PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul İkinci Offroad Buluşması Videoları

Sayfa : 1 [2]

yan53
15-12-2011, 10:55
kısmet .....

BthnKrkt
15-12-2011, 14:36
:bravo: :Bravoo: :icon_rule:redspotda

± :bravo: :Bravoo: :icon_rule:redspotda

kickboxer
15-12-2011, 16:56
Ooo iyi oldu valla bz daha yeni bukduk sorunu vanos varmis ssangyongda bu arada arabada marshall venture at lastik var nasildir bilen varmi

berkayGLRN
15-12-2011, 17:26
70 plakalı gelen land rover dakilerden mavı polarlı benım kuzen geldı dun macı ızlemeye geşdı bıze anlattı off road a gitik bole bole dıye cok eglen mıs mısınız anlata anlata bıtıremedı bende gelıcem ozaman bı daha olursa dedım gelıcem de ınsallah ta :)

VA_VTİ
15-12-2011, 17:37
Beyler Engin de gelemeyebilirmiş. Cumartesiye anca haber verebiliyor. O zaman da çok geç olur plan yapmak için. Şimdilik hiç kasmayalım. İleri bir tarihte tekrar 1 hafta öncesinden duyurusunu yaparak organize olursak plan yapmak açısından herkes için daha rahat olacaktır.

Dolayısı ile bu haftasonu organizasyonu iptal edilmiştir. Koğuş Yatttt :D:D:D

Ozaman haftaya cumartesiye ayarlama yapalim bora.pazar gunu de yatar yorgunluk atariz!ulen cumartesi yapin herkezin arabasini disimle cekicam camurdan:)

VA_VTİ
15-12-2011, 17:41
70 plakalı gelen land rover dakilerden mavı polarlı benım kuzen geldı dun macı ızlemeye geşdı bıze anlattı off road a gitik bole bole dıye cok eglen mıs mısınız anlata anlata bıtıremedı bende gelıcem ozaman bı daha olursa dedım gelıcem de ınsallah ta :)

70 plakali land rover deki arkadas lar kiimlerdi?erken gittiklerinden cok fazla tanisamadik. :)

ChtArdARSL
15-12-2011, 18:13

Senın kuzen kımdır? Onlar benım lıse arkadaslarım ben cagırdım :)

ChtArdARSL
15-12-2011, 18:17
70 plakali land rover deki arkadas lar kiimlerdi?erken gittiklerinden cok fazla tanisamadik. :)

Mehmetler abı off road geldık babam kırletme dedı dıyen warya :D:D

VA_VTİ
15-12-2011, 18:43
Mehmetler abı off road geldık babam kırletme dedı dıyen warya :D:D

Ee mehmet in araba les gibi oldu! Babasi arabayi gordukten sonra mehmet den haber alan varmi , saglik durumu nasilmis:)

BoraRS
15-12-2011, 18:47
Ee mehmet in araba les gibi oldu! Babasi arabayi gordukten sonra mehmet den haber alan varmi , saglik durumu nasilmis:)

Geçen sığınma yurdunda gördüm mehmeti :D Çorba kuyruğunda bekliyordu :hehe:

ChtArdARSL
15-12-2011, 20:10
Korkudan lastigi yaptirmis,yikatmis ve pasta cilasini yapip onunu ilileyim esas durusta babanin infazini bekliyormuss :D

berkayGLRN
16-12-2011, 14:00
fatıh dınc dıye bırı vardı mehmet aabı bıde yasın abı varsı foruma uyr degıller ama solıcem olucak lar ınsallah :)

Senın kuzen kımdır? Onlar benım lıse arkadaslarım ben cagırdım :)

fatıh reis :hahaha: ozaman sızı tanıyo olabılırım eger fatıhlere geldıysenız yan yana cunku bızım evler ne zaman arkadasları felsın bende onlarda olurum pes turnuvalarında falan:D

BoraRS
16-12-2011, 15:17
Tam offroadluk yagmur yagiyor gencler kacirdik mis gibi havayi :D

Ben dayanamayip pazara Rivanin ormanlarinda biraz camur icine girebilirim. Hem Rivanin ormanlari dar degil ve arabayi cizecek agaclar dallar yok. Var mi benimle kesife gelecek :)

dragstar
17-12-2011, 21:12
yarın anladığım kadarıyla yok bi organizasyon, bende arkanın dışarıdan kitlenme özelliğini araştırıyorum :D

yan53
17-12-2011, 21:15
valla bugun rivaya gittk gezdik eglendik cokta guzeldı video koyucam buraya yarıs pıstıne vs gırdık 2 araç

BthnKrkt
17-12-2011, 21:21
Tam offroadluk yagmur yagiyor gencler kacirdik mis gibi havayi :D

Ben dayanamayip pazara Rivanin ormanlarinda biraz camur icine girebilirim. Hem Rivanin ormanlari dar degil ve arabayi cizecek agaclar dallar yok. Var mi benimle kesife gelecek :)

offroad ı bugun ben doruklarda yaşadım:) dun gece ankaraya gittim bugun yarışları izledim ve geri döndüm:) Tam bir pajero show vardı bu beni çok mutlu etti:) genel klasman birinciside pajero oldu:)

ogunozcan
17-12-2011, 21:41
cok keyıflıydı ızlemsı gecen yıl boluda karlar ıcınde yapmıstık harıkaydı

yan53
17-12-2011, 22:13
dün yagmur yagması bızı bıraz gaza getırdı..arkadasımızın jimmysini aldık full yapılı cıktık riva pistine oynamaya ..
videoda jimmy'i tatar ramazan abi kullanıyor :) hahahah
vitara'yıda ben kullanıyorum..

video 1080 p idi 485 MB oldugundan format değiştirip koydum kusura bakılmasın o yuzden kotu gozukuyor...ip 4s iyi güzelde cok kaliteli çekiyor be arkadaş malisef... :) :)
uKSXfuTXz0o&list=UU7UuFxQMXv6sQrlk6qdIxyQ&index

ensoztrk
17-12-2011, 22:56
jimmy vitara harika maşallah:D

darkmann
17-12-2011, 22:58
jimmy akşam yıkamada yıkanmıştı tertemiz olmuştu :)

arfy
17-12-2011, 23:12
jimmy akşam yıkamada yıkanmıştı tertemiz olmuştu :)

harbimi :D bırakırken bana 1 hafta uğrama aga demişlerdi :D

darkmann
17-12-2011, 23:41
harbimi :D bırakırken bana 1 hafta uğrama aga demişlerdi :D

abi geçenlerde gelmişti sizin beyaz jeep ızgaralar falan tıkanmıştı çamurdan :Dçöp kovası falan renk değiştirmişti :D

BoraRS
17-12-2011, 23:54
Walla ben yarin tüfegimi de alir Riva' ya gider hafif offroad yapar hafif fisek yakar bol bol oksijen koklar dönerim:)

ChtArdARSL
18-12-2011, 00:10
Walla ben yarin tüfegimi de alir Riva' ya gider hafif offroad yapar hafif fisek yakar bol bol oksijen koklar dönerim:)

Kac gıbı bora abı bır aksılık cıkmazsa sana 12 gıbı eslık edeblırım..Dıscoyuda arauım belkı yollaya bılırım.

BoraRS
18-12-2011, 00:35
Belli degil. Saati kuzene bagli. Ekerse ben de gitmem.

BoraRS
18-12-2011, 19:51
Bugün kuzen ve sevdiğim bi abimle Riva' nın orman yollarına vurduk kendimiz. Maksadımız biraz tüfek atıp stres atmaktı. Riva' nın orman yolları yağmuru yiyince öyle bir çamur ve balçığa bulanmış ki resmen bata çıka gittik :) Bazı yollar vardı tek başıma yemedi girmek :) Dönüşte de Riva' nın girişinde bir rakı balık yapmışız o yorgunlukla ki deymeyin keyfimize :)

Bir sonraki organizasyonda yağmuru yakalayabilirsek Riva hem yakın hem bilindik yer hem çok güzel parkurları var hem de tüfek atabilecek çok güzel yerler var :) Önümüzdeki haftaya havayı kollayıp güzel bir organizasyon daha planlayacağım.

Tüm TechTurkey Offroad severlerin bilgisine.

BthnKrkt
18-12-2011, 19:59
Abi bilmiyorum ilginize çekermi ama boluda haftaya mahalli yarış var:) İzlemeye gitmek isteyen olursa diye yazayım:) He birde mitsubıshı davamda bugun gene haklı çıktım :D Bugunki ankaradaki yarışların devamında kırmadan bozulmadan bitirebilen 2 araç varmış:) biri pajero biri L200 :) kilit severlere duyurulur:)

BoraRS
18-12-2011, 20:05
Abi bilmiyorum ilginize çekermi ama boluda haftaya mahalli yarış var:) İzlemeye gitmek isteyen olursa diye yazayım:) He birde mitsubıshı davamda bugun gene haklı çıktım :D Bugunki ankaradaki yarışların devamında kırmadan bozulmadan bitirebilen 2 araç varmış:) biri pajero biri L200 :) kilit severlere duyurulur:)

L200 ler çok iyi hakkatten. Dışarıdan o kadar sağlam ve arazide iyiymiş gibi durmuyor ama gerçekten çok başarılı araçlar.

Offroad izlemek keyiflidir ama biz biraz daha çok kendimiz bu aktiviteyi yapalım maceramızı yaşayalım atraksiyonumuzu yapalım araçlarımızı biraz kirletelim. Ve de hepsinden güzeli yeni arkadaşlarla daha çok sosyal olalım ve ekibi büyütelim güçlendirelim.

O yüzden ben haftaya tekrar bir araya gelelim derim kendi aramızda eğlenelim. Bu arada şimdi poseidondan baktım bu hafta ciddi yağmurlu geçecek. Perşembe günü ciddi yağmur geliyor. Haftasonuna güzel bir organizasyon olabilir.

BoraRS
18-12-2011, 20:11
dün yagmur yagması bızı bıraz gaza getırdı..arkadasımızın jimmysini aldık full yapılı cıktık riva pistine oynamaya ..
videoda jimmy'i tatar ramazan abi kullanıyor :) hahahah
vitara'yıda ben kullanıyorum..

video 1080 p idi 485 MB oldugundan format değiştirip koydum kusura bakılmasın o yuzden kotu gozukuyor...ip 4s iyi güzelde cok kaliteli çekiyor be arkadaş malisef... :) :)
uKSXfuTXz0o&list=UU7UuFxQMXv6sQrlk6qdIxyQ&index

Ramazan bu video çok iyi olmuş ya :D Walla bravo çok zevkli olmuş. Bu haftasonuna ayarlayabilrisem kimseye söz vermeyin.

ChtArdARSL
18-12-2011, 21:52
Ayarla abıde gıdelım hayırlısı ıle

BthnKrkt
19-12-2011, 20:34
Bora abi aslında bir bölüm açılsa tech'e 4x4 sorgulamaları, gezıler, karşılaştırmalar ve bu tarz paylasımlar o bölüm altından yeralsa fena olmaz sanki:soru:

BoraRS
19-12-2011, 21:07
Bora abi aslında bir bölüm açılsa tech'e 4x4 sorgulamaları, gezıler, karşılaştırmalar ve bu tarz paylasımlar o bölüm altından yeralsa fena olmaz sanki:soru:

O da olur kardeşim neden olmasın :)

Bu arada haftasonu organizasyonunun konusunu şimdiden açayım da takviminizde şimdiden yerlerinizi ayırtın :)

arfy
19-12-2011, 23:17
haftasonu bi aksilik çıkmazsa eğer organizasyon yaparsanız bende jimmy'i tekrar alıp gelicem kısmetse :) araç sahibi arkadaşım da katılabilir bize belki , ama o gelmezse arabasına çökücem gene :)

BthnKrkt
19-12-2011, 23:19
Arda abiden hic ses soluk yok :)

ardacar
20-12-2011, 13:44
Arda abiden hic ses soluk yok :)

@ankara :D bu hafta hakediş yapıyoruz, hakedişten gelecek paraya göre ceee yapacağım dediğim projeyi uygulamaya sokuyorum :cokgreen:
yarın L200ü bakıma götürüyorum hem periyodik bakım, hem off road sonrası camdan gelen ses :D

BthnKrkt
20-12-2011, 15:27
@ankara :D bu hafta hakediş yapıyoruz, hakedişten gelecek paraya göre ceee yapacağım dediğim projeyi uygulamaya sokuyorum :cokgreen:
yarın L200ü bakıma götürüyorum hem periyodik bakım, hem off road sonrası camdan gelen ses :D

Peki abi:) bu arada pm'ede cevap yazmadin :D

BoraRS
20-12-2011, 16:34
Arda Cumartesiye hazırla kendini. Ya Cumartesi ya Pazar arganizasyonu yapıyoruz :D

ChtArdARSL
20-12-2011, 17:03
Arda Cumartesiye hazırla kendini. Ya Cumartesi ya Pazar arganizasyonu yapıyoruz :D

Abı Pazar olsun ya :)

Batuu bana Pajero bakarmısn uygun fıyatlı masrafı az olandan,?

BthnKrkt
20-12-2011, 17:06
Abı Pazar olsun ya :)

Batuu bana Pajero bakarmısn uygun fıyatlı masrafı az olandan,?

Pajeronun masraflisini daha gormedim ben eve gecince arastirip donerim ben sana

BoraRS
20-12-2011, 19:38
Pajeronun masraflisini daha gormedim ben eve gecince arastirip donerim ben sana

Batu olm bana da 2 tane paket yap eve gecerken ugrar alirim :D Tech Turkey Pajero sorumlusu cilgin Batu Pazara hazir ol:)

ardacar
20-12-2011, 20:59
Peki abi:) bu arada pm'ede cevap yazmadin :D

gormedımkı pm yı dur bakayım :)

Bora baskan soz vermıyorum ama elımden gelenı yaparım ;)

BthnKrkt
20-12-2011, 21:15
Batu olm bana da 2 tane paket yap eve gecerken ugrar alirim :D Tech Turkey Pajero sorumlusu cilgin Batu Pazara hazir ol:)

Baskanim ben hazirim herzaman :) abi sizlere alalm birer pajero arda abiyede pajero aldiiririm zaten :D bitanede bana :D ekip tamamdir :D

mmustu
20-12-2011, 21:15
1 haftaya kadar geliyor 5,2 cherokeeeee :D

BthnKrkt
20-12-2011, 21:19

Gelsin abi gelsin yeni renklere ihtiyaci var ekibin kalanlarda olmasi lazim dimi :):hahaha:

BoraRS
20-12-2011, 21:50

Kanka gel ben seni çekerim söz:D

BoraRS
20-12-2011, 22:24
Evet arkadaşlar buradan devam. Gelecekler lütfen konuya dahil olup listeyi güncellesinler;

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/105394-geleneksel-istanbul-3-offroad-bulusmasi-25122011-a.html#post2883937

mmustu
20-12-2011, 22:25
kalanlar derken :D olum vinç çekici falan yok mu sizde :D sonuç itibariyle ben geliyorum her türlü bahtsızlığa açık ve hazırlıklı olmamız gerekir :D

BoraRS
20-12-2011, 22:27
Kanka burdan kertmeye devam;

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/105394-geleneksel-istanbul-3-offroad-bulusmasi-25122011-a.html#post2883937

kickboxer
20-12-2011, 22:28
kalanlar derken :D olum vinç çekici falan yok mu sizde :D sonuç itibariyle ben geliyorum her türlü bahtsızlığa açık ve hazırlıklı olmamız gerekir :D

:D sen yazınca konuya ılk aklıma gelendı:D abı kesın mahsur kalırız ahahahahaha