Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 gti ses problemi....
araç vitese geçiyor debriyajdan ayağımı kaldırınca heleki hızlı çekince ... tok diye bir ses geliyor canımı sıkmaya başladı motor kulakları diye hepsini değiştirdim.. başka ne yapar bu sesi sanki debriyajı bırakınca bir baskı yapıyor gibi.. takozlarda değişti.. ne yapar bu sesi yaa kafayı yicem... yavaş bırakınca debriyajı ses gelimyor.. ama ani çekince yani devirli kullanınca her vites geçişinden 1 sn sonra tok diye bir ses... pffff :(:(:(:(:(
UmutRıza
19-12-2011, 22:26
kaç tane kulak değiştirdin ?
şanzuman takozunu kontrol ettirdinmi ???
baskı balatan ne durumda ?
motor kulağını değiştiren ustan anlayamadımı sorunu? şanzuman kulağını değiştirdimi? yada kulakları neden değiştirdiki? söküp bakıp iyiyse yerine geri taksaydı? anlamıyorum böyle ustaları:D
UmutRıza
19-12-2011, 22:44
benim usta olsa şöyle derdi : umut abi bu modifiye araba bunu yapması doğal boşver gazla sen :)
slowmotion
19-12-2011, 23:04
araç vitese geçiyor debriyajdan ayağımı kaldırınca heleki hızlı çekince ... tok diye bir ses geliyor canımı sıkmaya başladı motor kulakları diye hepsini değiştirdim.. başka ne yapar bu sesi sanki debriyajı bırakınca bir baskı yapıyor gibi.. takozlarda değişti.. ne yapar bu sesi yaa kafayı yicem... yavaş bırakınca debriyajı ses gelimyor.. ama ani çekince yani devirli kullanınca her vites geçişinden 1 sn sonra tok diye bir ses... pffff :(:(:(:(:(
%90 şanzıman takozu bencede
yarın ona baktırcam. artık.. bir arkadaş şaft olabilir dedi ? böle imkan varmı ?
yarın ona baktırcam. artık.. bir arkadaş şaft olabilir dedi ? böle imkan varmı ?
şaft mı şaft ne arar la 206da:D
şanzuman takozunu kontrol ettirdinmi ???
baskı balatan ne durumda ?
olum egsozt nerde :D
balata iyi takozların hepsi motor .. 3 de değişti tepeli falan denen hepsi ama şanzımana bakılmadı onada baktırcam. artık
şaft mı şaft ne arar la 206da:D
bende öle geçirdim içimden ama :D
arabayı ılk aldıgımda benımkıde yapıyodu yavas cekınce yapmıyordu ayagımı alıstrdım ona göre bende
arabayı ılk aldıgımda benımkıde yapıyodu yavas cekınce yapmıyordu ayagımı alıstrdım ona göre bende:)
arabayı ılk aldıgımda benımkıde yapıyodu yavas cekınce yapmıyordu ayagımı alıstrdım ona göre bende:)
hımm aynen bende alışmaya çalışıyourm ama sanki bişi kopcak elimde kalcak gibi oluyor.. mekanik bu zamanla büyür korkusu var ... şu şanzıman takozunuda deiştiriyim olmadı sürüş şeklimizi değişritcez :D
olum as950 mi bu şaftın ne işi var :D
takozdur muhtemelen kulakları niye değiştin para verdin ah ya
birde yağ önerisi alıcam sizden :D sizce en iyi performans + kalite + dayanıklılık 3 lüsü hangi marka ve değerde olur 10 40 mı 5 30 mu ?
BurakCengizhanoğlu
19-12-2011, 23:38
Benim tjettede yapıyordu bir ara.Şimdi geçti kendi kendine :D
olum as950 mi bu şaftın ne işi var :D
yok onlarda sallıyordu zaten ben bile görünce şaşırdım iyi değiştik. kafam rahat oldu ama şu şanzımanın takozunuda değiştiriyim.. de .. yarın egzost getir... de takalım.. biraz böğürsün şu ya :D
gsi_club
19-12-2011, 23:47
sansiziman takozundan yapabilir.birde aracinizi lifte kaldirin vitese takin lastikleri bir oynatin akslarda bosluk varsa o da yapabilir.
ve 206 sorun çıkarmaya başlar :D
ve 206 sorun çıkarmaya başlar :D
ben böle sorunu yerim :D civic ef yüzünden haftalarca sanayide yattım :D bu sorunmu olum :D
hayvan gibi kullanıp karteli patlatırsan tabi haftalarca sanayide yatarsın 1 ayda 10 000 km yapıyordun :D daha dur bunu yeni aldın zaman göstericek herşeyi :D
ve 206 ya çamur atılmaya başlar :D
hayvan gibi kullanıp karteli patlatırsan tabi haftalarca sanayide yatarsın 1 ayda 10 000 km yapıyordun :D daha dur bunu yeni aldın zaman göstericek herşeyi :D
olum bugun ustasıyla konuştuk sen patlamadıkça sorun çıkarmaz bu araba dedi ... :D ön takımına dikkat et gerisini koyver gitsin dedi...
ve 206 ya çamur atılmaya başlar :D
bu neki daha neler diyor hergun baş ucumda :D
evet araçta ne yağ kullanmalı :soru: kafama takıldı yağ yağ filtresi değişcem ama ne yağ kullanıyım araçta...
bende para *** diyorsan mobil1 0-40
orta halli olsun diyorsan castrol edge 5-40
ben edge 5-40 kullanıyorum.
tüm filtrelerini kesinlikle orjinal öneriyorum.(poleni yan sanayi alabilirsin)
emre_´isimli üyeden Alıntı
olum as950 mi bu şaftın ne işi var
pişttt özelden msj atıyon bakmıyonmu :)