Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul > İzmir > İstanbul
Yeğenimin yemin töreni için İzmir'e geliyorum Perşembe gecesi yola çıkıyorum 23-24-25 Aralık İzmirdeyim. (Seferihisar)
Burdan gönderisi İzmir'den geleceği olan varsa yazsın lütfen bagaj boş gidip geliyorum yardımcı olmak isterim.
Adamın dibisin :) görüşcesmi?
hocam sag salım gel :)benım bı kargom var ulaşırsam sana dönerım pacalık var bı arkdstada:D ahngı semttesın hocam buarada ızmırde goruselım
Koray abi bursada sana söylenicek bi köfte var onu alırmısın bagaja :)
Adamın dibisin :) görüşcesmi?
Kankacım görüşürüz tabikide :) geleyim yeğeni bir dışarı alayım sonra araşırız :)
hocam sag salım gel :)benım bı kargom var ulaşırsam sana dönerım pacalık var bı arkdstada:D ahngı semttesın hocam buarada ızmırde goruselım
Saolasın Gökan :) Merterdeyim ben paçalık nerde ? Görüşürüz geldiğimde mutlaka :)
Korayım neye ihtiyacınız olursa alo diyeceksin, bak diyebilirsin demiyorum dikkat et ;)
Koray abi bursada sana söylenicek bi köfte var onu alırmısın bagaja :)
:D Impreza ile değil Aslan Pejoyla geliyorum :) ama Bursadan gece 2'de falan geçerim geç olur :D
Korayım neye ihtiyacınız olursa alo diyeceksin, bak diyebilirsin demiyorum dikkat et ;)
Teşekkür ederim kankacım biliyorum :)
Aksam detaylari konusuyoruz abi:D
SekoLive
21-12-2011, 09:37
hayırlı yolculuklar koray abi,
yeğen kısa dönemmiydi?
Kısa dönemlerin ne zaman yemin ediceğini kesin olarak bilen varmıdır?
O tarihlerde bende amasya yolcusu olucam.
seferıhısar-muhabere taburu wayy :)
bnmde acemi birliği orasıydı. hayattan sogutmustu orası benı :D
Mini Cooper Cooper S 2006 Model 43.501 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 66016365 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-boyasiz-cooper-s-66016365/detay/)
Aracın sahibini tanıyan varmıdır ?
İzmire geliyorsan görüşelim koray :D :D :D
Bu sitedeki gokhanin arabasi olmasi lazim 34 TB nickli gokhan temiz diye biliyorum
Aksam detaylari konusuyoruz abi:D
Konuşuruz kardeşim :)
hayırlı yolculuklar koray abi,
yeğen kısa dönemmiydi?
Yok Serkancım 15 aylık :D
Kısa dönemlerin ne zaman yemin ediceğini kesin olarak bilen varmıdır?
O tarihlerde bende amasya yolcusu olucam.
Emre kısa dönemlerde bu Cuma yemin ediyorlar. k0213 Furkanla konuştum kesin bilgidir :)
seferıhısar-muhabere taburu wayy :)
bnmde acemi birliği orasıydı. hayattan sogutmustu orası benı :D
Aynı yer :) ama memnun bizimki 1. taburda
Mini Cooper Cooper S 2006 Model 43.501 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 66016365 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-boyasiz-cooper-s-66016365/detay/)
Aracın sahibini tanıyan varmıdır ?
İzmire geliyorsan görüşelim koray :D :D :D
Görüşelim Forvet abi :D
Bu sitedeki gokhanin arabasi olmasi lazim 34 TB nickli gokhan temiz diye biliyorum
Çok sağol aradım konuştum şimdi ;)
SekoLive
21-12-2011, 09:59
allah hayırlı teskereler versin abi .
bizim malii facebookda yakını askerde olanların ustabirliğini nereye düştüğünü tc no ile öğrenebilrim yazmstı eğer varsa böyle bi ihtiyac haber edeyim ona.
em-re kubilayy bana 29u perşembe dedi. bizde gelecek ayın 10u gibi düşünüyordum 29-30 gün olunca ettirirler diye ama bu sefer erken olms.
koray abinin yazdıgı genel ise biz yanlıs anladık inş gün içinde arar kubilay bizi
allah hayırlı teskereler versin abi .
bizim malii facebookda yakını askerde olanların ustabirliğini nereye düştüğünü tc no ile öğrenebilrim yazmstı eğer varsa böyle bi ihtiyac haber edeyim ona.
em-re kubilayy bana 29u perşembe dedi. bizde gelecek ayın 10u gibi düşünüyordum 29-30 gün olunca ettirirler diye ama bu sefer erken olms.
koray abinin yazdıgı genel ise biz yanlıs anladık inş gün içinde arar kubilay bizi
Öğrensekde bişey değişmeyecek bekleyelim görelim. Saolasın Seko :)
Yemin töreni Fiks Cuma günü yapılır hiç Perşembe olanı duymadım :D
Serencebey
21-12-2011, 10:10
gel gardas. beklerık.
SekoLive
21-12-2011, 10:19
abi aynı şeyleri söledm giderken :D hesabıda yaptık ama adam aradı bi gariplik var seko bizimkini perşembeye almışlar dedi :D