Orijinalini görmek için tıklayınız : 2007 Auris blue 1.6 otomatik
Mivec_4G63
11-12-2011, 10:07
Arkadaşlar bu aracın artıları eksileri nedir , 30.000 verilir mi? 45.000de kaza boya yok.
ben dizel 2011 42binde olanını 35 gibi verdim...
typermelih
11-12-2011, 10:32
mm şanzuman dan bahsedıyorsunuz blue da çelik jant ve koltuk kılıfları hafif mavi renkli idi...ama hatırladığım kadarıyla 2007 model olarak değilde 2008 de çıkmıştı yanlışta hatırlıyor olabilirim...bu şanzuman çokta basarılı değil çunku baskı balata var bu araçta aslında içinde bir debriyaz var algılama sensöruyle vitesi atıyor otomatık olmamasından dolayı sanzumanın yağlı değil ve vites geçişleri hissediliyor artıları c sınıfı bir araç güvenlık ıyı ve o paraya ancak polada belkı alırsınız otomatık 1600 cc 124 hp 157 hm tor kuvvetınde atmosferık motor üretim yeri turkiye hoş estetık bir araçtır...
Auris 2008 D-4D Comfort Düz Vites kullanıyorum. Hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Otomatik arkadaşımda var. Vites geçişlerinin biraz sert olduğunu söylüyor. Güzel seçim bence. Konfor + performans bakımından rahat edersiniz. Fiyat konusu KM ve Blue donanım gözününde olunca 3 aşağı 5 yukarı normal geldi bana.
Burak E.
11-12-2011, 12:11
vites geçişleri peki iyi sayılmaz ama auris güzel araçtır manuel olursa cok güzel olur
Mivec_4G63
11-12-2011, 12:16
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, kararsız kaldım iyice. Honda elegance arıyorum 4 aydır bulamadım fiyatı uygun bir tane. Auris blue kafama yatıyor ancak arabaya yapılacak bişey yok,(makyaj olarak) ancak fd6'nın önü açık o nedenle hondadan vazgeçemiyorum. Bundan önceki arabam da honda belki de sebebi budur.
aynı araç bizde de var arada kullanıyorum kısaca şöyle özetliyeyim; araç bakımdan bakıma servise uğruyor. yakıt tüketimi, motorun gücü, konfor ve yol tutuşu tatminkar. vites geçişlerinde sarsıyor, olup olmadık yerde vites değiştirdiği için biraz can sıkıyor ama alışınca ona göre kullanıyorsunuz zaten...
63owen63
11-12-2011, 19:04
vites geçişleri biraz sarsıntılı ve bazen saçmalayabiliyor , onun dışında memnun eder