Orijinalini görmek için tıklayınız : ARF White Cupra (Stage 3) vs 51 AR 444 1.8T KSM/// Power (Stage 4)
2 ayrı çekim var, 2. eklendi
ARF cupra 1.65 bar
revo stage3
gtx3071
1.8T 1.8 bar
stage4
turbo 3076R
3. vites 100 km/h
bu bir denemedir yorumlara dikkat edelim , her iki aracın sahipleri arkadaşlardır...
ikWte0l-Jgo
2. video: sesler patlamalar şahane :icon_tup:
arf cupra revo stage3 vs 51 1.8t stage4 | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=339888489358746¬if_t=video_comment_tagged)
mechanic
12-12-2011, 18:20
hey maeşallah, allah kaza bela vermesin..
Maşallah ikisinede güzel deneme olmuş
masallah
sankı bır hızdan sonra ara sbtlendımı banamı oyle geldı.. basınclar ve turbolar esıt olsa aslında cok keyıflı olur..
İki aracada maşallah çok iyiler.
ksmpower
12-12-2011, 18:30
her iki aracımzada maşallah yusuf kardeşim ayağına sağlık teşekkürler... Project01 Sami Ramazanoğlu'na, RemapsTR Ümit Doğan(Wems) Yede Parça'da yardımcı olan Paşaoğluna TEŞEKKÜRLER...
cetinkaya55
12-12-2011, 18:33
her iki aracımzada maşallah yusuf kardeşim ayağına sağlık teşekkürler... Project01 Sami Ramazanoğlu'na, RemapsTR Ümit Doğan(Wems) Yede Parça'da yardımcı olan Paşaoğluna TEŞEKKÜRLER...
seninde eline sağlık,maşallah.....
life is life
12-12-2011, 18:34
ARF cupra - NM golf R denemesini izledim...1.8T 1.8 bar
stage4
turbo 3076R
hızlıymış.. iki aracada maşallah. kazasız belasız...
BMK TypeR
12-12-2011, 18:34
Maşallah iki araçada güzel deneme olmuş,
ikisinede maşallah keyifli olmuş.
Maşallah be adanamizin kanatlilarina :) Yusuf daha yüksek basabiliyordun dimi sen ? Daha bir keyifli olur o zaman denemeler bak :) yinede stok motora göre çok hizlisin maşallah. Kasım Abi'm seninde ellerine kollarına saglık ;)
yusufsele
12-12-2011, 19:05
Arabaları fazla üzmeden güzel bi deneme yapıldı kasım ustanın ayağına saglık yorum yapan arkadaşlara teşekkürler
yusufsele
12-12-2011, 19:12
Maşallah be adanamizin kanatlilarina :) Yusuf daha yüksek basabiliyordun dimi sen ? Daha bir keyifli olur o zaman denemeler bak :) yinede stok motora göre çok hizlisin maşallah. Kasım Abi'm seninde ellerine kollarına saglık ;)
Dogu kardeş arabaları üZmeme adına fazla basınç açmadık tamamen dostluk içerisinde bi deneme yapıldı
_muhaRRem
12-12-2011, 19:18
bence bu 1.8t stage 4 tfsı da geçer .
araçlara maşallah .
adam yaptı oldu beyler dağılın :D maşallah ksm power , emeğine saglık :)
arf yede ayrıca maşallah stock motor ile verebileceklerinin en iyisini vermeye devam ediyor..
şimdi ben ciddi anlamda stg4 hy cupra ile 1.8 T denemesini merak ettim :beuj:
tekrardan her ikisenede kocaman maşallah
emir_1308
12-12-2011, 19:55
adananın bence en iyi yürüyen stage3 ile stage 4 denemesi iki araça maşallah diyorum
TorqueTuning
12-12-2011, 20:05
Tebrikler 2 araca da...
typermelih
12-12-2011, 20:07
...............................
Juggernaut
12-12-2011, 20:08
Tebrikler güzel deneme olmuş.
Masallhhhh iki aracadaaa :icon_tup:
tolga900
12-12-2011, 20:25
2 aracada maşallah güzel deneme darısı daha iyilerine olsun
Masallah iki arabayada.1.8 t çok iyi olmuş
alidinkcier
12-12-2011, 20:48
iki aracada maşallah kazasız belasız
Maşşallah araçlara güzel deneme olmuş
Konuda kisisel tartismasina devam eden siteden gider . Hodrimeydan buyrun ...
yasindamar
12-12-2011, 22:28
Allah kaza bela vermesin bin kere maşallah :)
Alperen-B
12-12-2011, 22:28
iki araca da maşallah. allah tekerlerine zeval vermesin...
Masallah deneme guzel olmus gunduz cekimi olmasi daha iyi olmus
nissan200sx
12-12-2011, 22:34
maşallah araçlara
yusufsele
12-12-2011, 22:43
Arkadaslar herkeze tesekkurler
maşallah guzel denemeler olmus kazasız belasız...
burada önce 2 araç sahibi kasım ve yusufu tebrik etmek isterim.yarıştan önce ve sonra gösterdikleri centilmenlik için. 2 araç ta sınıfında gerçekten çok iyi ve kendini ispatlamış makinelerdir.böyle zewkli denemelerin herkese örnek olmasını dilerim. saygılar
Maşallah 2 aracada kazasız belasız :)
devilboy
13-12-2011, 08:29
heyy maşallah allah nazarlardan korusun ne güzel dostlça denemeler olmuş şele 2 gündür görmedik özledik haa oynatma:D ksm power ex ustam eline sağlık maşallahhh
her iki kardeşimin aracınada maaşallah ikiside güzel gidiyor Allah kaza bela vermesin
Yavaş yavaş çıkıyor Adana' nın Seat' ları Hadi hayırlısı
yusufsele
13-12-2011, 09:12
her iki kardeşimin aracınada maaşallah ikiside güzel gidiyor Allah kaza bela vermesin
Yavaş yavaş çıkıyor Adana' nın Seat' ları Hadi hayırlısı
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
ozan cpr
13-12-2011, 09:49
-her iki aracada kazasız belasız kullanmak nasip etsin ..kasım ustanın elıne salık emegi gecen sami abininde ellerıne salık güzel map ayarı olmuş ....
mechanic
13-12-2011, 10:47
sesler patlamalar şahane olmuş 2. videoda
TYPERHAKAN
13-12-2011, 11:09
her iki araca ve her iki adana lı kardeşime MAŞAALLAH.sonuç bence normal olmuş olması gereken buydu..stage 4 ,stage 3 ü geçecek ki stage 4 olsun yoksa aynı gidecekse motor içi yapıp basınç açmanın ne gereği var ..yani yusuf kardeşimin arabası gitmesi gerektiği gibi gidiyor,18 t de aynen öyle ALLAH nazarlardan korusun ikisinide.
maşallah araçlara seviyoruz dostça denemeleri.
ksmpower
13-12-2011, 13:49
arkadaşlar herkesin iyi dilekleri için teşekkür ederim yusuf kardeşimede teşekkür ederim seyir zevki güzel bir deneme olduğu için çok yakında yeni yarışlarım var onlarıda sizlerle paylaşmak ümidiyle..bu arada baycu ya selamlar güzel araba yapmış eline sağlık
yusufsele
13-12-2011, 17:32
her iki araca ve her iki adana lı kardeşime MAŞAALLAH.sonuç bence normal olmuş olması gereken buydu..stage 4 ,stage 3 ü geçecek ki stage 4 olsun yoksa aynı gidecekse motor içi yapıp basınç açmanın ne gereği var ..yani yusuf kardeşimin arabası gitmesi gerektiği gibi gidiyor,18 t de aynen öyle ALLAH nazarlardan korusun ikisinide.
Eyallah abi:)
yusufsele
13-12-2011, 19:18
arkadaşlar herkesin iyi dilekleri için teşekkür ederim yusuf kardeşimede teşekkür ederim seyir zevki güzel bir deneme olduğu için çok yakında yeni yarışlarım var onlarıda sizlerle paylaşmak ümidiyle..bu arada baycu ya selamlar güzel araba yapmış eline sağlık
seninde eline sağlık kardeşim.......:icon_tup::icon_tup:
yusufsele
13-12-2011, 19:21
-her iki aracada kazasız belasız kullanmak nasip etsin ..kasım ustanın elıne salık emegi gecen sami abininde ellerıne salık güzel map ayarı olmuş ....
saol ozanım senin denemeleri sabırsızlıkla bekliyorum:):icon_tup:
_muhaRRem
13-12-2011, 19:24
hakan abi bence stage4 cupra seni böyle geçemez.
ozan cpr
13-12-2011, 20:05
saol ozanım senin denemeleri sabırsızlıkla bekliyorum:):icon_tup:
tabıkı cnm ayarım bittigi dkk otobandayım merak etme...;)
ozan cpr
13-12-2011, 20:06
hakan abi bence stage4 cupra seni böyle geçemez.
çok emin konuşuosun ..denedın sanırım ...
_muhaRRem
13-12-2011, 20:07
çok emin konuşuosun ..denedın sanırım ...
gel senle deneyelim
ozan cpr
13-12-2011, 20:12
gel senle deneyelim
neyle denıcen ? hayırdır
_muhaRRem
13-12-2011, 20:14
neyle denıcen ? hayırdır
ben emin konuşmuyorum tahmin ediyorum.
stage 3 kaç basıyor stage4 kaç basıcak bunun bi standardı var mı
ayrıca senlede denerim istanbula gelirsen rolling ?
ozan cpr
13-12-2011, 20:17
stage 3 1.60 1.70 basıo stage 4 2.0 basıo oldumu ..cocuk gıbı ist gel felan geç bunları bence işine bak
_muhaRRem
13-12-2011, 20:20
stage 3 1.60 1.70 basıo stage 4 2.0 basıo oldumu ..cocuk gıbı ist gel felan geç bunları bence işine bak
konu sahibi kusura bakmasın biraz saptırdım. canım sıkılıyo benimde naapim. :)
bende biraz basınç açıym 1 bar artık. buradaki stage4 lerle basarım 2 bara 1 bar. bakalım nasıl olcak merak ediyorum bende.
ozan cpr
13-12-2011, 20:32
bende biraz basınç açıym 1 bar artık. buradaki stage4 lerle basarım 2 bara 1 bar. bakalım nasıl olcak merak ediyorum bende.
arkadasım sen ist il sınırları içersinde arabanı dene bence burda senle arabasını denıcek ınsan yok ...surda mıllet yarış yapmış bıze kazasız belasız demek düşer sen kendı kulvarında arabanı yarıştır konuyu saptırma ...
_muhaRRem
13-12-2011, 20:35
arkadasım sen ist il sınırları içersinde arabanı dene bence burda senle arabasını denıcek ınsan yok ...surda mıllet yarış yapmış bıze kazasız belasız demek düşer sen kendı kulvarında arabanı yarıştır konuyu saptırma ...
adana sınırlarında neden benimle deneyecek araba yok , kötü birisimiyim ben ?
ozan cpr
13-12-2011, 20:39
adana sınırlarında neden benimle deneyecek araba yok , kötü birisimiyim ben ?
kötüden kastın ne anlamadım ama neyse kardeş ii akşamlar sana ..;)
_muhaRRem
13-12-2011, 20:40
kötüden kastın ne anlamadım ama neyse kardeş ii akşamlar sana ..;)
kimse denemez senle dedin ya ondan dedim. neden benimle denemesinler diye merak ettim.. sanada ii akşamlar .
ozan cpr
13-12-2011, 20:41
kımseden kastım bu konu içersınde demek istedim ...
_muhaRRem
13-12-2011, 20:44
kımseden kastım bu konu içersınde demek istedim ...
abi valla bişe anlamadım ben ama neyse ii geceler
tolga900
13-12-2011, 20:55
sadece dsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....................
yusufsele
13-12-2011, 21:09
:icon_tup:
0,7 barcık olan ep3 ile denemek istiyorsun sanırım geç bunları muharrem kardeş hayal dünyasında yaşamıyalım hala 1 bar basıyım bende diyorsun özgüne selam kim derse Adana'da 35'li s2000 yapan arkadaşınmış dersin... saygılar...
BMK TypeR
13-12-2011, 21:24
Muharrem, stg4 gtx3076r enjektor yetmıyo 1.68bar ustune , enjektor büyütülürse2.0 2.2basılır:) ozaman guzel olur,
_muhaRRem
13-12-2011, 21:25
0,7 barcık olan ep3 ile denemek istiyorsun sanırım geç bunları muharrem kardeş hayal dünyasında yaşamıyalım hala 1 bar basıyım bende diyorsun özgüne selam kim derse Adana'da 35'li s2000 yapan arkadaşınmış dersin... saygılar...
özgüne ve bana yalancımı diyorsun tam olarak anlamadım. 0.7 bastığımıza inanmıyormusun ?
http://www.techturkey.com/forum/videolar/98968-muharrem-typer-boost-aciklamasi-d.html
Arkadaşlar konu sapmasın ( arkadaşlar denemiş ellerine sağlık Allah kaza bela vermesin )
Mustafa NAsıl gidiyor kardeşim arabalar :D
özgüne ve bana yalancımı diyorsun tam olarak anlamadım. 0.7 bastığımıza inanmıyormusun ?
http://www.techturkey.com/forum/videolar/98968-muharrem-typer-boost-aciklamasi-d.html
muharrem kardeş tartışmaya polemiğe gerek yok yolun bir gün buralara düşerse gelirsin misafirimiz olursun yemeğimizi çayımızı içersin araçlarımızı deneriz kalmak istersen o da baştacısın selamlar...:heyoo:
_muhaRRem
13-12-2011, 22:48
muharrem kardeş tartışmaya polemiğe gerek yok yolun bir gün buralara düşerse gelirsin misafirimiz olursun yemeğimizi çayımızı içersin araçlarımızı deneriz kalmak istersen o da baştacısın selamlar...:heyoo:
polemikle alakası yok , yalan söylemeyen birine yalancı muamelesi yapılırsa doğal olarak insan sinirlenir ve ben böyle şeylerde çok takıntılıyımdır, emin olmadığım hiçbirşeyde idda etmem , log almışız , video koymuşuz senin gibide başkaları var inanmayanlar basınç sorun değil 1.5 da basarım kimseyi bağlamaz ama şu anlık basıncım budur , olanı söylüyorum ben..
deneme konusuna gelince ben buradaki stage4 dinçer abiyle denicem uygun bi zamanda ama illa adana dersen , orada metin abi var elbet yanınızda yürücek bi honda karşınıza çıkarır..
Umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır.
yusufsele
13-12-2011, 23:02
polemikle alakası yok , yalan söylemeyen birine yalancı muamelesi yapılırsa doğal olarak insan sinirlenir ve ben böyle şeylerde çok takıntılıyımdır, emin olmadığım hiçbirşeyde idda etmem , log almışız , video koymuşuz senin gibide başkaları var inanmayanlar basınç sorun değil 1.5 da basarım kimseyi bağlamaz ama şu anlık basıncım budur , olanı söylüyorum ben..
deneme konusuna gelince ben buradaki stage4 dinçer abiyle denicem uygun bi zamanda ama illa adana dersen , orada metin abi var elbet yanınızda yürücek bi honda karşınıza çıkarır..
Muharrem kardes bu tür konuşmalara hiç gerek yok biz burda bir video paylaştık konu farklı yerlere geldi hoş olmayan bir tablo çıkıyor ortaya metin bizim canımız ciğerimiz onun arabası bizim arabamız biz gurur duyarız gerek yok bu tür polemiklere tartışmalara senin arabanida biliyoruz güzel yürüyor Allah kaza bela vermesin iyi geceler .......
Şele maşallah araban çOk iyi Allah kazadan beladan korusun.. :icon_tup:
yusufsele
13-12-2011, 23:21
Şele maşallah araban çOk iyi Allah kazadan beladan korusun.. :icon_tup:
Saol kardesim eyvallah....
Yaaa gereksiz konusmayi. Yaaaa cok idddaniz varsa buyrun gelinbinin neyin idddasini yapiyorsunuz ki kimsenin selamini forumdan almiom tel eddersin soylersin alirsin eline kamerani gelirsin an an cekersin sona kendine cevirirsin hakliyim yada g.t oldum dersin kimseyi hicbiisye inandirmak Orunda degiliz ama hepinize acik cek bin ucaga gel al kMerani cek farkli biisiy cikar isa video koydugumdan ozaman suratima tukur siz tanimadan kime yalanci diyorsunuz denemesssiniz helal super gidiyor eee biz tebrik edeedken siz neden yalanci diyorsunuz sikintisi olan varsa ararbuyursun selametle
Her iki aracada maşallah her ikiside olması gerektiği gibi olmuş.Emeği geçen Kasım ustaya ve Sami Ramazanoğlu'na Teşekkürler.
Cupra ile k20 turbo konusundada tartışlamsı bile gereksiz bir konu bana kalırsa.Cupra ne basarsa bassın k20 turbo her zaman için daha önde olacaktır. (ağırlık-Devir çevirme-şanzuman oranları-aerodinamik vs)
Okadar az masraf yaparak cupralardan 500 hp civarı güçler almak,Hemde paket program kullanarak,çok güzel değerler.
Stage4 cupra ile 1,8 t Denemesi en zevkli deneme olacaktır. dişe diş çok hoş görüntüler çıkacağına inanıyorum.Yakın zamanda onuda izleriz inş.GolfR da rollinglerde görülürse 3 tane stage4 olacak sanırım adanada.
şuanda özgün'le telefonda görüştük hallettik sıkıntı yok... dediğim gibi sanada kapımız herzaman açık ister denemeye ister misafirliğe:icon_tup:
Ben inanmayan gelsin ceksin dedim heheh sikinti yok alinmayin :)
51 plaka gökşinin araba değil demi?
emirercan
14-12-2011, 02:41
51 plaka gökşinin araba değil demi?
evet gökşinin araba.
akbaba78
14-12-2011, 07:11
masallah emeginize saglik:icon_tup:
Hey Maaşallah Adanamızın araçlarına
inan mpower
14-12-2011, 09:33
her iki arcada maşallah 1,8t gerçekten iyi yürümüş...