PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hybrid a3- rocco-mito-golf gt- jetta

Arasts61
12-12-2011, 23:49
AUDİ A3 -- hybrid turbo+yazılım (dun geçe softta idi)+orta iptal+custom son.
ALFA MITO QUADRIFOGLIO VERDE-- barbaros yazılım+ gerisini bilmiyom:D(yılan gibi bişi:D)
VW JETTA TSI DSG 170-- stok, (159hp teker dyno:) )
VW GOLF GT DSG -- stok yazılım (revo magduru)+forge dv KNpanel filtre
VW SCIROCCO --stok yazılım+intercooler+itg filtre (normalde rocco yazılım vardı bizim için stoga aldı:))
A3-MITO
ilk videoda a3 erken basıp erken bıraktı.(kahvemi içerim:D)
a3 mito - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=rMiNk74M43E&context=C24430ADOEgsToPDskKf_tuidKc2DY-9SzvnxFZy)

mito a3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=nwwW36KU20Q&context=C2030bADOEgsToPDskJZzllmSDVi5lFspU2kuoAd)

jetta- a3 tek deneme
jetta a3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=g4IDwAz_Rj0&context=C24430ADOEgsToPDskKf_tuidKc2DY-9SzvnxFZy)

golf gt-rocco
Duhan'a sevgiler:D:D
golf gt rocco - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0pejvUd5Jy4&feature=youtu.be)

golf gt-rocco 2. deneme, rocco biraz erken basıyor
golfgt rocco2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=A3QVNgddhec&feature=youtu.be)

Jetta-rocco
tamam tamam kes kes kes:cokgreen:
o çok gidiyo yaaa, o biraz gidiyo yani:cokgreen:
jetta rocco - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=c8wCT6EP7zc&feature=youtu.be)

jetta - golf gt
bu videoda sanırım golf gt'de DSG 3 ten 2 ye çekmiş olabilir. ondan geri kalıyo galiba

jetta golf gt - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=5BsslvlOEB0&feature=youtu.be)

jetta-golf gt 2. video
jetta golfgt - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=D8qm52S2EvI&feature=youtu.be)

jetta -mito
jetta mito - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=7KQQYPGQDVI&feature=youtu.be)

bu videoda 2. vites 70 gibi bastık. mito için çok ust oldu, ona uygun değildi.
jetta mito 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=9IeTOStfKsQ&feature=youtu.be)

ilhan
13-12-2011, 00:17
Saat 1 olmuş ben yatar. Jetta efsane olma yolunda. Şöför zaten öyle. Tanıştığımız tüm arkadaslara muhabbet için teşekkürler.

audilover
13-12-2011, 00:18
Sen bunu yersin ama normalde:):)

Ilk mito denemesinde kestigimiz yerde mito devam etti ama genede ilk denemede gecti ikinci denemede birbirmize yakindik

Jetta ile denemeyi saymiyorum normalde yer beni bu jetta :):)

Arasts61
13-12-2011, 00:21
Sen bunu yersin ama normalde:):)

Ilk mito denemesinde kestigimiz yerde mito devam etti ama genede ilk denemede gecti ikinci denemede birbirmize yakindik

Jetta ile denemeyi saymiyorum normalde yer beni bu jetta :):)

yakalasam yiyeceğim ama yakalayamıyorum:D

Arasts61
13-12-2011, 00:23
Saat 1 olmuş ben yatar. Jetta efsane olma yolunda. Şöför zaten öyle. Tanıştığımız tüm arkadaslara muhabbet için teşekkürler.

abi sen yat
over-adrenalin yaptın bugün:D
kamyonların altından aldın bizi:D:D

ilhan
13-12-2011, 00:30
abi sen yat
over-adrenalin yaptın bugün:D
kamyonların altından aldın bizi:D:DYaw şimdi senin dış sesi duyup video bitişini gören roccoyu geçtik zannedip yazıp çizecekler. Yanlış olmasın geçme felan yok her viteste kafa kafaya. İlk rocco video olsaydı orda baya uzun gazlamıştık en güzeli oydu. Ben cok eğlendim :) Arabamda normal yürüyormuş daha bakıma kadar uğramam servise.

audilover
13-12-2011, 00:34
Yaw şimdi senin dış sesi duyup video bitişini gören roccoyu geçtik zannedip yazıp çizecekler. Yanlış olmasın geçme felan yok her viteste kafa kafaya. İlk rocco video olsaydı orda baya uzun gazlamıştık en güzeli oydu. Ben cok eğlendim :) Arabamda normal yürüyormuş daha bakıma kadar uğramam servise.

Abi senin arabanin stock masallahi var ama bir jetta degilk tabikide normalde jetta yer seni :):):)

Arasts61
13-12-2011, 00:34
Yaw şimdi senin dış sesi duyup video bitişini gören roccoyu geçtik zannedip yazıp çizecekler. Yanlış olmasın geçme felan yok her viteste kafa kafaya. İlk rocco video olsaydı orda baya uzun gazlamıştık en güzeli oydu. Ben cok eğlendim :) Arabamda normal yürüyormuş daha bakıma kadar uğramam servise.

benim tezahurata bakma:D
taraftar baskısı yapıyodum Duhan'a:D
kafa burun gidiyosunuz, zaten belli oluyor..:)

ilhan
13-12-2011, 00:44
Abi senin arabanin stock masallahi var ama bir jetta degilk tabikide normalde jetta yer seni :):):)Deplasman yaramıyor abi jettaya Ankarada kral halbuki. Sedan araba sevmiyorum yoksa takas teklif edicem Özgüre.;)

audilover
13-12-2011, 00:47
Deplasman yaramıyor abi jettaya Ankarada kral halbuki. Sedan araba sevmiyorum yoksa takas teklif edicem Özgüre.;)

Ozgurun araba giderse kimle roll yapicaz abi biz:):)

Tek eglencemiz var abi ne yapip edip adamin arabasini sattirmayalim tutsunki arada cikip 3-5 allah ne verdiyse( o gunku psikolojiye) gore gecip evde rahat rahat uyuyalim ya:) :D:D

Arasts61
13-12-2011, 00:48
10 adet video yuklendi , başka da yok:)
gelenlere teşekkurler. çok guzel muhabbet oldu.
Duhan ve Timuçin'e çok takıldım:)
güzel arabalar- güzel insanlar:)
gti cılara haber edemedim kısmetse onlarla büyük buluşma olacak:)

Arasts61
13-12-2011, 00:49
Ozgurun araba giderse kimle roll yapicaz abi biz:):)

Tek eglencemiz var abi ne yapip edip adamin arabasini sattirmayalim tutsunki arada cikip 3-5 allah ne verdiyse( o gunku psikolojiye) gore gecip evde rahat rahat uyuyalim ya:) :D:D

yarın bakımdayım canım:)
bakımdan sonra görüşelim:D

audilover
13-12-2011, 00:51
Bu arada dikkatimi cekti benle ilgili ne kadar olumsuzluk varsa yazmissin yok erken basti yok normalde gecersin :):)Ama ilk videoya yorum olarak bizim biraktigimizi yazmamissin birde arabadaydin yuh yani 80 ben 100 sen o kadar agirlik var yetmiyor birde bizi magdur duruma dusuruyorsun pes yani (sana dedim ben yanliz gideyim diye dinlemedin):D:D

En az ben roll yaptim en cok benim video var nasil is:)

Arasts61
13-12-2011, 01:01
Bu arada dikkatimi cekti benle ilgili ne kadar olumsuzluk varsa yazmissin yok erken basti yok normalde gecersin :):)Ama ilk videoya yorum olarak bizim biraktigimizi yazmamissin birde arabadaydin yuh yani 80 ben 100 sen o kadar agirlik var yetmiyor birde bizi magdur duruma dusuruyorsun pes yani (sana dedim ben yanliz gideyim diye dinlemedin):D:D

En az ben roll yaptim en cok benim video var nasil is:)

benim 6 senin 3 videon var :).
arabalarınıza film çekerseniz videolarınız da düzgün çıkmaz:D. stok camla gelin:D
erken basanı affetmem yazarım:D
mitoda bizim kuzen vardı, o da beni aratmaz:)
erken bıraktıgını fark etmmemişim, camın açık basmışsın ona kızmışım:D
bana kahve ısmarla:D

audilover
13-12-2011, 01:04
benim 6 senin 3 videon var :).
arabalarınıza film çekerseniz videolarınız da düzgün çıkmaz:D. stok camla gelin:D
erken basanı affetmem yazarım:D
mitoda bizim kuzen vardı, o da beni aratmaz:)
erken bıraktıgını fark etmmemişim, camın açık basmışsın ona kızmışım:D
bana kahve ısmarla:D

Kahve sart duzelme bekliyorum erken basmis yere erken birakmis diyede:):)

Kendisi cok halis muhlis bir insandir diyede yazarsan cok sevinirim :):)

Arasts61
13-12-2011, 01:06
Kahve sart duzelme bekliyorum erken basmis yere erken birakmis diyede:):)

Kendisi cok halis muhlis bir insandir diyede yazarsan cok sevinirim :):)

ok canım, oku birazdan:D

CRUEL
13-12-2011, 12:06
maşşallah turboculara:D
abi ben sarıyerliyim bilmiyonmu yaf dibime gelmişiniz haberim yok:Ddenemesekde muhabbete gelebilirdim

kelalper
13-12-2011, 12:08
İnsan haber verir yaw Megane la değil S70 T5 otomatikle gelirdim. Alet zır stock :D

Arasts61
13-12-2011, 12:29
maşşallah turboculara:D
abi ben sarıyerliyim bilmiyonmu yaf dibime gelmişiniz haberim yok:Ddenemesekde muhabbete gelebilirdim

olm seni de arabanı da sevmiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:D:D:D

Arasts61
13-12-2011, 12:32
İnsan haber verir yaw Megane la değil S70 T5 otomatikle gelirdim. Alet zır stock :D

ne bilim alper. senin megane bizim klasman olmadıgı için hiç düşünmedim doğrusu:)
stok yazılıma alıp revo rocco ile denemek ister misin?
o garibanda rakip bulamayınca stok yazılımla basmak zorunda kaldı:D

ilhan
13-12-2011, 12:34
olm seni de arabanı da sevmiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:D:D:DBakım bittimi ? Şanzımana da baksalardı. Geri dönerken kalma sonra Boluda. :eek:

Arasts61
13-12-2011, 12:40
Bakım bittimi ? Şanzımana da baksalardı. Geri dönerken kalma sonra Boluda. :eek:

bakım halen devam ediyor. ilginç gelişmeler var:)
dsg korumaya alıyormuş:)
yazılım guncellenemiyor anlatırım.

ilhan
13-12-2011, 12:51
bakım halen devam ediyor. ilginç gelişmeler var:)
dsg korumaya alıyormuş:)
yazılım guncellenemiyor anlatırım.Bakımdan sonra denemek istersen konuşalım. Hafta sonu Bursa'ya gidiyorum görüşemeyiz.

Arasts61
13-12-2011, 13:17
Bakımdan sonra denemek istersen konuşalım. Hafta sonu Bursa'ya gidiyorum görüşemeyiz.

tamam, perşembe muhabbet maksatlı buluşcaz.
raşit bana kahve ısmarlamak için nerdeyse yalvaracak:D
gelirsen laflarız.
senle bir ara deneriz bu tarafta. 2 ve 3 yapsak yeter zaten, anlaşılır

kelalper
13-12-2011, 13:48
Megane fazla gelir stock olarakta Volvo ile denerim. O da 225 hp nasıl olsa. :D

audilover
13-12-2011, 14:18
tamam, perşembe muhabbet maksatlı buluşcaz.
raşit bana kahve ısmarlamak için nerdeyse yalvaracak:D
gelirsen laflarız.
senle bir ara deneriz bu tarafta. 2 ve 3 yapsak yeter zaten, anlaşılır

Puahaha kahve feda olsun :)hybrid nedir ya 125 lik a3 iste :)

fangio
13-12-2011, 15:06
muhabbet iyiymiş. Neyse akşam videoları izleyeyim bakalım :)

CRUEL
13-12-2011, 15:40
olm seni de arabanı da sevmiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:D:D:D

anlamıştım:D

fangio
13-12-2011, 17:33
burada rocco stock yürüyor dimi?

audilover
13-12-2011, 17:35
Evet ama intercooler ve cok guzel bir intake kiti oldugunu belirtelim stock bile olsa:)

fangio
13-12-2011, 17:40
büyük cooler mı takılmış araca?

maşallah arabalarınız çok güzel gidiyor. Ama hepinizi geçerim :D

Gokhan43
13-12-2011, 17:46
Evet ama intercooler ve cok guzel bir intake kiti oldugunu belirtelim stock bile olsa:)

Intake kit nasıldı Rocco'nun merak ettim :)

audilover
13-12-2011, 17:51

maşallah arabalarınız çok güzel gidiyor. Ama hepinizi geçerim :D

Buyuk cooler tabiki gelde gec :)

Ben 0.5 barlik ust devir basincimla anca bu kadar tutunabildim gel sen gec:):)

audilover
13-12-2011, 18:09

Valla sahibinen rica etsen mutlaka vardir resmi falan Ben gormedim cunku ama methini cok duydum:):)

Gokhan43
13-12-2011, 18:11
Valla sahibinen rica etsen mutlaka vardir resmi falan Ben gormedim cunku ama methini cok duydum:):)

Bi de biz yapsak güzel bir intake süper olcak ama nafile :p :)

omercanilica
13-12-2011, 18:15
Bi de biz yapsak güzel bir intake süper olcak ama nafile :p :)

ben sana paylastım neden denemedın onları :eek:

Gokhan43
13-12-2011, 18:18
ben sana paylastım neden denemedın onları :eek:

Aklımdaydı aslında o da , havalar bi düzelsin bakalım :D

Bi plak kestirip koydurmak lazım araya doğru dedin daha iyisi olmaz zaten :)

omercanilica
13-12-2011, 18:19
Aklımdaydı aslında o da , havalar bi düzelsin bakalım :D

Bi plak kestirip koydurmak lazım araya doğru dedin daha iyisi olmaz zaten :)

kendı seat forumumda bıle koymadım bu kadar meraklısı yok dıe sen dusun:) bu arada esas o golftekını bulmak lazım daha guzel duruyor cok orjınal olmus o:heyoo:

Gokhan43
13-12-2011, 18:20
kendı seat forumumda bıle koymadım bu kadar meraklısı yok dıe sen dusun:) bu arada esas o golftekını bulmak lazım daha guzel duruyor cok orjınal olmus o:heyoo:

V5 Golf'ü diyosun demi :) Custom bişeyler uydurulur ya kesip biçip bi şekilde istedikten sonra :)

Arasts61
13-12-2011, 18:31
burada rocco stock yürüyor dimi?

Yalan kursatcim yalan:D
Bunlarin alayı yalan:D:D
Benden baska stok yoooooooook:D:D

ilhan
13-12-2011, 20:14
Yalan kursatcim yalan:D
Bunlarin alayı yalan:D:D
Benden baska stok yoooooooook:D:DMillet yazılım peşinde koşarken stock yürüyebilmek için onca çaba sarfettim ben yaw. Bi panel filtreyimi çok gördün. Kalbim kırıldı :p

Arasts61
13-12-2011, 20:25
Millet yazılım peşinde koşarken stock yürüyebilmek için onca çaba sarfettim ben yaw. Bi panel filtreyimi çok gördün. Kalbim kırıldı :p

şaka yaw. benim de stok oldugum garanti değil zaten. :D
kavacıkta kaldı aklım, kemaller basacaklar birazdan:)

Arasts61
13-12-2011, 20:30
foto ekleyemiyorum bi turlu,uyuz oldum
imagashack vs. yukleyemiyorum.
şu dyno çıktısını koycam. altlar çok boş, tork 4000 den sonra geliyor. yani turbo ile. fena kıllandım.
gerçi bakımdan çıktım demin denedim canlandı gibi araç. SC nin sesi vs. daha çok geliyo gibi.
bitim kanlandı, basmam lazım biriyle:D
şu araba varya psikolojimi bozdu:)

içimdeki hayvanı fena besledi:D:D

ilhan
13-12-2011, 20:31
şaka yaw. benim de stok oldugum garanti değil zaten. :D
kavacıkta kaldı aklım, kemaller basacaklar birazdan:)O ne demek şimdi nasıl belli değil ? sürprizlerle dolu bi araban var maşallah. Komple organizatör oldun sen ayarladığın araba başına 5 lira alsan seneye 911 turbo binersin walla.:D

Arasts61
13-12-2011, 20:33
O ne demek şimdi nasıl belli değil ? sürprizlerle dolu bi araban var maşallah. Komple organizatör oldun sen ayarladığın araba başına 5 lira alsan seneye 911 turbo binersin walla.:D

saadet zinciri kurcam:D.titantech.com:hahaha:
herkes kendinden sonra gelene 5 boy atacak.:D:D

Gokhan43
13-12-2011, 20:35
Özgür abi yanlış anlama da , o kadar deniyosun maşallah benzin parası vs , bir hafta denemelere ara verip yakcağın benzin parasıyla yazılım yaptırsan olma mı :D

Arasts61
13-12-2011, 20:44
Özgür abi yanlış anlama da , o kadar deniyosun maşallah benzin parası vs , bir hafta denemelere ara verip yakcağın benzin parasıyla yazılım yaptırsan olma mı :D

mantıklı:)
çevrem beni bana 5 boy atarak sevdi ama :D

Gokhan43
13-12-2011, 20:47
mantıklı:)
çevrem beni bana 5 boy atarak sevdi ama :D

Cidden şimdiye bu 5 boyların acısını çoktan çıkartmıştın yahu :) Hazır bakımını da yaptırmışken diyorum gıdıkla azcık 1-2 hafta denemelerden uzak kal , dönüşün muhteşem olsun :cool: :p

Arasts61
13-12-2011, 20:49
Cidden şimdiye bu 5 boyların acısını çoktan çıkartmıştın yahu :) Hazır bakımını da yaptırmışken diyorum gıdıkla azcık 1-2 hafta denemelerden uzak kal , dönüşün muhteşem olsun :cool: :p

5 boy yerken acımıyo gökhan:D
bu araca bişey yapmıcam. kısmetse bir sonrakini düşünüyorum..

Gokhan43
13-12-2011, 20:50
5 boy yerken acımıyo gökhan:D
bu araca bişey yapmıcam. kısmetse bir sonrakini düşünüyorum..

Hmm daha başka şeylerle muhteşem dönücem diyosan eyvallah :D

Arasts61
13-12-2011, 21:03
Hmm daha başka şeylerle muhteşem dönücem diyosan eyvallah :D

bizden bi cacık olmaz da
yazılım cai egzoz işte. başka ne olsun. 160 lık manuel alcam inşallah.

Durango
13-12-2011, 21:08
Öncelikle geceye eşlik eden tüm tunerlere teşekkür ederim :D
Tanıştığım için memnun oldum herkesle, herkesin arabasına maaşallah...

A3 beklediğimden çok daha fazlasını yürüyor.
İlhan Abi'nin Gt gayet bakımlı :D Denemek gerçekten eğlenceliydi.
Mitonun güzelliğine ayrı bir maaşallah
Jetta gırla stok spec :D

Forge'nin intercooler'ı mevcut, Twincooler ;)

Elimde resmi olmasada netten buldum
http://ressim.net/8/out.php/i5310973_stab99vagtsi.jpg-k (http://www.ressim.net/i/5310973_stab99vagtsi.jpg.html)

Arasts61
13-12-2011, 21:17
resimdeki boru sayesinde mi geçtin beni:D:D

Durango
13-12-2011, 21:19
Görüyosun abi bi boru nelere kadir :D:D:D

Arasts61
13-12-2011, 21:26
Görüyosun abi bi boru nelere kadir :D:D:D

700 lirayı bana ver ben ondan iyi uflerim havayı:D

akın
13-12-2011, 21:30
çok güzel denemeler olmuş. Keşke mito ve rocco da deneyebilseydi yada videosu olsaydı birazdaha eğlenceli olurdu.

Durango
13-12-2011, 21:32
çok güzel denemeler olmuş. Keşke mito ve rocco da deneyebilseydi yada videosu olsaydı birazdaha eğlenceli olurdu.

http://www.techturkey.com/forum/karsilastirmalar/100251-alfa-mito-qv-200hp-vs-vw-rocco-tsi-215hp.html

fangio
13-12-2011, 22:48
twintercooler :D maşallah maşallah... keşke bir de revo ile yürüseydin aradaki farkı çok güzel görürdük. Neyse artık baharda inşallah gözlerimizle görürüz Duhan kardeşim.

Raşit 0.5 bar diye diye benim içimi dağlama kardeş :)

can0001
13-12-2011, 23:41
maşallah...

Arasts61
13-12-2011, 23:42
maşallah...

eyvallah..

golfgti
14-12-2011, 08:30
ne bilim alper. senin megane bizim klasman olmadıgı için hiç düşünmedim doğrusu:)
stok yazılıma alıp revo rocco ile denemek ister misin?
o garibanda rakip bulamayınca stok yazılımla basmak zorunda kaldı:D

masallah araclara gerçekten cok ıyı yurumusler , peki ankaralısınız sanırım ankarada revo rocco varmı ?

Arasts61
14-12-2011, 09:54
masallah araclara gerçekten cok ıyı yurumusler , peki ankaralısınız sanırım ankarada revo rocco varmı ?

Bi tane vardi, ama gelmiyor pek galiba.
Ankara ekibi iyi tanır:)

golfgti
14-12-2011, 10:23
Bi tane vardi, ama gelmiyor pek galiba.
Ankara ekibi iyi tanır:)

tanımak ısterım hatta bı roll denemek ısterım bıtane rocco varmıs ama ankarada o değil sanırım sızın soyledıgınız cok ıyı yuruyormus fakat tanısmak nasıp olmadı pek

Durango
15-12-2011, 10:47
twintercooler :D maşallah maşallah... keşke bir de revo ile yürüseydin aradaki farkı çok güzel görürdük. Neyse artık baharda inşallah gözlerimizle görürüz Duhan kardeşim.

Raşit 0.5 bar diye diye benim içimi dağlama kardeş :)

Eyvallah abi sağol :)

Bir sonraki denemede revolu-revosuz yaparım :D

Arasts61
15-12-2011, 16:19
tanımak ısterım hatta bı roll denemek ısterım bıtane rocco varmıs ama ankarada o değil sanırım sızın soyledıgınız cok ıyı yuruyormus fakat tanısmak nasıp olmadı pek

Ben kendisni tanımıyorum. Bi gun enkaya gelmisti, ankaranin eski ekibi ile deneme yapmisti. Mini volvo vs.

te@m
21-12-2011, 07:00
vala özgür abi fena giydirmişin arada rolling esnasında :)