Orijinalini görmek için tıklayınız : Polo GTI için?
Konfordan ödün vermeden yere yaklaşmak istiyoruz. Marka olarak ne tavsiye edersiniz? Eibach doğru tercih midir?
Vogtland kullanıcam inş. roccomda coillerim geldi araca son 1 hafta :)
Fatih Kavak
16-12-2011, 13:05
Konfordan ödün vermeden yere yaklaşmak istiyoruz. Marka olarak ne tavsiye edersiniz? Eibach doğru tercih midir?
Polo GTI zaten konforsuz sert bir araba KW bakın derim.
CeM öZeR
16-12-2011, 15:01
Onurhan abi acilen H&R diyorum arkadaşım taktırdı gerçekten güzel olmuş.
eibach konfor adina en guzel marka vag grubu icin.en basiti seatsport olarak servisin sattigi yaylar eibach a ait.
Konfordan ödün vermeden yere yaklaştırma nasıl olcak çok merak ettim doğru öle bi yöntem varsa bende öğrenmek isterim...
Polo GTİ cupradan daha yumuşak bi araba ama yayı taktıgınızda H&R olsun Eibach olsun FK olsun vurma yapıyor ama en yumusak olanını seçeyim diyorsanız Eibach tercih edin...
Ben aracımda H&R denedim 2 ay dayanabildim Eibach denedim 7 ay kullandım...
Eibach da servisin sattıgı seatsport yayların birebiri...
Yay taktıgınızda Konforunuz bozulucak burası Allahın emri takır tukur geziceksiniz :)
Vogtland kullanıcam inş. roccomda coillerim geldi araca son 1 hafta :)
İzlenimlerini bekliyoruz.. :)
Polo GTI zaten konforsuz sert bir araba KW bakın derim.
Coil alacak olsam kesinlikle KW bakarım ama yayda da aynı mı bilemiyorum.
Onurhan abi acilen H&R diyorum arkadaşım taktırdı gerçekten güzel olmuş.
Kaçlık H&R Cem?
eibach konfor adina en guzel marka vag grubu icin.en basiti seatsport olarak servisin sattigi yaylar eibach a ait.
Eibach'ın da sadece prokit versiyonu var sanırım 6R için.
Konfordan ödün vermeden yere yaklaştırma nasıl olcak çok merak ettim doğru öle bi yöntem varsa bende öğrenmek isterim...
Polo GTİ cupradan daha yumuşak bi araba ama yayı taktıgınızda H&R olsun Eibach olsun FK olsun vurma yapıyor ama en yumusak olanını seçeyim diyorsanız Eibach tercih edin...
Ben aracımda H&R denedim 2 ay dayanabildim Eibach denedim 7 ay kullandım...
Eibach da servisin sattıgı seatsport yayların birebiri...
Yay taktıgınızda Konforunuz bozulucak burası Allahın emri takır tukur geziceksiniz :)
Şu ana kadar kullandığım 8 araçta farklı karakterlerde, markalarda ve oranlarda 7 takım yay kullandım. Yani az çok biliyorum yayın araç üzerindeki etkisini. Bazı markalarda atıyorum H&R randımanlıyken, diğerinde Eibach daha iyi oluyor. Amacım Polo için hangisinin iyi olduğunu edinilen tecrübelerden dinlemek..
Valla bende hr 25-40 mm var iniklik gorunum acisindan hersey cok guzel,ama sertlik dersen ciddi sertlesti..eibach polo gti icin dist. Tarafindan tr ye girmemis takanlarda 1.4 yayi takio ondan daha yumusak oluo bilgin olsun...
CeM öZeR
17-12-2011, 08:46
Valla bende hr 25-40 mm var iniklik gorunum acisindan hersey cok guzel,ama sertlik dersen ciddi sertlesti..eibach polo gti icin dist. Tarafindan tr ye girmemis takanlarda 1.4 yayi takio ondan daha yumusak oluo bilgin olsun...
Onurhan abi arkadaşın dediği doğru eibach takanlar 1.4 yayı takıyor böyle olunca yumuşah olduğunda verimli olduğunu sanıyorlar ama biraz daha yumuşak olması daha iyi olduğu anlamına gelmez. Amaç sadece görüntü ve konforsa tercih sebebi olabilir. Ama aerodinamik yönünden düşünürsek tutuş h&r da çok daha iyi ve konfor yönünden öyle abartılacak bir fark çıkmıyor ortaya. Arkadaşımın taktığı yay h&r 25-40 mm. Bana soracak olursan ben fk kullanıyorum memnunum :)
İzlenimlerini bekliyoruz.. :)
Coil alacak olsam kesinlikle KW bakarım ama yayda da aynı mı bilemiyorum.
Kaçlık H&R Cem?
Eibach'ın da sadece prokit versiyonu var sanırım 6R için.
Şu ana kadar kullandığım 8 araçta farklı karakterlerde, markalarda ve oranlarda 7 takım yay kullandım. Yani az çok biliyorum yayın araç üzerindeki etkisini. Bazı markalarda atıyorum H&R randımanlıyken, diğerinde Eibach daha iyi oluyor. Amacım Polo için hangisinin iyi olduğunu edinilen tecrübelerden dinlemek..
Şimdiye kadar hiç normal arabada yay kullanmadım spor süspansiyon olan araçlar için söylüyorum H&R yoltutusu super ama konfor sıfırdanda aşşağıda Eibach yoltutus H&R kadar olmasada iyileşti ama konfor H&R dan birazdaha iyi...
Bana sorarsanız arabanıza hiç takmayın çünki ilerde sertlikten şikayetçi olup orjinale dönceğinizi tahmin ediyorum ki ben öyle yaptım yay kullandıgıma pişmanım...
lewolved
21-02-2012, 22:41
Benim anladigim kadariyla ozmn normal polo icin olan eichbach prokit olursa standart cupradan hem biraz daha alcak hemde daha konforlu oluyormu...?
sinan999
22-02-2012, 18:50
kesınlıkle kw tavsıye ederım zaten orjınal yuruyenı baya bı sert ve yayla pek konforlu olmuyor
alicancalis
22-02-2012, 19:09
Yazdıklarım sadece şimdiye kadar yay kullanan arkadaşlara.
Arabalarınızın amortisörleri sert bile olsa, kesinlikle coilover alın. Aradaki farkı yaşayınca, coil alana kadar geçen zamana üzüleceksiniz.
Rabbit33
26-02-2012, 21:54
normal gtı a eibach pro kit 3cm takılsa nasıl olur?orj le aynı mı olur alçaklık yoksa biraz daha iner mi ? polo gtı ın orj yayları kaclıktır bilen var mı ? 1,5cm olabilir mi?
onursoytam
26-02-2012, 21:57
sıloganınız AKUMADIK SÜRÜNÜYORUZ olsun :)
otomania
26-02-2012, 23:13
eibach marka yay öneririm
ben servisten seat sport (eibach) getirttim cupra için, gayet memnunum, yumuşak bir yay.. ben getirtirken piyasadan çok da pahalıya getirmemişlerdi, bi de kampanya yapıp bedavaya takmıştı avek..
Yazdıklarım sadece şimdiye kadar yay kullanan arkadaşlara.
Arabalarınızın amortisörleri sert bile olsa, kesinlikle coilover alın. Aradaki farkı yaşayınca, coil alana kadar geçen zamana üzüleceksiniz.
+ onyüzbinmilyonbaloncuk
Bruglione
14-10-2012, 11:48
normal gtı a eibach pro kit 3cm takılsa nasıl olur?orj le aynı mı olur alçaklık yoksa biraz daha iner mi ? polo gtı ın orj yayları kaclıktır bilen var mı ? 1,5cm olabilir mi?
+1
Konu hortlıcak ama yeniden konu acmak ıstemedim.
Bruglione
14-10-2012, 11:54
birde bi sorum daha olcak . Bende 45 yanak lastikler var yani aracla davlumbaz arası biraz daha kapanık. ancak 45 yanaktan sonra arac yerden yukseldi bunu biraz indirmek istiyorum 3.5luk isimi gorurmu yoksa hıc bı etkı etmezmi .
Edit : Orjinali 40 yanak..
coilover almıyosan stock bin kesinlikle tavsiyemdir...
Neredeyse 5cm olarak kullanmadığım spor yay kalmadı :) Slx gibi sekiyoruz..Konfor yok fazla.
DoDo_hamann
14-10-2012, 21:48
Hiç bir yay ile konfor yakalanamaz bu iki araçtada :)
bencede kesinlikle coilover...
yay ile çok kötü :(
polo gti için han gi yayı almalıyım nerden temin ederim alan arkadaşlar bi yardımcı olursa fiyat ve iletişim