Orijinalini görmek için tıklayınız : jetta tsi 170 launch control
Arasts61
14-12-2011, 23:21
videoyu raşit için çektim, sağolsun ilgilendi bugun çok, değişim oldu mu diye soruyordu:)
ilk denemede tam dipledim gazı,
sağa sola gidiyodu ondan direksiyon koymak zorunda kalmışım:)
hayvan normlade görmediği devirlere dayandı,
7500 u yokladı nerdeyse:D zaten saçma bir hızlanma oldu.:D
ikincisinde araç tutunana kadar yarım gaz, tutunuca dip,
4 e atınca da bırakıyorum.(araç otomatik vites:D)
mertcan, hazırlan canım:hahaha::hahaha:
14122011251 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ufTkIf9IxxA&feature=context&context=C24430ADOEgsToPDskKf_tuidKc2DY-9SzvnxFZy)
14122011252 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ijlf8HSR7fY&context=C24430ADOEgsToPDskKf_tuidKc2DY-9SzvnxFZy)
bu dsg nin kendi launch control fonksiyonuyla mı yapıldı yoksa boştayken gaz verip vitese mi taktınız?
Arasts61
14-12-2011, 23:48
bu dsg nin kendi launch control fonksiyonuyla mı yapıldı yoksa boştayken gaz verip vitese mi taktınız?
kendi fonksiyonu.
İlk videoda ne oluyo çözemedim. Devir saatini neredeyse bitirmiş ama vites değiştirmeden hemen önce 7000 civarına düşmüş. Kesiciyemi girdin acaba. Senin bu araba bayağı iyi gidiyor-muş. Peki biz neden göremiyoruz. Interesting...
Arasts61
15-12-2011, 00:00
İlk videoda ne oluyo çözemedim. Devir saatini neredeyse bitirmiş ama vites değiştirmeden hemen önce 7000 civarına düşmüş. Kesiciyemi girdin acaba. Senin bu araba bayağı iyi gidiyor-muş. Peki biz neden göremiyoruz. Interesting...
altlarım boş altlarım:D ondan eziyosunuz beni hep:D
doldurup kalkınca iyi gidiyor:)
walla abi hayvan muhtemelen kesiciye giriyor, girince vites büyütmüyor, büyütmeyince tekrar giriyor vs vs.:D
ama bu hayvan herif beni kırmaya niyetlenmiş diye de düşünüyor olabilir:D:D
Herşey iyi güzel, ama neden yazılım yaptırmıyorsunuz anlamış değilim :)
Arasts61
15-12-2011, 00:13
Herşey iyi güzel, ama neden yazılım yaptırmıyorsunuz anlamış değilim :)
bu araca dusunmuyorum. özel nedenleri var. kısmetse bir sonraki araca yapacağım.
ama bu tür yorumlardan denemelerde rakiplere 5 boy filan atmamdan hoşlanacak insanlar oldugunu anlıyorum:).tşkler..:)
Arasts61
15-12-2011, 00:23
launch king :D
:D
eywallah canım benim:D.
geliyorum yakında özledim ankarayı:)
Trance-R
15-12-2011, 01:01
abi maşallahı var :)kazasız belasız
turbo farklı bişey yau ,
Arasts61
15-12-2011, 14:29
abi maşallahı var :)kazasız belasız
turbo farklı bişey yau ,
Sağolasın...
Arasts61
15-12-2011, 14:50
Launch Control on Golf GTI DSG - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ddmE2xSjjEA&feature=youtube_gdata_player)
Raşit amacın ne kardeşim :D illa beni geçsin diye mi uğraşıyorsunuz anlamadım :D :D :D
audilover
15-12-2011, 17:04
videoyu raşit için çektim, sağolsun ilgilendi bugun çok, değişim oldu mu diye soruyordu:)
ilk denemede tam dipledim gazı,
sağa sola gidiyodu ondan direksiyon koymak zorunda kalmışım:)
hayvan normlade görmediği devirlere dayandı,
7500 u yokladı nerdeyse:D zaten saçma bir hızlanma oldu.:D
ikincisinde araç tutunana kadar yarım gaz, tutunuca dip,
4 e atınca da bırakıyorum.(araç otomatik vites:D)
mertcan, hazırlan canım:hahaha::hahaha:
14122011251 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ufTkIf9IxxA&feature=context&context=C24430ADOEgsToPDskKf_tuidKc2DY-9SzvnxFZy)
14122011252 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ijlf8HSR7fY&context=C24430ADOEgsToPDskKf_tuidKc2DY-9SzvnxFZy)
Ya en azindan bence arka plan duzelmistir arabanin gidisi degismese bile bir sonraki aracinda guzellikler dusunuyorum sana :):)
Raşit amacın ne kardeşim :D illa beni geçsin diye mi uğraşıyorsunuz anlamadım :D :D :D
Hahaha Estagfurullah seni gecmek kimin haddine yaw:):)
Once beni gecsin sonra sira sana gelicek :):)
Arasts61
16-12-2011, 00:42
Ya en azindan bence arka plan duzelmistir arabanin gidisi degismese bile bir sonraki aracinda guzellikler dusunuyorum sana :):)
tamam canım,
sen benim güzellik uzmanım ol:D
tamam canım,
sen benim güzellik uzmanım ol:DSenin araba tamamdır bilader. Ankarada herkese plaka okutursun ne yaptıysanız anlamadım ama kıvama gelmiş budur. Benim işde bitti çıkıyorum evime.
tamam canım,
sen benim güzellik uzmanım ol:DWalla senin arabayı yürürken görünce mutlu oldum . Kendi kendime diyodum çok uğraştı, şu adamın arabası doğru düzgün bi yürüse diye. Jetta yürüyor beyler .......
Arasts61
16-12-2011, 01:03
Walla senin arabayı yürürken görünce mutlu oldum . Kendi kendime diyodum çok uğraştı, şu adamın arabası doğru düzgün bi yürüse diye. Jetta yürüyor beyler .......
sağolasın abi.
passat al passat :evil:
audilover
16-12-2011, 11:07
Walla senin arabayı yürürken görünce mutlu oldum . Kendi kendime diyodum çok uğraştı, şu adamın arabası doğru düzgün bi yürüse diye. Jetta yürüyor beyler .......
Dagilalimmi abi o zaman ne dersin :):):)
audilover
16-12-2011, 11:08
tamam canım,
sen benim güzellik uzmanım ol:D
:):)Olur canimmmm:D:D:D
Dagilalimmi abi o zaman ne dersin :):):)Gerek yok be abi, bu Ankaraya dönene kadar kesin bozar tüm yapılan bakım ayar vs. eski haline döndürür arabayı. Bi daha geldiğinde 5 boydan devam ederiz. :icon_tup:
Videolarda gördüğüm kadarı ile araba 7100-7200 civarı birşey dönüyor. Stock yazılımla 160 lık TSI lar 6700 civarı kesiciye giriyor sadece revo ile 7100 çeviriyor. 170 liklerde olay farklımı , daha fazlamı devir çeviriyorlar stock yazılım ile yoksa araçta yazılımmı var ?
kendi fonksiyonu.
Yalniz aracin bu fonksiyondayken devri 3000 de sabit tutmasi lazim sizinki neden boyle oynuyor surekli anlayamadim..
Arasts61
16-12-2011, 14:21
Gerek yok be abi, bu Ankaraya dönene kadar kesin bozar tüm yapılan bakım ayar vs. eski haline döndürür arabayı. Bi daha geldiğinde 5 boydan devam ederiz. :icon_tup:
Bir dahaki gelmeme golf kalir mi?:)
Rocco al revo yap kemali gec, hedef bu olsun:D
Bir dahaki gelmeme golf kalir mi?:)
Rocco al revo yap kemali gec, hedef bu olsun:D 1000 kilo altı arabalar ile basmam gereksiz bi eylem. :) Bizim olay o değilki abi, araba düzgün yürüsün gitmesi gerektiği gibi ondan sonra isteyen gelsin geçsin. Hiç komaz bana . Ama arac kendi akrabalarının arkasında kalırsa takarım kafaya neden yürümüyo diye. Keyif insanıyız biz agresyon/depresyon bize gelmez.
Arasts61
16-12-2011, 15:35
Videolarda gördüğüm kadarı ile araba 7100-7200 civarı birşey dönüyor. Stock yazılımla 160 lık TSI lar 6700 civarı kesiciye giriyor sadece revo ile 7100 çeviriyor. 170 liklerde olay farklımı , daha fazlamı devir çeviriyorlar stock yazılım ile yoksa araçta yazılımmı var ?
araç stok.
170lik dsg ler Sport modda 7000 dönüyor.
tiptronige(manuele ) alınırsa ve vites atılmadıgı takdirde 7200 e kadar çeviriyor senin atmaya niyetin olmadıgını anlayınca bir ust vitese kendi geçiyor.
1000 kilo altı arabalar ile basmam gereksiz bi eylem. :) Bizim olay o değilki abi, araba düzgün yürüsün gitmesi gerektiği gibi ondan sonra isteyen gelsin geçsin. Hiç komaz bana . Ama arac kendi akrabalarının arkasında kalırsa takarım kafaya neden yürümüyo diye. Keyif insanıyız biz agresyon/depresyon bize gelmez.
1000kg altı değilim abi ben deneyebiliriz öyleyse:D
araç stok.
170lik dsg ler Sport modda 7000 dönüyor.
tiptronige(manuele ) alınırsa ve vites atılmadıgı takdirde 7200 e kadar çeviriyor senin atmaya niyetin olmadıgını anlayınca bir ust vitese kendi geçiyor.
açıkla gerçekleri hocam en son paşaoğlumda görmüşler sizi:D:D
Arasts61
16-12-2011, 22:40
1000kg altı değilim abi ben deneyebiliriz öyleyse:D
açıkla gerçekleri hocam en son paşaoğlumda görmüşler sizi:D:D
olm yine 5+ boy atmadınmı 4. vites bitmeden. daha neyi açıklayacağım.:D:D
Hahaha Estagfurullah seni gecmek kimin haddine yaw:):)
Once beni gecsin sonra sira sana gelicek :):)
Mesajını görmemişim. Mütevazi kardeşim benim :) Geçin hepiniz ne olacak benim adım Thomas bana komaz :D
osman 1.8t
17-12-2011, 13:12
araç gitmesi gerektiği gibi gitmiş anormal birşey göremedim hangi araca göre hızlı gidiyor