Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : EMG Astra GSi vs. GKS fn2 TypeR vs. Colt CZT

Sayfa : 1 [2]

Serhat Y.
21-12-2011, 22:38
olaya bi açıklık getireyim, o 2 boy dediğiniz olaya geleyim ve rs ile denerken ben sizin devrinizde bastım.(vtc altı) benim koyduğum videoları görebilrsiniz. daha önce tt ile denemelerimi ve tt ile ve rs denemelerinide görebilrsiniz bir önceki konudan tt ygz typer denemesinden. 2 boyu malesef kabul etmiycem arkadaşlar.
daha önceden cvk ile bastığımda 76 ara boru 76 hks vardı araba rodajdan cıkmış ve berbat ötesiydi alicanın clio yu az geciyor cvk ile de kafa burun ve gene burun göz farkım oluyordu.

ben gks typerla denedim gks yi 2 boy gecdiğimde oldu (210 kadar) çamurluğumda geldiğide oldu videolardanda görebilirsiniz. gks de emg gsı geciyo bilindiği üzere. bende emg ile hiç denemedim.

ss ile güneşli mc cıkışı öylesine sıktık. arabayı hayri kullanıyordu ilk denemede hayri vites kaçırdı zannedersem durdu, sonra hali ile bende durdum ikinci denemede ise siz boy farklarını nasıl ölçüyorsunuz bilmem ama cidddi ciddi boy farkı vardı he görenlerin yanından gecerken belki 3ü bitirmiştim ondan 2 boya takıntı oldunuz ama. galiba benim şahsi görüşüm yanılıyorsunuz...

hadi bakalım:beuj:

yasin_R
21-12-2011, 22:46
yanlış anlama benim sadece gördüğüm öyle birşeydi ss ile denemenizde sağlıklı olan denemede farkı öyle gördük daha sonra hayri abilerle konuştuğumuzdada onayladı vitesi düzgün attığında 200 lere kadar 2 boy civarı oldu dedi en son denemde ama yanımızdan kaçla geçtiniz orasını kestiremem ama teke tek olsanız çok daha yakın olurdu ki 1 kişi 3 boy civarı etkiliyor rs te bunu bilirler.. zaten dizel araç vardı altımızda yetişmemiz mümkün değil.
Onun haricinde VE rs ile kamera çekerken siz deneme yapıyordunuz zaten diğer araçlarla hatta arkanızdan bastıklarımızda ben biçok kez yakın gideriz die söyleniyordum selçuğa 2 kişi olmamıza rağmen önümüzde fazla açamıodunuz görüntülerde görünecektir. Geçiceğiniz barizdi ama öle fark olacak bir görüntü olmadı ha TT olayına gelirsek biz sanırım TT nin tam devrinde bastık çünkü TT bastığı gibi uzadı gitti VE rs altlarda kaldı toparlayamadı onunla kıyaslamak yanlış olur TT o devirde öyle uzadı diye typerda basınca öle gidecek die bişi yok dediğimiz gibi turbo arabada devir önemli

birkana sor bakalım ben kimin devrinde basmışım tt ile;)
beni genelde hep birkan cekdi devrine elleriyle:) yok benim için sıkıntı değil. ama 200 kadar 2 boy demeside ilginç hayrinin. hayriyide acaip severim:) alper abinin dediği gibi sensör sıkıntısından araba bi gidiyo bi gitmiyordu...

Cliosportve
21-12-2011, 22:47
TT ile tam TT nin devrinde bastım zaten
Neden konu uzadı ben anlamadım
VE RS ten yola çıkarak ne ıspatlancak ki

EMG
21-12-2011, 22:49
EMG den mümkünse bir kadran videosu alabilme imkanımız varmı ? son hali

doğru düzgün kadran videosu yok neyle kıstas alcaksın :D

Can's
21-12-2011, 22:49
yasın abı hala neyı tartısıyorsun herkez aslında typerın bır rsle ne oldugunu bılmıyormu cok ıyı bılıyor yerınde sayıyor ama hep bu konular bnce ss duzelsın denenır ben baskısı bıtık zy ıle cumshoot yapmıstım ozmnlar he ss kotu mu gıdıyor bence en hızlı rs ama typera zor tutunması
bence burda konusulması gereken emg gsi

yasin_R
21-12-2011, 22:54
yasın abı hala neyı tartısıyorsun herkez aslında typerın bır rsle ne oldugunu bılmıyormu cok ıyı bılıyor yerınde sayıyor ama hep bu konular bnce ss duzelsın denenır ben baskısı bıtık zy ıle cumshoot yapmıstım ozmnlar he ss kotu mu gıdıyor bence en hızlı rs ama typera zor tutunması
bence burda konusulması gereken emg gsi

ya yok be kardeşim. benim için problem değil inan ki değil. ben önceki sayfalarda yazılanlara cevaben yazdım,

benim okanla vtc 26 ss rs le denediğim videolarda var eskilerden:) o zamanlardan bu zamanlara hakikatten rs ler ciddi hızlanmışlar gözle görülebilecek kadar. herkezin aracına allah kaza bela vermesin nazarlardan saklasın...

EMG
21-12-2011, 22:56
kıstas almak için sormuyorum
ne bileyim örneğin100-200 değeri falan nedir yani hiç merak edip bakmadınızmı saçma sapan başka araçlar üzerinden kıyas yapmaya çalışıyoruz typer 106 rs alayı kıyasa katıldı

100 200 15-16sn falandı yanlış hatırlamıyosam

Cliosportve
21-12-2011, 22:56
konu hepten lahmacun oldu aslında ilk baş ss emg nolur dedik sonra karıştı piyasa typerlarla kıyaslanmaya başladı ss emg sonra tt ve falan karıştı iyice benim kafada :D

Yav burda ne kadar yırtarsak yırtalım
Kimi neye inandırcaksın
Bir izleyici kitlesi var
Tiyatro gibi oldu tam buralar
RS ler ezdirilcek bir araç değil zaten
Bazı arkadaşlar RS at arabası gibi görüyor sanırım
Konunun uzamasıda bununlan alakalı zannedersem
En güzeli yan yana sohbet yav boşver
Yasin ogün YGZ den rica ettik bastık mis gibi ... 2-3 boy geçti VE yi bazen onun devrinde bazende o benim devrime geldi
Ispatlancak birşeyde yok ki zaten
Çok istiyorsan vereyim sana VE yi
Çık herkezlen sık geri getir dostum
Olayda kapanır böylelikle:)

melih
21-12-2011, 23:00
off offf ne dir bu Rs muhabeti sıktı valla bırakın artık gidenide var gitmeyide

araçlara maşh sevkli deneler olmuşş

emre efsanesin dostum sen ağırsın araba desen oda ağır cıkan sonuç +10 :D

EMG
21-12-2011, 23:03
Valla şu geceden benim çıkardığım sonuç EMG eksikleri giderildiğinde ciddi yürüyecek Maşallah...

temennimiz o yönde inşallah bakalım :) saolasın

off offf ne dir bu Rs muhabeti sıktı valla bırakın artık gidenide var gitmeyide

araçlara maşh sevkli deneler olmuşş

emre efsanesin dostum sen ağırsın araba desen oda ağır cıkan sonuç +10 :D

öyle deme hacı konu açıldığında 142.7 idim şuan 140.2 ona göre ahaha :D

Vlkn
21-12-2011, 23:03
Abi clioculara laf anlatamazsınız. Selçuk dışında hepsi megane dan iyi olduğunu düşünüyolardı bi ara. Biz çoook yazdık ama anlatamadık.

Çoğul kullanmıyalım :) Yürümeyen araç yoktur yürütmeyi bileceksin:icon_tup:

CRUEL
21-12-2011, 23:20
ne rs miş ne gsi mış yaf 16sayfa olmuş:D bu haftasonunu emg herhangi bi rs ile denemeden geçirmemeli:D

Okan D.
21-12-2011, 23:20
clıo rs yazıldıgı zaman konular hep karısıyo arkadas ya valla rs kullanıyorum rs sahıbıyım ama hıcbır araca fanatıklık yapmam ne rs ne gtı ne gsı ne typer deneme ne ıcın yapılıyo zevk ıcın dımı? eger ole degılse zaten bu ısın dıger yonlerını bı cok kısı bılır pislik yapar gecer gecemesede ustune kırar yanı burda sızın o bun u gecer bu bunu gecer demenıze gerek yokkı parası olan öbürünü geçer :D eger deneme zevk için yapılıyosa kı ben hep oyle yaptım araç sahıbı hangı aracla ne olucanı dusunuyosa dener ve fark ortaya cıkar ama bu demek degıldırkı o sunla denesınkı fark gorulsun ısteyen ıstedıgı ıle ıstenılen yerde ıstedıgı yerde dener arkadaslar fanatıklıge gerek yok bence tamamen sahsı gorusum bunlar

ben cvk rs ımle ısteyen herkezle denerım karsıma 2 turlu sonuc cıkabılır cunku ya gecerım yada gecılırım bu kadar basıt arkadaslar yanı eskıden ne guzel hırs yapmak yoktu tamamen keyıf almak vardı denerdık eksıklerı gorur bıdaha denerdık bıdaha denerdık bole bole arabalarımızı ıyılestırırdık sımdı karsındakı adama guvenemıyorunkı kıstas alasın bı ekstra yaptıgında farkı goresın

JDM VTİ
21-12-2011, 23:33
Okan ataşehire geçmen lazım kanka bi gün, altında RS varsa giderli atarlı olmalısın mütevazilik yok:D

SEÇKİN172
21-12-2011, 23:34
seçkin yazdım hala yazıyosun ciğer rs nedir bakımlı bakımsız kondüsyonu yerinde demek istedin sanırım kardeşim yc 106 gti yazdım ya ve rs le yan yana yürüdü ve rs te CİĞER rs değilmi hemde en ciğerlerinden :) ee yc 106 gti da emg 4 e atar atmaz geciyo denemesini yapmıştık..cvk dersen emg cvk yı gecemez cvk white rs ten sonra en iyisi şimdi çok daha iyi olduğunuda biliyoruz ss le denerkende sentesi kaçıktı onuda biliyoruz ahmet düzeltmişti sentesini..

evet dogru şimdi dahada iyi yanlız harbiden YC 106 yı ben böyle bilmiyodum gittini biliyodumda böyle deil arabaya tencere kapagı gibi kapak yapmışsın maşşallah :)

SEÇKİN172
21-12-2011, 23:37
clıo rs yazıldıgı zaman konular hep karısıyo arkadas ya valla rs kullanıyorum rs sahıbıyım ama hıcbır araca fanatıklık yapmam ne rs ne gtı ne gsı ne typer deneme ne ıcın yapılıyo zevk ıcın dımı? eger ole degılse zaten bu ısın dıger yonlerını bı cok kısı bılır pislik yapar gecer gecemesede ustune kırar yanı burda sızın o bun u gecer bu bunu gecer demenıze gerek yokkı parası olan öbürünü geçer :D eger deneme zevk için yapılıyosa kı ben hep oyle yaptım araç sahıbı hangı aracla ne olucanı dusunuyosa dener ve fark ortaya cıkar ama bu demek degıldırkı o sunla denesınkı fark gorulsun ısteyen ıstedıgı ıle ıstenılen yerde ıstedıgı yerde dener arkadaslar fanatıklıge gerek yok bence tamamen sahsı gorusum bunlar

ben cvk rs ımle ısteyen herkezle denerım karsıma 2 turlu sonuc cıkabılır cunku ya gecerım yada gecılırım bu kadar basıt arkadaslar yanı eskıden ne guzel hırs yapmak yoktu tamamen keyıf almak vardı denerdık eksıklerı gorur bıdaha denerdık bıdaha denerdık bole bole arabalarımızı ıyılestırırdık sımdı karsındakı adama guvenemıyorunkı kıstas alasın bı ekstra yaptıgında farkı goresın

okan kanka bu kadar hüzünlü bi konuşma yapacagını bilseydim valla nebilim çok fena oldum :):) duygularım bitti gitti :)

Okan D.
21-12-2011, 23:39
Okan ataşehire geçmen lazım kanka bi gün, altında RS varsa giderli atarlı olmalısın mütevazilik yok:D

:D:D kanka bu arada atasehıre gecmememı kımse yanlıs anlamasın bılıyosundur belkı orda sıkıntı yasadım oraya gıttımde butun arabaları 20 boy gecıcemı bılsem ustede bana 10000 tl versınler genede deneme yapmaya gıtmem :D:D:D valla orda gram zevk alamam ya :D:D:D:D:D:D

melih
21-12-2011, 23:39

okan sende siyah 106 varken emg ile denemiştiniz emg nin eskihali ilk denemelere cıktığı zamanlar zevkli günlerdi be :)

Cliosportve
21-12-2011, 23:41
vallamı lan :D:D verde emg ile bi sıkak :D:D
olm bi rs im bile yok :(

VE RS seni sever
Eski aşkın o senin :D

JDM VTİ
21-12-2011, 23:41
:D:D kanka bu arada atasehıre gecmememı kımse yanlıs anlamasın bılıyosundur belkı orda sıkıntı yasadım oraya gıttımde butun arabaları 20 boy gecıcemı bılsem ustede bana 10000 tl versınler genede deneme yapmaya gıtmem :D:D:D valla orda gram zevk alamam ya :D:D:D:D:D:D

bro ben bizim yakada polisten kaçtım rollde,tırla yol kesmeler, kelepçelendim silah çekildi filan daha denemem burda dedim ama emin ol 2hafta sonra geçiyor:D:D

Okan D.
21-12-2011, 23:42
okan sende siyah 106 varken emg ile denemiştiniz emg nin eskihali ilk denemelere cıktığı zamanlar zevkli günlerdi be :)

aynen kanka hatrlıyorum :D

EMG
21-12-2011, 23:44

hatırladım hacı aha bu da videosu :D

Astra Gsi & 106 Gtı - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/astra-gsi-106-gt_710670.htm)

JDM VTİ
21-12-2011, 23:46

Astra Gsi & 106 Gtı - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/astra-gsi-106-gt_710670.htm)

o taz oyuncak yine orda hauhauahuahuahusadsa:D:D

Okan D.
21-12-2011, 23:48

korna calmamaıza bakarsak rollu tamamen zevk ıcın yapıyomusuz emre :D:D cok sevıyodum gza yı be o zamanlar sır stoctu be guzel gıdıyodu arabam :D

melih
21-12-2011, 23:50
eh vtec eh vtec :D

Astra Gsi & Civic Vtec - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/astra-gsi-civic-vtec_710672.htm)

emre bu eski halinle bile iyi tutunmuşsun he

orginal egsoz +kat üstündeydi sanırım bu halin de

melih
21-12-2011, 23:51
korna calmamaıza bakarsak rollu tamamen zevk ıcın yapıyomusuz emre :D:D cok sevıyodum gza yı be o zamanlar sır stoctu be guzel gıdıyodu arabam :D

aga eskiden zevk için çıkardık sırf sohbet için toplanırdı ve deneler yapılırdı şimdi hırs oldu tamamen

Okan D.
21-12-2011, 23:51
o taz oyuncak yine orda hauhauahuahuahusadsa:D:D

olom her arabmda var la o hep aynısı he her sattıgım arabamdan sokuyorum valla :D:D:D

EMG
21-12-2011, 23:52

heheh o akşam güzeldi, ilk kez çıkarmıştım arabayı

eh vtec eh vtec :D

Astra Gsi & Civic Vtec - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/astra-gsi-civic-vtec_710672.htm)

emre bu eski halinle bile iyi tutunmuşsun he

orginal egsoz +kat üstündeydi sanırım bu halin de

yazılım harici anadan doğmaydı,:D bide azcık ağırdık 70kg kadar:D

Okan D.
21-12-2011, 23:53
heheh o akşam güzeldi, ilk kez çıkarmıştım arabayı

yazılım harici anadan doğmaydı,:D bide azcık ağırdık 70kg kadar:D

bıde 2 bozukdu galıba sneın o zamanlar 3 te basıodun hep :D ole hatrlıyorum

EMG
21-12-2011, 23:55
bıde 2 bozukdu galıba sneın o zamanlar 3 te basıodun hep :D ole hatrlıyorum

aynen 2 de basınca boşa atıyodu eh le denerken var videoda :D