Orijinalini görmek için tıklayınız : shoppingtv Hakkinda
By_HaNNibaLL
20-12-2011, 23:28
Shopping TV (http://www.shoppingtv.com)
Adresinden alişveriş yapan oldu mu arkadaşlar kapida ödeme seceneği vs var bazi ürünlerde bariz ucuzluk söz konusu bişeyler alinabilir mi ?
banattan yan komşum bi sorun olursa çökerim tepelerine :D
yiğit205
20-12-2011, 23:38
benım bı arkadasım daha 15 gun once urun satın almış.ne gelen var ne gıden..fırmayı arıyo kargoya verdık dıyolarmıs kargoyu arıyo oyle bır kargo yok dıyolarmıs....
Fiyatları uygun değil bence. Yok şu kadar indirdik diyorlar. Az çok piyasayı bildiğiniz ürünlerin fiyatlarını abarttıklarını görüyorum :)
uzun süredir komşumuz öyle kıçı kırık bi firma değil koca bina onlarca çalışan sıkıntılı işler yapacaklarını sanmıyorum
By_HaNNibaLL
21-12-2011, 00:00
Tvde flaan sürekli reklamlari donuyoda güvenemiyom :D
arkdslar bu veya buna bnzer fırmada urunler gelır ama ellerınde urun olmasa bıle warmıs gıbı gosterıp yolladık derler 1 ay ı bulur.
urunler cok kalıtelı degıldır.
sakın telf.da kredı kartyla cekım yaptrıpta urunu beklemeyın ya yanlıs gelır, yada dedgm gıbı 1 ay beklersınız.
urun iade etmeye calıstıgınzda can çekişirsinz. :)
kısacası fıfty fıfty şansınız.
pek yönelmemeye dıkkat edin.
Defalarca alışveriş yaptık kredi kartı hiç kullanmadan ya kapıda ödeme ya da ptt havalesi ile ödeme yaptık ve dedikleri gibi ödeme yaptıktan sonra 3 gün bilemedin 4 gün sonra elimize geçti aldığımız ürün. Bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadık biz.
Day Walker
21-12-2011, 14:08
ürünler hep çakma tabak çanak hariç :D
ürünler hep çakma tabak çanak hariç :D
aynen :D ilk piyasaya çıktıklarında nokia samsung falan da satılıyodu şimdi de pcler notebooklar falan güzel
halilcan9455
21-12-2011, 14:27
4-5 kere alışverişi yaptım.
herhangi bir sorun yok .
sadece aldığım camerada teknik servis sorunu yaşıyorum.
kapıda ödemeli 2-3 kere ürün aldım bi sıkıntı çıkmadı kapıda ödemeli en garantisi bence :)
kanka orda alkol satmıyolar sen napıcan :)
By_HaNNibaLL
21-12-2011, 17:55
kanka orda alkol satmıyolar sen napıcan :)
benim böyle şeylerle işim olmaz kankada arkadaşimin pc bozuldu bi tablet pcdir tutturdu nette görmüş 200 liraya 2.2 androit işlemcili falan olursa 1 tanede ben alayim arabaya teyp almaktansa auxdan dinlerim navigasyon falan kıyak olur diyerekten böyle bişeye atildim.
yanliş düşünüyorsam eğer 1 kasa bira alip gelin tartişalim bu konuyu :D
benim böyle şeylerle işim olmaz kankada arkadaşimin pc bozuldu bi tablet pcdir tutturdu nette görmüş 200 liraya 2.2 androit işlemcili falan olursa 1 tanede ben alayim arabaya teyp almaktansa auxdan dinlerim navigasyon falan kıyak olur diyerekten böyle bişeye atildim.
yanliş düşünüyorsam eğer 1 kasa bira alip gelin tartişalim bu konuyu :D
olabilir neden olmasın tabiki tartışma konusu :)
gambit49
21-12-2011, 23:10
piyasaya gore ucuz degil :) oncelikle onu diyim onun disnda sikintisini gormedim