Orijinalini görmek için tıklayınız : e0041 rex son dyno
Motor komple stock
simota big tube
oem headers
63 lük araboru
otto son
yazılım (sadece afr dip gaz ayarladık avans haritası b16b 4500 devire kadar araç fakirde kasıtlı olarak 4500 den sonra 13.5 afr limitör 13 afr. )
vtec 5400
yazılımdan önceki dyno sheet bulamadım bulunca eklerim 158hp 154nm tork vermişti ayardan önce
http://c1112.hizliresim.com/s/h/140jf.jpg
maşallah aga, stock motor iyi değer.
maşallah aga, stock motor iyi değer.
biz vtecten sonra araba acayip değiştiği için 170 üstü bekliyorduk ama meğersem tork muş bizi orda götüren tork baya yükseldi bir önceki dynoda 154 nm tork vermişti ayardan sonra vtec üstü 160nm altına hiç inmiyor :)
torka bak hiç inmeden tırmanmış maşallah
Kocaman maşallah, kaliteli bi headers ile çok değişir araç daha fazla avansta verebiliceksin.
Değerler güzel.
Ayarı kim yaptı?
Kocaman maşallah, kaliteli bi headers ile çok değişir araç daha fazla avansta verebiliceksin.
Değerler güzel.
Ayarı kim yaptı?
kendim yaptım :)
herşeyini sen yapmıştın zaten aracın dimi:)
ellerine sağlık üstad.
herşeyini sen yapmıştın zaten aracın dimi:)
ellerine sağlık üstad.
aynen öyle :) home made crx
yalan atma la sentesinde benimde gözümün ölçüsü var :D
tuner faruk
15-12-2011, 17:17
Maşallah güzel değerler :) Yürüyen videosunuda görsek güzel olur :)
kickbuttowski
15-12-2011, 17:18
masallah guzel deger.. yalniz kayip guc neden o kadar fazla?
kanashibari
15-12-2011, 17:18
Maşallah Okan Apexi işini çözdük gerisi takır takır geliyor. Parçalarla dahada canlanacak. ;)
yalan atma la sentesinde benimde gözümün ölçüsü var :D
aga herzaman diyorum allah razı olsun sadece sentesi değil motoru koyma sökme herşeyde emreninde katkısı vardır can ciğer kankam diyen adamlar sağda solda gezerken emre iş çıkışları gelip bana yardımı hiç esirgememiştir tekrardan sağolasın aga
masallah guzel deger.. yalniz kayip guc neden o kadar fazla?
ön takım + debraj sanırım ikiside biraz sorunlu
Maşallah güzel değerler :) Yürüyen videosunuda görsek güzel olur :)
çok deneme yapıyoruz ama ne bileyim sanki bursada bu aralar video çekmek ayıp durumuna geldi gibi :D yada ben öyle hissetmeye başladım
aga herzaman diyorum allah razı olsun sadece sentesi değil motoru koyma sökme herşeyde emreninde katkısı vardır can ciğer kankam diyen adamlar sağda solda gezerken emre iş çıkışları gelip bana yardımı hiç esirgememiştir tekrardan sağolasın aga
ön takım + debraj sanırım ikiside biraz sorunlu
herzaman aga, bu tür işleri hep sevmişimdir zaten :D
emre1307
16-12-2011, 01:01
Emeginin hakkini verdi sonunda istedigin gibi oldu...
Emeginin hakkini verdi sonunda istedigin gibi oldu...
Ewy kardeşim simotayı söküp aemi koyup 4-1 headers la dahada iyi olacak inş.
inventor
19-12-2011, 20:48
okan aracın maşallahı var inşallah dahada iyi olur kardeşim
maşallah ya daha baya bi gideri var sanırsamki :D
Maşallah, güzel değerler. Canlısını da gördük. Go-karttan hallice :)
Çok gürültülüydü yaf canlısı :D ... Maşallah...
ErmanArseven
19-12-2011, 21:11
masallah altları biraz zenginleştirip 4 2 1 headers takılsa daha verimli olur :) ayrıca 63 lük araboru bence bu araca büyük gelir :)
tşk.ler arkadaşlar
masallah altları biraz zenginleştirip 4 2 1 headers takılsa daha verimli olur :) ayrıca 63 lük araboru bence bu araca büyük gelir :)
yükleneceği planlanıyordu bu yüzden borular izmirden 63 lük alındı. şu anda 51 olsa daha iyi olacak aslında alt devirleri kasıtlı fakir tutuyoruz az yaksın :)
Maşallah, güzel değerler. Canlısını da gördük. Go-karttan hallice :)
ewy utku zevk veren tarafı go kart kısmı zaten :)
Çok gürültülüydü yaf canlısı :D ... Maşallah...
gelseydin sende yan koltuğa gürültüyü o zaman görürdün :D
maşallahh ne zaman denıyoruzz :D
maşallahh ne zaman denıyoruzz :D
herzaman melih :) aslında havanın güzel olduğu birgün yeniden gelseniz süper olur dip gaz 18 afr ile dip gaz 13.5 afr nin farkını görmüş oluruz hem :)
Maşallah okan Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin kardeşim az emek vermedin.
Maşallah okan Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin kardeşim az emek vermedin.denemelik fn2 tayyar aranıyor okan için ahmet bilgilerine :D
daha cok eksık var yolu bası sayılır ama bazı talıhsızlıkler yuzunden tam olarak ıstedıgı gıbı olmadı okan arkadasımızın aracı,zaman ve para kaybı cok oldu..yıne saglık olsun ALLAH tekerını duz bastırsın
herzaman melih :) aslında havanın güzel olduğu birgün yeniden gelseniz süper olur dip gaz 18 afr ile dip gaz 13.5 afr nin farkını görmüş oluruz hem :)
senle her zaman denerım cunkı aracın ne oldugunu bılıyorsun daha ıyı olması ıcın yardımcı oluyorsun :) kısaca adam gıbı adamsın :)
senle her zaman denerım cunkı aracın ne oldugunu bılıyorsun daha ıyı olması ıcın yardımcı oluyorsun :) kısaca adam gıbı adamsın :)
ewy melih allah razı olsun
turgay.ozgur
11-01-2012, 13:12
hocam helal olsun emeklerinize çok güzel değerler... Allah sorunsuz gazlamalar nasip etsin inşallah...
daredevil
13-01-2012, 21:01
maşallah okan allah kaza bela vermesin tekerini düz bastırsın iyi gazlamalar
bLackModeL
13-01-2012, 21:36
harıka ustu allah kaza bela vermesınn ınsallah
maşallah okan allah kaza bela vermesin tekerini düz bastırsın iyi gazlamalar
tekerlekler yamuk basıyo mayk, kamber kaster rot balan hepsi karmançorman :D
tekerlekler yamuk basıyo mayk, kamber kaster rot balan hepsi karmançorman :D
yokla kaster de sorun yok :D kamber de problem var bide ön arka rot ayarı istiyor nasıl düz gidiyor ben bile şaşırdım :D
balans yaptırdım her tekere ortalama 150gr agırlık takıldı ya replika jantlardan dolayı yada lastiklerden 14 jant lastik spec en güzeli :)
hacı ozaman sen tak 14 leri, 4x150 yürüyende fark eder. :D
yanlız balansın okadar bozuk olmasına rağmen 205 le giderken hiç farkedilmiyodu, araba süratide hissettirmiyo hiç.
yanlız balansın okadar bozuk olmasına rağmen 205 le giderken hiç farkedilmiyodu, araba süratide hissettirmiyo hiç.
en az ıkı boy geri düşer yuruyende 600 gr beaa :D
rex le genelde bu yüzden ölünüyor aga belli etmiyor :D ayrıyetten 205 apexide gördüğümüz normal kadran olsaydı 215-220 arası göstericekti
en az ıkı boy geri düşer yuruyende 600 gr beaa :D
abi hani jantların kenarlarında bi sürü vidalar olurya bbs lerde benim jantların iç tarafı komple gramlık kurşun dolu jantta sıfır lastikte sıfır ama replikanın faydası heralde bunlar :D
abi hani jantların kenarlarında bi sürü vidalar olurya bbs lerde benim jantların iç tarafı komple gramlık kurşun dolu jantta sıfır lastikte sıfır ama replikanın faydası heralde bunlar :D
arabaya nazar deymesin diye kurşun mu döktürdün jantlara beaa :D
konuyu takip edenler despe-denon-e0041 kesin poka saracak :D
rex le genelde bu yüzden ölünüyor aga belli etmiyor :D ayrıyetten 205 apexide gördüğümüz normal kadran olsaydı 215-220 arası göstericekti
+ olarak arabanın içindeki anahtarları penseyi cıvataları kabloları peçeteleri ıvırları zıvırlarıda boşaltırsan 1 boya yakın hızlancn zaten :hahaha:
bukadar dağınık adam ben hayatımda görmedim :D
okan bendeki advan rg2 de balans ilgili sıkıntı hiç olmadı kardeşim üstünde balans yaptırmayı dene yada takılan bilezik uygun değilse balans tutmaz.
+ olarak arabanın içindeki anahtarları penseyi cıvataları kabloları peçeteleri ıvırları zıvırlarıda boşaltırsan 1 boya yakın hızlancn zaten :hahaha:
bukadar dağınık adam ben hayatımda görmedim :Darabayı boşaltsa b20 den 4 boy yemiş olardı :D
bukadar dağınık adam ben hayatımda görmedim :D
aga arka koltukta enjektörler ile wideband vardı onları nereye koydun :D
okan bendeki advan rg2 de balans ilgili sıkıntı hiç olmadı kardeşim üstünde balans yaptırmayı dene yada takılan bilezik uygun değilse balans tutmaz.
abi balansı hallettik ya jantta ya lastiklerde sıkıntı var bu kadar balans cıkması pek iyi değildi :)
arabayı boşaltsa b20 den 4 boy yemiş olardı :D
hafifledikçe boy farkı çoğalıyomu noluyo :D bunun bilimsel açıklamasını yap bari :p
Cliosportve
16-01-2012, 10:50
Kadran videolarınıda göreydik keşke
stock clio rs kadar gidio öle deyim :) video çekmek ayıp oldu bursada
evelinkamenov
16-01-2012, 10:53
Okan Maşallah Valla. Araç fena olmuş.
hafifledikçe boy farkı çoğalıyomu noluyo :D bunun bilimsel açıklamasını yap bari :pyere tutunma problemı yaşanıyo olm :D
aga arka koltukta enjektörler ile wideband vardı onları nereye koydun :D
hepsini bagaja attım aga :D biraz olsun toplanmış oldu bari arka koltuk :D
kadran videosunu istesende göremezsin, km saati çalışmıyo çünkü :D
anca apexiden dijital olarak gerçeğini görebilirsiniz oda kamerada nekadar çıkar bilmem :D
denem amaçlı takılan egzantriklerle 184 hp 187 nm cik :D
yeni dynonun çıktısını bekliyoruz :)
daha dün akşam takıldı bı dynoda bakalım ne verıo dedık gerçekten muhteşem
Gaza basınca OŞD sistemi devreye giriyormuş Crx'de dün Okandan öğrendim.
OŞD: Otomatik Şerit Değiştirme Sistemi :D
Bir de alçak gönüllülük yapıyor bizim araba birazcık gidiyor diyor :)
yoo yalan söylemiş hiç gitmiyo :D
zır stock tayyardan 3 boy yıyo beaa ne gitmesi
zır stock tayyardan 3 boy yıyo beaa ne gitmesi
honda 256 hp tayyar nezaman yaptı la :D
ben artık kımsenın beygiri eşşeği aslanı hakkında yorum yapmıom bircet, stock denıyosa stoctur bitti :D
ben artık kımsenın beygiri eşşeği aslanı hakkında yorum yapmıom bircet, stock denıyosa stoctur bitti :D
taam beaa bizimkide pro stock zaten :D
honda 256 hp tayyar nezaman yaptı la :D
:icon_tup:
denem amaçlı takılan egzantriklerle 184 hp 187 nm cik :D
yeni dynonun çıktısını bekliyoruz :)
beklentimin altında çıktı o yüzden koymuyorum :D :D
Gaza basınca OŞD sistemi devreye giriyormuş Crx'de dün Okandan öğrendim.
OŞD: Otomatik Şerit Değiştirme Sistemi :D
Bir de alçak gönüllülük yapıyor bizim araba birazcık gidiyor diyor :)
onur abi şimdilik birazcık gidiyor parça topluyorum allahın izni ile parçalarım tamamlandığı zaman gidiyor diyeceğim :) 1600cc hacimle olmuyor 2000cc ye nasip dedim
bahsi geçen güç komple stock (headers filtre hiçbirşey yok) olan motora crower stage 2 egzantirik ve timing ayarını yazılımla destekleyerek aldık b20 bloğu doldurduktan sonra dyno konusu açacağım :)
cemsultan
29-05-2012, 23:16
beklentimin altında çıktı o yüzden koymuyorum :D :
Artis..... :D
inventor
03-06-2012, 22:33
okan eline sağlık her parça ile dahada güzelleşiyor araç