PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : e46 cd changer sorunu

EdgeVII
12-12-2011, 01:43
Selamlar,
track cd si hazırladım ama sadece ilk şarkıyı çalıyor 2. ve diğerlerini seçtiğimde cızırtı sesi geliyor sadece, diğer araçta kullandığım cdleri denedim bazı cdleri hiç çalmıyor bazısının 1-2 şarkısını çalıyor tek sorunsuz çaldığı orjinal bir albüm cdsi, neden böyle birşey yapıyor bilgisi olan varmı acaba?
göz ucuyla bir forumda e46 ların sadece orj. cd çaldığını okumuştum ama bana pek mantıklı gelmedi.
Yardımlarınızı bekliyorum techturkey :icon_tup:

EdgeVII
12-12-2011, 16:35
Bilen yokmudurr

C2VTS
12-12-2011, 16:54
Bilen yokmudurr

MP3 leri çalmayabilir ama Müzik cdsi formatında olanları çalıyordu bizim eski araba ...

EdgeVII
12-12-2011, 18:04
Mp3 denedim çalmadı sonra track olarak çektim cd yi windows media playerden sadece birinci şarkıyı çaldı tuhaf

asot
12-12-2011, 19:52
benim araçta da cd player çok verimli değil. atlar zıplar hoplar bazen geri çıkartır. Sıfır çiziksiz bir orjinalde hiç sorun yok ama kopya cd'leri seçiyor. Şimdi markasını hatırlamıyorum, en sonunda bir marka bulmuştum, kalitesiz bir cd ilginçtir hiç takılmadan okuyordu. Yazılım olarak nero kullan, birkaç marka cd ile dene. Bir de çok tozlanmışsa cd playerini temizletmeyi dene.
Ama en sonunda yine pes ettiriyor, radyoya talim.. :) Bir aux in girişi olsa ne de güzel olurdu.

EdgeVII
12-12-2011, 20:27
Aslında şu şeylerden almak lazım kasetlervar kablo ile usb belleğe bağlıyorsun kasetçalardan çalıyor usb bellektekileri :)