Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayıp Ehliyeti İstanbul Dışından Çıkarttırabilir miyim?
Arkadaşlar yaklaşık 10 gün kadar önce cüzdanı kaybettim. Ehliyet de gitti. 10 gündür İstanbul Emniyetin E-Randevu sisteminden randevu almaya çalışıyorum ama sürekli dolu. Boş yer yok. 10 gündür ehliyetsiz geziyorum. Gerçi ehliyetimin fotokopisi var ama yine de aslı yok :)
Sorum şu. Bu ehliyeti kayıp/Zayi olarak başka bir şehirden atıyorum Sapanca' dan çıkarttırabilir miyim? Sonuçta Sapanca buraya 1 saat uzaklıkta. Atlar gider ehliyeti çıkartır gelirim. Yoksa illa kendi bağlı bulunduğum ilçeden mi çıkması lazım? Hoş 3 sene kadar önce kaybettiğimde Üsküdara bağlı olmama rağmen Kadıköy İlçe Emniyetten çıkartabilmiştim.
abi yanlış bilgi vermiş olmıyayım ama ehliyetimi burda kaybettim ve yola çıkıcam dediğinde sana yeni ehliyet vermeseler bile gecici bir belge veriyorlar die biliyorum....
Ben yunanistanda ruhsat ve ehliyetimi çaldırdım ipsaladan giriş yaptığımda hemen emniyete gidip başvuru yaptım ehliyetimi çıkarttılar ruhsat içinde evrak verdiler...
bora cıkıyor olması lazım ılceler arası cıkıyor zaten ..genelde aldıgın yerden al dıyorlar cunku evraklar orda ugrasmıyorlar baska yerden alırken bıraz uzar sadece okadar cuınku evrakları ıstıcekler gelck vs vs..ama cıkıyor olması lazım
Abi bence farketmez.Ben ilk ehliyeti alırken Manavgat'ta ikamet etmeme rağmen Antalya'da almıştım.Kayıpta durum farklı olur mu bılemem ama zannetmıyorum,sonucta Devletin yapacagı bir işlem heryerde yapılabılır.
Ya başka türlü alamıyorum. Sürekli dolu sürekli dolu. Olmazsa bu hafta atlayım gideyim Sapancaya da bir de orada şansımı deneyeyim.
Peki çevirmede filan veya Allah korusun bir kaza durumunda ehliyetimin fotokopisi iş yapar mı? Orada ehliyet nosu filan herşey yazıyor çünkü.
YavuzNaz
12-12-2011, 11:28
işlemler online olduğu için istediğin şubeden alırsın abi, bağdat caddesinde kadıköy trafik den randevu alabilirsin çok müsait oluyor ertesi güne randevu veriyor :)
işlemler online olduğu için istediğin şubeden alırsın abi, bağdat caddesinde kadıköy trafik den randevu alabilirsin çok müsait oluyor ertesi güne randevu veriyor :)
Kadıköy İlçe Emniyet diye geçiyor o dediğin yer ve malesef 10 gündür dolu :(
YavuzNaz
12-12-2011, 11:34
cuma günü randevuya yüklendikleri için p.tesi salı full oluyor, sabah erken saatte denersen çarşamba perşembe günü için randevu açılır geçen hafta aynen bende öyle yaptım :) il dışında nasıl olur bilmiyorum.
cuma günü randevuya yüklendikleri için p.tesi salı full oluyor, sabah erken saatte denersen çarşamba perşembe günü için randevu açılır geçen hafta aynen bende öyle yaptım :) il dışında nasıl olur bilmiyorum.
Bakalım sabah 5 e kurdum saati artık o saatte de olmazsa bana görünür Sapanca yolları :)
Bakalım sabah 5 e kurdum saati artık o saatte de olmazsa bana görünür Sapanca yolları :)
Ben de arkadasim icin Kadikoy'e yardiriyorum ehliyetin yenisini almak icin.. Ayni dertten muzdaribiz.. Kendisi ehliyetini Bartin'dan aldigi icin oraya gitmemiz gerekiyor gibi yazilmis ama onun icin gidecek halimiz yok deyip burada ikna etmeye calisacagim
Sabah erken saatte denemeyi dusunuyordum ben de, kolay gelsin size de simdiden :)
Daha once randevulu sistemle randevu alip Beykoz trafige gittigimde sira numarama falan bakmamislardi, oyle de bir sansimi deneyesim var aslinda randevusuz gidip ama, milletin hakkina girmeyelim :o
Ehliyet olayını bilmiyorum ama.. Geçmiş olsun.. Umarım çok zayiat yoktur..