Orijinalini görmek için tıklayınız : Hem Trakya hem de Çorum dan Merhaba :)
metinmb407
19-12-2011, 08:56
Selam arkadaşlar. İsmim Metin. Çorum Osmancık' lıyım fakat Edirne de yaşıyorum ve çalışıyorum. 2004 Okyanus Yeşili Bora Pacific Stok Style sahibiyim :D Birkaç ufak tefek değişiklik yaptık kendi çapımız ve bütçemizce. Bazı tanıdık simalar gördüm üye olurken. Bakalım onlarda beni tanıyacaklar mı :) Görüşmek üzere...
PaSSerBy...
19-12-2011, 11:14
hoşgeldin keyifli forumlar..
metinmb407
19-12-2011, 11:32
Teşekkürler arkadaşlar :)
Hoşgeldin keyifli forumlar edirne merkezmi ?
akarags1905
19-12-2011, 15:20
heh bir sen eksiktin abi:D diğer foruma ben üye oldum 2 sene sonra sen geldin, buraya geldim 3 ay sonra sen üye oldun, bakalım burdan ne zaman şutlarlar artık:D:D
hoşgeldin abi:)
bu arada arkadaşlar metin abi arabanın rengini yanlış belirtmiş, arabanın rengi: TÜRBE YEŞİLİdir:D
metinmb407
19-12-2011, 15:24
Herkese teşekkürler arkadaşlar :)
Hoşgeldin keyifli forumlar edirne merkezmi ?
Evet hocam Edirne Merkez :)
heh bir sen eksiktin abi:D diğer foruma ben üye oldum 2 sene sonra sen geldin, buraya geldim 3 ay sonra sen üye oldun, bakalım burdan ne zaman şutlarlar artık:D:D
hoşgeldin abi:)
bu arada arkadaşlar metin abi arabanın rengini yanlış belirtmiş, arabanın rengi: TÜRBE YEŞİLİdir:D
Aaaaaa sende mi burdaydın :P :D Lan daha ilk günden rengimizi belli etmeyelim dedik ama :D
akarags1905
19-12-2011, 15:37
abi sen en iyisi arabaya bir konu açta acık makara döndürelim:D:D
Türbe Yeşili:D
metinmb407
19-12-2011, 15:43
Dayinin mercek montajını halledelimde düşünürüz. Tabi sende milletin diline düşürme bizi :D
vtecburhan
19-12-2011, 15:46
hoşgeldin arkadaşım
metinmb407
19-12-2011, 15:46
OKYANUS YEŞİLİ beyaa TÜRBE YEŞİLİ DİİL :D
metinmb407
19-12-2011, 15:47
hoşgeldin arkadaşım
Hoşbuldum :)
Görkem@ni@
19-12-2011, 15:57
Aramıza hoşgeldiniz Metin Bey, keyifli forumlar diliyorum efendim :D Abii şu Anıl' a söyle çekicem kulaklarını, adam soğukluk var diyor konuşmuyor bizimle artık!
ali elbasan
19-12-2011, 16:14
hoşgeldin keyıfli forumlar
metinmb407
19-12-2011, 16:21
Tekrardan teşekkürler herkese :)
Aramıza hoşgeldiniz Metin Bey, keyifli forumlar diliyorum efendim :D Abii şu Anıl' a söyle çekicem kulaklarını, adam soğukluk var diyor konuşmuyor bizimle artık!
Edirne ye gelcekmiş Ocakbaşı ciğer istiyor :) Ona göre aranızda anlaşın adamı hasta etmeyin :sinir: :hahaha:
Görkem@ni@
19-12-2011, 16:32
Edirne ye gelcekmiş Ocakbaşı ciğer istiyor :) Ona göre aranızda anlaşın adamı hasta etmeyin :sinir: :hahaha:
İstediği ciğer olsun, sıkıntı yok :) Arıyoruz, açmıyor. Aracı kullanıyor demekki :p :)
civicsi_r
19-12-2011, 16:48
topram hoş geldin..........:-)
burak35-
19-12-2011, 16:53
Hoşgeldiniz keyifli forumlar :)
akarags1905
19-12-2011, 16:59
Dayinin mercek montajını halledelimde düşünürüz. Tabi sende milletin diline düşürme bizi :D
abi yolladığın mail'i inceledim, eğer becerebilirsen müthiş olucak:)
ama sonra bi boya'ya soksan olur artık, sıkılmadın mı şu cart yeşilden:D
bu arada bir toledo buldum, herşeyiyle mükemmel, tam benim istediğim gibi ama bizim taka satılmadı hala:(
metinmb407
19-12-2011, 17:27
topram hoş geldin..........:-)
Hoşbuldum hemşerim :)
Hoşgeldiniz keyifli forumlar :)
Hoşbulduk :)
İstediği ciğer olsun, sıkıntı yok :) Arıyoruz, açmıyor. Aracı kullanıyor demekki :p :)
abi yolladığın mail'i inceledim, eğer becerebilirsen müthiş olucak:)
ama sonra bi boya'ya soksan olur artık, sıkılmadın mı şu cart yeşilden:D
bu arada bir toledo buldum, herşeyiyle mükemmel, tam benim istediğim gibi ama bizim taka satılmadı hala:(
Benim elimden ne kurtulmuş kızan (bi sen kurtuldun Poloyla :D) Becercem inşallah akü de aldım bugün emanet biryerden. 2-3 hafta içerisinde bitirmem gerek sonra montajı kalır. Boya demişken farlar bittiğinde far tasını ve mercek kapaklarını duruma göre siyah stop boyası ile boyayabilirim. Mercekle aynı renk olsun görüntüyü tamamlasın. Bakalım sadece bitirmeyi bekliyorum :)
Bu arada şu Görkem kızanı ile aranızdaki meseleyi çözsek fena olmaz diyorum :)
akarags1905
19-12-2011, 17:50
poloyla kurtulduğunu yani peşimden gelmeye çalıştığını biliyo olman ne hoş:D
renkten kastım arabanın rengiydi ama neyse:D
son yazdığına gelirsek abi; ben ***** forumda ne zamandır yokum?
üşenmedim aradım, buldum, en son yazım ayrıldığım gün yani 15 EKİM 2011miş!
peki bu arkadaş benimle ilk irtibatını ne zaman nerde kurmuş? hemen onu da söyliyim:
2 ARALIK 2011 günü, bu forumda!
bu konuda lafımı senden esirgemedim, ilk ve son defa ondan da esirgemicem.. ben ciddi ciddi, adam gibi bir 3lüyüz zannetmiştim ama öyle değilmiş.. senin 1 hafta sonra arayıp söylediklerine bile bozulmuştum hatırlarsın buna ne diyim ki ben şimdi? o yüzden boşver abi su yolunu buluyo.
bu arada konuyu böyle p.çlediğim için özür dilerim.
metinmb407
19-12-2011, 18:01
peki bu arkadaş benimle ilk irtibatını ne zaman nerde kurmuş? hemen onu da söyliyim:
bu konuda lafımı senden esirgemedim, ilk ve son defa ondan da esirgemicem.. ben ciddi ciddi, adam gibi bir 3lüyüz zannetmiştim ama öyle değilmiş.. senin 1 hafta sonra arayıp söylediklerine bile bozulmuştum hatırlarsın buna ne diyim ki ben şimdi? o yüzden boşver abi su yolunu buluyo.
Bükemediğim eli öperim dayinin zaten bükmeye çalışmadım ki sen hemen gaza geliyon :) Toledo da bakalım nasıl olcak inşallah 8V alırsında görüşürük :D En azından Toledo ile nispeten ağırlık jant ebatı vs. söz konusu :P Renkten kastını anladım zaten sana fikir danışıyom ve lafı değiştirmeye çalışıyom :D
Gelelim diğer meseleye... Bu şekilde olması gerçekten hoşuma gitmiyor. Aksilikler olabilir oluşabilir, hoşgörmek affetmek büyüklüktür. Affet abi :D
Araya mesafe girdikçe soğukluk artar. Gel vazgeç şu düşüncedende ayrı gayrı olmasın...
akarags1905
19-12-2011, 18:05
Bükemediğim eli öperim dayinin zaten bükmeye çalışmadım ki sen hemen gaza geliyon :) Toledo da bakalım nasıl olcak inşallah 8V alırsında görüşürük :D En azından Toledo ile nispeten ağırlık jant ebatı vs. söz konusu :P Renkten kastını anladım zaten sana fikir danışıyom ve lafı değiştirmeye çalışıyom :D
Gelelim diğer meseleye... Bu şekilde olması gerçekten hoşuma gitmiyor. Aksilikler olabilir oluşabilir, hoşgörmek affetmek büyüklüktür. Affet abi :D
Araya mesafe girdikçe soğukluk artar. Gel vazgeç şu düşüncedende ayrı gayrı olmasın...
:D yok abi araba 16v;) tam istediğim renk, dijital klimalı, ccli falan:) amaa sat benim şu arabayı yahu:D
boşver abi, anlar o beni merak etme sen.
metinmb407
19-12-2011, 18:13
Aga çok para bea :D
akarags1905
19-12-2011, 18:24
Aga çok para bea :D
sende mi be dayıninn:(
metinmb407
19-12-2011, 18:27
Toledo çok para :)
akarags1905
19-12-2011, 19:11
Toledo çok para :)
70.000de, dijital klima, cc, çelik jant, cd çalar vs. 22.500'e:icon_tup:
hala çok mu:D
hoşgeldiniz bende osmancıklıyım :)
metinmb407
19-12-2011, 20:05
70.000de, dijital klima, cc, çelik jant, cd çalar vs. 22.500'e:icon_tup:
hala çok mu:D
Yav al şu arabayı artık sende kurtul bende :D
hoşgeldiniz bende osmancıklıyım :)
Aaaa neresinden kimsin nesin hocam :) Memnun oldum hoşbulduk...
Herkese teşekkürler arkadaşlar :)
Evet hocam Edirne Merkez :)
Aaaaaa sende mi burdaydın :P :D Lan daha ilk günden rengimizi belli etmeyelim dedik ama :D
Bende edirneliyim aracının plakası nedir muhakkak görmüşüzdür :)
metinmb407
19-12-2011, 21:34
Bende edirneliyim aracının plakası nedir muhakkak görmüşüzdür :)
Hocam 19 plakalı Amerikan Kısık Sinyal modüllü, akşam olduğunda genelde sisleri ve farları açık, sislerin yanında 3 lü sıralı led olan avatarımdaki yeşil aracı görürsen bil ki o benim :) Sende ne var?
siyah hyundai matrix ve kırmızı rex var ;)
metinmb407
20-12-2011, 09:30
siyah hyundai matrix ve kırmızı rex var ;)
Valla ikisine de denk gelmedim :) Ben genelde Binevler civarındayım. Çalıştığım okul Yüksel Yeşilin sırasında ki zihinsel engelli okulu.
Hoşgeldin hemşehrim...
Hoşbulduk hemşerim Çorum un neresi :)
Görkem@ni@
21-12-2011, 13:15
Geri döneceğini umuyordum Anıl. Ben de adam gibi bir üçlüyüz sanıyordum, aylarca görüşemesek bile ilk görüşmemizde sanki hiç ayrı kalmamışız gibi samimi ve içten oluruz sanıyordum. İyi niyetinden, insanlığından, temiz kalbinden yana şüphem yok. Şimdiye kadar yaptıkların için de eyw sağol. Ama aradığım zaman nezaketen de olsa bir cevap verebilirdin, telefonu açmamalar, mesajlara cevap vermemeler filan senin gibi bir adama yakışmıyor bence. Neyse lafı çok uzatmıycam, sen nasıl istiyorsan öyle olsun. Ama şunu bil ki ben kardeşim dediğim bir adamı kolay kolay silmem (hele ki böyle forum mevzuları yüzünden). O yüzden olur da Edirne' ye filan yolun düşerse kapım hala açıktır!
Metin Abi konunu da böldüm, kusura bakma, burda kesiyorum.
watchword
22-12-2011, 08:30
Metincim aileye hoşgeldin . Keyifli ve aktif forumlar dilerim ...
metinmb407
22-12-2011, 10:23
Saol Murat beraber aktif oluruz inşallah kardeşim :)
edirnede artmanın vakti gelmdi tech için:)
hoş geldiniz bende edirnedenim ne işle meşgulsünüz edirnede?
edit belirtmişsiniz bende baca tarafındayım hayraboluda memur edirnede öğrenci :D
metinmb407
22-12-2011, 11:22
edirnede artmanın vakti gelmdi tech için:)
hoş geldiniz bende edirnedenim ne işle meşgulsünüz edirnede?
edit belirtmişsiniz bende baca tarafındayım hayraboluda memur edirnede öğrenci :D
Edirne de öğretmenlik yapıyorum. Okulum Yüksel Yeşilin arkasındaki zihinsel engelli okulu :) Edirne de artmanın vakti gelmişte geçiyor :) Aracımın plakası 19. Bende genelde baca tarafında oluyorum :)
Edirne de öğretmenlik yapıyorum. Okulum Yüksel Yeşilin arkasındaki zihinsel engelli okulu :) Edirne de artmanın vakti gelmişte geçiyor :) Aracımın plakası 19. Bende genelde baca tarafında oluyorum :)
tanıdık geliyor ztn araç 06 et plaka profikdeki hondada benim hocam günkutla tanışmıştık umarım sizlede bi gün tanışırz :)
metinmb407
22-12-2011, 12:12
İnşallah merakla bekliyorum :)
63owen63
01-01-2012, 16:14
Metin, konuyu yeni görüyorum, hoşgeldin kardeşim.
metinmb407
01-01-2012, 16:41
Metin, konuyu yeni görüyorum, hoşgeldin kardeşim.
Sorun değil Memedim :) Bir gün de o kadar çok konu var ki takibini yapmak mümkün değil :) Özlemişiz valla böyle aksiyonlar lazım :D
Trance-R
01-01-2012, 17:19
hoşgeldin , keyifli forumlar dilerim ;)
63owen63
01-01-2012, 17:22
Sorun değil Memedim :) Bir gün de o kadar çok konu var ki takibini yapmak mümkün değil :) Özlemişiz valla böyle aksiyonlar lazım :D
Aksiyon eksik olmuyor buradan, sevecegini umuyorum, bora'lar pek aksiyonlara konu mankeni olamasada , daha iyiler var buralarda:)
Murat Özcan
01-01-2012, 20:55
hosgeldınız :)
metinmb407
01-01-2012, 20:59
Aksiyon eksik olmuyor buradan, sevecegini umuyorum, bora'lar pek aksiyonlara konu mankeni olamasada , daha iyiler var buralarda:)
Daha göremedik bakalım bizde sade modifiyeler ile renk katalım. Örneğin kendi yapımım bixenon mercekli far gibi :D
hoşgeldin , keyifli forumlar dilerim ;)
Teşekkür ederim :)
hosgeldınız :)
Teşekkür ederim :)