PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 adet mıknatıs lazım kimler satar bu malzemeyi ?

mcolgecen
13-12-2011, 23:38
torpito kapağının yayları kopmuş ve ayakları kırılmış tekrar yay takma olanağı yok alternatif olarak torpito ve kapağı delip mıknatıs yapmaya karar verdim torpito kapağını tutabilecek güçte 4 adet neodium mıknatısa ihtiyacım var nereden temin ederim bu tür malzemeleri kim satar elektirikci - nalbur-marangoz vs yardımcı olursanız sevinirim ?

JDMazda_GTR
13-12-2011, 23:50
Buzdolabı tamiri yapan yerlerde bulabilirsiniz.Buzdolabı kapaklarının içine koydukları mıknatıslar iş görür.Aynı zamanda kesme şansınız da var.Bir kaç çeşit kullanırlar mıknatısı.Uygulanacak torpidonun kapağını taşıyabilecek güçte çeşitli mıknatıslar var.Para bile almayabilirler yığınla attıkları bile oluyor:)

mcolgecen
14-12-2011, 00:05
Buzdolabı tamiri yapan yerlerde bulabilirsiniz.Buzdolabı kapaklarının içine koydukları mıknatıslar iş görür.Aynı zamanda kesme şansınız da var.Bir kaç çeşit kullanırlar mıknatısı.Uygulanacak torpidonun kapağını taşıyabilecek güçte çeşitli mıknatıslar var.Para bile almayabilirler yığınla attıkları bile oluyor:)

İlginden dolayı teşekkürler bir arkadaşımız kırtasiyelerde olduğunu söyledi yarın her ikisinede bakıcam inşalllah bulurum ..

cliver
14-12-2011, 00:06
kesınlıkle buzdolabı tamırcılerınde bulursunuz ;)

JDMazda_GTR
14-12-2011, 00:07
İlginden dolayı teşekkürler bir arkadaşımız kırtasiyelerde olduğunu söyledi yarın her ikisinede bakıcam inşalllah bulurum ..

Doğru kırtasiyelerde olur:icon_tup:Benim sölediklerim elastiktir,ince ve güçlüdür.Belli bile olmaz:icon_tup:

mcolgecen
14-12-2011, 00:08
kesınlıkle buzdolabı tamırcılerınde bulursunuz ;)

peki arkadaşlar yarın ilk iş buzdolabı tamircisi aramak olacak inşallah aksi bir ustayla karşılaşmayız :D :D

mcolgecen
14-12-2011, 00:11
Doğru kırtasiyelerde olur:icon_tup:Benim sölediklerim elastiktir,ince ve güçlüdür.Belli bile olmaz:icon_tup:

anladım sizin söylediğiniz reklam magnetlerinde bulunan mıknatıslardan sanırım onlar benim hiç aklıma gelmemişti delme işi flanda olmazdı aslında ?

JDMazda_GTR
14-12-2011, 00:19
anladım sizin söylediğiniz reklam magnetlerinde bulunan mıknatıslardan sanırım onlar benim hiç aklıma gelmemişti delme işi flanda olmazdı aslında ?

Aynen öyle karşılıklı olarak yapıştırıp uygulama yapabilrisiniz.Yeter ki kuvvetli olanlarından bulun ama mutlaka deneyin orda.Bazıları ciddi kuvvetli oluyor.Sonra torpido kapağını açmak için asılmak zorunda kalabilirsiniz:D

mcolgecen
14-12-2011, 00:26
Aynen öyle karşılıklı olarak yapıştırıp uygulama yapabilrisiniz.Yeter ki kuvvetli olanlarından bulun ama mutlaka deneyin orda.Bazıları ciddi kuvvetli oluyor.Sonra torpido kapağını açmak için asılmak zorunda kalabilirsiniz:D

hahha inşallah öyle bir mıknatıs bulabiliriz çukur ve sarsıntılarda ses yapmaz güzel olur walla araba 85 model murat 131 çok asılırsak kapak değilde torpito yerinden cıkabilir :D :D

JDMazda_GTR
14-12-2011, 00:40
hahha inşallah öyle bir mıknatıs bulabiliriz çukur ve sarsıntılarda ses yapmaz güzel olur walla araba 85 model murat 131 çok asılırsak kapak değilde torpito yerinden cıkabilir :D :D

Var merak etme.Bir ara elimde vardı birbirine yapıştırıp öylece koymuştum.Bir yere lazım oldu valla ayıramadım birbirinden:D

initial-D
14-12-2011, 00:44
elinde eski hoparlör varsa onların içindekiylede yapabilirsin:)

mcolgecen
14-12-2011, 00:55
elinde eski hoparlör varsa onların içindekiylede yapabilirsin:)

Aklıma geldi fakat hoparlör mıknatısı çok büyük ve kaba olur magnet tarzı mıknatış bulursak o daha hoş olacaktır..

SPORTING
14-12-2011, 07:16
dostum bulamazsan bende çelik mıknatıs var yollarım.