Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : çakar lamba?????

brkkksln
11-12-2011, 13:18
arkadaşlar selam.
farlara ve sislere çakar yapcam ama çok kuvvetli patlaması lazım. pıt pıt patlama yapacak meretlere para vermem açıkcası.

ankarada nereden bulurum yahut ankara dışıda olabilir.

ürün sıfır olacak ve çok kuvvetli patlama yapacak.

Kadyr
11-12-2011, 13:20
bulabılırsen uçaklardakinden al 115voltla çalışıyor ama manyak bişi :D

murat-m
11-12-2011, 13:34
lds elektronik- ankara
iki yıl önce makam şöförlüğü yaptığım zamanlarda s 350'ye yaptırmıştık,işçilikleri iyi,far içi uygulama da yapıyorlardı.aradığın ürün özellikleri onlarda mevcuttur.

HondatugraL
11-12-2011, 14:12
çok güçlü patlamayı ne için kullanıcaksınızki ?

ykavcioglu
11-12-2011, 14:21
plaka spreyi buldun mu?

master
11-12-2011, 14:26
Taktığında lütfen trafikte kimseyi rahatsız edecek, tehlikeye düşürecek davranışlarda bulunmayınız.

erhanarici18
11-12-2011, 14:28
çok güçlü patlamayı ne için kullanıcaksınızki ?

polise kendini belli etmek için

HondatugraL
11-12-2011, 14:34
polise kendini belli etmek için

banada öyle geldi başka amaca hizmet edicek gibi durmuyo çünkü :) led koy geçsin.

bLackModeL
11-12-2011, 14:34
o eskıden di abi yaa boşla bence o işlerii ve cok buyuk cezası var o lambaların sokmekle kalmıyolat verdıgın paranın nerdeyse ıkı katı ceza yıyısun gerek yok yanı yınede sız bılırsınızz nette 4 cakar lamblar var gayette guclu yanıyo bende vardı ıstersen vıdeo paylasa bılırım ıstanbul aksaraydan almıstımm

ÜSTÜNERC
11-12-2011, 14:47
mılletın gozunu kor etmede yakıp acayıp kufur edıyorum oyle yapanlara pat pat patlıo yuzune

brkkksln
11-12-2011, 15:12
işim olmaz trafikte öyle uyduruk işlerle insanları rahatsız etmekle falan.
zevkim için takıyorum.
sis farlarını bile kullanmam karşıdakileri rahatsız edeceğim için.
kısacası beni eleştirmeye yer arayan arkadaşlar tahmin ettiğiniz gibi bi insan değilim...
hatta alarma bile bağlayabilirim :)

cagri-35
11-12-2011, 15:58
Ben geçen sene bi ara acaip takmıştım bu olayı yapanlara,inadına yol vermiyor fren yapıyordum gıcıklığına. Bigün gene altınyolda bitane elantra çakarlıgeliyor kıllattım bi baktım anons falanda var bak apaçiye diyoruz :) Devam tabi abimiz sivil çıktı. Cepte durdurdu, durumu anlattık, dedim ekip çağrıyosan çağır ben bi suç işlemedim trafikte bir sürü insan bunu kullanıp birbirinin hakkını yiyor hatta kazaya sebep bile verebilir çok dikkat dağıtıcı dedim.Kimliklere baktıktan sonra zaten kendilerininde durumdan haberdar oldugunu hakkında yasa çıkıp çok agır yaptırımlar uygulancagını söyledi iyi akşamlar diyip ayrıldık ama benım bildiğim 1 yıl oldu ama değişen birşey yok :)

brkkksln
11-12-2011, 18:02
Ben geçen sene bi ara acaip takmıştım bu olayı yapanlara,inadına yol vermiyor fren yapıyordum gıcıklığına. Bigün gene altınyolda bitane elantra çakarlıgeliyor kıllattım bi baktım anons falanda var bak apaçiye diyoruz :) Devam tabi abimiz sivil çıktı. Cepte durdurdu, durumu anlattık, dedim ekip çağrıyosan çağır ben bi suç işlemedim trafikte bir sürü insan bunu kullanıp birbirinin hakkını yiyor hatta kazaya sebep bile verebilir çok dikkat dağıtıcı dedim.Kimliklere baktıktan sonra zaten kendilerininde durumdan haberdar oldugunu hakkında yasa çıkıp çok agır yaptırımlar uygulancagını söyledi iyi akşamlar diyip ayrıldık ama benım bildiğim 1 yıl oldu ama değişen birşey yok :)

evet çok fazla it var bunları kullanan trafikte.hoş değil.ağır yaptırımlarınında olması güzel bir durum.ben zevkim için taktırcam.yoksa yol istemek için bunları kullanmaya ihtiyacım yok.

konu çakarların iyi kötü yanlarına döndü.konu satışı yapılan yerler ve iyi patlamaları. :icon_tup:

HondatugraL
11-12-2011, 18:20
ambulanslardakı tarzda olsa olmazmu onların U şeklinde ampullerı vardı yanlış hatırlamıyosam