Orijinalini görmek için tıklayınız : Hdi Sahnede ilk roll videolarımız
206 hdi specleri
pal büyütülmüş turbo
üst kapak portpolish (ppr motorsport)
komple egzost
el yapımı filtre kiti
ecufast yazılım (alper&özgün)
pd130 kat yok,seatsport cooler,seat sport egzost sistemi,barbaros stage 1 yazılım
pd130vshdi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=CQ7e2Jh1vo0&context=C23e32ADOEgsToPDskJim8ElUQVPgeX4R4H7G-hy)
megane 3 1.5 dci ecufast (ALPER) agresif yazılım 140 hp civarlarında,18jant
meganevshdi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=2gbTv-uL8Lw&context=C2c5feADOEgsToPDskIyt9uDs5uQ6KRoXxEbeqpT)
vw rocco dsg +ecufast yazılım (yazılım yok diye çıkmıştım denemeye :D)
debriyajımın can kekişme anları
roccovshdi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=P1qCFY30aHE&context=C22769ADOEgsToPDskI_QC7shmekPJ4zHbwrGEhu)
fiat punto t-jet 120 hp myracing son susturucu
http://www.youtube.com/watch?v=kZmqRv116a4&context=C208f1ADOEgsToPDskJtCBJu3OjqV7gxTxL0aRCE
Masallah demeyi eksik etmeyin :)
ChtArdARSL
11-12-2011, 21:52
Masallah tum araclkara videolar cok kisa knka
Masallah tum araclkara videolar cok kisa knka
saol kanka artık idare edicez kardeşim çekiyo öğreniyo yavaş yavaş :D
Maşallah bütün araçlara emeğinize sağlık :)
1.4 hdi gayet iyi gitmiş tebrikler bayağı uğraştın arabanla harbiden debriyaj can veriyo eve götürdümü seni :D
kelalper
11-12-2011, 21:57
O son video da debriyaj zaten kavrasam mı kavramasam mı diye düşünürken gazlamışsınız. İyi yolda bırakmamış.
İBRAHİM_MEY_GTİ
11-12-2011, 21:59
maşallah araclara emre kardeşim 206 gercekten fenalarda maşallah güzel yürüyo senin baskı dan sonra cahitle olan videon değişir buna eminin yade gecme ihtimalin bile var araclara maşallah...gercekten bu arada debriyajın baya ömrü bitmiş debriyajdan sonra aracın kaderi değişir panpa..
Maşallah Emre baya iyi gidiyormuş aracın, benim traktör bile bu kadar tutunamaz heralde :)
maşşallah videolar kısa çünkü adam 50-150ci:D tıktıktık bitiriyo işi:D
arkanda kalan zaten basamıyordur dostum dumandan:D kendini 1boy atsan öne bidaha geçemez seni arkandaki:D
birde intercoolerın orjinalmi?:)
punto videosunu göremedik?
Maşallah bütün araçlara emeğinize sağlık :)
teşekkürler :)
1.4 hdi gayet iyi gitmiş tebrikler bayağı uğraştın arabanla harbiden debriyaj can veriyo eve götürdümü seni :D
eve zar zor geldim :D
O son video da debriyaj zaten kavrasam mı kavramasam mı diye düşünürken gazlamışsınız. İyi yolda bırakmamış.
baya düşündü ama gene kafasını gösterdi roccoya :D
maşallah araclara emre kardeşim 206 gercekten fenalarda maşallah güzel yürüyo senin baskı dan sonra cahitle olan videon değişir buna eminin yade gecme ihtimalin bile var araclara maşallah...gercekten bu arada debriyajın baya ömrü bitmiş debriyajdan sonra aracın kaderi değişir panpa..
panpa inşallah var daha gideri görücez :9 saolll
Maşallah Emre baya iyi gidiyormuş aracın, benim traktör bile bu kadar tutunamaz heralde :)
saol traktörle denk gelsek deneriz ama çok uzakız be :)
süpper maaşallah. nos yap nos :D
PPR engineering
11-12-2011, 22:04
maşALLAH emre bronzu tak bak neler oluyo bu ne olm bu debriyaj hiç taşıyamıyoki seni:)aynı araçlarla bir daha bak görürsün farkı:) araçlara tek tek maşALLAH.
tdipower
11-12-2011, 22:06
maşallah emre çok güzel oldu araban gayet iyi yürüyor bitik debriyajla bile :)
Hazır kaan burdayken sorayım polishten sonra ne gibi ilerlemeler kaydettin, yaptırmana değdi mi :) Yolum düşmüyor hiç bu ara düşse gelir deneriz geçmek geçilmek hiç sorun değil :)
emre maşallah kanka seni istiyorum :D
su debriyajını yaptır ama :)
hadise sahnede diye okudum yeminle maşallah Emre :)
İBRAHİM_MEY_GTİ
11-12-2011, 22:10
maşALLAH emre bronzu tak bak neler oluyo bu ne olm bu debriyaj hiç taşıyamıyoki seni:)aynı araçlarla bir daha bak görürsün farkı:) araçlara tek tek maşALLAH.
aynen katılıyorum:icon_tup::icon_tup:
maşşallah videolar kısa çünkü adam 50-150ci:D tıktıktık bitiriyo işi:D
arkanda kalan zaten basamıyordur dostum dumandan:D kendini 1boy atsan öne bidaha geçemez seni arkandaki:D
birde intercoolerın orjinalmi?:)
punto videosunu göremedik?
hooooop hemen geç bırak :D,cooler orjinal ,arkamdakine sabır valla :D görüş açısı kapanıyo zaten , puntonunkiler daha sonra eklenicek :)
süpper maaşallah. nos yap nos :D
nos yok nos yok ama ilerisi belki :D
saol kardeşim inşallah denicez denicez debriyajdan sonra emeğin büyük eline emeğine sağlık seninde :)
maşallah emre çok güzel oldu araban gayet iyi yürüyor bitik debriyajla bile :)
saol kanka seninde emeğin var hdi de teşkkür ederim:)
Hazır kaan burdayken sorayım polishten sonra ne gibi ilerlemeler kaydettin, yaptırmana değdi mi :) Yolum düşmüyor hiç bu ara düşse gelir deneriz geçmek geçilmek hiç sorun değil :)
sen kapağı gönder bak fark oluyomu olmuyomu :D fazla fazla değdi valla yinesi olsa yine yaparım :D
63owen63
11-12-2011, 22:11
valla yine de çok iyi yürümüşsünüz, maşallah araçlara.
Kardeşim maşallah pd130 videosuna ayrıca tebrikler tahminimden iyi tutundun keza roccoya da öyle.
oa megane tutunamamış resmen
Juggernaut
11-12-2011, 22:19
Standart hdi ın gidişini şöyle gözümün önüne getirdimde..Maşallah başarılı olmuş senin hdi.
denemelerde kaçta basılıyor?
maşallah araçlara.
Abi masallah hdi ımıza
Emeklerinin karşılığını almışsın :)
Kazasız belasız ağız tadıyla binmeyi nasip etsin rabbim.
Arasts61
11-12-2011, 22:25
maşallah.
şu senin dumanı bi biz göremedik yaw.
baskı balata ne zaman hallolcak. bizi de bi boğ:D
mami_makinen
11-12-2011, 22:33
Maasallah emre arabanin gidisi cok guzel olmus ...arabanda egzosmu var banami oyle geldi..:)))
emre maşallah kanka seni istiyorum :D
su debriyajını yaptır ama :)
ahahaha depriyajımı yapim deneyelim kanka :D
hadise sahnede diye okudum yeminle maşallah Emre :)
ahahah saol :D
valla yine de çok iyi yürümüşsünüz, maşallah araçlara.
teşekkürler ;:)
Kardeşim maşallah pd130 videosuna ayrıca tebrikler tahminimden iyi tutundun keza roccoya da öyle.
debriyaj ve ayardan sonra daha iyi olucağını düşünüyorum saol kardeşim
hdi bu bakmaz megana :D
Standart hdi ın gidişini şöyle gözümün önüne getirdimde..Maşallah başarılı olmuş senin hdi.
saol teşekkür ederim
denemelerde kaçta basılıyor?
maşallah araçlara.
megane ile 2de 40 da punto ile 2de 50 de rocco ile 3de 90 pd ile 3de 90
teşekkürler
Abi masallah hdi ımıza
Emeklerinin karşılığını almışsın :)
Kazasız belasız ağız tadıyla binmeyi nasip etsin rabbim.
saol kardeşim Amin cümlemize inşallah şükür ağzımıza bi bal çaldı hdi :D
maşallah.
şu senin dumanı bi biz göremedik yaw.
baskı balata ne zaman hallolcak. bizi de bi boğ:D
abi hallediyim hafta içi sen gitmeden inşallah senin arabayıda bi rengini kapatıyım :D
Maasallah emre arabanin gidisi cok guzel olmus ...arabanda egzosmu var banami oyle geldi..:)))
mami abi turbodan sonuna kadar hemde :D
tdipower
11-12-2011, 22:50
enjektör işini çözersek +18 olacak emre araban :D
enjektör işini çözersek +18 olacak emre araban :D
ben topu sana attım kanka hardcore anahtarı sende :D
tdipower
11-12-2011, 22:59
alacam bi 206 senin enjektörleri coplayıp takacam üstüne :D vuracam kırbaı vuracam kırbacı :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
intercooler yok galiba araçta?
-HAKTAN-
11-12-2011, 23:00
206'nin nasil gidecegini hep merak etmistim eksiklere ragmen cok basarili kazasiz belasiz gule gule tadini cikar :D
By_HaNNibaLL
11-12-2011, 23:00
Maşallah stock hdi ile 2 gün gezdim videolari izleyince inanilmaz fark var maşallah debriyaj bitti mi yoksa fazla denemeden ısındı mı ?
alacam bi 206 senin enjektörleri coplayıp takacam üstüne :D vuracam kırbaı vuracam kırbacı :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
yooooooooooooooooook olmaz öle mızıkma :D
tdipower
11-12-2011, 23:03
yooooooooooooooooook olmaz öle mızıkma :D
o değil konuyu okuyup yorum yazamayanlar var yürümez dediler yürüyor işte :p
o değil konuyu okuyup yorum yazamayanlar var yürümez dediler yürüyor işte :p
fark ettim bende açığa vermedim :D zaplantı hdi :D
Mehmet Gazihan
11-12-2011, 23:05
Cahit değilmi o ibiza ?
Arasts61
11-12-2011, 23:07
fark ettim bende açığa vermedim :D zaplantı hdi :D
abicim punto videosunu koymuşsun sonradan , ikaz etsene bizi:)
dumanı gördüm:D
unuttum yaw :D punto t-jet videosuda eklenmiştir :)
Emrenin hdi gerçekten iyi yürüyor anca okadar tutunabildik bu halimizle :D
Maşallah güzel gitmiş. Araca cooler taktınız mı?
Mehmet Gazihan
11-12-2011, 23:16
kac kilosun emre
orjinal hdi cooler var araçda
mami_makinen
11-12-2011, 23:17
egzosun sonunda abart tarzı son susturucumu var ses gayet guzel merak ettım ...
kac kilosun emre
980 kg tartım
egzosun sonunda abart tarzı son susturucumu var ses gayet guzel merak ettım ...
63mm spor son var abi :)
mami_makinen
11-12-2011, 23:19
63mm spor son var abi :)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
BthnKrkt
11-12-2011, 23:22
Kankacım maşallah ya fena gitmişsin:)
mami_makinen
11-12-2011, 23:24
harbı gaza gelıyorum yarın 2260 alıp takasım geldı :D:D
Kankacım maşallah ya fena gitmişsin:)
saol kanka :)
harbı gaza gelıyorum yarın 2260 alıp takasım geldı :D:D
abi sakin ol dicemde 2260 takarsanda fena olur he ne gider üfff üffffffffffff :D
Ertug_T.
11-12-2011, 23:36
maşallah epey iyi olmuş araç valla =) allah dumanını eksik etmesin =) ama stock t-jet biraz hafif kalmış yanınızda ya yazıktır günahtır :D bari yazılımlı olaymış :D
206'ya maşallah debriyaj eve kadar götürmüş sevindim buna...Çok güzel geceydi bu arada herkese çok teşekkürler =)
3.viteste olmasaydim emreye kafayi cikartmazdim :)
Maşallah yaw o ne saçma dizel :D Hiç görmemiştim hızlı giden HDI :)
Jeandan-R
12-12-2011, 02:47
O gece bi benimle denememişsin ama gereği de yokmuş ben tjet'i geçemiyordum :D. Punto Hgt ile denediniz mi?
punto hgt demişte arkadaş onunda videoları varmı onunlada denendimi her zaman gidişini merak ettiğim bi araçtır:beuj:
206'ya maşallah debriyaj eve kadar götürmüş sevindim buna...Çok güzel geceydi bu arada herkese çok teşekkürler =)
evet herkeze çok teşekkürler :)
3.viteste olmasaydim emreye kafayi cikartmazdim :)
kanki sana sürprizim var haberin olsun :D
Maşallah yaw o ne saçma dizel :D Hiç görmemiştim hızlı giden HDI :)
tek giden hdi :D :p
O gece bi benimle denememişsin ama gereği de yokmuş ben tjet'i geçemiyordum :D. Punto Hgt ile denediniz mi?
denk gelemedik bi türlü ya
Maşallah güzel denemeler olmuş.
emre şu jantları o.z 17 yapsan warya :)
Bencede debriyajı bir değiştirin şu eşek 1.4 ü yürütmek zor iş tebrik ediyorum sizi sadece :)
p.s : 307 1.4 hdi kullandıgım için söyliyorum :D
maşallah bi hdi in böyle gitmesine cok sevindim :) yalnız punto ile yaptığınız video da arkadan cekimde o karaduman neydi öyle :D
Maşallah emre güzel olmuş aracın nazar değmesin iyi günlerde kullan.
dyno ya çıktınmı rakkam bellimi kaç hp?
Masallah Cok Keyıflı HDI :)
maşallah guzel gıdıyor emegınıze saglık:)
punto hgt demişte arkadaş onunda videoları varmı onunlada denendimi her zaman gidişini merak ettiğim bi araçtır:beuj:
Punto Hgt'nin Tjet,Pd130 ve beyaz rex ile videosu var ama izin almadan arkadaşlardan atmıyım...Özelden istersen msj at bana ulaştırırım ;)
Punto Hgt'nin Tjet,Pd130 ve beyaz rex ile videosu var ama izin almadan arkadaşlardan atmıyım...Özelden istersen msj at bana ulaştırırım ;)
deneme için gelmşler neden izin vermesinlerki araçlarımı bozukdu? bende merak ettm hgt ve crx i:D
ALPER-VNS
12-12-2011, 16:40
zamanında 206van ın dışıyla çok uğraştım sonra bi kat iptali yaptım arabanın gidişi değişmişti.. sonra bi heveslendim turboyu değiştiriyim eksoz yapıyım vs diye herkes ya bi saçmalama boşuna uğraşma bilmemne.. demek oluyomuş şimdi gördüm canım sıkıldı maşallah keşke yapsaymışım :)
deneme için gelmşler neden izin vermesinlerki araçlarımı bozukdu? bende merak ettm hgt ve crx i:D
Ya ne biliyim huyum değildir pek Crxte piston kol yazılım port polish kısa şanzıman 210'da 5.vites bitiyormuş ve 7900 dönüyormuş bildiğim kadarıyla kafa burun gittik onun devrinde ben onun arka çamurluğunda benim devrimde o bnm çamurluğumda dönüşte e5 te sıktık bi ilk denemelerde ben 2 kişi o tekti dönüşte 2 ye 2 denedik 3ü bitirip 4 e attım ilerde kamyon vardı riske atmadım daha fazla gazlayıp 4 ortalarında bıraktım arka çamurluğumdaydı durum özetle bu...
Youtube a yüklerim çok isterseniz.
Arasts61
12-12-2011, 17:05
Ya ne biliyim huyum değildir pek Crxte piston kol yazılım port polish kısa şanzıman 210'da 5.vites bitiyormuş ve 7900 dönüyormuş bildiğim kadarıyla kafa burun gittik onun devrinde ben onun arka çamurluğunda benim devrimde o bnm çamurluğumda dönüşte e5 te sıktık bi ilk denemelerde ben 2 kişi o tekti dönüşte 2 ye 2 denedik 3ü bitirip 4 e attım ilerde kamyon vardı riske atmadım daha fazla gazlayıp 4 ortalarında bıraktım arka çamurluğumdaydı durum özetle bu...
Youtube a yüklerim çok isterseniz.
isteriz:):)
SEFAKALACAY
12-12-2011, 17:14
isteriz:):)
Yükle yükle tjet bizim..
Emre olmuş mu ne :)))
daha dill abi az kaldı :D
Maşallah güzel denemeler olmuş.
teşekkürler :)
Bencede debriyajı bir değiştirin şu eşek 1.4 ü yürütmek zor iş tebrik ediyorum sizi sadece :)
p.s : 307 1.4 hdi kullandıgım için söyliyorum :D
ahaha birazcık zor :D
maşallah iyi olmuş :)
darısı başına artık ;)
maşallah bi hdi in böyle gitmesine cok sevindim :) yalnız punto ile yaptığınız video da arkadan cekimde o karaduman neydi öyle :D
teşekkürler :) benim dizel kömürle çalışıyo duman ondandır :D
Maşallah emre güzel olmuş aracın nazar değmesin iyi günlerde kullan.
dyno ya çıktınmı rakkam bellimi kaç hp?
saol dynoya çıkmadım henüz belli değil rakamı
Masallah Cok Keyıflı HDI :)
evet evet kesinlikle keyifli :) teşekkürler
maşallah dizellere bol dumanlı eee ne kadar duman o kadar radıman :D
cok guzel gisio araban masallah :)
kaan megi
12-12-2011, 22:01
maşallah gerçekten süper olmuş geçilceğimi bilsemde bnim hdı ile çok gazlamak isterdim bizde turboyu büyütmekle başlıyalım bare işe
cok guzel gisio araban masallah :)
saol erhan :)
maşallah gerçekten süper olmuş geçilceğimi bilsemde bnim hdı ile çok gazlamak isterdim bizde turboyu büyütmekle başlıyalım bare işe
:D başla başla bi yerleerden
suprolla
12-12-2011, 22:26
sen kullandıysan çok bile gitmişin ahahah :D
206nın maşallahı var....bide o duman ne öle kadıköy-eminönü vapuru gibi :D
hey maşallah çok güzel yürüyor :)
BurakCengizhanoğlu
13-12-2011, 14:35
Güzel güzel maaşallahı var :)
SHOCKİNG
13-12-2011, 14:43
Aracın Maşallah'ı var cidden 1 kere anadolu yakasında park halinde görmüştüm. Sosyal mesaj vermek istemiyorum fakat bu kadar duman çevreye çok zararlı as950 kamyonlardan farkı kalmamış..
tdipower
13-12-2011, 18:08
maşallah maşallah en ciğerli dizel pejo :D
sen kullandıysan çok bile gitmişin ahahah :D
206nın maşallahı var....bide o duman ne öle kadıköy-eminönü vapuru gibi :D
Ben kullandım sayın suprolla :) Zaten haberlerin geldi benim için arabayı bitiriyomuşsun ne iş ? ahahah. Yer ve zamanı pm bekliyorum kanka hee birde HD camera :D :D :D
emre şu jantları o.z 17 yapsan warya :)
Ben arabayı yıkadıktan sonra karşına geçip jelibon yemeyi daha çok seviyorum ahahah o yüzden böyle kalıcak alındığı gibi :D
ykavcioglu
13-12-2011, 18:51
maşllah çok güzel yürüyor, kadran videosu varmı:)
_muhaRRem
13-12-2011, 19:22
hdi gibi cansız bi motoru canlandırmak gerçekten emek ister ve tebrik gerektirir.. Maşallah kazasız belasız çok iyi.
hey maşallah çok güzel yürüyor :)
teşekkür :)
Güzel güzel maaşallahı var :)
eyvallah :)
Aracın Maşallah'ı var cidden 1 kere anadolu yakasında park halinde görmüştüm. Sosyal mesaj vermek istemiyorum fakat bu kadar duman çevreye çok zararlı as950 kamyonlardan farkı kalmamış..
teşekkürler :9 kamyonlar atıyo o kadar ama kimse bişe demi,yo :D
maşallah maşallah en ciğerli dizel pejo :D
eyvallah kanka ciğerlerine bayram ettiricez daha :D
maşllah çok güzel yürüyor, kadran videosu varmı:)
biraz sorunlarım var çöziyim kadran gelicek :D
hdi gibi cansız bi motoru canlandırmak gerçekten emek ister ve tebrik gerektirir.. Maşallah kazasız belasız çok iyi.
çok teşekkür ederim :) hepimiz kazasız belasız inşallah :)
maşallah hocam şaka arabası olmuş resmen :D :D :D
Sierra Rs
15-12-2011, 07:12
Maşallah kardeşim, daha yeni izleyebildim çok beğendim eminim daha iyisini de yapabilirsin :)
maşallah hocam şaka arabası olmuş resmen :D :D :D
tam şaka kıvamına geldi :D
Maşallah kardeşim, daha yeni izleyebildim çok beğendim eminim daha iyisini de yapabilirsin :)
kardeşim çok saol
:D:D emre kara tirene maşallah bunun daha gıderi var 50 shot cak buna :D
Kara tren power :) maşallah
bizimkine kardeş gelmiş :) koca bir maşallah ;)
:D:D emre kara tirene maşallah bunun daha gıderi var 50 shot cak buna :D
kanka gideri var amaa shot a gerek yok onsuz daha iyi yürütücem :D
Kara tren power :) maşallah
hahaha saol kanka :D
bizimkine kardeş gelmiş :) koca bir maşallah ;)
kara trene dimi :D