü ağaç canlı bir varlık,
sende bişey yoksa gerisi önemli değil, para kazanılır :)
onunla geçmiş olsun
Hmm.. Öyle birşey vardı doğru.. :) Çok şükür bizde bişi yok.. Arabada ufak tefek hasar var.. Ödeyecez ne yapalım.. Şeriatın kestiği parmak acımaz :)
hacı plakalık kırıktı ışıklarda durunca düşmüştür de geç
Cem geçmiş olsun , uzlaşma falan varsa iyi olur aksi taktirde bir bilgim yok ama iyi fiyat çıkarırlar diye tahmin ediyorum
hacı plakalık kırıktı ışıklarda durunca düşmüştür de geç
Şahitler ve benzinliğin kamerası var. :) Işıklarda durdum ama ciddi anlamda ışıkta durdum yani.. Yemezler :)
Cem geçmiş olsun , uzlaşma falan varsa iyi olur aksi taktirde bir bilgim yok ama iyi fiyat çıkarırlar diye tahmin ediyorum
Sağolasın Anıl. Bakalım gidip konuşacağız işte.. Neyse bedeli verecez tabiki ama abuk subuk bi rakam çıkarmalarından korkuyorum..
o zaman çok geçmiş olsun dostum...
pazartesi eğer fikir edinemezsen pm at öğrenirim belediyeden yada karayollarından
yaw sen kenedi ailesinden falanmısın :D geçmiş olsun
İst rumeli caddesinde köşebaşı ışıklarda mağazamız var birtane hyundai minibus direğe çarptı direkte mağazanın camına yıkıldı camdan içeri girdi
polis geldi zabıt tuttu
araba direğe direkte mağazaya diye :):)
biz camımızı kendi sigortamızdan yaptırdık
gelelim direğe :)
direğin üstündeki no yu aradık kırılıp düştü mağazamıza diye direği mağazadan çıkarıp yere bıraktık aradıktan 1 saat sonra geldiler montajını yapıp gittiler sorgu sual olmadı:)
plaka app ise orjlerını tak benim plakam burda kardeşim herkes her yerde plaka basıyor demek bizimkininde sahtesini yapmışlar de yerlerse :D
geçmiş olsun
By_HaNNibaLL
09-12-2011, 19:29
kanka geçmiş olsun trafikten tanidik varsa orta yol bulunur senin cebinden ödeyeceğin para ile sigortanin karşilayacaği para ayni değil sigorta daha az veriyor araştir biraz
Az önce gittim plakamı aldım.. Zabıtaya bırakmışlar.. Gittik rica minnet aldık plakayı..
Ordan Trafik denetleme şefliğine gittim. Dedim böyle böyle ne yapmamız gerekli.. Hani vurduk ödeyecez kaçma durumumuz olmayacak diye..
Pazartesi günü tutanağı gidip alacam. Direkteki sinyalizasyon pahalı birşeymiş. Oda hasar görmüş. Encümen toplanmadan kapatırsak çok fazla ödemezmişiz. Dava açılırsa sağlam para yıkıyolarmış..
Pazartesi gidicez çıkan faturayı vezneye yatıracaz.. Sorun çözülecek..
Geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler arkadaşlar abilerim.
çok iyi yaaa :D
bu arada geçmiş olsun kardeşim
En son 1 ay önce arkadaş duraga girdi acı para istemişler kamu malı diye geciriyorlar.
Cem başın beladan kurtulmuyor be kardeşim ,bunla geçmiş olsun.
Valla kanun nasıl işliyor bilmiyorum ama Yüklü ücret ödeyende var az ücret ödeyende..
Şu yeşil direklerin bayaa pahalı olduğunu biliyorum ama,birde betonlar var tabi oda sağlam paraydı.
Cem geçmiş olsun kardeşim çok üzüldüm...
İnş sorunsuzca cok fazla bir meblağ çıkmadan halledersin...