PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boyle terbiyesizlik olmaz.

EvoX
17-12-2011, 15:28
Biraz once yemek yerkeb arka masaya 3 lu kisi oturdu . Araba change etmek dedi ikiz araba birlestirmek . Biri bayan 2 so erkek bayan nedirdiye sordu erkek sessiz diyerek kacak is dedi boyle terbiyesizlik olmaz ne hale geldi guzel memleketim !! bunlara cezai islem ne uygulanabilir ?

srdralc
17-12-2011, 15:30
Hergün günlerce itle köpekle yüz yüze geliyoruz.

Herkes neyin ne olduğunu, hangi itin hangi çöplükte havladığını çok iyi biliyorda bilmiyor işte.
Gören görmeyecek, duyan duymayacak bu hale geldi.
Şikayeti felan başını ağrıtmaktan öte birşeye yaramıyor.

BurakCengizhanoğlu
17-12-2011, 15:32
Bir sürü araba biliyorum Yarısı farklı yarısı farklı ..

onur_S
17-12-2011, 15:56
neler duymuştum change işi dışında çalıntı otomobil hususunda.milletvekili çocukları filan biniyorlarmıs s600 pullman lar vs vs.

mmged_jan
17-12-2011, 18:01
insanlardan kaçmamın sonucudur aracıma bu kadar bağlı olmam gereksiz ortama hayatta girmem gerekirse arabada yerim yemeğimi yada arabada ederiz muhabbetimizi yılbaşında gereksiz insan kalabalığı yerine doğru acarlar langozuna kacacağız mesela insanlık yanlış yolda gidiyor ama sapmak bize yakışmaz

marifet gibi anlatırlar birde sonrada kendilerinin başına gelince devlete millete şuç atarlar

KSE71
17-12-2011, 18:19
Şikayitte de bulunduğumuz zaman malesef hiç bir şey yapılmıyor. Basit bir şey gibi gördüklerindenmidir nedir? Onlara göre basit tabi. Keşke bunları durdurabilsek tamamen.

erkin006
17-12-2011, 19:15
ankarada change taksiler bile var...taksici kendi arabasını görmüş ihbar etmişti gözümüzün önünde...

fa'R'uk
17-12-2011, 19:34
Şikayitte de bulunduğumuz zaman malesef hiç bir şey yapılmıyor. Basit bir şey gibi gördüklerindenmidir nedir? Onlara göre basit tabi. Keşke bunları durdurabilsek tamamen.

kaç kere şikayet ettin ne zaman hangi konuda bir şey yapılmadı örnek verirmisin?

131mirafiori
17-12-2011, 19:45
Bu şerefsizlik yüzünden galerimiz batmıştı... Tek tesellimiz bütün çetenin çökertilip hapse atılması oldu... (Samsundan ucuz araba geliyordu hepside kalem gibiydi ama ikizlermiş anlayamadık :D )

baykara
17-12-2011, 20:03

Onlar derken....

berkay_aydin
17-12-2011, 22:16
Nasıl birşey bu ? Bilmediğimden soruyorum..