Orijinalini görmek için tıklayınız : Fn2 vs. Ep3 roll denemeleri
Serhat Y.
19-12-2011, 15:33
Arkadaşlar eğlencesine tamamen yoldaki boşluğu doldurmak için yapılmış denemelerdir sonucun böyle olacağını aşşağı yukarı ikimizde biliyorduk, Yasin le özeldende görüşürüz farklı yerlere çekilmesin konu, ep3 de k-pro yoktur. 200den sonra kesme yapıyor aracı Yasin in demesi öyleydi yanlış hatırlamıyorsam. Kendisi setup ını tamamladığında tekrar deneriz dediğim gibi aramızda öyle düşmanca bir rekabet yok olmazda umarım bundan sonra. Denemelerin hepsinde ben bir üst vitesinde bastım.
İyi seyirler.
BS fn2 vs. Ep3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=PZhSj8RSlE0)
Fn2 vs. Ep3 vol.2 Dec.15.2011 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=d2OpGGGuMhI)
BS Fn2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LrDSZPZ-1xQ)
Buda bonus olsun arkalarından yardırmaya çalışıyorum,
Fn2(GKS) vs. Ep3.
Fn2 vs. Ep3 istanbul - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=uOzMddXWVzY)
GKS TypeR
19-12-2011, 15:42
araçlara maşallah :D ah burda birde bırakmasa yasin adelet yapıcaktım ona :D :D ama hafta bi dahaki sefere k-pro ile gelir bana adalet yapar. :D :D :D
fatihcakin
19-12-2011, 15:52
Bonus video su ile ondan bi önceki video cok güzel hele :D 230 km deki ince makas
araçlara maşallah :D ah burda birde bırakmasa yasin adelet yapıcaktım ona :D :D ama hafta bi dahaki sefere k-pro ile gelir bana adalet yapar. :D :D :D
bilerek bırakan nağmert oğlu namerttir:)
arabam kesiyo 4sonu bs nin ibredende takip edebilirsiniz. adalet 205-210 kadar yerini bulmuş;)
YGZ typer kesme yapıyor, sensör arızaları var, afr 10.5 larda. bildiğim için konuşuyorum yanlış bişey gelmesin akıllara. sensörleri yenileyip birde k-pro ile tam kıvamında olur.
ulan serhat;) araclarımıza maaşşallah. bs ile denemelerimiz ben 2 de 7500 d basıyorum serat 3 vitesde ben 4 e aldığımda serat hala 3ü ceviriyodu ehueheu. keske bende 3 de bassaymışım:) tekrardan maaşşallah serhat göksel abi.
YGZ typer kesme yapıyor, sensör arızaları var, afr 10.5 larda. bildiğim için konuşuyorum yanlış bişey gelmesin akıllara. sensörleri yenileyip birde k-pro ile tam kıvamında olur.
aynen öyle, gene ben çok çok memnunum aracımın gidişinden. bugün orgn ep3 jantlarına dönüyorum.tuna kardeşm falso vermezse:) 225 40 18 lastik ve jantlarımla sensör sıkıntılarıma kesmelerime ragmen megane lada fn2 lerlede bence cok cok fazla bile yürümüşüm::):):):)
Serhat Y.
19-12-2011, 16:24
ulan serhat;) araclarımıza maaşşallah. bs ile denemelerimiz ben 2 de 7500 d basıyorum serat 3 vitesde ben 4 e aldığımda serat hala 3ü ceviriyodu ehueheu. keske bende 3 de bassaymışım:) tekrardan maaşşallah serhat göksel abi.
kızma yavrum, bitir setup ını tekrar denerik noolcak,
Serhat Y.
19-12-2011, 16:29
Bonus video su ile ondan bi önceki video cok güzel hele :D 230 km deki ince makas
aynen o makas benimde hoşuma gittide sakatmış riske atmaya değmez, tam intihar komandoları gibi dalmışım hedefe çıkmışım.:D
Eray Yümsel
19-12-2011, 16:31
aynen o makas benimde hoşuma gittide sakatmış riske atmaya değmez, tam intihar komandoları gibi dalmışım hedefe çıkmışım.:D
yaaa demek makas atılabiliyomuş dimi :) bana onca sölediğin lafları yuttun şimdi ya neyse maşallah aracınada
kızma yavrum, bitir setup ını tekrar denerik noolcak,
sana kızarmıyım yavrum. canın sağolsun. dostluk baki kalsın yeter:)
maşallah araçlara,keyifli denemeler olmuş
Serhat Y.
19-12-2011, 16:43
yaaa demek makas atılabiliyomuş dimi :) bana onca sölediğin lafları yuttun şimdi ya neyse maşallah aracınada
Haklısın:icon_tup:
YGZ'nin egsoz sistemi nedir?
O nasıl bi sestir yarabbi :)
Maşallah bütün araçlara.
BS insana FN2 aldırır valla.
Allah nazarlardan saklasın hepsini.
Bu arada BS typer hep vites kesicilerde geziyor diğer videolara da baktımda.
Vites atışlar iyileşir inşallah. BS'ye de maşallah
ömer HKS var sonda YGZ'de. Jasma serisi olabilir.
YGZ'nin egsoz sistemi nedir?
O nasıl bi sestir yarabbi :)
Maşallah bütün araçlara.
BS insana FN2 aldırır valla.
Allah nazarlardan saklasın hepsini.
dc header 63 ara 63 son hks yanık uçlu jasma serisi:)
Serhat abi senin pilotajı hep beğenmişimdir ama dikkatli olmak lazım başka böyle fn2 yok :)
Hazır 100-200 denemişsiniz dbnde alsaydınız :D
Maşallah tayparlara..
Maşallah güzel sıkmışsınız
bende alcam bir tane vurcam kırbacı her gece her gece
BaybuRtlu69
19-12-2011, 17:12
BS iyi gidiyor gerçekten maşallah, kazasız belasız..
YGZ de iyileşince tamamen, öyle deneme videolarınızı bekliyoruz bakalım :)
Serhat Y.
19-12-2011, 17:13
Serhat abi senin pilotajı hep beğenmişimdir ama dikkatli olmak lazım başka böyle fn2 yok :)
Hazır 100-200 denemişsiniz dbnde alsaydınız :D
Maşallah tayparlara..
sagol Enescim haklısın, dikkat ederim genelde çok risk almam enazından başka arkadaşlarla denerken ama burda nasıl olmuşsa gözüm dönmüş demek. komplimanın içinde ayrıca teşekkürler, seninde pilotajın çok iyi:icon_tup:
DBN bende almak istiyorum çünkü benim kadranda bi hata sözkonusu olabilir bikaç gündür kafamı kurcalıyor, youtube üzerinden yurtdışından birisi yorum yazmış kadranın hatalı flashpro üzerinden revize et diye ciddiye almamıştım ama olabilir diye düşünüyorum. Driftbox bulabilirsem yapıcam o işide,
BaybuRtlu69
19-12-2011, 17:15
BS TypeR'ın İstanbul daki, Başka FN2 ler ile denemesi var mı ? yada şöyle sorıyım, İstanbuldaki En hızlı FN2 mi oluyor
Bu fotoda arşivimden olsun öylesine ; :)
http://www.gerigerivtecacarim.com/HS/ORG2009/MART/080.jpg
Maşallah güzel sıkmışsınız
bende alcam bir tane vurcam kırbacı her gece her gece
al tabi yaa ne o öyle 10 saniyede rol baslıyo bitiyo dızzzz dızzz yol bitti:) (turboda)
resmen ibreyi görüyosun ya:):) deniycek araba cok fazla keyif alıyosun resmen
BS TypeR'ın İstanbul daki, Başka FN2 ler ile denemesi var mı ? yada şöyle sorıyım, İstanbuldaki En hızlı FN2 mi oluyor
bildiğimiz gördüğümüz en hızlı fn2;)
GKS TypeR
19-12-2011, 17:30
türkiyenin en hızlı fn2 si...BS typeR
BaybuRtlu69
19-12-2011, 17:32
türkiyenin en hızlı fn2 si...BS typeR
Denemelerden belli oluyor, Maşallah. Allah kazadan beladan korusun..
FN2 lere ilk zamanlarda alışma sürecini JUM ve BS ile başarmıştım zaten
Serhat Y.
19-12-2011, 17:47
Bu fotoda arşivimden olsun öylesine ; :)
http://www.gerigerivtecacarim.com/HS/ORG2009/MART/080.jpg
Foto guzelmis elinize saglik, senmi cekmistin bunu Cumhur mu? Arsiv olarak sakliycam bende tesekkurler.
PPR engineering
19-12-2011, 17:58
maşALLAH typerlara bs güzel gidiyor.
hay maşallah araçlarda seslerde süper bs ayrı bişey zatenn allah nazardan saklasın:icon_tup:
bs typer, insana FN2 aldırtır valla :D :D
maşallah araçlara.sesler harika
Maşallah araçlara bs typer yürümüş gitmiş.
Kpro lu ep3 typer ile hiç denendimi?
tüm araçlara maşallah
serhat valla Allah razı olsun milletin video açlığını geçirdin ne kadar roll videosu var typerın sesi başka cızzz cızzz adamı yakıyor :D:D:D
Serhat Y.
19-12-2011, 21:13
henüz denk gelemedik ep3 ile. keyifli olur diye düşünüyorum bende:)
henüz denk gelemedik ep3 ile. keyifli olur diye düşünüyorum bende:)
Buradan k-pro lu typer sahiplerine duyurulur:)
kifanhom
19-12-2011, 21:43
maşallah keyifli videolar seyrettik
fn2 nin de keyfi başka gerçekten
kifanhom
19-12-2011, 21:46
sarı rev lambaları neden yanmadı iptal mi
allah nasip ederse birdahalki denemem kprolu olabilir...
güneşbalkan
19-12-2011, 22:05
araçlara maşallah bs fn2'lere olan önyargımı kırdı.bir sorum olucak kamerayı nasıl sabitlediniz acaba vakumlu monopod ile mi yoksa başka bi sistem mi kullandınız?
Serhat Y.
19-12-2011, 22:11
sarı rev lambaları neden yanmadı iptal mi
Sari rev lambalari:) hic sonmuyorki vites degisimlerinde, aracin orginal devir araligina gore yaniyor haala.
Serhat Y.
19-12-2011, 22:17
araçlara maşallah bs fn2'lere olan önyargımı kırdı.bir sorum olucak kamerayı nasıl sabitlediniz acaba vakumlu monopod ile mi yoksa başka bi sistem mi kullandınız?
Sparcolarin iskeletleri ince oluyor omuz kisimlarina sikistiriyorum aparati, uzerinede nex.5 16mm.
kifanhom
19-12-2011, 22:22
Sari rev lambalari:) hic sonmuyorki vites degisimlerinde, aracin orginal devir araligina gore yaniyor haala.
pardon o halde farkına varmamışım dikkatsizliğime ver ;)
BMK TypeR
19-12-2011, 22:33
Maşallah typerlara:) serhat araçın çok guzel, devır cevırmesı yeter:)
Serhat Y.
19-12-2011, 22:35
pardon o halde farkına varmamışım dikkatsizliğime ver ;)
düzeltiyorum MAP üzerinden ayar yapıldığı için aracın rev bilgi ekranı çalışmıyor haklısın, benzin miktarı ve yakıt tüketiminide göremiyorum, ayrıca cruise control de devre dışı. ama hiçbiri arıza değil, MAp a geçtiğinde hepsi düzeliyor.
Serhat Y.
19-12-2011, 22:36
Maşallah typerlara:) serhat araçın çok guzel, devır cevırmesı yeter:)
Sağol kanka teşekkürler:)
Maşallah araçlara. BS gerçekten FN2 aldırır :) Fakat çok kesiciye denk geliyor.
Bir de dynosu var mıdır BS'nin? veya Benim gözümden mi kaçtı başka konularda? Teşekkürler...
deeperblack
20-12-2011, 02:01
Deneyen tüm araçlara maşallah. Rabbim nazardan saklasın.
Serhat türkiyede fn2 ye en çok emek,zaman ve para harcayan kişidir.
Fn2 ye olan önyargıların kırılmasını başarıyor gerçekten. Devir çevirmesini izlemek yetiyor gerçekten.
Göksel buarada aracın cidden güzel gidiyor.Nazar değmesin.
Arşivden birkaç fotoğrafta ben paylaşayım.
http://www.gerigerivtecacarim.com/HS/ORG2009/MART/070.jpg
http://www.gerigerivtecacarim.com/HS/ORG2009/MART/072.jpg
http://www.gerigerivtecacarim.com/HS/ORG2009/MART/075.jpg
http://www.gerigerivtecacarim.com/HS/ORG2009/MART/079.jpg
http://www.gerigerivtecacarim.com/HS/ORG2009/MART/006.jpg
SekoLive
20-12-2011, 08:32
bu fotoları ilkkez görüyorm :) bs orda bile bi adım öndeymiş app lerle :D :D
maşallah
seviyorm fn2leri
Sparcolarin iskeletleri ince oluyor omuz kisimlarina sikistiriyorum aparati, uzerinede nex.5 16mm.
Nex.5 16mm ne kadara, nerden aldınız acaba?
Serhat Y.
20-12-2011, 08:53
bu fotoları ilkkez görüyorm :) bs orda bile bi adım öndeymiş app lerle :D :D
maşallah
seviyorm fn2leri
Eyvah kavgada soylenmez, kirmizi paspaslarimda vardi o donem Goksel deki gibi tofas paspasi kullanmiyorduk Serkan biz.
Nex.5 16mm ne kadara, nerden aldınız acaba?
Valla ben usa den almistim 700usd.olmasi lazim, burdaki fiyatini net bilmiyorum.
ilkercom
20-12-2011, 10:39
Maşalah çok güzel videolar olmuş.
Sadece makas atarken biraz riskli olmuş onun haricinde temiz denemeler.
B.Aktepe
20-12-2011, 10:49
bs hakikaten çok farklı. maşallah serhat. emeğine saygı duyuyorum.
GKS TypeR
21-12-2011, 14:39
Eyvah kavgada soylenmez, kirmizi paspaslarimda vardi o donem Goksel deki gibi tofas paspasi kullanmiyorduk Serkan biz.
Valla ben usa den almistim 700usd.olmasi lazim, burdaki fiyatini net bilmiyorum.
ama şimdi senin paspasların tofaş paspası olmuş, benim sıfır kırmızı TypeR paspasalarım var :D :D :D
GökhanAk
21-12-2011, 15:49
araçlara maşallah bs yine çok iyi ygz ninde yeri ayrı :)
Pistte incelediğim kadarıyla BS gerçekten en ince detayına kadar çok özel ve ciddi emek harcanıp hazırlanmış bir araç. Allah kaza bela vermesin Serhat abi
Maşallah, diğer araçları da tebrik ederim güzel deneme olmuş
Serhat Y.
21-12-2011, 18:29
herkese teşekkürler
bs hakikaten çok farklı. maşallah serhat. emeğine saygı duyuyorum.
eyvallah teşekkür ederim bende senin emeğine saygı duyuyorum:icon_tup:
ama şimdi senin paspasların tofaş paspası olmuş, benim sıfır kırmızı TypeR paspasalarım var :D :D :D
aynen kanka benim şoför tarafındaki özellikle biraz sanayi lekesi olmuş, ama seninkiler hakkaten kötüydü yaa:D
Pistte incelediğim kadarıyla BS gerçekten en ince detayına kadar çok özel ve ciddi emek harcanıp hazırlanmış bir araç. Allah kaza bela vermesin Serhat abi
Maşallah, diğer araçları da tebrik ederim güzel deneme olmuş
sağol Doğukan begendiğine sevindim:)
Serhat Y.
21-12-2011, 18:33
Fn2 ye olan önyargıların kırılmasını başarıyor gerçekten. Devir çevirmesini izlemek yetiyor gerçekten.
Arşivden birkaç fotoğrafta ben paylaşayım.
Cumhur üstad valla iyi oldu fotolar, senin arabada o dönem siyahmış ayrıca güzel tam arşivlik:)
GKS TypeR
22-12-2011, 10:50
sağol cumhur ben gerçekten arabamdan memnunum senin typer ile yakın yürümemiz lazım zaten senden aşağı yukarı aynı parçalar var. :icon_tup: bi akşam bu yakada buluşalım bi bakalım istersen
bak bakalım senin yada benim eksiklerimiz nedir. :icon_tup:
sağol cumhur ben gerçekten arabamdan memnunum senin typer ile yakın yürümemiz lazım zaten senden aşağı yukarı aynı parçalar var. :icon_tup: bi akşam bu yakada buluşalım bi bakalım istersen
bak bakalım senin yada benim eksiklerimiz nedir. :icon_tup:
ne olur benide çağırın:=):)
bs typer'a msllah
video 'da zaten ygz 'ye baya ayırmışsın soldan geçersin ama sağdan gözlere hitap etmişsin
msllah tekrar BS fn2 gidişi süper
ygz bi ara segment atlamıştı ama tekrar yükselişte bu haliyle bu gidişi bunu göstermiş
2 aracada msllah tekrar
bütün araçlara maşallah bs fn2 gerçekten güzel gidiyor videolarda gayet güzel seri olmuş izlemesi baya zevkli oluyo.
bs typer'a msllah
video 'da zaten ygz 'ye baya ayırmışsın soldan geçersin ama sağdan gözlere hitap etmişsin
msllah tekrar BS fn2 gidişi süper
ygz bi ara segment atlamıştı ama tekrar yükselişte bu haliyle bu gidişi bunu göstermiş
2 aracada msllah tekrar
segment atlamıştı derken anlamadım..
ayırmışssın tabiri pek kulağa hoş gelmiyo. beni geçmesi kadar doğal bi olay yok zaten.
iyi dileklerin için sağolasın.
GKS TypeR
23-12-2011, 11:40
tabiki çağırırız ;)
maşallah araclara bide specleri yazsanız videonun altına yda üstüne
gökhan-R
30-12-2011, 07:06
maşallah araçlara,keyifli denemeler olmuş
seni çağırdıkları zaman sende beni çağır :)
GKS TypeR
30-12-2011, 09:49
ben çağrırım tolga fn2 - fn2 deneriz ;)
ilkercom
30-12-2011, 10:14
Yaw banada haber verin Fk2 de olsa Civic neticede :D
tamam sincirlemem birbirilerimii çağırırı:)
jackal_JAZZ
07-01-2012, 11:33
BS'nin specleri nelerdir?
Bad-Fast
07-01-2012, 14:33
fn2 nin sesi daha çok hoşuma gitti , 2 aracada maşallah ...
ozkanfaruk
07-01-2012, 14:54
230 da ki makas güzeldi :)
Bs typer çok tatlı gidiyor maşallah video da on numara
MatraX_07
07-01-2012, 17:09
araçlara maşallah
maşşallah araçlara bu fn2 gerçekden iyi:)