Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto HGT----> Cumartesi gecesi benim kayıt ettiklerim...
Cumartesi gecesi benim için ilk oldu Ataşehir'de çok keyifli sohbetler yaptık ve araçlarmızı denedik kendi çapımızda benim araç içinden çektiğim bir kaç video var onları paylaşmak istedim aracım hakkında yorum oluşsun diye...Tüm arkadaşlarımın araçlarına maşallah hepside birbirinden güzeller =)
Aracımda kat iptali ve Remus son susturucu var haricinde herhangi bir modifikasyon yok fabrika çıkışı herşeyi 1150kg ve 2 kişi olarak denedim hepsinde...
Punto Tjet---Punto HGT
eqDcT7xIuU0
63yOs7v8vDc
IU29MqSoVzQ
l7M4FD3LzaQ
PD 130---Punto HGT
Çok alt devirde bastık ama maşallah Pd130'a gidiyor =)
QkUqNoqCJkk
Crx'le otobanda denemelerimizi arkadaşım çekmemiş :( onlarda da kafa burun gidiyoruz.Otobanda ben 2 kişi Crx tek kişi denedik onun devrinde bastığımızda ben arka çamurlukta gidiyorum benim devrimde de o benim kapımda geliyordu.E5'te denediğimizde de 2 ye 2 deneme oldu.4.vitese attım fakat önümde kamyon olduğundan daha fazlada devam etmedim.
Crx'te sahibinin söylediğine göre Piston-Kol-Yazılım-Port Polish-Kısa şanzıman varmış hatta 5 atamadım bikeresinde dedi şaştım :D ben 4 ü bitirmeye uğraşıyordum sonradan öğrendim speclerini kocaman maşallah Rex'e burdan =)
Crx---Punto HGT
4No5Ymi4GMU
Kafamda planlar var araç hakkında ama araştırma safhasındayım bakalım ilerleyen günlerde bişiler yapıcam bende çıtırdan =)
:icon_tup:maşallah sadece kat ıptali ve eksozla gayet iyi gidiyor
Maşallah güzel gidiyor aracınız :) Punto HGT ler mk1 1.8 mi oluyordu?
:icon_tup:maşallah sadece kat ıptali ve eksozla gayet iyi gidiyor
Teşekkür ederim inan bizde ilk aldığımızda beklemiyorduk güzel gidiyormuş sevdindirdi bizi Enginin (Cliver) aracı.Sonrada ben bunu aldım zaten =)
Maşallah güzel gidiyor aracınız :) Punto HGT ler mk1 1.8 mi oluyordu?
Teşekkür ederim Aslında tam 1.8 sayılmaz 1745cc 130Hp :D
tüm araçlara maaşallah,,,ilklerin tadı ayrı olur :),,sonunda bi punto hgt deneme videosu izleyebildik ;),,bence gayet güzel yürümüş punto hgt tebrikler,,,güzel bi filitre sistemi ve egzozu elden geçirirek uygun çapta borular kullanılarak ilk adımda güzel sonuçlar çıkarabilir .....
tüm araçlara maaşallah,,,ilklerin tadı ayrı olur :),,sonunda bi punto hgt deneme videosu izleyebildik ;),,bence gayet güzel yürümüş punto hgt tebrikler,,,güzel bi filitre sistemi ve egzozu elden geçirirek uygun çapta borular kullanılarak ilk adımda güzel sonuçlar çıkarabilir .....
Teşekkür ederimm =) Filtre sistemi hakkında çalışıyorum aklıma takılan egzoz sistemi üzerindeki headersı ss'in ürettiğine çok yakın ona dokunmak istemiyorum fakat devamında boru çapı sizce kaç olmalı ve son susturucu tercihi?Orjinalinde olanlar 51'lik üzerindeki Remusta 51lik şu anda...
Maşallah araçlara güzel denemeler hgt güzel gidiyor
Teşekkür ederimm =) Filtre sistemi hakkında çalışıyorum aklıma takılan egzoz sistemi üzerindeki headersı ss'in ürettiğine çok yakın ona dokunmak istemiyorum fakat devamında boru çapı sizce kaç olmalı ve son susturucu tercihi?Orjinalinde olanlar 51'lik üzerindeki Remusta 51lik şu anda...
şimdi şöle söleyebilirim punto hgt pek bilinen ve elde edilebilir bi araç olmadığından pek araştırmadım açıkcası tam olarak kaçlık borular uygun gelir emin değilim,,,ama yurt dışında çok modifiye edilen bir araç yabancı sitelerden özelliklede,, The FIAT Forum - For Talk On All Things FIAT (http://www.fiatforum.com/) dan bişiler çıkıcaktır mutlaka,,
en başta en azından kat iptalinin orda ufak yada tüp bi sustrucu varsa direk orta sustrucuyu iptal edip orayıda düz 51 lik geçebilirsiniz ,,,boruları genişletsenizde sondaki remus herzaman kalmalı 51 likte olsa girişi o sizin işinizi görür ;)
benim bravo hgt ninde orjinal boruları 51mm lik ben şuan 60 lık boru kullanıyorum orjin orta iptal bi spor tip ufak susturucu sonda ise otto var ve 1.5-2 boy geriletiyo beni bu borular,,fazla free flow oldu diyebiliriz :D ama bravo hgt referans alınmamalı bence punto hgt için ,,bambaşka araçlar punto daha modifiye ye yatkın bi araç ,,,ama iyi araştırılmalı bence oda,,örnekleride mevcut yurt dışındada olsa geniş bi yelpaze sizi bekliyor :icon_tup:
şimdi şöle söleyebilirim punto hgt pek bilinen ve elde edilebilir bi araç olmadığından pek araştırmadım açıkcası tam olarak kaçlık borular uygun gelir emin değilim,,,ama yurt dışında çok modifiye edilen bir araç yabancı sitelerden özelliklede,, The FIAT Forum - For Talk On All Things FIAT (http://www.fiatforum.com/) dan bişiler çıkıcaktır mutlaka,,
en başta en azından kat iptalinin orda ufak yada tüp bi sustrucu varsa direk orta sustrucuyu iptal edip orayıda düz 51 lik geçebilirsiniz ,,,boruları genişletsenizde sondaki remus herzaman kalmalı 51 likte olsa girişi o sizin işinizi görür ;)
benim bravo hgt ninde orjinal boruları 51mm lik ben şuan 60 lık boru kullanıyorum orjin orta iptal bi spor tip ufak susturucu sonda ise otto var ve 1.5-2 boy geriletiyo beni bu borular,,fazla free flow oldu diyebiliriz :D ama bravo hgt referans alınmamalı bence punto hgt için ,,bambaşka araçlar punto daha modifiye ye yatkın bi araç ,,,ama iyi araştırılmalı bence oda,,örnekleride mevcut yurt dışındada olsa geniş bi yelpaze sizi bekliyor :icon_tup:
Peki ben bi inceleyim yurt dışı forumlar şu an tüm susturucu ve katları iptal ettim zaten sadece sonda Remusla yolda devam =) bakalım belki daha farklı fikirler vardır yardım olabiliecek
Maşallah araçlara güzel denemeler hgt güzel gidiyor
Teşekkür ederim =)
Peki ben bi inceleyim yurt dışı forumlar şu an tüm susturucu ve katları iptal ettim zaten sadece sonda Remusla yolda devam =) bakalım belki daha farklı fikirler vardır yardım olabiliecek
o zaman ilk adımda yapılabilcekleri yapmışsınız 51 düz durumda o zaman şuan sizin egzoz sadece sonda remus sustrucu,,,,ve bence verimlide olmuş gibi ;) ama yinede araştırmaya değer bir konu ............
60 lıkta düşünebilirsiniz bence sonunda güzel bi eksozla tadından yenmez ;)
maşşallah hgt güzel gidiyor sahibide güzel kişilik kazasız belasız ciğerli günlere:))
kazasız belasız kardeşim gayet ııı speclere göre maşallah,ataşehir her zamankı gıbı hareketlı gunler geçirıyor bu aralar yıne bır ara ugramak lazım ...
60 lıkta düşünebilirsiniz bence sonunda güzel bi eksozla tadından yenmez ;)
Demekte fayda var tabiki ama sıkıştırma iyiden iyiye biter diye korkmuyor değilim.
maşşallah hgt güzel gidiyor sahibide güzel kişilik kazasız belasız ciğerli günlere:))
Teşekkür ederim,bende sen ve aracın için aynı düşüncelerdeyim
kazasız belasız kardeşim gayet ııı speclere göre maşallah,ataşehir her zamankı gıbı hareketlı gunler geçirıyor bu aralar yıne bır ara ugramak lazım ...
İşte Puntocan ve ben elimizden geleni yapıyoruz =)
Bende bu hafta ilk defa bulundum çok keyifli bir ortammış gerçekten...
ErenErdem
13-12-2011, 19:25
maşallah Ömer :)
keyifle kullan :)
by serçe
13-12-2011, 19:46
maşallah kazasız belasız ...
Ertug_T.
13-12-2011, 22:12
çok güzel olmuş tamda beklediğim gibi gidiyor araç maşallah =) görkem in de dediği gibi fiat forumda çok üstüne kafa yorulup yapılan araçlardan biri =) eminim biçok şey bulabilirsin orda..ama önü açık bence biraz motor-biraz hafifletmeyle güzel sonuçlar gelebilir =)
maşallah kardeşim güzel yürümüşsün kafandaki ufak planları yapınca cok daha ıyı olacagından emınım ;)
Maşallah aracınıza. Bende Silivri dolaylarında çok aradım deneme yapabileceğim dengi bir araç ama ses çıkmadı maalesef.
nissan200sx
14-12-2011, 08:39
güzel denemeler olmus maşallah