Orijinalini görmek için tıklayınız : Dyno'dan sonra kadran videoları :) A3 1.8T Stage 1.5 :)
Specler videoda yazılı..
Daha yeni dyno paylaşmıştık zaten, bi de hızlanma videosu olsun dedim..
gi3bJU16iHM
Audi A3 1.8T Stage 1.5 :) (http://www.youtube.com/watch?v=gi3bJU16iHM)
Maşallah.
Gerçekten harika...
Maşallah.
Hastasıyız :icon_tup:
kickboxer
12-12-2011, 02:53
vallahi maşallah durus olarak en hoşuma giden audi kardeşim daha iyi olur inşallah
Ek bilgi; kadranın tam ortası 100, sonraki büyük karakterde 40 40 devam ediyor.. 100, 140, 180, 220, 260..
JDMazda_GTR
12-12-2011, 03:07
Masallah guzel hızlanması Allah kaza bela vermesın.Kac afr ıle yuruyosun dıp gazda?
Teşekkürler.
Dip gazda orta devirler 11.5-12 üstlere çıkıldıkça 12.5 civarı..
kanashibari
12-12-2011, 07:10
Maşallah utku güle güle kullan. Kazasız belasız inş.
Selcuk_RoL
12-12-2011, 08:19
maşşalah utku kazasız belasız
Maşallah 41 binkere fena çeviriyo
çok beğendim. daha iyi olur inşallah allah sıkıntılardan uzak tutsun
PPR engineering
12-12-2011, 09:17
maşALLAH bizim orda hatır satır indiriyo devirleri derler.:D:D
B.Aktepe
12-12-2011, 09:23
maşallah utku maşallah.
yaklaşık 100-200 ne kadar sn çıkıo peki
maşallah kenks k03s in en ciğerlisi oldu sonunda :) Bu arada 100-200 14-15sn arası.Forumun popüler hızlı arabalarına göre düşük görülecektir mutlaka ama k03s fındık kadar turbo bu süre bence çok güzel :)
H22Power
12-12-2011, 09:52
Teşekkürler.
Dip gazda orta devirler 11.5-12 üstlere çıkıldıkça 12.5 civarı..
Afr böyle ise bülent abiyi ara teşekkür et :D 1.8t max performans 11.5-12.8 :icon_tup:
Dün sana söylediklerimden sonra bu dediklerim ayıp olmadı umarım :D
maşallah maşallah böyle şapşik indiriyo kadranı :)
maşallah.. atmosferik bi vtec veya 106 ile denediniz mi hiç.
maşallah.. atmosferik bi vtec veya 106 ile denediniz mi hiç.
k03 için olan yazılımla derme çatma yürütürken arabayı Enesin Typeri ile denemişti,forumda videoları var.Şuan o hali ile arasında tekerde 10hp fark var
Teşekkürler arkadaşlar..
Benim olmadığım yerlerde kurtbil destek olmuş sağolsun :)
Şu ankinden 40-45 Hp düşükken vtecleri rahat geçiyordum. Bu kadar giden atmosferik bi vti görmedim.
Yeni turboya yazılım yapmadan önce Enes'in (BA Type-R) 3-4 boy gerisindeydim.. Şimdi o zamanki halden daha hızlıyım.. Müsait bir zamanda deneriz, iyi bi Type-R ile ne oluyor görürüz :)
Pek guzel olmus, Rayman power güzel işler çıkardı Utku :)
diip not: az daha basılsa daha iyi olur fakat bu da idare eder :)
Utku bir dip basık fiyat alayım araç satılık sanırım :)
Bende aynı düşüncedeyim ama istanbul yolları ***** razı olmuyor adam :) Haftaiçi de dağda yaşıyor adam resmen :)
ErmanArseven
12-12-2011, 11:12
masallah :)
60-180 12 sn doğru mu ? 36. sn de başlıyo 48 sn. bitiyo. tek kişi.
60-180 12 sn doğru mu ? 36. sn de başlıyo 48 sn. bitiyo. tek kişi.
Doğrudur, ben de baktım şimdi, dediğin gibi.. :)
Coilover var diye gözünü çıkarmaya gerek yok, tadında güzel :D
Sağol hocam teşekkür ettim :) Rayman VAG'da yanılmıyor :)
Şuan senin arabanın atmosferik bir arabaya göre kaç cc de yürüdüğü önemli, şu hali ile stock turbolu bir vti ile 4 5 beş geriden gelirsin en iyi ihtimal ile.
Kapakta işlem yapmayı düşünüyormusun,
Turbo bi Honda ile denemedim, zaten pek deneme de yapmıyorum çok nadir, 10 boy geçsin problem değil, birilerini geçmeye değil keyif almaya biniyorum :)
Teşekkürler ilgin için. Kapakta işlem yapılmayacak.
CC sorusunu anlayamadım ama cevapsız bırakmak olmaz, 330 cc yürüyorum, stock Coca-Cola speclerinde :)
Ö.öztüRk
12-12-2011, 11:41
maşallah hızlanması güzel kazasız belasız
şuanki speclerine göre güzel gidiyo maşallah. atmosferik vti (200 hp) 60-180 13 sn çıkarıyor 2 kişi.
şuanki speclerine göre güzel gidiyo maşallah. atmosferik vti (200 hp) 60-180 13 sn çıkarıyor 2 kişi.
Teşekkürler, bu güçler ön çeker için yeterli. Kimle nasıl gittiğini çok da umursamıyorum.
Video görüntülerinden 200lere kadar E36 M3'den hızlıyım gibi görünüyor. Bunu M3 'lü bir arkadaşım da onaylıyor arabama bindiği zaman. Ama sorarsanız; denemedik :)
Turbo bi Honda ile denemedim, zaten pek deneme de yapmıyorum çok nadir, 10 boy geçsin problem değil, birilerini geçmeye değil keyif almaya biniyorum :)
Bugün yol tutuşun adına bir parça daha geliyor,hepsi tamamlandığında bence onların listesi yaz kenks daha ilgi çekici olacaktır :)
Alicanrs
12-12-2011, 11:53
Masallah kanka cok guzel olmus arac Allah kaza bela vermesin.
maşallah güzel hızlanıyor.. :)
maaşşllh utku. güzel indiriyo. müsait ve denk geldiğimiz bi zamanda denemek isterim bende:)
maaşallah stock t-jetten 1-2 sn kadar hızlı gibi görünüyor burda içimden saydım baktım.
CC sorusunu anlayamadım ama cevapsız bırakmak olmaz, 330 cc yürüyorum, stock Coca-Cola speclerinde :)
Yani 1800 cc * Basınç = Atmosferik karşılığı demek istedim, güle güle kullan,
Ek.Civic_Spoon
12-12-2011, 12:31
maşallah Allah kaza bela vermesin
TorqueTuning
12-12-2011, 12:43
Maşallah tekrardan, bence asıl önemli olan şu; araba sıkıntısız hatasız ve kesmeden sağlıklı yürüyor ve tamamen stok parçalarla, arabada N75 stok, MBC yok, avans vurmuyor...
K03s için 1,3 bar güzel değer bence, bunun üstünü zorlamanın anlamı olmaz.. :)
masallah demekten hic sklmadik mudur :D tekrar tekrar masallah ... buyuk patronun sihirli dokunuslarinin sonucu ... :icon_tup:
Maşallah çok çok iyi hızlanıyor seste çok güzel geliyor kulağa :) Nazar değmesin.
masallah demekten hic sklmadik mudur :D tekrar tekrar masallah ... buyuk patronun sihirli dokunuslarinin sonucu ... :icon_tup:
Adam hizli gitsin diye herseyi yapiyo sen de hala 1.6 larla gazliyosun kenks:)
Sen ne zaman k03 ten kurtulucen ponpa? :D
atmosferige dondu o,turbo iptali yaptirmis oyle dedi bana:)
Adam hizli gitsin diye herseyi yapiyo sen de hala 1.6 larla gazliyosun kenks:)
olm adam hizli gitmek icin atmadigi takla kalmadi benim kafam rahat..bende kendimce hizliyim spookla ukkuyu gecsem yeter,safoyu zaten gecemiyorum :icon_tup:
k03 candir pampa ben findik turbomla mutluyum ;) ama senide gecmek icin planlar yapiyorum haberin olsun :heyoo:
k03 candir pampa ben findik turbomla mutluyum ;) ama senide gecmek icin planlar yapiyorum haberin olsun :heyoo:
Aracınızı 1-2 kere görmüştüm maşallah çok iyi ama biraz daha gideri var gibi :)
Bi gece denk gelirsek denemek isterim sizle;)
Talih.b16
12-12-2011, 15:05
maşallah recaroların hakkını vermişsin:)
:D :D
Teşekkürler...
Emur, seninle bi deneyelim, arabanı görme açısından, hiç bi art niyetim yok.
Şafak'a 2 boy açtım, sizin de benzer oluyormuş, görmüş oluruz.
Recaro mu ?:beuj:
Talih.b16
12-12-2011, 15:24
Recaro mu ?:beuj:
tabii recarosuz araba yürümez bilmiyomusun?hatta araba denmez:)
tabii recarosuz araba yürümez bilmiyomusun?hatta araba denmez:)
Tebrikler, olayı kapmışsın.
İnsan 30'undan sonrada birşeyler öğrenebiliyormuş demekki :icon_tup:
Talih.b16
12-12-2011, 15:33
Tebrikler, olayı kapmışsın.
İnsan 30'undan sonrada birşeyler öğrenebiliyormuş demekki :icon_tup:
szin gibi ufku açık insanlar sayesinde öğreniyoruz siz olmasanız napardık:)he birazdaha hızlandırında type r geçin pirim yapsın audiler
Prim yaptırmak istesek birkaç S2000'li arkadaşımla daha önceden çekmiş olduğumuz videoları izliyor olurdunuz :)
Talih.b16
12-12-2011, 15:36
keşke izlesek
szin gibi ufku açık insanlar sayesinde öğreniyoruz siz olmasanız napardık:)he birazdaha hızlandırında type r geçin pirim yapsın audiler
Daha çok öğreneceksin demekki... alıcıları açık tutmaya devam et sen ;)
Yürümüyorsa az ye 2 recaro da sen tak, seninkide yürüsün.
Hala yürümüyorsa getir yardımcı oluruz...
1.8T'ye geçilen S2000 bozuktur, Type-R hoşaftır, VTI geç basmıştır, sentesi kaçıktır, debriyajı ayırmıyordur, polen filtresi tıkalıdır vs.. Yoksa mümkün değil.. O yüzden paylaşmadık :)
Talih.b16
12-12-2011, 15:41
Daha çok öğreneceksin demekki... alıcıları açık tutmaya devam et sen ;)
Yürümüyorsa az ye 2 recaro da sen tak, seninkide yürüsün.
Hala yürümüyorsa getir yardımcı oluruz...
alıcılarım her zaman acık hele konuyla alasız olup konuya atlayanlara yancılara.adamla aramızda espri anladı zaten uzatmadım konusu piç olmasın diye ama fark etmez.ne kadar yiğcemide ben bilirim he diyetistensen onu bilmem
Talih.b16
12-12-2011, 15:45
1.8T'ye geçilen S2000 bozuktur, Type-R hoşaftır, VTI geç basmıştır, sentesi kaçıktır, debriyajı ayırmıyordur, polen filtresi tıkalıdır vs.. Yoksa mümkün değil.. O yüzden paylaşmadık :)
ben senin aracının ne geçiceğini gayet iyibiliyorum.ben tebrik eder başarılar dilerim o gidişle vti yi geçiceğinide biliyorum allaha şükür:)arkadaşın aydınlatıyo bizi zaten ışığıyla:icon_tup:
ben senin aracının ne geçiceğini gayet iyibiliyorum.ben tebrik eder başarılar dilerim o gidişle vti yi geçiceğinide biliyorum allaha şükür:)arkadaşın aydınlatıyo bizi zaten ışığıyla:icon_tup:
Teşekkürler tekrardan. Şafak candır. Beni de aydınlatıyor çoğu zaman. :)
TorqueTuning
12-12-2011, 16:41
Emir'im bi turboya geçmiş de haberimiz yok! K03/GT kombo... :D
:D :D
Teşekkürler...
Emur, seninle bi deneyelim, arabanı görme açısından, hiç bi art niyetim yok.
Şafak'a 2 boy açtım, sizin de benzer oluyormuş, görmüş oluruz.
ama oncesinde marmariste oturup cay icip muhabbet edicez dimi ? tamamen dostane..
Aracınızı 1-2 kere görmüştüm maşallah çok iyi ama biraz daha gideri var gibi :)
Bi gece denk gelirsek denemek isterim sizle;)
sizin aracinizida gormustum bende beyaz olandi dimi canavar gibi gidiyor haberlerinizi aliyorum..elbette deneriz ama oncesinde bi cay icer muhabbet eder sonra tamamen dostane sekilde araclarimizi deneriz,goruruz..yalniz benim ayarim daha bitmedi siz beni gecebilirsiniz o yuzden iki aracada masallah :icon_tup:
onursoytam
12-12-2011, 16:55
maşallah :icon_tup:
kickboxer
12-12-2011, 17:29
yav utku bız senınle hıc denedık mı sankı pasat mustafa sen ben bıtane type r cıkmstık o ara 0.6 basıyodum ben tam hatırlayamıyorm ama
Yok yaw ben hatırlamadım, denemedik heralde.
Aracının gücü nedir bilmiyorum ama sen delersin gibi duruyo :D
Her konu açtığında zevkle izliyor ve takip ediyorum utku kardeşim. Maşallah kazasız belasız sürüşler.
Eğer görüşme zamanlarında benide haberdar ederseniz sevinirim. Uzun zamandır aracı dışarıya çıkarmadım benim içinde iyi olur. En son wag meeting de kullanmıştım düldülü.
turbo&quattro
12-12-2011, 17:51
Meco sen acele etme iki sene sonra izleriz videolarini :) Valla Alper 1 sen 2 gizli saklimi gazliyorsunuz napiyorsunuz anlamadik :)
Video cok iyi olmus. Bende ayni turboyu dusunuyorum iyi ornek oldu.
Her konu açtığında zevkle izliyor ve takip ediyorum utku kardeşim. Maşallah kazasız belasız sürüşler.
Eğer görüşme zamanlarında benide haberdar ederseniz sevinirim. Uzun zamandır aracı dışarıya çıkarmadım benim içinde iyi olur. En son wag meeting de kullanmıştım düldülü.
Çüüüş, vag meetten şimdiye 2 şer kere yağ değiştik hepimiz :D
Haber ederiz tabi, memnuniyetle, ne zamandır görüşemiyoruz keyifli olur :)
Teşekkür ettim bu arada, asıl konuları sizlerin açması lazım da.. Benimki esnaf spec 1.8t işte.. Forumda pek yok, değişiklik olsun diye paylaşıyorum :)
63owen63
12-12-2011, 18:22
Maşallah çok güzel çeviriyor. severek takip ediyorum,
@mecoo : İcraat istiyor sevenler , sahalara çıkalım please :)
Yoksa sen ben ve yusuf abinin cnr'a giderken gazladıgımız e5 makas videosunu paylaşırım, 3 müzde rezil oluruz :D
Meco sen acele etme iki sene sonra izleriz videolarini :) Valla Alper 1 sen 2 gizli saklimi gazliyorsunuz napiyorsunuz anlamadik :)
Video cok iyi olmus. Bende ayni turboyu dusunuyorum iyi ornek oldu.
Gizlediğimiz bişey yok Yusuf kardeşim, daha doğrusu benim yok. Sen ha bire kandırıyosun gelicem diye ilk önce sözünü tutta ondan sonra konuş :D
Çüüüş, vag meetten şimdiye 2 şer kere yağ değiştik hepimiz :D
Haber ederiz tabi, memnuniyetle, ne zamandır görüşemiyoruz keyifli olur :)
Teşekkür ettim bu arada, asıl konuları sizlerin açması lazım da.. Benimki esnaf spec 1.8t işte.. Forumda pek yok, değişiklik olsun diye paylaşıyorum :)
Utku kardeş benim durumlar biraz (aile olaylarından dolayı) sıkıntılı ondan çıkamıyorum ve çıkartamıyorum arabayı. Valla sizi izlemek bile yetiyor bu zevkleri yaşamaya. Senin spec esnaf final değil on numara spec bence :)
Maşallah çok güzel çeviriyor. severek takip ediyorum,
@mecoo : İcraat istiyor sevenler , sahalara çıkalım please :)
Yoksa sen ben ve yusuf abinin cnr'a giderken gazladıgımız e5 makas videosunu paylaşırım, 3 müzde rezil oluruz :D
hahaha arada bir izliyorum o video yu, oturup gülüyorum kendi halimize. Tam bir aphaci işi olmuş :)
BlackEmperor
12-12-2011, 18:44
maşallah keyifle binersin inşallah
Allah banada nasip edicek başgan ben inanıyorum. Maşallah 10 nömero. :D
Maşallah kazasız belasız...
Allah banada nasip edicek başgan ben inanıyorum. Maşallah 10 nömero. :D
Maşallah. Daha iyileri senin olsun :)
turbo&quattro
12-12-2011, 20:43
[QUOTE=MECOO;2857709]Gizlediğimiz bişey yok Yusuf kardeşim, daha doğrusu benim yok. Sen ha bire kandırıyosun gelicem diye ilk önce sözünü tutta ondan sonra konuş :D
/QUOTE]
O kadar ugrastik kafa patlattik daha bir tane video izleyemedik iyimi :D
Yaza dogru TR ye kesin donus yapmayi dusunuyorum o zaman bol bol gazlariz :cool:
[QUOTE=MECOO;2857709]Gizlediğimiz bişey yok Yusuf kardeşim, daha doğrusu benim yok. Sen ha bire kandırıyosun gelicem diye ilk önce sözünü tutta ondan sonra konuş :D
/QUOTE]
O kadar ugrastik kafa patlattik daha bir tane video izleyemedik iyimi :D
Yaza dogru TR ye kesin donus yapmayi dusunuyorum o zaman bol bol gazlariz :cool:
Hayırlısı olsun kardeşim gelde hasret bitsin artık. Bu arada face de bir iki küçük video var ordan bakabilirsin. Basınc daha diplerdeydi videolarda ama idare eder seni.
kaldır kaldır çok dandik gitmiyo bu :D :D maş. ukku ya aracın çok iyi devirleniyo o turboyla o kondisyon bi başka gidiyo aracın 210 whp çok başarılı
ya merkezde ya hendekte
Hendek mi, abaza mısın sen :))
Yanlış anlamayın. Çerkezlerin bi koludur abazalar. :)
Talih.b16
12-12-2011, 21:38
çerkezim....
çerkezim....
Dur konunun ırzına geçmiyim, pm atıyorum..
Hocam aracına maşallah severek takip ettiğim bir araç.İleri doğru nasip ederse binmekte istediğim araçlardan 1.8t ayrıca.Bu arada dereceli egzantirikle daha fazla devir dönebilirmisin dönersen faydana olur mu?Kapaktan söz edilmiş kapakta yada motor içinde herhangi bir işlem yok mu?Sorularım şimdilik bu kadar =)
Teşekkür ediyorum..
1.8T candır, severiz :)
400-450 beygirlere kadar standart egzantrikleri gayet yeterli. Bu güçlere çıkılmadıkça egzantrik değişen kim varsa pişman olup geri söküyor :) Zaten standart devir kesicim 6700, turbonun verimli çalışma aralığının bittiği yerde devir de bitiyor, daha devir dönmek bu yüzden bir işe yaramayacak. Aynı şekilde kapak flowu da gayet iyi ve yeterli. Hardcore bi turbo kiti ve yüksek devirler dönülmedikçe bunlar sadece zaman ve para kaybı oluyor 1.8T 'de. :)
Motor içi de tamamen orijinal. Zaten standart kollar 400 hplere dayanıyor.. Piston ve krank daha da yüksek güçlere dayanıklı..
O zaman gayet mantıklı bir araç olmaktan çok daha fazlası demektir =) 350Hp lerde sorunsuz kullanılabilicekse dahasınada hiç gerek yok açıkçası
maşallah utku :)
çok başarılı fındık için bence de :)
İyi bi ayar ile 350 hp sıkıntısız binilir..
Sanılanın aksine, parçası da pahalı değil..
Rutin bakımı 200 tl tutuyor.
Kayış bakımı; triger, v kayışı, gergi bilyaları, su pompası, işçilik vs herşey dahil 650 tl tutuyor. Doğuş fiyatı yanlış anlaşılmasın.
Debriyaj seti 300 tl gibi gibi. Örnekler çoğaltılabilir :)
Bozulabilecek çok bi elektroniği de yok, 2-3 tane sensör ve valf var, onlar sağlamsa dana gibi gidiyor zaten :)
Alt takım da motor gibi, çok sağlam. Yürüyendeki pek çok parçam, tüm kulaklar falan 139 küsür bin km'de ve fabrikasyon parça.
Yalnız doğuş sarf malzeme dışındaki parçalarda; kaporta parçaları, ya da işte iç kapı döşemesi vs gibi şeylerde hiç acımaz. Kucağa alır. O yüzden çarpmayacaksın :) Ve çarpmadığın sürece VW & Audi ile sıkıntı yaşamazsın :)
Benim ehliyetim henüz 6. senesine girdi, abilik bi durum yok yani :)
Rica ederim.. Daha önce de söylemiştim, bu araçla ilgili pek bilgi yok forumda.. O yüzden detaylı detaylı yazıyorum, merak edenlere ve niyetli olanlara ışık tutmak için.. Niyetin ciddileşirse konuşuruz benim için problem yok :)
Teşekkür ederim dur bakalım Punto'yu biraz kullanayım en azından bir iki ay daha sonrasında kesinleştiririz bu arada evlerimizde yakın sanırım bende Soyak Yenişehir'in orda oturuyorum :)
Teşekkür ederim dur bakalım Punto'yu biraz kullanayım en azından bir iki ay daha sonrasında kesinleştiririz bu arada evlerimizde yakın sanırım bende Soyak Yenişehir'in orda oturuyorum :)
Lacivert olan araç mı seninki OZ ları olan?
Yakınmışız, biz de Sahrayicedit'deyiz, bekleriz bir akşam :)
Lacivert olan araç mı seninki OZ ları olan?
Evet o benim Puntocan o =)
Yakınmışız, biz de Sahrayicedit'deyiz, bekleriz bir akşam :)
Haberleşelim birgün oturup sohbet ederiz iyi olur cidden=)
Masallah duruşu kadar gideri de cok guzel olmus. Allah tadini aldirsin
Teşekkür ediyorum..
1.8T candır, severiz :)
400-450 beygirlere kadar standart egzantrikleri gayet yeterli. Bu güçlere çıkılmadıkça egzantrik değişen kim varsa pişman olup geri söküyor :) Zaten standart devir kesicim 6700, turbonun verimli çalışma aralığının bittiği yerde devir de bitiyor, daha devir dönmek bu yüzden bir işe yaramayacak. Aynı şekilde kapak flowu da gayet iyi ve yeterli. Hardcore bi turbo kiti ve yüksek devirler dönülmedikçe bunlar sadece zaman ve para kaybı oluyor 1.8T 'de. :)
Motor içi de tamamen orijinal. Zaten standart kollar 400 hplere dayanıyor.. Piston ve krank daha da yüksek güçlere dayanıklı..
Bro özellikle 1.8 n/a AGN egzantriklerini öneriyorlar emme için.Egzost içinde AGN, APG.
gt2x setuplarda 1000rpm standart itici yay şapka ile problemsiz dönüyorlarmış.power band çok keyfli hale geliyormuş.
Ben son aşamada denicem 40 paund a buldum :D
Ben de örneklerine rastladım ama iyi ki takmışız, kesinlikle tavsiye ederim filan gibi net yorumlara denk gelemedim :)
40 pound bişey değil. olmadı 2 takım alırız :D
Ben de örneklerine rastladım ama iyi ki takmışız, kesinlikle tavsiye ederim filan gibi net yorumlara denk gelemedim :)
40 pound bişey değil. olmadı 2 takım alırız :D
İyi ki takmışım. Kesinlikle tavsiye ederim :D
hani bana hani bana ?:)
Sana yok panpa... :cool:
TorqueTuning
13-12-2011, 18:22
Bi tane de bana alıver Utku!?!? :D
seni gecicem diye korkuyosun dimi lan safo doru söle :D
Tebrik ederim utku, emirle birlikte a3'ün şifresini çözdüğünüzü düşünüyorum, yarışılmaz artık sizinle :)
İyi ki takmışım. Kesinlikle tavsiye ederim :D
Bi tane de bana alıver Utku!?!? :D
seni gecicem diye korkuyosun dimi lan safo doru söle :D
Gençler, tamam kavga etmeyin. Alacağım hepinize birer hünerkamşaft :D
Tebrik ederim utku, emirle birlikte a3'ün şifresini çözdüğünüzü düşünüyorum, yarışılmaz artık sizinle :)
Teşekkür ettim ama bende öyle çılgın bi hızlanma durumu yok yaw. Anca s3 geçecek kadar :p :) :)
by serçe
13-12-2011, 19:42
maşallah kazasız belasız ...