Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyundai bayisinde çalışan veya tanıdığı olanlar bakabilirler mi
Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama hyundai anadolu yakası bayisinde tanıdığı olan veya çalışan varmı bir problemimiz olduda.
mmged_jan
19-12-2011, 12:15
tanıdığım yok eğer sizde tanıdık birini bulamazsanız herhangi bir dumankaya yada assan bayiisine giderseniz size daha kolay yardımcı olurlar ana bayiiler sonuçta
ama tanıdık olması ayrı bir imkan
altunizade hyundai da satış sorumlusu bi abim var hangi konuda yardım istiyorsun.
altunizade hyundai da satış sorumlusu bi abim var hangi konuda yardım istiyorsun.
Servis konusunda.İkinci el bir araç aldıkta bakıma falan girmemiş garantilik bilgiler almamız lazım.Teşekkürler.
Emre bostanci sanayide ali usta isik otoya git on lipin hazirmir onu al deki abi senin kuzenin hyundai serwiste calisiomus bole bir skntm var halledelim de cozer o..
Emre bostanci sanayide ali usta isik otoya git on lipin hazirmir onu al deki abi senin kuzenin hyundai serwiste calisiomus bole bir skntm var halledelim de cozer o..
Abi çok sağol valla iki işi tek olayda çözdün :D :D