Orijinalini görmek için tıklayınız : VW Tiguan yardım
Merhaba arkadaşlar VW tiguan almaya karar verdim 4x2 modeli DSG li kuru 2.19 a sabitlemişler 2012 model sıfır kullanan arkadaşlar varmı doğuşta uzayda istanbul içi bayilerde fiyat konusunda yardımcı olacak arkadaşlar var mı ? diğer araçları satmadan yanına düşünyorum 1.4 tsi modeli siyah beyaz veya güzel bir gece mavisi var golf R ın mavisi sanırım ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler
onursumer
19-12-2011, 10:52
1.4 tsi de dsg geliyormuydu 2.0tdi de falan dsg seçeneği sunuyorlardı galiba
1.4 tsi de dsg geliyormuydu 2.0tdi de falan dsg seçeneği sunuyorlardı galiba
Ben gidip bayiye konuşmadım abim dün aradı tiguan alıcam binermiyiz dedi :) dedim al bineriz dsg li dedi 1.4 tsi modeli 4x2 ben henuz arabayı tam araştırmadım bilenler tanıdıklar varsa ona göre bi fizibilite çalışıyorum abim pek anlamaz gider alır gelir bende bu aracı çok tanımıyorum on bir bilgi ediniyorum :D
onursumer
19-12-2011, 11:06
kalite yonunden çok başarılı ozellikle opsiyonlu bir araçsa bixenon falan inanılmaz şık duruyor :)
kalite yonunden çok başarılı ozellikle opsiyonlu bir araçsa bixenon falan inanılmaz şık duruyor :)
Sanmıorum bu arabada o kar ozellikli alırmıyız dsg ekran artı cam tavan yeterli olacaktır bide klima cam tavan olmasada sunroof olur heralde baz bir model olur :D
DSG dizellerde var.
Sınıfında kullananların memnun kaldığı bir araç.