Orijinalini görmek için tıklayınız : Suc Cupra vs TH Type-R
Denemelere 70 km ve 90 km hızlarda başlanmıştır.
Çok keyifli oldu ayağınıza sağlık Maşallah iki aracada :icon_tup:
_H9w6dZPQnI
Suc Cupra vs TH Typer - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_H9w6dZPQnI&feature=youtu.be)
Suc Cupra'da ne var ? Muho basınç açtımı ?
_muhaRRem
16-12-2011, 15:23
ben tek olduğumda aşırı sarıyorum , herzaman yanımda 1 kişi bulundurmam lazım :)
ben basınç açmadım dahalık
stage2plus ++ bi cupra 2.2 bar peak yapıyor 400+ sı var eksisi yok..
cupra'nın stage ne bilgisi olan varmı?
mami_makinen
16-12-2011, 15:25
ben tek olduğumda aşırı sarıyorum , herzaman yanımda 1 kişi bulundurmam lazım :)
huahuahauhauhuahahau ya sen belamısın :D:D
cupra'nın stage ne bilgisi olan varmı?
cupra stock turbo reşit abi yazar ayrıntıları
inan mpower
16-12-2011, 15:28
maşallah bütün araçlara th typer ayrıca tebrikler çok sağlıklı maşallah kazasız belasız... kullanmak nasip etsin mevlam
maşallah..ikiside çok hızlı :)
elinden alıcam ama bu arabayı yeter yani artık:)
konuyu açan enes plakayada dikkat etmedim. dedim ohaa noluyoorrr:)
mşllh. muharrem araç almış olmasan ilk alacagım araç th type-r
elinden alıcam ama bu arabayı yeter yani artık:)
ahaaa arıyordun kardeşim kaçırma bunu bak yoksa araçları satıp ben alırım :)
ahaaa arıyordun kardeşim kaçırma bunu bak yoksa araçları satıp ben alırım :)
erol abi bi konu var onu bekliyorum yoksa simdiya elinden almıştık :icon_tup:
hadi hayırlısı izmirde görelim bunuuuuuu rakipde bol..
abi bu yazı kötü oldu be rakip yok diye düşünmüştüm bian:cool:
Maşallah 2 araç çok zalım...
Erşan kuneri ya. :D şero tam senin karakter.
Maşallah ya. :icon_tup:
Reşit kesin 3076'ya geçersin artık :)
Erşan kuneri ya. :D şero tam senin karakter.
Maşallah ya. :icon_tup:
cengo kekomusun oğlum sen :hahaha:
cengo kekomusun oğlum sen :hahaha:
yürümeyi bırak koş biraz, turbo diyoz :D Erol abiye katılıyorum.İzmre yakışır.Hyrlısı inş ;)
yürümeyi bırak koş biraz, turbo diyoz :D Erol abiye katılıyorum.İzmre yakışır.Hyrlısı inş ;)
cengo hayırlısı bilader ama su arıyorum kaldır 25 senedir arıyosun araba:hahaha:
gurlekyasin
16-12-2011, 15:54
2 aracada maşallah.reşit abi sana ayrıyeten maşallah maşallah..
ademsezer
16-12-2011, 16:00
nöbetçi rolcü muharrem:D
_muhaRRem
16-12-2011, 16:08
nöbetçi rolcü muharrem:D
rolling bi harekettir engellenemez :)
BMK TypeR
16-12-2011, 16:09
Maşallah:) araç revo stg2+ cooler yazlım egsoz fılıtre pompa forge wasgete, aracım 3vıtes 75km hızlarda 2.13 peak yaptı 1.6cont yurudu,enesede gosterdım zaten gecen hafta aynı ayarda 2.25basıyodu:) havalardan herhalde maho devrınde 90 95gıbıde devır bandım yukarı cıktıgı ıcın 1.88peak yapıp 1.45cont herkeze ıyı dıleklerı ıcın teşekkurler,
enes ıkı tane kadran vıdeosu var onuda bı koysan:)
Maşallah 2 aracada.
Gayet hızlılar.
by serçe
16-12-2011, 16:28
maşallah araçlara ....
salih_560
16-12-2011, 16:31
maşallah 2 araç da tekerlerine taş degmesin ....
kelalper
16-12-2011, 16:39
Th a ilk defa bu kadar tutunan bir Cupra gördüm. TH ayrı güzel.
maşallah ıkısınede cupra guzel gıdıyor
maşallah elinize ayagınıza saglık agalar allah kaza bela vermesin harika olmuş .
gaddar orjınal turbonun hakkını verdin artık zula yı patlat gt30 dan devam allahın izni ile
BMK TypeR
16-12-2011, 16:57
maşallah elinize ayagınıza saglık agalar allah kaza bela vermesin harika olmuş .
gaddar orjınal turbonun hakkını verdin artık zula yı patlat gt30 dan devam allahın izni ile
3076r turbo kıt rs4 enjektorum evde, oem debrıyajda yenı degısmıstım bıraz kullanıyım:) 30r ıcın debrıyaj almak lazım onuda alınca koyarız 1-2gune:D
_muhaRRem
16-12-2011, 17:12
Th a ilk defa bu kadar tutunan bir Cupra gördüm. TH ayrı güzel.
tutunmasının sebebi k04 olması :) 70 de basıyoruz . normalde 100 de basınca iş çok değişir.
TYPERHAKAN
16-12-2011, 17:52
heeeeeyt neler olmuş insan bir alo der ,çok güzel maşaallah ikinizede .gaddar kardeşim benim maşaallah maşaallah.muharrem sanada maşaallah maşaallah..
maşallah iki aracada ama typer ayrı güzel...:)
_muhaRRem
16-12-2011, 18:12
Herkese ayrii ayri tesekkur ederm. Suc cupra cok hizli bi cupra. Allah guc kudret saglik verdikce rollinglere devam edicem insallah.
typer çok zalım maşallah :D
Çok güzel zevkli ve dostane denemeler olmuş.Hacı Muharrem,in arabasına diyecek söz yok zaten, yolun sonu MAŞALLAH onun gideri daha çok onu biliyoruz.Gaddar Reşit abi sanada ayrı bi maşallah k04 king :) çok iyi tutunmuşsun.Artık 30r stg3 yap tacınıda bana bırak :D
Far kapatmalar:D.Reşit abi ww caddy saydırmış:D Abi emniyet kemerini takmıyormusun ?
Muharrem ilanı kaldır satma şu arabayı kardeşim :icon_tup:
_muhaRRem
16-12-2011, 18:24
Far kapatmalar:D.Reşit abi ww caddy saydırmış:D Abi emniyet kemerini takmıyormusun ?
Kankaaa duruoo ilan alan alsin, alan cikana kadar devam duRRmak yok :)
BMK TypeR
16-12-2011, 18:50
heeeeeyt neler olmuş insan bir alo der ,çok güzel maşaallah ikinizede .gaddar kardeşim benim maşaallah maşaallah.muharrem sanada maşaallah maşaallah..
sagol abi iyi dileklerın ıcın, gece 3de cıktık zaten ben c6 denedım sonra muharemle gazladık:D
BMK TypeR
16-12-2011, 18:53
Enesle ıkımız yusufladık adam sag sol yaptı bışeyler Sol şeride girdi çıktı ölüm tüneline girdik çiktık, evet kemer takmak lazım
Tamam sana devir teslim ederim:)
Kocaman Maşallah her iki araca da. Ya Muharrem walla sesine bittim makinanın. Maşallah kardeşim.
Reşo büyüt şu turboyu artık :) Yok takmayacaksan ver bana benim traktöre takam :D
İki aracada Maşallah, Muharrem abi nefes aldırmamışsın yine :) Kazasız belasız sürüşler .. Bu arada Enes abi seninde eline sağlık kaliteli videolarını severek izliyoruz :)
İki aracada masaallah th tayper çok zalim yürüyo nediyim tekerine taş değmesin
maşallah th typer a gerçekten sesı duruşu gidişi çok iyi
chiefkadir
16-12-2011, 22:04
Maşallah ikisinede , gazlayan bir turbo typer herzaman lazım :)
Araçlara maşallah. Muharrem sen bildiğin yeni urfa olmuşsun o nasıl korna basmak yaw.
_muhaRRem
16-12-2011, 22:25
Araçlara maşallah. Muharrem sen bildiğin yeni urfa olmuşsun o nasıl korna basmak yaw.
urfanın tertibiyle denedik napalım :D düzene uydum.
GökhanAk
16-12-2011, 22:45
maşallah ikisinede cuprada çok güzel.. th yürümüş yine
Maşallah her iki araca Allah'ım esirgesin...
BMK TypeR
17-12-2011, 10:38
bunun adı elek reso :D
Kanka ne yapalım typer 30r bısey yapamıyoruz 200kadar yakın oluyorum sonra elek oluyoruz ama evo subaruyuda ben elek edıyorum stok arabamla:D
ya resom bırak ya bu işleri sana bu hastalıktan tayyardan kaldı sana 4 5 boy atardım stok arabamla sen 5 e atınca hep yaklaşırdın buda ondan kalma sanırım..
neyıne yakın gidiyosun muho senı ac aca gidiyo bazı seylerı kabullen be cnm resom :D
ayhan306gti
17-12-2011, 10:48
maşallah araçlara zevkli denemeler olmuş
ecz_murat
17-12-2011, 11:00
muharremin araç ztn çok keyiflide de bu kovboy hakikaten arıza adam ya stoc turbo ile yaptıklarına bakarmısınız...
BMK TypeR
17-12-2011, 11:13
ya resom bırak ya bu işleri sana bu hastalıktan tayyardan kaldı sana 4 5 boy atardım stok arabamla sen 5 e atınca hep yaklaşırdın buda ondan kalma sanırım..
neyıne yakın gidiyosun muho senı ac aca gidiyo bazı seylerı kabullen be cnm resom :D
kanka 3de basıyoruz muho vıteslerını say 5 atınca tam anlamıyla yuruyo,benım amacım 200kadar nekadar tutunurum dıye kendıme kıyasladım:) sen hala 2006damısın, gectıgın typer egsoz fııtrelıydı unutma,328 coupe de 200de frene basıyodun:) stok araban yedık bızde:) kanka
Alicanrs
17-12-2011, 11:15
Masallah araclara :) resit abi artk hizlanma vaktin gelmis galiba tak turbonu:)
_muhaRRem
18-12-2011, 13:24
muharremin araç ztn çok keyiflide de bu kovboy hakikaten arıza adam ya stoc turbo ile yaptıklarına bakarmısınız...
gaddar reşo lakabı boşamı yani :D
_muhaRRem
18-12-2011, 13:25
Masallah araclara :) resit abi artk hizlanma vaktin gelmis galiba tak turbonu:)
ben hızlanmıyımmı alican :)
sende hızlan kanka :D:D:D
160 a kadar kafa kafaya
maşallah güzel sıkmışsınız yine keşke benimde bir püsekvitim olsa
brs_odbs
25-03-2012, 15:30
maşallah araçlara cupra çok iyi yürümüş
maşallh iki aracada reşit bey bizede bi recete yazarmısın rica etsem :D
BMK TypeR
26-03-2012, 12:35
maşallh iki aracada reşit bey bizede bi recete yazarmısın rica etsem :D
Kanka sana recete degıl 15günlük rapor yazıyım:)