Orijinalini görmek için tıklayınız : hız felakettir gaz pedalına basarken 100 kez daha düşünün..
=( akşam akşam çok kötü oldum
Inconstienta la volan...accidente reale!!! - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=UTRcH4e84xE&noredirect=1)
100 kez verıldı clıver:D
olsun 101 olsun panpa =( olduktan sonra keşke demekten iyidir!! :(
mechanic
19-12-2011, 19:43
hız felakettir konusunu rollinglerin yayınlandığı forumda paylaşmışsın bravo. hatta bunu 100 kez daha denemişler. anlam veremiyorum sadece..
Boost Up
19-12-2011, 19:44
100 kere verilsin. izlemeyen varsada izlesin. ben izledim kaç kere, bunuda izliyorum tekrardan. zararlı birşey değil neticede
coolvtec
19-12-2011, 19:47
sonuna kadar seyretmeli, güzel düzenlenmiş ve çok etkileyici.
videonun sadece başı önceden paylaşılan videolarla aynı belli bir saniyeden sonrasını büyük ihtimal baya izlemeyen vardır
Allahım korusun kazalardan belalardan
doncarlo
19-12-2011, 19:52
Hız değil dikkatsizlik öldürür bence.
çok güzel video hepimiz ibret almalıyız
AhmetKadir
19-12-2011, 20:03
son durak fılmı gıbı masallah
cliver kendin bunalımdasın milletide bunalıma sokucaksın
arabic drifterlerede küçük bi bölüm ayırmıslar :D
Allah vermesin ama hız gercekten felaket
yiğit205
20-12-2011, 09:05
Hız değil dikkatsizlik öldürür bence.
ölümlü kazaların nerdeyse coğunda yüksek hızın neden oldugunu ıspatlanmıstır...nerde görülmüş 200 km ıle gıderken kaza yapan insanın sag kaldıgı...
ilkercom
20-12-2011, 10:23
Geçen pazar e-5 te tam okmeydanı ayrımına gelirken ( halıcıoğlu yokuşu bitiminde ) 2 tane geri zekalı bir birleri ile dalaşıyor. Artık maksatları ne bilemiyorum. 3, bir araç da vardı. e-5 te büyük tehlike yarattılar. Adamlar yaptıklarının farkında dahi değiller.
Lütfen kendi canımızdan önce başkalarını düşünelim.
clıver dogru soyle en cok oglanın kızı duvara cıkartmıs cıla yaptıgı kısma takıldın degıl mı?
_muhaRRem
20-12-2011, 10:26
100 kere düşünsen ölürüz zaten
birçok defa verilse de akıllardan çıkartılmaması, sürekli ders çıkarılması gereken görüntüler. .
herşeyden önemlisi sen belki kendine çok güveniyorsundur araç kullanımı konusunda ama karşındakine ne kadar güvenebilirsin ki. .
clıver dogru soyle en cok oglanın kızı duvara cıkartmıs cıla yaptıgı kısma takıldın degıl mı?
panpa içimi okuyosun be :D
panpa içimi okuyosun be :D
Senin niyetin farklı pampa :D Git aşk filmi seyret :D Ne adamsın yaa
Roll vs.. yaparken kim ne düşünüyo bunu kendimize soralım :icon_tup:
heartness
20-12-2011, 14:43
paylasım ıcın tskler akıllardan cıkmaması gerekn bı vıdeo
By_HaNNibaLL
20-12-2011, 14:48
Sadece gaz pedalina basip başka bişey düşünmeyen insanlarin izlemesi gerek bu videoyu rolling le bu videonun alakasi yok trafikte dikkatli olup sağa sola değil önümüze bakmak gerekiyor
100 kere verilmişte olsa bu konunun ana sayfada verilmesi lazım. bu ve benzer kazaları yapmaya müsait o kadar çok insan varki, belki kontrolsüz sürat yaparken bu görüntüler aklına gelir.
Ara ara izlemek gerek gerçekten yaa..Allah herkesi korusun böyle kazalardan..
onursoytam
20-12-2011, 23:01
allah korusun
ibratice
20-12-2011, 23:48
ALLAH korusun .
Allah korusun cümlemizi
dikkat edelim kimsenin canını tehlikeye atacak şeyler yapmayalım
Allah akıl vermis daha ne yapsin;
otobanda rollink var aga diye surati 40a kadar dusurene melekler bile bisey yapamaz...
Makasa hayir rollig e devam ozaman :-)