Orijinalini görmek için tıklayınız : En İyi Tablet
Yakın zamanda bir Tablet alıcaz ama karar veremedik
Samsung galaxy tab - İpad 2 - Acer arasında gidip geliyoruz siz hangi tableti tavsiye edersiniz ?
Şarj önemli bu konuda en iyisi ipad sanırım
USB girişi olması farkedermi harddisklerle uyumlu çalışırmı ?
veya sizin tavsiye edeceğiniz ürün nedir ?
bide ipad 3 söylentileri var beklemeye değermi ...
ipad2 3G wi-fi kullaniyorum gayet memnunum.
Tabi tablet ile ne yapmak istedigine gore degisir bu durum.
onursumer
18-12-2011, 17:29
yazılımla ilgiliysen karıştırmak geliştirmek istiyorum dersen asus tf101+klavye avantajı hoş
ama stabil olsun sorun istemiyorum sıkıntısız kullanmak istiyorum dersen ipad alabilirsin
tamamen ne istediğine ihtiyaçlarına bağlı :D
darkmoon
18-12-2011, 17:58
ipad 2 iyi
ama ekonomik olsun dersen archos alabilirsin ipad2 nin çeyrek fiyatına fransız malıdır.
SifirinciMurat
18-12-2011, 18:18
ipad2 diğerlerine göre biraz daha kullanışlı.
türkiye'den alınmış 32gb 3g ipad2mi satabilirim istersen :)
fastchild
18-12-2011, 18:23
kenk Acer'i bilmemde ipad ile galaxytab karşılaştırmışız zamanında
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/97813-ipad-2-mi-samsung-galaxy-tab-mi.html
Antalyalogy
18-12-2011, 18:33
Tabletlerden anlayan bir arkadaşım bana şu modeli önerdi ;
Youtube da bayağı videoları var donanimhaber de konuları var ;
reedPAD2 Android Multitouch - Kitap - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/Liste/reedpad2-android-multitouch/productDetails.aspx?productId=kreeder14&categoryId=15043649#Gorseller)
mmged_jan
18-12-2011, 18:39
Flytouch 3 Android 2.2 - The Latest Updated Firmware Part 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=v9DX2h6lOXE&feature=related)
kesinlikle tavsiye ederim olayınızı sadece internet uygulama vs ise ama yok ben illa programlama yaparım yok ben update ederim yazılım falan diyorsan işine yaramaz
flytouch3 yurt dışında bayağı kullanılıyor yu-ha-tu gibi bir alet değildir yani :D
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/10-2-quot-flytouch-6-android-2-3-16-gb-48975967
SifirinciMurat
18-12-2011, 18:40
reedPAD2 Android Multitouch - Kitap - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/Liste/reedpad2-android-multitouch/productDetails.aspx?productId=kreeder14&categoryId=15043649#Gorseller)
bundan da var bende, fiyatına göre iyi iş yapıyor. yandaki home vs düğmeleri çok dandik, bir de lcd paneli epey kötü. yakından bakınca farkediyorsun, çok fazla noise var sanki karlı gösteriyor gibi. bu paraya iyi ama.
http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/105063-satilik-beyaz-ipad-2-a.html
Bunu almalisin :)
ipad al.Yada galaxy.Ama çinçançon amcalarında var tabletleri kanka.Bulgarda ucuzdur aldır ordan.
Sarji abartisiz 1 hafta gidiyo iphone gibi degil. Diger tabletleri bilmem.
Ipad 3 soylentisi var, ama iphone 4s yeni cikti, iphone 5 dedikodulari donmeye basladi. Olay su apple senede bir yeniliyor ipad 3 de gelecek iphone 5 de. Takip edemezsin bunu :)
Usb ihtiyacim hic olmadi ama bu nasil kullanacagina bakar. Diger tabletleri bilmem ama genelde pc yerine kullanamazsin. Ha ben pc yi sadece ipad e sarki yuklemek icin kullaniyorum o baska, ama sonucta bilgisayara bagimli mi, evet.
Herkese teşekkür ederim :) öncelikle alıcağımız tablet 3G li olucak bide daha çok iş için kullanılıcak .Ama olmuşken iyi birşey olsun istiyoruz
İpad 2
Acer
Samsung Galaxy Tab (10.1 diye geçiyor sanırsam turkcell in yeni satmaya başladıklarından )
Asus (onursumer abinin dediği model)
var bide yukarıdaki
bide merak ettiğim sorulardan biri Android'mi İos'mu ?
SifirinciMurat
18-12-2011, 20:52
ios gündelik işlere daha uygun. isteklerin özelleştikçe android'in sunduğu şeyler cazip geliyor.
olmuşken iyi bir şey olsunun linki burada :)
http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/105116-satilik-ipad-2-32gb-3g.html
ios gündelik işlere daha uygun. isteklerin özelleştikçe android'in sunduğu şeyler cazip geliyor.
olmuşken iyi bir şey olsunun linki burada :)
http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/105116-satilik-ipad-2-32gb-3g.html
olmuşken iyi bir şey diyorsan ipad tek seçenek. bu ilandaki benimkinden daha iyi :)
bence ipad 2 gerisi boş ipad aldıktan sonra bilgisayarın yuzunu görmez oldum. tozlandı pc evde de işde de . sakın başka tablete yonelme flash sıkıntısı felan var deniyor ama jailbrake yapıldıktan sonra flash işide haloluyor. ne galxi ne asus ne de bi başkası . ipad diyorum kalite diyorum başka bişey demiyorum. karizma kalite fonksiyonelik herşey ipad de . tavsiyem ipad den şaşma ölüsü dier tabletlere fark atar.
Yorumlara teşekkür ederim :) birazda android kullanıcılarını dinlemek istiyorum :)
İpad tablet alacağına iphone al daha kullanışlı
ipat tablet ile sadece internete girersiniz müzik video resim yükleme gibi multimedya işlemleri ve de itunes mecburiyeti sizi ipad tan soğutur ama kalıte olarak zevk verir
galaksi tablet tam anlamında bir multimedya alettir bir usb harddisk olarak bile kullanabilir bütün video formatlarını destekler
telefon olarak iphone tablet olarak galaksi kullanıyorum
tablet olarak galaksiyi tavsiye ederim
Burak-Akın
19-12-2011, 15:17
dostum yerinde olsam ipad 2 alırım.
diger tabletlere gore avantaji nedir?
bugünün teknolojisinde tablet alıcaksan en azından Tegra 2 işlemcili kapasitif ekranlı bir tablet almanı öneririm .Ben dün Dell Streak 7 siparişi verdim uzunca bir araştırmadan sonra bakalım yarın elimde olucak.
bugünün teknolojisinde tablet alıcaksan en azından Tegra 2 işlemcili kapasitif ekranlı bir tablet almanı öneririm .Ben dün Dell Streak 7 siparişi verdim uzunca bir araştırmadan sonra bakalım yarın elimde olucak.
İncelemezi bekliyorum :)
ceratoniaorg
19-12-2011, 18:55
kimse önermemiş ama bir pc mühendisi olarak ben size sony tablet s öneririm sgt113 modeli oldukça mükemmeldir. tegra 2 1 ghz işlemci usb kart girişi hd kamera ve android en büyük artılarından. tüm bunlara ek olarakta playstation lisansına sahip olması oyun içinde çok güzel bir özellik. donanım haberde detaylı video incelemesi vardı yanılmıyorsam. ayrıca karşılaştırmalarda internette en hızlı gezilebilen tablet olarak daima en ön sırada.
darkmoon
19-12-2011, 19:05
tablet olayı parasal bir meseledir tamamen..
tegra işlemcili tabletler içinde en ucuzu expert
paran varsa sadece ios dan ötürü ipad
sonynin fazla tutunucağını sanmıyorum bu alanda çok geç girdi ve yeterli bir alıcı kesmine ulaşamadı..
opad ead flytouch v.b gibi tabletler çinmalıdır ressitive ekrandır tavsiye etmem..
tablet alınıcaksa kesinlikle capacative multi touch ekran öncelikli olmalı gerisi fiyata endeksli donanımlardır..
mesela hp nind etableti çok güzel ama ne yazık ki webos o tableti bitiriyor.. archos 101 fena değil fiyat performans orantısında
ceratoniaorg
19-12-2011, 19:21
sony nin piyasada tutunup tutunmaması yada geç girip girmemesi önemli değilsonuçta f/p olarak oldukça iyi bir tablet yaptılar kalite ortada marka nında güvenirliliği üst seviyede olunca tercih edilmemesi için hiç bir sebep göremiyorum.
ekran konusundada söylediklerine aynen katılıyorum.
darkmoon
19-12-2011, 19:53
ben aldım mı satmalıkda düşünürüm o yüzden şahsen f/p oranı iyi olsada o paraya çıkdım mı ipad benim için öncelikli olur şahsi tercihimdir. her kezin tercihleri değişir bir başkasıda alırım der öldürür satarım zararına yada satmam atarım bir köşeye yenisini alırım zamanı geldimi der onada saygı duyarım..
paraya çok sıkışdım ekimde ve ipad2 imi sattım sahibine ilana koydum 2 gün sonra satıldı 1400tl ye aldım bol bol kullandımda 1250 tl ye sattım zararım topu topu 150 tl oldu oda kullandığıma sayarım yanıma kar kalır bahsettiğim buydu..
bu konu iyi olmuş bende 13" bir pc mi alsam tablet mi alsam diye düşünüyordum
hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim sony nin piyasada tutunup tutunmaması yada geç girip girmemesi önemli değilsonuçta f/p olarak oldukça iyi bir tablet yaptılar kalite ortada marka nında güvenirliliği üst seviyede olunca tercih edilmemesi için hiç bir sebep göremiyorum.
ekran konusundada söylediklerine aynen katılıyorum.
Peki sony nin dokunmatik ekranı nasıl ? bide limitimiz 1800 tl civarı dip sınır noktası sony bunu geçmiyor biliyorum ama dokunmatiği önemli bide klavye bağlamak önemli bir olay bizim için ben hiç anlamıyorum bu tablet işinden babama alıcaz şehir-yurt dışı seyahatlara çıkarken rahat olması açısından tabi günlükte kullanıcaz :)
Tegra 2 işlemcili
klavye bağlanabilen
3g li
bir tabletmi aramalıyım veya tegra 2 ipadin işlemcisinden güçlümüdür :)
ceratoniaorg
19-12-2011, 20:24
ben aldım mı satmalıkda düşünürüm o yüzden şahsen f/p oranı iyi olsada o paraya çıkdım mı ipad benim için öncelikli olur şahsi tercihimdir. her kezin tercihleri değişir bir başkasıda alırım der öldürür satarım zararına yada satmam atarım bir köşeye yenisini alırım zamanı geldimi der onada saygı duyarım..
paraya çok sıkışdım ekimde ve ipad2 imi sattım sahibine ilana koydum 2 gün sonra satıldı 1400tl ye aldım bol bol kullandımda 1250 tl ye sattım zararım topu topu 150 tl oldu oda kullandığıma sayarım yanıma kar kalır bahsettiğim buydu..
ya alıp satma olayına girersen tabiki haklısın ben şahsen kullanım açısından fikrimi belirtmek istedim. ben kullandığım tablette flash desteğini uygulamaların ücretsiz olmasını açık kaynak kodlu olmasını tercih ederim bu yuzden zaten kafadan ipad i eleyip android e yönelmiş oluyorum. daima tablet alacak kullanacak kişi ihtiyaçlarını çok iyi belirleyip analiz edip sonra alacağı alet için karar vermeli.
darkmoon
19-12-2011, 20:53
katılıyorum tercihler önemlidir..
tegra 2 çift çekirdek işlemcidir ipad inin işlemcisinden güçlü olup olmamasının bir önemi yokdur buna pc mantığıyla yanaşmayın neticede apple çok hızlı olsa tegra koyardı ipad2 lere epey söylentilerde çıkmışdı ipad2 çıkmadan önce tegra2 li olucak diye..
önemli olan tableti hızlı yapan şey yazılımıdır ios da bu konuda işlemciyle çok uyumlu çalışan bir tablet ve gayet hızlı takılma aksama yok.. sony kullanmadım ama exper in tabletini kullanmışdım tegra2 işlemcili takılmalar oluyordu.
ceratoniaorg
19-12-2011, 20:59
Peki sony nin dokunmatik ekranı nasıl ? bide limitimiz 1800 tl civarı dip sınır noktası sony bunu geçmiyor biliyorum ama dokunmatiği önemli bide klavye bağlamak önemli bir olay bizim için ben hiç anlamıyorum bu tablet işinden babama alıcaz şehir-yurt dışı seyahatlara çıkarken rahat olması açısından tabi günlükte kullanıcaz :)
Tegra 2 işlemcili
klavye bağlanabilen
3g li
bir tabletmi aramalıyım veya tegra 2 ipadin işlemcisinden güçlümüdür :)
evet sony fiyat olarak bütçenizin zatne oldukça altında. tegra 2 ile a5 arasında da seçim yapılacak olursa ben tegra 2 yi tercih ederim gerçi tegra 3 te lanse edildi artık. model numarasını verdiğim tablet s te 3g de mevcut. nette çeşitli karşılaştırmaları kullanarak tercihi çok net verebilirsin ama öncelikli olarak ihtiyacını belirlemelisin. birde özellikleri sayarken söylemeyi unuttum tablet s teki univarsal kumanda da çok işlevsel.
asus transformer prime,
4 cekirdek, 6-8 saat pil omru
Klavye satiliyor ayri olarak, toucpadli, usb li ve extra bataryali, windows haric netbook oluyor, pil omru 16 saat civarlarina cikiyor. Baz fiyati yurtdisinda ipad2 ile ayni, bahsettigim klavye gurub ise 140 dolar gibiydi sanirim. youtubedan aratin.
Usb
3g
ofis uygulamalarının tam anlamıyla olmasada çalışması word power point
bedava uygulamalar bu konuda android çok üstün
klavye
8 saatten daha fazla şarj süresi
flash player desteği
gibi özellikler arıyoruz çokmu şey istiyorum bilemiyorum ihtiyaçlarınızı belirlemek önemli olduğu için yazdım ve tablet çok kalın olmasın istiyoruz :))
motorola xoom neden düşünmüyorsun .. galaxy tab almayı düşünürsek git xoom al bence .. epey oldu sanırım ben xoom u alalı .. hem hafızası daha iyi galaxy den hemde androidlerde önemli olan güncellemeleri alabilmesidir .. 3.2 resmi sürümü çıktı onla kullanıyorum .. abimede aldırdım , eşi kullanıyor .. bende ekstradan 16gb hafıza kartıda var .. 32 orijinal hafızası zaten .. kasma küsme yok .. ipad kullanmadım ama skyfire'ı iphone da kullanmıstım flash içerikler için tatmin edici değildi bence .. ipad de ne durumda bilmiyorum .. orijinal browseri canavar gibi xoom'un.. ve unutmamak lazım Tegra2 işlemcisi var , özel oyunlarını biliyorsunuzdur muhtemel sadece tegra ile çalışan .. 3.parti yazılımlarıyla çalıştırmaya çalışıyorlar ama çok da iyi değil ve hepsini kapsamıyor .. tablette şuan favorim xoom .. çok araştırarak aldım bigünde ulan keşke ipad veya asus vs alsaydım demiyorum.. he unutmadan 3g de mevcut hafıza kartı girişide wi-fi da ..
İncelemezi bekliyorum :)
elbette görüşlerimi bildiririm.onun dışında önerebilceğim motorola zoom birde hp nin tableti var web os ancak android kurulup dualbot kullanılabiliyor sıkıntı olmaz,exper i kesinlikle önermem hızlı bi cihaz ancak ekran kalitesi dokunmatiği ve yazılım desteği çok vasat. geri satan iade eden birçok arkadaşım var
elbette görüşlerimi bildiririm.onun dışında önerebilceğim motorola zoom birde hp nin tableti var web os ancak android kurulup dualbot kullanılabiliyor sıkıntı olmaz,exper i kesinlikle önermem hızlı bi cihaz ancak ekran kalitesi dokunmatiği ve yazılım desteği çok vasat. geri satan iade eden birçok arkadaşım var
Çok teşekkür ederim HP yede bakarım Motorolada olabilir elbet ama benim gönlüm Samsung veya ipad dan yana sadece tasarımdan dolayı ama dediğim gibi tasarımı güzel diye bir tableti almam önemli olan teknolojisi :)
zekirdek
20-12-2011, 20:58
Dün asus ve ipad2 karşılaştırması hakkında birkaç video izledim youtube da.Eğer alıcak olsam asus alırdım heralde..
Antalyalogy
20-12-2011, 22:20
diger tabletlere gore avantaji nedir?
Şöyle bir alıntı yapıp link vereyim ,umarım işinize yarayan bilgiler bulursunuz.Bu arada aynı amrkanın
ALINTIDIR:
arkadaşlar reedpad2 hakkında biraz daha açıklayıcı bilgiler vereyim.öncelikle avantajlarından birisi android 3.0 a yükseltebileceksiniz.şu an hangi 2.2 tablet bunu söylüyor.ayrıca eğer android telefonunuz var ise ekran paylaşımı yapabiliyorsunuz.yani android 2.2 yada 2.3 olan telefonunuzun ekranını reedpad2 ye aktarabiliyorsunuz.microsoft office desteği var.gidip andoridin word excell açan programına muhtaç değilsiniz.cando 4 nokta ekranı var aletin.ipad ile aynı.içinde samsung galaxy tab işlemcisi var.ve andorid market full açık.yani herşey ücretsiz.root işlemi gerektirmez.bu çok önemli.bir çok andoridde sınırlıdır.birden çok pencere açılabilir.flas 10.1 yada 10.2 değil 10.3 var.ve fiyatı 485 tl.hdmi usb ve bloutooth 2.1 var.ve global bir marka.çin,kore taiwan değil.benq.tek eksi gibi duran gps yok ve çözünürlük 800x600.ama bu fiyata süper.eldede güzel duruyor.dokunmatiği galaxy 7 tab ile aynı.yine söylüyorum inceledğim tüm tabletler arasında bu fiyat aralığındaki 7'' alınabilecek 2 cihaz galax tab ve reedpad2.birazdan hiç görmedğim sadece web bilgisine sahip olduğum bilinmez bir ürün olan qubepadi göremeye gideceğim.
sevgiler..
LİNK (http://forum.donanimhaber.com/m_51132309/tm.htm)
Birde bu cihaza çok iyi diyorlar ;
http://www.darty.com.tr/e_commerce/TABLET-PC/ARCHOS/80-G9-p-63788-c-24.htm
Samsung galaxy tab 10.1 de karar verdik gibi ama hala aklımızda sorular var bu modeli kullananlarda şarj süresi ve aksesuar bulunabilirliği hakkında ...
Ipad2 im var, nefretbettim, cihaz multitasking degil.youtube da muzikndinlerkennkitap okuyamiyorsun, bir sarkiyi buffer ederken mal mal bekliyorsun.
Pdf okumak istiyorum kaydetmiyor, klavyesi sarj aleti esek pahasi. Ipod muzik kismi zaten rezalet, pc ye takiyorsun alllahin belasi itunes aciliyor, yedeklemey synclemeye calisiyor.
Teknolojiye ilginiz varsa ipad almayin, baska birsey alin. Sekil basit hizli birsey ariyorsaniz ipad alin
Peki tegra 2 den daha iyi işlemcili android tablet varmı ? çok karışık işler ama kesinlikle hem sizin yorumunuz hemde çevremdekilerimin yorumlarınıza göre android almaya karar verdim :)
150 tl ye bile android işlemcili pad pc var :D
ipad 3 çıkar ama ipad 2nin değeri uzun bir süre düşmez. fakat ben sony nin tabletini tavsiye ederim. fonksiyonellik ve kalite bir arada.