Orijinalini görmek için tıklayınız : edo's evo 9-cvk sti-bau wrx ve serkan abı evo
edo typer
13-12-2011, 22:14
bu araclar baya zewklı denemeler yapıcaz gıbı gozukuyor sızce ne olur dıye sormak ıstedım.. kagıt ustunde gozuktugu gıbı sonuclar cıkmayabılıyor ama onemlı olan hos sohbet edelım..
edo evo 9:egzantrık,manıfold,spollin up cop,haltech ecu 1.7 bar,meth vs..
cvk sti: 18g xt 10 cm2,tomei headers ,downpipe 1,5 bar methsız vs..
bau wrx:dom4r,egzantrık,sti sanzıman,fmıc,haltech ecu,meth+yakıt 1.85 bar vs..
serkan abı evo: fullrace twınscroll 30r,ıntercooler,aem v2 ecu,meth,1.65 bar vs..
Serkan evo>edo evo>bau>cvk diye tahmin ediyorum. Ancak 240kmlere kadar 1. Ve 4. Arasi 4-5 boydan fazlasida olmaz
onursoytam
13-12-2011, 22:18
iyi olan kazansın :)
erenin gectigi 30rlı evoysa batunun wrx galip gelir yoksa hakkıyla giden 30r gecer bu listeyi
En önde baser abi gider sonra bau > edo > serkan abi evo > cvk sti,
arkadanda ben kamera cekerim :)
erenin gectigi 30rlı evoysa batunun wrx galip gelir yoksa hakkıyla giden 30r gecer bu listeyi
yok aga kim demis, 30r li nereye gecioz. sadece basınclar aynı oldugunda bi kere 220e kadar kafa çıkardık o kadar., onun harici uzayıp gidiyor. hemen hemen edo gibi geciyor. Edo ile serkan abinin yarısı merakla bekliyom..
edo typer
13-12-2011, 22:28
bau dısanda butun aracların gıderını bılıyorum serkan abının evo 9 bızı ayıklaması gerekır uzunda ama sonucta eglence elımızden gelenı yapıcaz.. lısteye bakarsakta bau nun bızı gecmesı gerekır yakıt var sonucta cumaya kdr olcum yapıcam nasıpse degerı begenırsem boyle denerım begenmezsem yakıt koyup ayar yaparım.. evo nun ayarını hıc ellemek ıstemıyorum ıns zorunda kalmam:)
En önde baser abi gider sonra bau, edo, serkan abi evo > cvk sti,
arkadanda ben kamera cekerim :)
yok aga kim demis, 30r li nereye gecioz. sadece basıncla aynı oldugunda 220 e kadar kafa burun gittik, onun harici uzayıp gidiyor.
220 kadar tutunuyosan bile cok iyi bence bne burda denedim evoyla 3 e atınca noluyoz aga dedim:D
cetinkaya55
13-12-2011, 22:30
3>4>1>2 (subaru-evo-evo-subaru),derim.
dark ghost
13-12-2011, 22:32
zevkli olur tabi bu tip denemeler.
her aracın aşağı yukarı nasıl yürüdüğüde belli zaten.
bu arada bizim turuncu 1.85 yürüyor cont. ve turbo değişti dom4 var üzerinde şu an.
Benim tavsiyem, hafta ici Edo ile denediğimiz yerde saat 23:00 gibi buluşulsun. O bölgedeki gidiş yolu değil, dönüş yolunun sonundaki yere dizilelim. sıra sıra emniyet şeridinden geri gidilip basılır. Aracların bulundugu yer de finish noktası olur. en geriden basıldıgında cok güzel fren mesafesi bile var. temiz 280 vuruluyor. Finish noktasında guzel bi kamera ile dısarıdan cekim yapılır. Cok guzel bi gun olur..
Cuma standart toplanılan yerde, 20-30 araba oluyor, trafikde oluyor ve saglıklı denemeler yapılamıyor. yine de siz bilirsiniz. Ben uzunca bi sure boost acmayacagım. alfa ile izlemey gelirim:p
edo typer
13-12-2011, 22:33
bu arada bizim turuncu 1.85 yürüyor cont. ve turbo değişti dom4 var üzerinde şu an.
turuncu kım be:)
batuozcile
13-12-2011, 22:34
hızlı gençleri pazargünü pistlerde görmek isteriz :)
önce yakıtsızda cıkabiliriz daha net bi sonuc görürüz yakıt koyunca farkı görürüz
birde büyük ihtimal araba sökük olabilir benim :)
AhmetKadir
turuncu ne la:D
edo typer
hızlı gençleri pazargünü pistlerde görmek isteriz :)
önce yakıtsızda cıkabiliriz daha net bi sonuc görürüz yakıt koyunca farkı görürüz
birde büyük ihtimal araba sökük olabilir benim :)
sokturme bana ugrastırma gozunu seveyım;) takıcagın 2 koltuk 1 bagaj:)
evoyu 0dan dıkmeye karsıyız:) ben sana 320ye kdr basalım dıo muyum:)
dark ghost
13-12-2011, 22:35
hahaha turuncu bizim batu olm laa ;)
batuozcile
13-12-2011, 22:36
pazar günü yarışa giricem yapcak bişi yok zaten daha önce denediğimizdede söküktü benim :)
AhmetKadir
13-12-2011, 22:37
kafam guzel pardon basgan :D
edo typer
13-12-2011, 22:37
dom4r varsa denemeye gerek yok;) cok gecer:icon_tup: sonucta 35 ayarında bır turbo 58-60 lb cıvarı uflemesı gerek kılcıksız 500-520 hp cıkar yakıt ıle
AhmetKadir
13-12-2011, 22:40
amac arabaları gormek degil mi ki, sonucta bi iddia yok. dostca denemeler.
edo typer
13-12-2011, 22:42
amac arabaları gormek degil mi ki, sonucta bi iddia yok. dostca denemeler.
tabı kı oyle ben mehmet abı ılede basarım sorun deıl (997).. dom4 varsa anketlık bırsey yok demek ıstedım hta green ıle bas edebılcegımı dusunuyordum artık bau ıle yenı anketı 35 takınca acarız:):icon_tup:
dark ghost
13-12-2011, 22:42
kafam guzel pardon basgan :D
benimde :)
60 lb üflüyor.eğlencesine denenir sonuçta öyle geçtim soktum ettim gibi şeyler bu kişilerin arasında olmaz biliyorsun biz bizeyiz;)
edo typer
13-12-2011, 22:43
benimde :)
60 lb üflüyor.eğlencesine denenir sonuçta öyle geçtim soktum ettim gibi şeyler bu kişilerin arasında olmaz biliyorsun biz bizeyiz;)
aynen kanka denerız ama anketın anlamı kalmadı:)
serkan abı evo: fullrace twınscroll 30r,ıntercooler,aem v2 ecu,meth,1.65 bar vs..
Normal sartlarda 30 lu evo bu listeyi cok cok gecmesi lazım fakat edo yu ancak 3.viteste gecebiliyorsa, bau a eger gecenki denemedeki gibi sacma sapan sorunlar yoksa;
1-30lu evo
2-bau
3-edo olur ama 30lu evo , anladıgım kadarı ile cok iyi yurumuyor edo ile aralarında pek bir fark yok bu duruma gore;
1:bau
2:30lu evo
3:edo
Seklinde olması lazım.
edo typer
13-12-2011, 23:18
Normal sartlarda 30 lu evo bu listeyi cok cok gecmesi lazım fakat edo yu ancak 3.viteste gecebiliyorsa, bau a eger gecenki denemedeki gibi sacma sapan sorunlar yoksa;
1-30lu evo
2-bau
3-edo olur ama 30lu evo , anladıgım kadarı ile cok iyi yurumuyor edo ile aralarında pek bir fark yok bu duruma gore;
1:bau
2:30lu evo
3:edo
Seklinde olması lazım.
30lu evo aslında guzel sorunsuz yuruyor fakat sahıbı serkan abı arabaya tam alısamadı gıbı.. nasıp bakalım neler olucak bızde yapıcagımız setubı hızlandırcaz gıbı yaza kdr stock blok 35 ıle dwm edıp yaz sonu 2.2 blok ve sanzıman alıcam nasıpse:)
İnsallah en kısa surede daha guzel ve hızlı olur, zaten aracın cok guzel yuruyor bu hali ile de o zaman cok fena olucagı kesin :)
edo typer
13-12-2011, 23:25
İnsallah en kısa surede daha guzel ve hızlı olur, zaten aracın cok guzel yuruyor bu hali ile de o zaman cok fena olucagı kesin :)
tesekkur ederım cok arada kaldım satıp stı mı alayım dıye ***** yuruyen masrafı cok evonun.. suan kdr satılmadıysada bunu yaparım ıns:)
AhmetKadir
13-12-2011, 23:26
abi yaza kadar kim öle kim kala yaa :) batu satar arabayı yaza kadar :)
batuozcile
13-12-2011, 23:27
k turbo si kaan abide bizimle olucak cuma günü ankete ekleyebiliriz :)
O konuda Bende oyle dusunuyorum transfer kutusu şanzıman şaft fln evo da sıkıntı cıkarıyormus fakat subaru da o kadar para harcadım bnm arabaya yuruyen aksama 1$ bile harcamadım :) şükür hiç bi sıkıntı da yasamadım.
AHM ye doluşup bizde mi gelsek kanka:D Artık ankara arabası ne de olsa:D
dark ghost
13-12-2011, 23:31
ALLAH sattırmasın tabi düşüncesi başka ise bilemem onu...
ama yaza kadar baya şeyler değişir gibi geliyor bana.
la la la la la :)
batuozcile
13-12-2011, 23:32
vala bekleriz kardeşim izmir canlı son zamanlarda :D
dark ghost
13-12-2011, 23:32
O konuda Bende oyle dusunuyorum transfer kutusu şanzıman şaft fln evo da sıkıntı cıkarıyormus fakat subaru da o kadar para harcadım bnm arabaya yuruyen aksama 1$ bile harcamadım :) şükür hiç bi sıkıntı da yasamadım.
sen önce mesaj kutuna bakta....:)
serkan abinin araç bu listede bir adım önde ama aracı çok kullanmadıgından ve roll fazla yapmadıgından biraz daha diger piotajlara nazaran daha düşük kalabilir..
sert kullanım ve iyi shiftlerde geçer diye tahmin ediyorum.arkasından edo da gelebilir batu da cvk da onu görmek lazım..:)
cuma gece yarısından sonra karaburun düzlügü tarafında denenebilinir. kalabalıkda olmaz..
edo typer
13-12-2011, 23:51
ben batu ıcın araba yapmıyorum kı:) ben manıfoldu aldıgımda batuda daha green bıle yoktu;) yaza yaparım demedım ayrıca yazın araba ıle gazlamayı pek sevmem yaza kdr 35 ıle dwm edıp yaz sonu 2.2 dedım. 35 takmak 1 gunluk ıs parcaların gelmesıde 10 gun:)
ankete ekleme yapmayı bılmıorum:)
transfer,sanzıman bela bızde:) cok pahalı deıl ama tam subaru gıbı gaddar kullanmak ıcın transfer,sanzıman,aks,saft,dıff almak gerekır alt alta yazınca buyuk meblag tutuyor.
serkan abinin araç bu listede bir adım önde ama aracı çok kullanmadıgından ve roll fazla yapmadıgından biraz daha diger piotajlara nazaran daha düşük kalabilir..
sert kullanım ve iyi shiftlerde geçer diye tahmin ediyorum.arkasından edo da gelebilir batu da cvk da onu görmek lazım..:)
cuma gece yarısından sonra karaburun düzlügü tarafında denenebilinir. kalabalıkda olmaz..
karaburun duzlugu 6 kesıcı mı:D:icon_tup:
aynen allah ne verdiyse...:)
edo typer
13-12-2011, 23:53
aynen allah ne verdiyse...:)
o zmn sıkıntı yaratabılırım:) fena 6 kesıcı yaparım:D
batuozcile
13-12-2011, 23:55
250 yi gecmem abisi subarunun yaradılışına aykırı :D
aga orda kesiciyi 997 ile yapmak lazım:eek:
memoli versene bi kesici yapalım orda :)
Bu speclere göre 3 - 4 - 1 -2 gıbı gözüküyo kardesım...
Ama senın gevur spec ve merhametsizce gazlamanı baz alarak oyumu sana veriyorum...
Taraftar senden süpriz bekliyo...
edo typer
14-12-2011, 00:16
draga cagırırken ıyıdı dımı:)
aga orda kesiciyi 997 ile yapmak lazım:eek:
memoli versene bi kesici yapalım orda :)
bana uyar:D
Bu speclere göre 3 - 4 - 1 -2 gıbı gözüküyo kardesım...
Ama senın gevur spec ve merhametsizce gazlamanı baz alarak oyumu sana veriyorum...
Taraftar senden süpriz bekliyo...
fıratım sevıyorum senı duygusal davranmıssın:D suprızım ıyı oran verır kanka:D
KSK-VTEC
14-12-2011, 00:18
Benim önden çeker gıcı kırık civic mi aranıza kabul ederseniz herhalde
edo typer
14-12-2011, 00:19
optum abı gorusuruz:D:D mehmet abı ıle senı onden alalım:D
batuozcile
14-12-2011, 00:22
ben 300 ü bile göremiyorum ayrıca yurddışı drag koşturan evo kaynıyo
bau alir diyorum ama cuma yapilcak bi deneme degil temiz bi sekilde haftaici bulusulur denenir sonucta zevk icin deneniyor ve kimseye birsey ispatlanmiyor bence ankette degil asfaltta sonuc alinmali...
edo typer
14-12-2011, 00:24
ben 300 ü bile göremiyorum ayrıca yurddışı drag koşturan evo kaynıyo
kanka yuruyenım olsa seve seve ;) evoların dragta cok basarılı oldugu asıkar fakat baya para harcamam gerekır aynı zmnda cok fazla gunluk kullanım dısına cıkmak ıstemıyorum:) drag ıcın hazırlanan evolarda var ulkemızde bı tanesı ıle denk gelırsın elbet:D
batuozcile
14-12-2011, 00:28
1 tane var onuda gören cennetlik :D
edo typer
14-12-2011, 00:32
1 tane var onuda gören cennetlik :D
hazır olunca cıkar kanka aceleye gelmez bu ısler;)
280de anlasalım batu:D
dark ghost
14-12-2011, 00:33
herkes herkese denk gelebilir izmir küçük memleket:)
iş oraya buraya gitmesin 6kesicidir odur budur vs vs
anket açıldı,konu açıldı mesajlar yazıldı vs vs...
denemeyi yaparsınız olur biter yav bu kadar mı zor yani....
denemenin anlamı kalmadı deniyor isede,bu başlık altında konuşulmasınında bir gereği yok??
diğer başlıklarda görüldüğü gibi olmayan bebeye don biçilmeye dönmesin diyorum kısaca...
deneyin video koyun olsun bitsin yav atla deve değil ki sonuçta...
dark ghost
14-12-2011, 00:34
ben 260da kırdım sen 250de lüften senden hızlıydım 3ayda 7cm uzadı hatta :D
batuozcile
14-12-2011, 00:34
1 ay daha sanayide takılasım yok :D
denemenin anlamı kalmadı deniyor isede,bu başlık altında konuşulmasınında bir gereği yok??
diğer başlıklarda görüldüğü gibi olmayan bebeye don biçilmeye dönmesin diyorum kısaca...
deneyin video koyun olsun bitsin yav atla deve değil ki sonuçta...Emre cıkmak lazım dimi? :D
edo typer
14-12-2011, 00:40
deneyin video koyun olsun bitsin yav atla deve değil ki sonuçta...
bana her zmn uyar aracların sokuk olmaması taraftarıyım cunku kıyamıyorum sokmeye ve ugrasmakta ıstemıyorum kanadı sok koltukları sok tak.. arac toplu oldugu anda ararsınız 15 dk sonra bulusuruz denerız.. bugune kdr erdem gerı yaptı dıyemez kımse;) sokuk aracla neden denemek ıstemıyorum konusuna gelınce sunu soylıyım yrn obur gun evo sokseydı soyle olurdu denmesın..
dark ghost
14-12-2011, 00:48
bana her zmn uyar aracların sokuk olmaması taraftarıyım cunku kıyamıyorum sokmeye ve ugrasmakta ıstemıyorum kanadı sok koltukları sok tak.. arac toplu oldugu anda ararsınız 15 dk sonra bulusuruz denerız.. bugune kdr erdem gerı yaptı dıyemez kımse;) sokuk aracla neden denemek ıstemıyorum konusuna gelınce sunu soylıyım yrn obur gun evo sokseydı soyle olurdu denmesın..
lan olm biliyorum zaten sana her zaman uyacağını.hem niye sökesin gül gibi arabanı? ben olsam bende sökmek istemezdim.
bizim tayfadan kimse öyleydi böyleydi demez zaten sende biliyorsun herkesi tanıyorsun.
araç zaten her zaman toplu yarış harici sende biliyorsun.yarışın olcağı hafta,gün vs vs söküyoruz.bu sefer sökmeyiz cuma günü olur biter öyle denersiniz.
iyide,anketi sen açtın tek deneme senle olmıcak ki ben öyle anladım?? serkan abi ve hüseyinde var haberleşirsiniz konuşursunuz,buluşursunuz denersiniz;)
edo typer
14-12-2011, 00:50
lan olm biliyorum zaten sana her zaman uyacağını.hem niye sökesin gül gibi arabanı? ben olsam bende sökmek istemezdim.
bizim tayfadan kimse öyleydi böyleydi demez zaten sende biliyorsun herkesi tanıyorsun.
araç zaten her zaman toplu yarış harici sende biliyorsun.yarışın olcağı hafta,gün vs vs söküyoruz.bu sefer sökmeyiz cuma günü olur biter öyle denersiniz.
iyide,anketi sen açtın tek deneme senle olmıcak ki ben öyle anladım?? serkan abi ve hüseyinde var haberleşirsiniz konuşursunuz,buluşursunuz denersiniz;)
yaw kanka huseyın ve serkan abı ztn uyarlar sorun olucagını sanmıyorum.. anket sebebı muhabet olsun:)
dark ghost
14-12-2011, 00:58
ee tamam işte ne güzel kimse için sorun yok;)
JDMazda_GTR
14-12-2011, 01:08
4---3---1---2
hsyn_çvk
14-12-2011, 08:03
av serkan abi'nin rpmtürk'de attığı mesaj benden buraya eklememi istedi;
"biriniz, rica etsem benim arabada 30 r değil 30 71 olduğunu,(aynı değiller diye biliyorum) intercooler olmadığını,arabanın peak 1.65 ile yürüdüğünü fakat hava sebebiyle son olarak evcde 1,73 göründüğünü,benim kimseyi geçmek gibi bir derdim olmadığını,brake boost ile gazlamayı denemek istemediğimi,benim arabamın sanki gereği gibi gitmediği iddia edildiğinden sırf kendi aracımı test için erdem ile denediğimi ve geçtiğimi yani arabamda bir sıkıntı olmadığını gördüğümü bu nedenle de bu sıralamada sonunculuğu kabul ettiğimi yazarsanız sevinirim"
hsyn_çvk
14-12-2011, 08:04
lan erdem 18g'li arabayı utanmdadan bu karşılaştırmayada sokmuşun ya helal olsun :D:D buldunuz ufaklığı verin şamarı anasını satayim :D:D
bu arada benden demesi ben bu ankete erdem şivesi ile yorum katmak istiyorum :D
"bau wrx yani batu erdem sana senin tabirinle 2 direk serkan abiyede 1 direk açar :D:D:D"
2876'lı Dogbox'lı 1.6 cont giden Gc8'le 23 Aralık İzmir'e geliyoruz. Deneme olurmu Cuma yada C.tesi ?
Araç şökük 2 koltuk direksiyon vites kolu var sadece
batuozcile
14-12-2011, 08:30
cumaları fix tir izmirde 2 bölgede deneme olur elbet denencek arac bulurnur.
Ok Pm'den haberleşiriz.
"biriniz, rica etsem benim arabada 30 r değil 30 71 olduğunu,(aynı değiller diye biliyorum) intercooler olmadığını,arabanın peak 1.65 ile yürüdüğünü fakat hava sebebiyle son olarak evcde 1,73 göründüğünü,benim kimseyi geçmek gibi bir derdim olmadığını,brake boost ile gazlamayı denemek istemediğimi,benim arabamın sanki gereği gibi gitmediği iddia edildiğinden sırf kendi aracımı test için erdem ile denediğimi ve geçtiğimi yani arabamda bir sıkıntı olmadığını gördüğümü bu nedenle de bu sıralamada sonunculuğu kabul ettiğimi yazarsanız sevinirim"
la hüseyin sonunu yazmayı unutmuşun :D
ben kendimi hüseyine saklıyorum diye ahauheuaehau:D:D
fıratım sevıyorum senı duygusal davranmıssın:D suprızım ıyı oran verır kanka:D
Hiddink bile söyledi Duygusal bi milletiz kanka...
Bende seni seviyorum 0_o
Videoları bekliyoruzZz...
hsyn_çvk
14-12-2011, 09:25
la hüseyin sonunu yazmayı unutmuşun :D
ben kendimi hüseyine saklıyorum diye ahauheuaehau:D:D
zorla bana arabaya 10.000 usd harcatcanız o olcak aq :hahaha:
sen elalemin tikini tutup bana sokcagına kendınınkını getir seni istiom erolll :hahaha:
edo typer
14-12-2011, 10:11
serkan abının yazısına bozuldum.. kımsenın serkan abıye bıledıgı yok.bu yazıdan bana bılenmeyın muhatabım deılsınız tarzında bır anlam cıkardım. sadece muhabet ıcın acılmıs bır ankettı.
lan erdem 18g'li arabayı utanmdadan bu karşılaştırmayada sokmuşun ya helal olsun :D:D buldunuz ufaklığı verin şamarı anasını satayim :D:D
bu arada benden demesi ben bu ankete erdem şivesi ile yorum katmak istiyorum :D
"bau wrx yani batu erdem sana senin tabirinle 2 direk serkan abiyede 1 direk açar :D:D:D"
sadece muhabet olun dıye acılmıs konu huseyın 18g 35r sorunu deıl:)
senın hesabına gore serkan abı bana 1 dırek acar:D ayarsız sorunlu halıme acamadı suankı halıme hıc acamaz;)
bu işi biliyosun :icon_tup: bau subaru:icon_tup:
serkan abi yi bence yanlış anladın edo.. pekbii deneme taraftarı deil kendisi zaten sende biliyorsun sadece aracını görmek amaçlı deneme yapar diger zamanlarda bile gazlamayan bir adam..:)
hüseyin sana gelince ben sen miyim leen ...şak başkasının şeyini tutayım..:) 10usd harcatmayın bana diyon ben 10bin harcarasm nokta olursun b16a turbonun arkasında :D
hem turbovtec varken neredeydiniz aq:D:D
edo typer
14-12-2011, 10:29
serkan abi yi bence yanlış anladın edo.. pekbii deneme taraftarı deil kendisi zaten sende biliyorsun sadece aracını görmek amaçlı deneme yapar diger zamanlarda bile gazlamayan bir adam..:)
hüseyin sana gelince ben sen miyim leen ...şak başkasının şeyini tutayım..:) 10usd harcatmayın bana diyon ben 10bin harcarasm nokta olursun b16a turbonun arkasında :D
hem turbovtec varken neredeydiniz aq:D:D
abı serkan abı aracını gorsun dıye ayardan once denedım kendısı ıle.. afr 10.5 kesıcım 6500du..2 3 boy cıvarı gecıldım sende ızledın vıdeoları.. aracım yapıldıktan sonra benımde aracımı gormem gerekmez mı? bozuldugum nokta bu:) serkan abı buyugumuz kendısınıde sevıyorum ne dıyelım canı saolsun:icon_tup:
ben kandırıım onu denersiniz..;)
edo typer
14-12-2011, 10:43
ben kandırıım onu denersiniz..;)
sagolasın abı opuorum:)
edo typer
14-12-2011, 11:00
karşıyaka düzlüğü iyidir yerler kurudu :D
batu len bırak şimdi hafifletmeyi felan yarışa girmeden önce gelin bu akşam adam gibi sıkalım görelim bizde merak ediyoruz sonucu :D cuma ben yokum mahrum etmeyin bizi :D
ana baba günü cuma günü :D
sonuc konusunda bi sıralama yapmak istemiyorum hepsi güzel araçlar ama içlerinde benim için özel olarak tabiki evo oyumu ona verdim.sadece özel olduğu için sonuç için gerçekten bi sıralama yapmak istemiyorum net bi sonuç denemeden tahminle zor olur çünkü :D
bızım adamın numarasını bul $$$ lazım:D recete hazırladım dun aksam:icon_tup:
erkan blokuda ekleyin cuma m3 e nos sıkcam a.g cam ortalığın diyodu :D
ortalıgın deilde m3 ün aq komasın :D:D
edo typer
14-12-2011, 11:04
yaw mudur denenebılcek cok arac var ama hepsını lısteye eklemek ıstemedım kanatlılar arası bır anket acmak ıstedım:) erkan ıle ben denıcem sozum var:)
edo typer
14-12-2011, 11:05
ortalıgın deilde m3 ün aq komasın :D:D
ahahhahhahahah
edo typer
14-12-2011, 11:07
olum o kadar sıkıntıya gerenk yok bagajdaki malzemeler yeter kafadaki turboyu ekleyip 1,5 bar sıkıntısız + shep ten güzel bi alt takımla o iş mermi olur bence :D daha sonra detaya dalmak daha mantıklı geliyor bana :D
yeni sahibinde galiba o :D oda tehlikeli gider :D
hallederız baskan:D
neyse ben okula kacayım bu sene bıtırmezsem artık peder bey benım aqcak:D 35lı evoyu ruyamızda goruruz:D
hüsoo bana kaldırıyodun ya seroo,al sana yakın dengi araçlar...üzülme yawrum sende beni geçersin ahauehuaheu :D:D
tolga hadi olm bak adamlar cirit atıyor nerede bu karaoğlan bunların arasına bi civic şart leynn :D
erdem serkan ard niyetle yazmadı onları bu konuda için rahat olsun kardeşim ztn yüzyüze konuşursunuz :icon_tup:
konuya gelince 4-3-1-2 gibi geldi bana,tartışmasız kazasız belasız bir deneme olsun inş ;)
hsyn_çvk
14-12-2011, 11:40
serkan abının yazısına bozuldum.. kımsenın serkan abıye bıledıgı yok.bu yazıdan bana bılenmeyın muhatabım deılsınız tarzında bır anlam cıkardım. sadece muhabet ıcın acılmıs bır ankettı.
sadece muhabet olun dıye acılmıs konu huseyın 18g 35r sorunu deıl:)
senın hesabına gore serkan abı bana 1 dırek acar:D ayarsız sorunlu halıme acamadı suankı halıme hıc acamaz;)
olm sen nerenle dinleyip nerden ne anlam çıkarıyon aq :confused:
adam benim öle zırt pırt araba deneme gibi bi hevesim amacım yok,yada alinin osmanın evo'sunu hüseyının subarusunu geçme gibi bi hırsımda yok,beni bu tip böle konulu,yok kim geçer sizceli,tartışma çıkabilecek,gerginlik yaratabilecek olaylardan uzak tutun manasında yazdı ve özellikle eklememi istedi sende gidip götündem anlamışın :D:D
ki zaten bu adam bu tarz bi adam olmasaydı senin araban ile deneme yaparken çekilen videoları çoktan siteye eklemişti ve yaklaşık 30 sayfalık polemik başlamıştı,senden arabamda ateşleme sorunu var,ayar sorunu var 6500 dd kesıo fln dıe anlatcam dıye ugrasıyordun ;)
yanı kısacası sen en son alıncagın adama ılk basta alınmıssın :(
3-4-1-2 gibi görünüyor ama zevkli olucagı kesin :) şuna mutlaka dikkat etmek lazım ister istemez hırs yapılıyo ama saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde oldugumuzu kimse unutmasın, herkez arkadaş bu konuda.. ;)
Erdemcim merhaba serkan abin ben .:) pazar günü için hüseyin ve diğer başka bazı arkadaşlarımın da geçmişten bana vermiş oldukarı gazla,siz arabayla hüseyin de varken çıktıktan sonra hüseyinin ve senin talebin de olunca beraber basalım dedik,senin yanında Hüseyin varken ben dikkat ettiysen yanıma Yüreğiri (sağolsun bana güvenip arabama bindi afr vs gözle kontrol edip bir sıkıntı olup olmadığını görebilmek için) ve 9 yaşındaki oğlumu da alarak çıktık.Bana göre arabam olması gerektiği gibi gitti hatta methanolün bitti ben verdim sana :) seninle ya da ortamdaki diğer kardeşlerimle hiç bir sıkıntım yok olmaz da keza sizlerin de beni sevdiğinizi biliyorum,bu anlamda yöneticiler de müsaade ederse 1 kereliğine selçuğun üzerinden giriş yaptım.
Beraber gazladıktan sonra ise dikkat ettiysen gerek senin gerek yüreğirin elini sıkıp teşekkür ettim hatta yüreğir gidiyorum sandı kendince ne alaka dedi muhtemelen.:rolleyes: Bana aracımı deneme şansını sen tanıdın teşekkür ederim.Bu arada muhtemel kasdın olarak senin gc8 i daha fazla geçmiş olman sebebiyle acaba beni de geçermiyim diye düşündüğünü tahmin ediyorum:D:D ama o gc8 senle düşük basınçla yürümüş ve batu kullanmamıştı :D neyse takılıyorum he sakın gene yanlış anlama :p
velhasıl sayende arabamın normal yürüdüğünü gördüm sen gc 8 le denedin başka arabalar da var şimdi ben burada yokken benim aracımın bir de muhtemelen yanlış veya eksik bilgilerle bu tip karşılaştırmalara girmesini istemiyorum.başka zaman illaki denk gelir deneriz sen zaten bana göre çok daha iyi sürüyosun arabayı benimkini sen alırsan sen seninkiyle yine sen geçersin büyük ihtimalle fakat bana bozulman beni üzer umarım meramımı yanlış anlatmadım tekrar görüşüp buluşmak üzere herkese keyifli forumlar :icon_tup:
arabayı sökim mi?
Sök olum ben varım la işin içinde :)
oooo kaçak hatdan girilmiş olaya :D:D
B.Aktepe
14-12-2011, 12:31
vallahi İzmir e yerleşmek var :D Allah tadınızı bozmasın.
Sök olum ben varım la işin içinde :)
kanka, al benim viteği; bak al diyorum; mutlu ol, hızlı araba bin. :) :)
ne demiştin sen?
civic>subaru>bmw ; dimi ??? :) :) :) :)
vallahi İzmir e yerleşmek var :D Allah tadınızı bozmasın.
gel tabi
bak hilmi bir ayagını attı izmire:)
arabayı sökim mi?
:))))))))))))))
edo typer
14-12-2011, 12:43
serkan abı,huso ben yanlıs anlamısım kusura bakmayın ***** forum ortamı:)
ızmırde kavgasız dovussuz denemeler mevcut herkesı beklerız:)
bu arada gumruklu mal ceken var mı process ı anlatabılcek delıkanlı aranıyor:)
kanka, al benim viteği; bak al diyorum; mutlu ol, hızlı araba bin. :) :)
ne demiştin sen?
civic>subaru>bmw ; dimi ??? :) :) :) :)
heeee o dedide sen tecrübe etmedin sanki :)
edo typer
14-12-2011, 12:44
arabayı sökim mi?
tehdıtın bolesı:) ama sokcek neresı var kı abı 2 kapı arkada koltukta yok:) paran yetmemıs 4 kapı almaya bak ıste sokcek yer bulamazsın:D
bu denemeyi kim alır bilmem bilemem...ama müthiş bir gece olur onu bilirim.....
edo typer
14-12-2011, 12:46
hüsoo bana kaldırıyodun ya seroo,al sana yakın dengi araçlar...üzülme yawrum sende beni geçersin ahauehuaheu :D:D
tolga hadi olm bak adamlar cirit atıyor nerede bu karaoğlan bunların arasına bi civic şart leynn :D
erdem serkan ard niyetle yazmadı onları bu konuda için rahat olsun kardeşim ztn yüzyüze konuşursunuz :icon_tup:
konuya gelince 4-3-1-2 gibi geldi bana,tartışmasız kazasız belasız bir deneme olsun inş ;)
ahahahah husoya bak sen n/a hunter olmus:D
huso suby alana kdr s2kya takıcaktın 18g alemın kocası olcaktın:D
hsyn_çvk
14-12-2011, 13:03
ahahahah husoya bak sen n/a hunter olmus:D
huso suby alana kdr s2kya takıcaktın 18g alemın kocası olcaktın:D
buldunuz aq 18g'li arabayı vurun şamarı :D:D dur sen dur ama
alıcam bi justy koyucam motoru sonra vericem kırbacı vericem kırbacı benim olacak o :hahaha:
yalnız edo bu mekanık spor senin arabada bı sorun olurda senı gecersem (ki senın arabanda sorun olmassa gecebılecegımı sanmıyorum,arabanın maşallahı var ;) ) olabilecekleri düşünmen bile senin 1 sene ereksiyon problemi yaşamana neden olur :D:D:D
:D:D eywahlar olsun
Abi seni cok kızdırmıslar anlaşılan :D
Maşallah araçlara.Hepside birbirnden güzel gideri olan araçlar.Kazasız belasız denemeler :icon_tup:
m power_35
14-12-2011, 22:18
kardeşim m3 lük araç cuma günü varsa haber verin çifteye gelirim lütfen gelecek araçlarda debriyajım kaydırıyo turbo kaçırıyo gibi bahanelerde bulunmasın gelecek arkadaşlar yazarsa sevinirim
Sadik, neyle geldiginide soyle :)
m power_35
14-12-2011, 22:44
m3 kardeşim benim taptığım arabadan vazgeçmem
m power_35
14-12-2011, 22:46
gelecek arkadaşlarda lütfen 400 + olsun
Puhahaha gidere bak. Haci arada bizim takimida harcadin ya helal olsun. Biz komple 400 - ler olarak senin donusunu beklicez ciftede :)
m power_35
14-12-2011, 23:22
Puhahaha gidere bak. Haci arada bizim takimida harcadin ya helal olsun. Biz komple 400 - ler olarak senin donusunu beklicez ciftede :)
tarkan ben seni harcarmıyım krdeşimm senin benim yok benim lafım 400 + yürüyenlerle
Denendi videolar yolda ;) :D
edo typer
14-12-2011, 23:33
batuyu tebrık ederım batunun arac bızım grubun cok dısında kalmıs:) drıftbox olcumude aldık 8.0 cıktı benım denemelerde 2 kısı yaptıgım en ıyı deger 9.6 ıdı.. batu benı yaklasık 2 dırek gectı kı en basta dom4r oldugunu duyunca denemeye gerek yok demıstım haklı cıktım:) ALLAH kaza bela vermesın en son mehmet abının 997 ıle denedı ve cok ıyı gıttı:)
huso tek kısı ben 2 kısı huso ıle denedık ben ondeydım o denemede..
butun vıdeoları yrn kaan upload eder.
husoyada batuyada tebrıkler kazasız belasız
edo typer
14-12-2011, 23:36
batu gunaya maıl atıcam bırazdan:D senle baya zewklı denemeler yaparız ıns yakında.. senle yurumek ıcın 35ten asagısı kurtarmıcak bızı o anlasıldı.. tekrar soyluorum ALLAH nazarlardan saklasın saka makınesı olmus,emeklerıne degmıs masallah
batuozcile
14-12-2011, 23:39
teşekkürler eee boşuna bir gece ansızın yazmadık
edo typer
14-12-2011, 23:40
teşekkürler eee boşuna bir gece ansızın yazmadık
ahahah bende mı oyle yazayım sımdı:D atın ıntıkamı acı olur batuuu:icon_tup:
batuozcile
14-12-2011, 23:43
sıkıntı yok
edo typer
14-12-2011, 23:46
ben bu konuda fazla durmıyım en ıyısı cunku yazıların yanlıs anlamaya musaıt;) forumda yazaraken bıraz daha ınce yazmaya ozen goster batu ınsanlar alına bılır...
ılk mesajında yanlıs anlamısımdır dedım.. bır gece ansızım ıtelerım tarzında yazmıssın.. sımdıde sıkıntı yok sık..mde deılsın tarzı yazmıssın..
ben bu konuda fazla durmıyım en ıyısı cunku yazıların yanlıs anlamaya musaıt;) forumda yazaraken bıraz daha ınce yazmaya ozen goster batu ınsanlar alına bılır...
ılk mesajında yanlıs anlamısımdır dedım.. bır gece ansızım ıtelerım tarzında yazmıssın.. sımdıde sıkıntı yok sık..mde deılsın tarzı yazmıssın..
kanka senın meshur lafın vardı benı ancak bır kere gecerler dıye.. ancak 1 oldu ıste.devamında Allah kolaylık versın dıyorum ;) bır gece ansızın olmaz ıntıkamın yerı saatı bellı olur;)
sıkıntı yok
ahahahahaahah :D
edo typer
14-12-2011, 23:52
kanka senın meshur lafın vardı benı ancak bır kere gecerler dıye.. ancak 1 oldu ıste.devamında Allah kolaylık versın dıyorum ;) bır gece ansızın olmaz ıntıkamın yerı saatı bellı olur;)
:D yoo kanka hırs yapmamıstım su yazılara kdr.. demekkı gecen sefer cok dokunmus dıye dusunmeye basladım.. bu satten sonra dedıgın gecerlı ancak 1 kez gecılırım:icon_tup: benım arac yapmamda cok sukur uzun surmez.. talıhsız bır yazı yazmıs batu
teşekkürler eee boşuna bir gece ansızın yazmadık oglum kufrediyorum sana subaruyu kafana ben soktum askerden geldim dizel gezmesi guzel dicektim 2. Bau plani cikarmaya cok az kaldi uzak dur benden :)
:D yoo kanka hırs yapmamıstım su yazılara kdr.. demekkı gecen sefer cok dokunmus dıye dusunmeye basladım.. bu satten sonra dedıgın gecerlı ancak 1 kez gecılırım:icon_tup: benım arac yapmamda cok sukur uzun surmez.. talıhsız bır yazı yazmıs batu
yanlıs olan senın masallahlarına guzel temennılerıne bu sekıl samımıyetsız bır cevap olması... bır gece ansızın demıstım felan ne demekkı. edoyu ızmırlı bı genc arkadas olarak hıcmı tanımadı? zaten yazıkkı senın tepen attı su saatten sonra neler olucagını tahmın etmek cok kolay. ahaha kankacım en kotu alırsın 30a bı typer :D 10 bın usd ye bakar dımı :D ahauahaha neyse kara aygırda ıntıkamı acı alıcak emınız:icon_tup: stock turboyla o agırlıkla bı yere kadardı nezaman olucak dıye bekılıyoduk oldu... sımdı gelsın salyangozun abısı :)
Tebrikler, batu da muhtemelen o sekilde anlasılmak ıstememiştir, gereken acıklamayı yapar o yuzden ortam hiç bosuna gerilmesin,dostluk bozulmasın :)
edo typer
14-12-2011, 23:59
Tebrikler, batu da muhtemelen o sekilde anlasılmak ıstememiştir, gereken acıklamayı yapar o yuzden ortam hiç bosuna gerilmesin,dostluk bozulmasın :)
konuya gırıp cıkıp bısey yazmadıgına gore memnun heralde anlasıldıgı sekılde..
benım ıcın sorun yok bı daha gecemez benı herkes emın olsun. s.kmicegım essegı yemlemem:icon_tup:
oglum kufrediyorum sana subaruyu kafana ben soktum askerden geldim dizel gezmesi guzel dicektim 2. Bau plani cikarmaya cok az kaldi uzak dur benden :)
bıttımı askerlık:)
gayet net anlasılıyor demek ıstedıgı bırgece ansızın bosuna yazmadık dıyerek :) sankı o gece denemeye ekstradan gelmıste ıkı kısı basarken arkalarından sıkıp gecıp gıtmıscesıne :)
güldük....
gayet net anlasılıyor demek ıstedıgı bırgece ansızın bosuna yazmadık dıyerek :) sankı o gece denemeye ekstradan gelmıste ıkı kısı basarken arkalarından sıkıp gecıp gıtmıscesıne :)
güldük....
Aynen oyle oldu video konacak :)
edo typer
15-12-2011, 00:03
güldük....
bugun bır arkadasım nolur batuyla dedı bana.. bende cok gecer benı dedım.. ee oglum neden denıosun o zmn 1 s.ktıgımı bıdaha s.kmem de dedı..bende ayıp len ole seymı olur duzgun cocuk denerım dedım.. keske denemeseydım dıorum sımdı. bazen arkadas sozu dınlıceksın
bıttımı askerlık:)
Bitti sonunda döndük :)
edo typer
15-12-2011, 00:03
sen kımsın kardes?sıfatın ne? germe benı bozmıyım senı
sen kımsın kardes?sıfatın ne? germe benı bozmıyım senı
Ben benim... Batunun sag koltugundaydim...
konuya gırıp cıkıp bısey yazmadıgına gore memnun heralde anlasıldıgı sekılde..
benım ıcın sorun yok bı daha gecemez benı herkes emın olsun. s.kmicegım essegı yemlemem:icon_tup:
Bence konuyu bu duruma getirmeye gerek yok,bu işin sonu yokki. sen green i gecicek bi araba yaparsın , batu da 40 takar gelir sora sen vs vs vs vs vs..hırs için deil keyif için yaparsın arabanı. Tanıdıgım kadarıyla zannetmem anladıgın sekilde yazmamıştır. Sonucta gecmesi zaten gerekiyordu cok extra bisey yok ortada. gecen sefer arabasında kaçagı ben gözumle gördum emin ol bi tdo4 öflüodu disari :D, senin araban emin ol cok guzel yuruyor.
Batu da şekil şemal yapması için ; aynı ayarda bi arabası geçmesi lazımdı,yanlış anlaşılma vardır, hiç uslubunu degiştirmeye gerekmez
konsun bız ızledık coktan :) sız dusunun gerısını :)
edo typer
15-12-2011, 00:09
Ben benim... Batunun sag koltugundaydim...
30 dakıkaya yanındayım gıyınıyorum bakalım kım bır gece ansızın gelıomus. senıde batuyuda sıkmezsem benım adım erdem deıl
Bence konuyu bu duruma getirmeye gerek yok,bu işin sonu yokki. sen green i gecicek bi araba yaparsın , batu da 40 takar gelir sora sen vs vs vs vs vs..hırs için deil keyif için yaparsın arabanı. Tanıdıgım kadarıyla zannetmem anladıgın sekilde yazmamıştır. Sonucta gecmesi zaten gerekiyordu cok extra bisey yok ortada. gecen sefer arabasında kaçagı ben gözumle gördum emin ol bi tdo4 öflüodu disari :D, senin araban emin ol cok guzel yuruyor.
Batu da şekil şemal yapması için ; aynı ayarda bi arabası geçmesi lazımdı,yanlış anlaşılma vardır, hiç uslubunu degiştirmeye gerekmez
batu denen genc delıkanlı erdemı daha omru hayatında gecemez sen merak etme :)
Fazla germeyin ortami batucan sende germe kardesim bu konular sikintili :) ben sana sonra anlatirim.
Batuya masallah arabasi ciddi olmus guzel gidiyor cok emegi var yalan yok.
Evo stok turboyla yapabiliceginim en iyisi suanda dahada fazlasi olacagini dusunmuyorum.
Biraccik buyuk bi turboyla daha beter isler yapicagi zaten ortada.
O yuzden kimse kimseyi germesin cocukluk yapmanin manasi yok yuzyuze bakan adamlarsiniz zamanla alisilir bu ortama ;) araba suan bi nevi namus sayilir.
Fazla ustelemeyin
Geren yok batu yazdiklarinin hic birini gider yaparak yazmadi takilma sakalasma denebilir... Net ortaminda yanlis anlasilmadan baska bir sey degil sonucta hersey para harcamaya bakiyor bugun o onu gecer diger gun digeri... Gider yapmanin zaten anlami yok bende arabami yaparim o zaman tekrar denemeler olur...
sıkıntı yok
bu lafı cok seviyorum işte sikinti yok:hahaha:
hsyn_çvk
15-12-2011, 00:17
gayet zevkli bır geceydı gelen herkesın ayagına saglık ;)
erdemin arabası gerçekten hızlı maşallah :icon_tup:
ama gecenin adamı emeklerinin karşılığını alan batuydu,gerçekten arabası çok hızlı maşallah :icon_tup:
not: arkadaslar ortamı germıyın,gecen arac sahıbı sevınır gecılen arac sahıbı uzulur,sevıncle solenler ve uzuntu ıle algılananlar hoşgörü ile unutulur ;)
batu araba hazırlamasa,sen arabanı tekrar yüklemeyi düşünürmüydün?bu tatlı rekabet olmasa bu işin tadı çıkmaz :icon_tup:
bence yancılar olayın farklı yerlere gıtmesıne neden oluyor lutfen arac sahıplerı dısında sevıncı ve uzuntuyu paylasmaya calısmyalım
:icon13:
daha 30 dk once batunun aracında yan koltukta oturuyodun erdem yapmayın,yarın denemeye yuzunuz kalsın fevrı davranmayın
tekrardan BAU wrx ve EDO evo ya ve CVK sti a tebrikler :icon_tup:
batu denen genc delıkanlı erdemı daha omru hayatında gecemez sen merak etme :)
nasıl bi kelimedir bu böyle sen cokmu yaşlısın aslan parcası bence cok konusan her zmn boş konusanlardanmısın yoksa sen :cool:
nasıl bi kelimedir bu böyle sen cokmu yaşlısın aslan parcası bence cok konusan her zmn boş konusanlardanmısın yoksa sen :cool:
kımın bos kımın dolu oldugu bellı yazılanlardan batudan 5 yas buyugum bana gore genc delıkanlı kendısı varmı bı sorun? tanısyormuyuz hem? nerden bıldın aslan parcası oldugumu ;)
30 dakıkaya yanındayım gıyınıyorum bakalım kım bır gece ansızın gelıomus. senıde batuyuda sıkmezsem benım adım erdem deıl
Gereksiz sinirleniyosun kimsenin ne sana hakaret ettigi var nede arabana laf eden var sen niye hakaret ediyosun onu anlamis degilim... Ayni ortamdayiz ayni havayi soluyoruz hic gerek yok...
kımın bos kımın dolu oldugu bellı yazılanlardan batudan 5 yas buyugum bana gore genc delıkanlı kendısı varmı bı sorun? tanısyormuyuz hem? nerden bıldın aslan parcası oldugumu ;)
sorun olamaz zaten olmasınada imkan olmaz anlatabildimmi ...seninle tanısmak olanaksın .....aklımdan gecti aslan fazla sağa sola salca oluncada önüne et atarlarmış:cool:
sorun olamaz zaten olmasınada imkan olmaz anlatabildimmi ...seninle tanısmak olanaksın .....aklımdan gecti aslan fazla sağa sola salca oluncada önüne et atarlarmış:cool:
kusura bakmayın beyler sadece yazılanları okudum bu kadar güzel bi denemeden sonra bu tarz kelimeler hos olmayınca dayanamadım bu arada 3 arabada cok iyiler uzaktan seyrettim masallah nazar deymesin:icon_tup:
hadı bılader sen kendı ısıne bak hanı derdın varsa benımle benım ızmır subem edodur hemen basvurabılırsın :)
kusura bakmayın beyler sadece yazılanları okudum bu kadar güzel bi denemeden sonra bu tarz kelimeler hos olmayınca dayanamadım bu arada 3 arabada cok iyiler uzaktan seyrettim masallah nazar deymesin:icon_tup:
yazılanlara takıldıysan once arkadasının yazılarını tenkıt et sonra ona cvp verenlere agırabılık yap :) erdemın guzel tebrık yazılarına gelen cevaplar cok yerındeydı deılmı?
ne batuyu tanırım ne edoyu ne bi baskasını ksk oturuyorum evt sıkıntısı olana acık adres vereyim buyursun sadece senin yazıların kışkırtıcı olduğu için yazdım insanlar zevk için yapıyo bu işi keyfine yapıyo gazlamanın bi anlamı yok insanları sunu yine diyorum ksk yeni girnede oturuyorum simdi bu saatte acık adres bilmem anlatabildimmi?
özelden gelen msj cvp vereyim
benım yazılarımdan once erdemın duzgun tebrıklerıne batunun verdıgı cvba bakarsan neden o sekılde karsılık vermısım anlarsın ben dostuma laf ettırmem, he gelmemız gerekırse gelırızde hıc sıkıntı olmaz.adresede gerek yok erdem bulur
ıyı geceler
yenigirnede evdeyim suan ayaklarımı uzaktım bulmak isteyen bulsun 10 katta asağı inicem sadece.... herkesten özür diliyorum biraz agrasiflestik ama iyi forumlar olsun ..
ne batuyu tanırım ne edoyu ne bi baskasını ksk oturuyorum evt sıkıntısı olana acık adres vereyim buyursun sadece senin yazıların kışkırtıcı olduğu için yazdım insanlar zevk için yapıyo bu işi keyfine yapıyo gazlamanın bi anlamı yok insanları sunu yine diyorum ksk yeni girnede oturuyorum simdi bu saatte acık adres bilmem anlatabildimmi?
özelden gelen msj cvp vereyim
benım yazılarımdan once erdemın duzgun tebrıklerıne batunun verdıgı cvba bakarsan neden o sekılde karsılık vermısım anlarsın ben dostuma laf ettırmem, he gelmemız gerekırse gelırızde hıc sıkıntı olmaz.adresede gerek yok erdem bulur
ıyı geceler
yenigirnede evdeyim suan ayaklarımı uzaktım bulmak isteyen bulsun 10 katta asağı inicem sadece.... herkesten özür diliyorum biraz agrasiflestik ama iyi forumlar olsun ..
hayırdır ozel mesajları buraya dokmussun :D senın laf edecegın bırı varsa oda batudur.. yok efendım bır gece ansızın demıstım felan :)
hayırdır ozel mesajları buraya dokmussun :D senın laf edecegın bırı varsa oda batudur.. yok efendım bır gece ansızın demıstım felan :)
acık ve net konusmak olsa gerek:icon_tup:
CanberkD
15-12-2011, 00:48
Fazla germeyin ortami batucan sende germe kardesim bu konular sikintili :) ben sana sonra anlatirim.
Batuya masallah arabasi ciddi olmus guzel gidiyor cok emegi var yalan yok.
Evo stok turboyla yapabiliceginim en iyisi suanda dahada fazlasi olacagini dusunmuyorum.
Biraccik buyuk bi turboyla daha beter isler yapicagi zaten ortada.
O yuzden kimse kimseyi germesin cocukluk yapmanin manasi yok yuzyuze bakan adamlarsiniz zamanla alisilir bu ortama ;) araba suan bi nevi namus sayilir.
Fazla ustelemeyin
Forumu iyi oku istersen, 100-200km bolumunden baslarsan daha erken sonuca varirsin... ;)
m power_35
15-12-2011, 00:49
batu emeklerine sağlık kardeşim
Forumu iyi oku istersen, 100-200km bolumunden baslarsan daha erken sonuca varirsin... ;)
senın kanadın sokuk bı kac sey daha fazlan var dıye hatırlıyorum ben ama yanlısta olabılırım kı erdemde aracta tesısatta var ve sokmuyor onu hıcbırzaman
CanberkD
15-12-2011, 00:57
Ya takila takila bunami takildin allahini seversen yaaa
Herbiriniz bi acik aramak icin can atiosinuz
Cok iyi okuyorum ben merak etme
O sureleride cok iyi takip ediorum masallahdeyip gectim de
Ben erdemin arabasi icin yorum yazdim yoksa farkli konuyami yaziorum suanda ha???!
Ben genel olarak Evo IX stock turboyla bu kadar gider dedin anladım ...
Yani Erdem'in arabasi stock turbo ile anca bu kadar mi gider diyorsun?
acık ve net konusmak olsa gerek:icon_tup:
madem acık konusacaktık neden ozelden yazdın ılk olarak:soru::heyoo: neyse ıyı geceleRRRR
senın aracının tam setupları nedır? agırlık sokme durumu yakıt methanol basınc vs?
CanberkD
15-12-2011, 01:03
Ya takila takila bunami takildin allahini seversen yaaa
Herbiriniz bi acik aramak icin can atiosinuz
Cok iyi okuyorum ben merak etme
O sureleride cok iyi takip ediorum masallahdeyip gectim de
Ben erdemin arabasi icin yorum yazdim yoksa farkli konuyami yaziorum suanda ha???!
senın kanadın sokuk bı kac sey daha fazlan var dıye hatırlıyorum ben ama yanlısta olabılırım kı erdemde aracta tesısatta var ve sokmuyor onu hıcbırzaman
Bir tek kanat yok degil bende, Standalone ECU'da yok, COP'ta yok, Custom Grind Egzantrikte yok...
Eeser sen kimsin ?
adım eser bıldıgın gıbı :) erdemınde ıyı arkadasıyım
Sen selcuk lmayasin ?????? Senyazma daha bi birakkurutttun cocugunnefes alsin erdem
Sen selcuk lmayasin ?????? Senyazma daha bi birakkurutttun cocugunnefes alsin erdem
selcuk asagıda ızlıo zaten ben benım stp asagıda :)
drahte1905
15-12-2011, 01:18
Evet bana gore limitlerde gidiyor aynen oyle demek istedim sen obur turlu anladin.
Yoksa senin arabanin speclerinide biliyorum suresinide biliyorum oldukca basarili.
Erdemin suan ki setup i stok turbo ile hem keyifli hemde artik limiti bundan sonrasini buyuk turbo paklar daha fazlasini istiyorsa.
Evet evet bir onceki sayfayada yazdim
Ztn dostum erdemin araba icin konusuyorum sen degisik anladin
Bunun bana goresi sana goresi mi var ?
Ben Erdem'in aracini bilmem ama stock turbonun bundan cok cok daha fazla gideri oldugunu biliyorum, bilmeyi birak gordum....
Arkadaslik sizin yaptiginiz gibi yapilmaz, ne şiş yansın ne kebap olmaz, ben bunu bilirim bunu soylerim...
Bunlar arabadir, A gecer B gecer, en cok parasi ve zamani olan herkezi gecer, ama arkadasin gecildi diye buraya ferman gibi "Stock turbo ile bukadar" yazmayin komik duruma dusersiniz....
Haaa senni hatirladimmmm gecen ona buna senioldurucem diodunozelden neymis arabayi satarken miymiy yapmis diyee haaa hatirladim seni simdi ben banlicaktim seni unutmusum
edo typer
15-12-2011, 01:21
Cifteden donuorum gelmeyip kemal abiyi gondercekseniz bana cins cins yazmicaksiniz!!
Pump gas ile limit avanstayim yakit koyup sure kasmak ile ugrasmak istemiyorum!!
35 takar gecerim
Evvet dbn ler nerde dbn lerrrrr?
Bosverin kavgayi
Bak dbs 11.45 yapmis
Maxiboost
15-12-2011, 01:28
Evvet dbn ler nerde dbn lerrrrr?
Bosverin kavgayi
Bak dbs 11.45 yapmis
11.45 mi :D iimis Hahahhah masallaH :)
Eser bazen yan yana giriyorsunuz stp ile sanirsam :) Ya da modem reset manyagi hahaha
Rr yapma la kaaan hahahahahaha
Kanka yazma bosuna dbn koy dbnnn
http://galeri4.uludagsozluk.com/120/bumerang_149569.jpg
Bakin bu cocuk bana benzio demi hahahahahahahahahahahaha
Maxiboost
15-12-2011, 01:33
http://galeri4.uludagsozluk.com/120/bumerang_149569.jpg
Bakin bu cocuk bana benzio demi hahahahahahahahahahahaha
Andiriyo panpa neden dersen bunun elinde sadece 2 tane bumerang var hahaha
drahte1905
15-12-2011, 01:35
Ya bak iyi yaziyoruz olmuyo kotu mu yazalim illa yazdiklarimi bi iyi oku istersen???ben gecildi diye bisey dedim mi??ortaligi birbirine mi kattim?deneyen tum araclara masallah guzel denemelerdi dedim.
Evonun icinde ben vardim evet cok yakin arkadasim burdaki gecen kuurleri knsmalari bende onaylamiorm yanlis seyler bende mi ole yazsaydim?
Ne diyebilirim stock turbosu ile oldukca basarili tabi ki cocuk oyuncagi deil ki bu karsisinda kocaman 35 li bi dunya malzeme dolu subaru var birakin da boyle soyleyim nie herseyi terse cekiosinuz onu anlamiorm?
Ayrica sunuda soleyim ikiside cok yakin arkadasim sayilir hangi biri yardim istese yarimina kosarim batunn arabasi kirildigiinda gecenin saat 3 unde arabasini ittirerek cektim boyle bi adama kalkip tersmi yapim?
Kimseye ters yapmana gerek yok zaten, olani soyleseniz yeter, ben zaten anladim sizin arada kaldiginizi o yuzden;
Arkadaslik sizin yaptiginiz gibi yapilmaz, ne şiş yansın ne kebap olmaz, ben bunu bilirim bunu soylerim...
Iyi yazmayin artik, kotude yazmayin, gordugunuzu yazin kafi, objektif olun biraz, yillarca bu kafa ile bu forumda kavgalar eksik olmadi
A kisisi B kisisini 4 boy gecmistir, 4 boy dunyanin her yerinde ayni 4 boy bunun sana goresi bana goresi yok, adam vites atamaz, yakiti yoktur, hedesi eksiktir, hodesi kiriktir yaninada bunlari yazarsin, daha konusmaya gerek yok, ha yazarken, sapladi demezsin, metre ile hesaplarsin mesafeyi gecende gecilende mesut olur...
Kiriliyorsada kirilsin zaten, bu arabadir ya, para koyarsin ucak olur, ustune zaman/mesai harcarsin roket olur, bu bukadar, gercekleri duydu diye kirilan varsa gitsin kizlarla oynasin !
Sence Erdem burada guzel sekilde olculmus ve saplamis, tecavuz etmis gibi degilde metre ile verilmis bir farka laf eder mi ? Erdem bukadar karaktersiz bir insan mi ?
Bu sekilde olcum yapip, objektif olmak hem gecenin hemde gecenin hakkini savunur....
Cifteden donuorum gelmeyip kemal abiyi gondercekseniz bana cins cins yazmicaksiniz!!
Pump gas ile limit avanstayim yakit koyup sure kasmak ile ugrasmak istemiyorum!!
35 takar gecerim
Erdem araban burada limit avansta ise ve tesisatin 200kilo gelmiyorsa bir sikinti var gibi, en azindan bir boost leak yap derim, ayarinida gozden gecirebilirsin biraz daha gibi biz beyni yollayali cok oldu...
Kimseyede bakma sen, oyle bu saatte evinden cikma, millet gecti diye istemedigin bir turboyu arabana takma, gerek yok bunlara, sen memnunmusun arabanin bu gidisinden? Okadar.
Bakin 2 seyi idda ediyorum 1 muharremin basinc olayi 2 canberkin benzin olkayi aksiniiddda eden gotunden sallayansiksok konusan varsa gelsin buyursun gidelim alalim97 leri gazlayalim gorun nedemekistedigimkendinizi kandirmayingencler trde adam gibi yakit koymayan bir isi varsa oda benim buda boyle line yaptigim araclarin %96sinda yait yoktur aksini iddda kimse edemez...
Erdem bana solememistir ama dip not yazayim dedim :)
batuozcile
15-12-2011, 01:42
evet gerçekten güzel bir geceydi arabam emeklerimin karşılığını verdi,arbamın yapıldığı AUTO GARAGE KEMAL USTAYA,mapper'ımYÜREĞİR TEKELİ'ye parça tedarikçim BOOST PROJECT GÜNAY GÜLEÇE sonsuz teşekkürler.
konudanda takip edildiği üzere oly farklı boyutlara geldi,benim aracım erdemin evosuna geçildiğinde 30 sayfadan oluşan benim ve aracımın yerden yere vurulduğu konuda ağzımı açmamıştım ama 2 senelik bir emek sonrasında arabam istediğim gibi olunca sevincimi paylaştığım 1 mesaj yüzünden olay farklı boyutlara geldi
eğer yazdığım bu sevinç mesajımın buralara geliceğini düşünseydim inanın hiçbişey yazmazdım,ama şunuda biliyorum bu sitede yancılar olduğu sürece yazdığım herşey yanlış anlaşılacak bu sebpten ötürü artık bişey yazmama kararı aldım ve bu konuda son mesajımı yazıyorum
erdem bu gece şunu anladım senin ve benim arac hazırlama ve araclarımıza bakıs acımız farklı bu durumu dahada fazla negatif ortamlara taşımamak adına;
''inşallah aracın istediğin gibi hızlı olur,allah arabanın tekerine zeval vermesin,en azından birbirimizi gördüğümüzde selam verebilecek yüzümüz kalsın diye aracımı senin aracın ile denememe kararı aldım''
allah arabanın istediği gibi yürümesini sağlasın hayırlı akşamlar
dbn soran arkadaşlar içinde gece gece yaptığım ve methanol basamadığım 2 denemem oldu
1.de 2 kişi (erdem ve ben) 100-200 8.2 sn
2.de yalnız ben 100-200 7.8 sn
:D olm ne R R i kotu bisi yazmiorm ki bea :)
Bi ara yaristan once driftbox takiliydi camda ama deneme firsati olamadi adam gibi ya yokus yukari bizim cevre yollari ya rampa assa o aklimizda en kisa zamanda sure alip koyucaz :)
Bro bak surelere -1 +1 genelde porscheler haric :D kovalaama yokusu sen bosver hahahahaaaauhahauuhauhauha
evet gerçekten güzel bir geceydi arabam emeklerimin karşılığını verdi,arbamın yapıldığı AUTO GARAGE KEMAL USTAYA,mapper'ımYÜREĞİR TEKELİ'ye parça tedarikçim BOOST PROJECT GÜNAY GÜLEÇE sonsuz teşekkürler.
konudanda takip edildiği üzere oly farklı boyutlara geldi,benim aracım erdemin evosuna geçildiğinde 30 sayfadan oluşan benim ve aracımın yerden yere vurulduğu konuda ağzımı açmamıştım ama 2 senelik bir emek sonrasında arabam istediğim gibi olunca sevincimi paylaştığım 1 mesaj yüzünden olay farklı boyutlara geldi
eğer yazdığım bu sevinç mesajımın buralara geliceğini düşünseydim inanın hiçbişey yazmazdım,ama şunuda biliyorum bu sitede yancılar olduğu sürece yazdığım herşey yanlış anlaşılacak bu sebpten ötürü artık bişey yazmama kararı aldım ve bu konuda son mesajımı yazıyorum
erdem bu gece şunu anladım senin ve benim arac hazırlama ve araclarımıza bakıs acımız farklı bu durumu dahada fazla negatif ortamlara taşımamak adına;
''inşallah aracın istediğin gibi hızlı olur,allah arabanın tekerine zeval vermesin,en azından birbirimizi gördüğümüzde selam verebilecek yüzümüz kalsın diye aracımı senin aracın ile denememe kararı aldım''
allah arabanın istediği gibi yürümesini sağlasın hayırlı akşamlar
dbn soran arkadaşlar içinde gece gece yaptığım ve methanol basamadığım 2 denemem oldu
1.de 2 kişi (erdem ve ben) 100-200 8.2 sn
2.de yalnız ben 100-200 7.8 sn
Kardes sana laf diyen yok terikler dbnlerini bana atarsan listeye koyarim sikinti yokkkkk sana bi lafimiz yok su bumerang kaaana diom ben terikler aracinagule gule gazla binmen dilegiyle :)
m power_35
15-12-2011, 01:49
batu helal kemal abiye cuma akşamı bana boşuna demedi çakal makina dükkanda az kaldı diye
parite çok oynuo euro düştü bu ara
Fantaziyii birak nickini bumakaaan yapim diom ne dersin hahahahahahaha
http://www.tulumba.com/mmTULUMBA/Images/VI274453NM491_250.jpg
http://video.beyazgazete.com/video/2010/05/07/2010050721627.jpg
http://www.turkishnews.com/tr/content/wp-content/uploads/2011/11/Euro-D%C3%BC%C5%9F%C3%BCyor.jpg
edo typer
15-12-2011, 02:04
sımdı eve geldım.. ben arabadan ındım batuyu optum tebrık ettım. daha yarısmadan gerek yok denemeye cok gecersın dedım.. buraya kalktım kac satır masallah yazdım. bunlara ragmen bu tarz yazıları hazmedemedım..
batu bana 80 km yol yaptırdın ıyıkı gelmedın kemal abılerı yolladın yoksa batucanla senı fena bozcaktım. suan sınırım yıne hafıfledı ınsan gıbı yazıyorum sana,ılk denememızde ben mı senın aracına laf ettım yoksa korudum mu? kıme nasıl muamele edıcegını bıl 30 yasına geldım ben haddını bıl.
oz: kanka avansım suan 2 barda 12 derece 1.8de 15 derece afr 6000 devıre kdr 12.5 kesıcıye kdr 11.5 daha gıdıcek yerı yok.. belkı basıncımı sabıt tutabılırsem bıraz daha gıder ama yemın ederım o forge wastegate sokup ayar yapmak zor gelıyor sogudum artık.2 bar pık atıp 1.6 1.5 yuruyorum 2 kısı en ıyı zmnım 9.6 3 vıtesten daha ıyısını yapamadım.
drahte:kanka ayarım yenı yapıldı.boostleak fln ugrasmak ıstemıyorum manıfoldum fln hazır 35 takıp gecıcem..
batu:bıde benı camur gosterıp araba denemıcem tarzı yazı yazma terbıyesızlık yaptın hatanı bıl.. bır gece ansızın tren gıbı delerım
Edokardess. Bak yorum yapmam ama bisiyde demiorum bana soleme abi avanslari.beni gercekten ilgilendirmez dbn koy gorelim kardesim. Beni kimsenin ne derecesii ilgilendiri nede baska bisiy hersey avans degilMis demekki
edo typer
15-12-2011, 02:12
Edokardess. Bak yorum yapmam ama bisiyde demiorum bana soleme abi avanslari.beni gercekten ilgilendirmez dbn koy gorelim kardesim. Beni kimsenin ne derecesii ilgilendiri nede baska bisiy hersey avans degilMis demekki
ozgun ayarlık ısım yok emın ol.. hersey oyle olsaydı serkan abının aracıda sen yapıosun ılk geldıgınde 12 sanıye sımdı 10.2 yuruyor 30 ıle 1.65 basıyor.. mantıklı mı sence? dbn mehmet abıde atar bana koyarız sorun deıl..arka kanattadır belkı keramet:D
Sonuc olarak bu geceki tum araclara masallah hepsi muthis hizli ve guzel araclardi.. Tekrar gorusmek uzere iyi geceler.
Videolarin hepsi bende mevcut nasipse yarin arac sahipleride oke verirse paylasir izleriz..
Tekrardan herkezin emegine saglik
ozgun ayarlık ısım yok emın ol.. hersey oyle olsaydı serkan abının aracıda sen yapıosun ılk geldıgınde 12 sanıye sımdı 10.2 yuruyor 30 ıle 1.65 basıyor.. mantıklı mı sence? dbn mehmet abıde atar bana koyarız sorun deıl..arka kanattadır belkı keramet:D
Bak soledigim gii hersey avans deil t3 twin scrool 82 ar ilee o arabanin silnidr basinci seinkinin 2 kati hayatimda t4 haricinda ewoya twinscrool kesinliklem onermiyorum
Serkan abinn arabaya bisiyler olmus .) nededigim anlarsin sen bensilip kendi programini attim ustune afr si zenginmis dedi duzelttim sadece 1.5 barlard1 yaa 2 derecedir nedendiemdusunmekistermisin bilmem ama ben. Nedenini biliyorummbuyurngel bisuru 35 r li araba var burda hepsinn dbnii alabilirsin senkoy dbnini dierlerini bosver batununkini gonderdiler tesekkurler batu kyucamyarinoglene felan beni ilgilendirmiyor ayari mayari arabanin dedigm gibi orjinal ewoile 1.6 cont mu gidiyorsun 8000e kadar helal olsun sana gerekyok leak kontrolu yapmana :)
edo typer
15-12-2011, 02:27
Bak soledigim gii hersey avans deil t3 twin scrool 82 ar ilee o arabanin silnidr basinci seinkinin 2 kati hayatimda t4 haricinda ewoya twinscrool kesinliklem onermiyorum
Serkan abinn arabaya bisiyler olmus .) nededigim anlarsin sen bensilip kendi programini attim ustune afr si zenginmis dedi duzelttim sadece 1.5 barlard1 yaa 2 derecedir nedendiemdusunmekistermisin bilmem ama ben. Nedenini biliyorummbuyurngel bisuru 35 r li araba var burda hepsinn dbnii alabilirsin senkoy dbnini dierlerini bosver batununkini gonderdiler tesekkurler batu kyucamyarinoglene felan beni ilgilendirmiyor ayari mayari arabanin dedigm gibi orjinal ewoile 1.6 cont mu gidiyorsun 8000e kadar helal olsun sana gerekyok leak kontrolu yapmana :)
dogrudur twınscrollun verımlı olması ıcın daha 10 sene var turbo mısmatch fln sıkıntı evoda.. soyledıgım gıbı benım en ıyı derecem 9.6 cop soksam 9a dusmez ki sinegin yagı ıle ugrasmaya seven bırısı deılım 35 takarım daha kolay. mehmet abıden ısterım yrn dbnı;)35lı dbn 15 20 gune elınde;)
dogrudur twınscrollun verımlı olması ıcın daha 10 sene var turbo mısmatch fln sıkıntı evoda.. soyledıgım gıbı benım en ıyı derecem 9.6 cop soksam 9a dusmez ki sinegin yagı ıle ugrasmaya seven bırısı deılım 35 takarım daha kolay. mehmet abıden ısterım yrn dbnı;)35lı dbn 15 20 gune elınde;)
Verimlilikle alakas yok setupiniyapana solemek lazm ama bize laf soylemek dusmez biz erinliliklerini felanhesapladik sikintiyok ama o arabadaki manifold ve turb bence yanlis artik degistiremeyiz ... Sinek yagina gerekyok karrdesim adam istemis yapmis yapabilicek bisiy yok adama gotunu yirttim deistirmiyor turbosunu aparsin yapabilicek bisiy yok gorelim 35li videolarini dbnlerini bekliyorum
Hadi yattyim ben iii sabalar
batu bana 80 km yol yaptırdın ıyıkı gelmedın kemal abılerı yolladın yoksa batucanla senı fena bozcaktım. suan sınırım yıne hafıfledı ınsan gıbı yazıyorum sana,ılk denememızde ben mı senın aracına laf ettım yoksa korudum mu? kıme nasıl muamele edıcegını bıl 30 yasına geldım ben haddını bıl.
batu:bıde benı camur gosterıp araba denemıcem tarzı yazı yazma terbıyesızlık yaptın hatanı bıl.. bır gece ansızın tren gıbı delerım
Bosu bosuna sinirlendin kimsenin ne sana nede arabana hakaret ettigi var tam tersine anlik sinir ile sen kufrettin... Onceden gecmissin bugun gecildin ki bu boyle bi sen bi o bi bu gibi gelir gecer. Rakipler olmadiktan sonra araba yapmanin zaten zevki cikmaz. Bu gece yazilanlar suratina soylenseydi surat mimiklerinden sadece takilma oldugunu anlardin.
Bak ne guzel tren gibi delerim demissin araban hazir oldugunda batuda isterse tekrar denersiniz hobimizden zevk aliriz... Sag koltuk bile bu gece gercekten eglenceliydi. Gelen herkese bu heyecani yasattiklari icin tesekkur ediyorum baya ozlemisim. Dizel araba pesinde kosarken sayenizde aklima kurt dustu...
Batunun araba ben askerden izne geldigimden bugune baya degismis gelismis gercekten batuya, kemal abiye ve yuregire boyle bi araba yaptiklari icin tebrik ediyorum...
Erdem serkan'ın arabası ilk aldığında denendi 100-200ü,10.2 yaptı 2 kişi ve ilk kez gazladığında, yani öle 12 falan olmadı hiç,yanlış bilgi almışsın b boost yok yine :)
maşallah tüm araçlara,videoları izledim gerginliğe gerek yok hepsi birbirinden iyi yürüyor cidden,hepinize tebrikler arkadaşlar :)
fatihevoıx
20-12-2011, 16:00
serkan abinin aracının eski sahibiyim. özgün bu araba 10 sn altında deılmıydı? kandırdınmı benii :)) ayarı biz saf methanol ile yapmıştık simdi %50 %50 koyuluyo sen ole dedın fark edermı oktan vs da
fatihevoıx
31-01-2012, 14:15
Sonuc olarak bu geceki tum araclara masallah hepsi muthis hizli ve guzel araclardi.. Tekrar gorusmek uzere iyi geceler.
Videolarin hepsi bende mevcut nasipse yarin arac sahipleride oke verirse paylasir izleriz..
Tekrardan herkezin emegine saglik
34 AD 2237 Videolarından ben hiç yok çesitli video çekimleri varsa alabilirmiyim :))
batu hariç diğer araçların hepsi satıldı ztn,soner ekleyin şu kalanlarıda izleyelim bari :D:D
Erdem K.
01-02-2012, 07:56
serkan abi evo - edo evo - bau wrx - cvk sti olacaktır muhtemelen...