Orijinalini görmek için tıklayınız : Özel yapım nevresim
HondatugraL
21-12-2011, 16:40
Konu az saçma gibi duruyo ama google amcada bile bulamadım. Kendi temamı yatağıma nevresim yastık kılıfı ve örtü olarak yaptırmak ıstıyorum ama ne yapılmışını bulabıldım nede kımlerın yaptığını bu tür işleri t-shirt cüler falan yaparmı yada kimler yapar ??
ProdriveSTI
21-12-2011, 16:43
:D te allam ya bak yeni kalktı banımız daha zorla lafı başka yere çekmemi sağlıcan şimdi ahuahua :hahaha:
BlackEmperor
21-12-2011, 16:46
hallederiz. Bi arkdaşım bu işi yapan dijital baskı makinelerini satıyor. Bursada olsan hemen hallederdim işinide İstanbulda kim yapar bilmiyorum. :)
HondatugraL
21-12-2011, 16:47
:D te allam ya bak yeni kalktı banımız daha zorla lafı başka yere çekmemi sağlıcan şimdi ahuahua :hahaha:
tatil yeni bitti sakin ol :D
hallederiz. Bi arkdaşım bu işi yapan dijital baskı makinelerini satıyor. Bursada olsan hemen hallederdim işinide İstanbulda kim yapar bilmiyorum. :)
Honda temalı yaptırıcam sizce nekadar tutar örtü yastık kılıfı ve nevresımı ? bide kendınden temalı olsun ıstıyorum yanı dokumasından temalı. Sonradan naylon yapıştırılmış gıbı durması basit gösterir orjinal gibi olmalı.
JumboAli
21-12-2011, 16:49
takıpteyım bende ıstıorm ole bısı
ProdriveSTI
21-12-2011, 16:49
tatil yeni bitti sakin ol :D
tamam sakinim :D ama dün Oz´ abinin bi konusu vardı kaçırdığıma çok üzüldüm :(:(
neyse konuyu saptırmayım ben :D
deeperblack
21-12-2011, 16:50
Özel mesaj gönderdim...
BlackEmperor
21-12-2011, 16:51
sen nasıl bi kumaş istersen ona baskı yapılabiliyor, ister pamuklu ister polyester, yazıcıdan renkli çıktı almak gibi. :) Örtü bişey değil toptancılardan en kral düz nevresimi 30 TL ye alırsın sana maliyeti olsa olsa 100 TL olsun baskı vırt zırt dahil. Ama dedğim gibi İstanbulda ki makine sattığı kişileri bi sorayım arkaşıma . acileyeti varsa iletişim bilgilerini veririm.
Bu arada aklıma süper bi fikir geldi :D
isteyen olursa arabasının resmini nevresimine basıp satabilirim :D:D geel vatandaş :D
Digital Baskı yapan yerlede eğerki kalıplaşmış istediğin baskı hazır mevcut ise yapabilirler..
Ben çok kendi fit t-shirt ile Bebek tulumuna baskı digital yaptirdim Honda tanımlı ve yazı tanımlı :)
HondatugraL
21-12-2011, 16:54
Özel mesaj gönderdim...
cevaplandı ;)
sen nasıl bi kumaş istersen ona baskı yapılabiliyor, ister pamuklu ister polyester, yazıcıdan renkli çıktı almak gibi. :) Örtü bişey değil toptancılardan en kral düz nevresimi 30 TL ye alırsın sana maliyeti olsa olsa 100 TL olsun baskı vırt zırt dahil. Ama dedğim gibi İstanbulda ki makine sattığı kişileri bi sorayım arkaşıma . acileyeti varsa iletişim bilgilerini veririm.
Bu arada aklıma süper bi fikir geldi :D
isteyen olursa arabasının resmini nevresimine basıp satabilirim :D:D geel vatandaş :D
kumaşında sorun yok abi benım anlatmak ıstedıgım yapılan tema tişört uzerıne yapılan naylonumsu tarzdamı yoksa kılıfın ortunun ıstune ıple ıplıkle dikilerek falanmı verılıyor yanı yatarken mağlum ustune yatıcaz huylandırmasın altımdan benı boyayla yazılmış gibi olsun ıstıyorum :D
nevresimlerin enleri yaklasık 1,80-2 mt cıvarıdır. digital makinada bu ende baskı yapılabilindigini sanmıyorum.
cevaplandı ;)
kumaşında sorun yok abi benım anlatmak ıstedıgım yapılan tema tişört uzerıne yapılan naylonumsu tarzdamı yoksa kılıfın ortunun ıstune ıple ıplıkle dikilerek falanmı verılıyor yanı yatarken mağlum ustune yatıcaz huylandırmasın altımdan benı boyayla yazılmış gibi olsun ıstıyorum :D
hayır iki mantıkta değil. cotton kumas alırsın ustune reaktif baskı yaparlar herhangi bir kabarıklık vs olmaz
dıgıtal baskı fırmasında ben bu ısı yapıyorumm
saten malzeme war elımde
metalık parlak ancak malzeme
malzemeyı gormenız sarttır
malzeme enı 152 cm dır
dıkıs vs yapmıyoruzz malzeme ornegı gonderırım gerekırsee
ıstedıgınız baskıyı yaparım
tasarımı gondermenızz yeterlıdır
pıgment kok boya herhangıbır zararı yoktur boyanın tenınıze
HondatugraL
21-12-2011, 17:02
nevresimlerin enleri yaklasık 1,80-2 mt cıvarıdır. digital makinada bu ende baskı yapılabilindigini sanmıyorum.
genel olarak tamamına baskı olmıcak abi tam merkeze ortasına kırmızı zemınlı H amblemı altına hondanın yazı sıtıllınde Hondayazısı olucak okadar. sadece nevresımınde modellerı yazıcak okadar.
hayır iki mantıkta değil. cotton kumas alırsın ustune reaktif baskı yaparlar herhangi bir kabarıklık vs olmaz
reaktif baskıya örnek resım gösterbilirmisin abi :)
genel olarak tamamına baskı olmıcak abi tam merkeze ortasına kırmızı zemınlı H amblemı altına hondanın yazı sıtıllınde Hondayazısı olucak okadar. sadece nevresımınde modellerı yazıcak okadar.
reaktif baskıya örnek resım gösterbilirmisin abi :)
http://pic.myhomeinsky.com/arama-yataklar-pamuk-baski-sat%C4%B1%C5%9F-s%C4%B1cak-set-100-reaktif-4adet-281296.jpeg
bildigin baskılı nevresim gibi dusun evinde mutlaka vardır
edit: baktım digital makinalarda nevresim basılabiliniyor.
BlackEmperor
21-12-2011, 17:05
2 çeşit baskı var ,
1.si kagıttan transfer baskı sticker gibi sonra kalandırda fikse yapılır.diğeri imhotepin dediği gibi boyar maddeyi direk kumaşa lamine ederek. nevresime basacağın için en sıkıntın olabilir. ama tahmin edersem 2 mt genişliğinde makineler var ITMA dan görmüştüm barselondaki fuarda.
surata yapışma işi kagıttan transfer basıda rahatsız edebilir gibime geliyor. birde nasıl bi şekil basacağına bağlı. belkide yüzüne denk gelmeyecek bişe istersen kagıttan direk baskı işini görür .
HondatugraL
21-12-2011, 17:09
http://pic.myhomeinsky.com/arama-yataklar-pamuk-baski-sat%C4%B1%C5%9F-s%C4%B1cak-set-100-reaktif-4adet-281296.jpeg
bildigin baskılı nevresim gibi dusun evinde mutlaka vardır
edit: baktım digital makinalarda nevresim basılabiliniyor.
aha işte dediğim tür baskı budur. demekkı aradığım reaktif baskı benım. Gunluk hayatta sureklı gordugumuz tıp bişey bakıldığında sankı renklı ıp kullanılarak o desenler verılmıs goruntusu verıp ele farklılık hıssettırmeyen tür.
2 çeşit baskı var ,
1.si kagıttan transfer baskı sticker gibi sonra kalandırda fikse yapılır.diğeri imhotepin dediği gibi boyar maddeyi direk kumaşa lamine ederek. nevresime basacağın için en sıkıntın olabilir. ama tahmin edersem 2 mt genişliğinde makineler var ITMA dan görmüştüm barselondaki fuarda.
surata yapışma işi kagıttan transfer basıda rahatsız edebilir gibime geliyor. birde nasıl bi şekil basacağına bağlı. belkide yüzüne denk gelmeyecek bişe istersen kagıttan direk baskı işini görür .
abi teknik konuşma terimleri anlamıorum ben fransız kaldım :D:D
benım aradığım reaktıf baskıymış yukarıdakı resımde gordum ve karar verdım bu yukarıdakı resımdekı baskı turu 1. anlattığınamı gırıyor ?
2 çeşit baskı var ,
hocam sen bursada hangi firmadasın :)
yavuz364
21-12-2011, 17:18
Bende istiyorum bundan , bana haber ver mutlaka ;)
fastchild
21-12-2011, 17:20
ya ben yastık istiyorum aslında okulda felan lazım oluyo montla bi yere kadar
üstünde sadece "uyusamda dinliyorum" yazacak
HondatugraL
21-12-2011, 17:25
yaptırayım patentını alıcam :D bı çözersek olayı inş :D
yüksek çözünürlüklü istediginiz resimleri bana yollarsanız kumaşa dijital baskısını yaptırıp nevresim haline getirebilirim :) fiyat alırım bu tarz bir istegi olan varsa.
sadece yastık kılıfı üzerine yazı veya yastık kılıfı üzerine aracınızın fotografı tarzında bir işlem isteyen olur mu ? örnek olarak kendi aracımınkini bir yaptırayım ben.
HondatugraL
21-12-2011, 17:40
dijital baskı istemiyorum abi kumaşta dokununca farklılık hıssı vermıcek basıt ve sonradan yapışmış goruntusu vermeyen turde ıstıyorum.
BlackEmperor
21-12-2011, 17:51
aha işte dediğim tür baskı budur. demekkı aradığım reaktif baskı benım. Gunluk hayatta sureklı gordugumuz tıp bişey bakıldığında sankı renklı ıp kullanılarak o desenler verılmıs goruntusu verıp ele farklılık hıssettırmeyen tür.
abi teknik konuşma terimleri anlamıorum ben fransız kaldım :D:D
benım aradığım reaktıf baskıymış yukarıdakı resımde gordum ve karar verdım bu yukarıdakı resımdekı baskı turu 1. anlattığınamı gırıyor ?
yok 2. anlattığıma giriyor. :) Ama suratıma yapışmasın dersen metrajlı bi sipariş vermen lazımki sana özel baskı patı yaptıralım . Sen en iyisini dijital baskı yaptır. Flok baskı yaparız. alcantra tüşesi verir. nubuk gibi lambolardaki konsol kumaşı varya onun gibi bi tuiesşi vardır.
hocam sen bursada hangi firmadasın :)
Boytekste çalışıyorum.Döşemelik kumaş yapıyoruz :) İstikbal ,Bellona Mondi grup firmalarımız.
HondatugraL
21-12-2011, 17:55
yok 2. anlattığıma giriyor. :) Ama suratıma yapışmasın dersen metrajlı bi sipariş vermen lazımki sana özel baskı patı yaptıralım . Sen en iyisini dijital baskı yaptır. Flok baskı yaparız. alcantra tüşesi verir. nubuk gibi lambolardaki konsol kumaşı varya onun gibi bi tuiesşi vardır.
suratıma nasıl yapışıcakkı onu anlamadım varmı oyle bi ihtimal.
peki nakış baskıda falan dikilirken farklı renk ıpler kullanılarakmı teması verılıyor.
Töbe töbe hacı şakir neyine yetmıyor üstad :D
HondatugraL
21-12-2011, 18:05
Töbe töbe hacı şakir neyine yetmıyor üstad :D
sıkıldım :D:D
BlackEmperor
21-12-2011, 18:08
suratıma nasıl yapışıcakkı onu anlamadım varmı oyle bi ihtimal.
peki nakış baskıda falan dikilirken farklı renk ıpler kullanılarakmı teması verılıyor.
suratına yapışmaktan kastım o istemediğin naylon hissini kastetmiştim. Nakış ayrı bi olay. arma tarzı bişeyi mi dikemk istiyorsun yoksa kumaşa direk nakış mı işlemek istiyorsun. Nakış seni boyut olarak kısıtlar,nevresim ebatlarında nakış işleyecek makine biraz zor bulursun. sen en iyisi dijital baskıyı murekkeple kumaşa direk işlemesini sağlayan ( boyar maddesi herneyse) bi baskıcıyla görüş. Bu dediğimi Bayrakçılar yapar muhtemelen. İstanbul piyasını çok iyi bilmiyorum ama detaylı bilgi istiyorsan link vermemde sakınca yoksa Şahin Reklam Market - Bursa (http://www.sahinreklammarket.com/)
sıkıldım :D:D
iyi ki baykuş bulamamışsın :D
HondatugraL
21-12-2011, 18:15
suratına yapışmaktan kastım o istemediğin naylon hissini kastetmiştim. Nakış ayrı bi olay. arma tarzı bişeyi mi dikemk istiyorsun yoksa kumaşa direk nakış mı işlemek istiyorsun. Nakış seni boyut olarak kısıtlar,nevresim ebatlarında nakış işleyecek makine biraz zor bulursun. sen en iyisi dijital baskıyı murekkeple kumaşa direk işlemesini sağlayan ( boyar maddesi herneyse) bi baskıcıyla görüş. Bu dediğimi Bayrakçılar yapar muhtemelen. İstanbul piyasını çok iyi bilmiyorum ama detaylı bilgi istiyorsan link vermemde sakınca yoksa Şahin Reklam Market - Bursa (http://www.sahinreklammarket.com/)
arma tarzı değil abi istikbalın cartın curtun cocuk nevresımlerı oluyorya ayıcıklı falan renki ip kullanarak ayıcık ne bılım bebek falan işliyolar o tarzda dıyorum. NEvresımın tamamı ebadında bır baskı omıcak tam ortasına ıdeal boyutta bır H amblemı altına honda yazısı okadar.
aynı senın dedıgın gıbı bır bayrak düşün işte kırmızı dokumuş kumaşın ustune nasıl beyaz ay yıldız işlemişlerse o şekılde ıstıyorum tek farkı honda ile ilgili olucak. bu baskının adı lazımkı ısım vererek arıyayım.
BlackEmperor
21-12-2011, 18:21
senin istediğin klasik kumaş baskısı, kumaş gergincene serilir, üstüne şablon( baskı patı) oturtulur duvara sıva yapar gibi rakleyle bi git gel yapılır baskı patındaki desen kumaşa geçer. sonra kumaş fikselenir. Bu dediğim kontinu bir işlemdir. durmadan devam eder.Sen özel bişey istiyorsun Bu yöntemle yani dijital baskı makinesinde istediğin deseni direk kumaşa boyarmaddeyi puskurterek ve ardından fikse edecek makineler var. Haa işte o makine kimde var onu bilmiyorum :D verdiğim linkte Ömer beyden bilgi alabilirsin istanbulda kime satmış makineyi veya ben akşama sana iletişim bilgilerini vererim acelen yoksa
ankara tamer reklam 6-7cm kalınlıgına kadar herseyın uzerıne baskı yapıyorlar
HondatugraL
21-12-2011, 18:36
senin istediğin klasik kumaş baskısı, kumaş gergincene serilir, üstüne şablon( baskı patı) oturtulur duvara sıva yapar gibi rakleyle bi git gel yapılır baskı patındaki desen kumaşa geçer. sonra kumaş fikselenir. Bu dediğim kontinu bir işlemdir. durmadan devam eder.Sen özel bişey istiyorsun Bu yöntemle yani dijital baskı makinesinde istediğin deseni direk kumaşa boyarmaddeyi puskurterek ve ardından fikse edecek makineler var. Haa işte o makine kimde var onu bilmiyorum :D verdiğim linkte Ömer beyden bilgi alabilirsin istanbulda kime satmış makineyi veya ben akşama sana iletişim bilgilerini vererim acelen yoksa
acelem hiç yok sadece nevresım baskısının ney olacağına karar verıp yaptırıcaım zaman şu baskıdan yaptırcam dıebıleceğım bi fikir olsun kafamda kurup anlatmaya çalıştığım baskı şeklini yaptırmak ıstıyorum eğer doğru anlatabıldıysem tabi. yanımda olsanızda elle tutarak gostersem keşke işte bu diye. bide maliyeti önemli tabi.
BlackEmperor
21-12-2011, 19:07
sıkıntı yok ben anladım seni fiyat ve yer konusunda arkadaşımla konuşunca bilgi veririm sana... ;)
Bende istiyorum bundan tasarimi ben yaparim
Çok güzel bir hediye seçeneği bu nevresim olayı. Fıyat uygun olursa ben de düşünüyorum 2 kişilik nevresim için.
Digitalbaski makinasini bizzat kullabiyorum
İstanbulda nca tekstil den bilgi alabilirsiniz dgen baski makinasi satisini yapiyorlar istambulda kimde warsa yaptirirsiniz
İzmirden dusunen olursa yardimci olurum
Konu az saçma gibi duruyo ama google amcada bile bulamadım. Kendi temamı yatağıma nevresim yastık kılıfı ve örtü olarak yaptırmak ıstıyorum ama ne yapılmışını bulabıldım nede kımlerın yaptığını bu tür işleri t-shirt cüler falan yaparmı yada kimler yapar ??
Ben nevresimimde kate moss angelina jolie filan bastırırdım :D ya sen ? :D:D
HondatugraL
21-12-2011, 22:16
Ben nevresimimde kate moss angelina jolie filan bastırırdım :D ya sen ? :D:D
sen kafayı kırmışın :D ben honda yaptırıyorum :heyoo: :hahaha:
HondatugraL
21-12-2011, 22:25
çocuk sen var ya :D :D
bende senı sevıyorum ferit abi :p
olm sana bişi göstermeye gelmio anında conta yakıosun :D
HondatugraL
21-12-2011, 23:39
olm sana bişi göstermeye gelmio anında conta yakıosun :D
parrdon ne gosterdınkı :D sankı kendı projenmış gıbı yazma burada ömer bey 2 gun once bız bahsettık sana :D:D
yatağı bitirim perdeye geçicem :D
misery1903
22-12-2011, 00:04
Takip. Saçma bir maliyet çıkmadığı sürece nevresim ve perdede çok başarılı şeyler çıkar ortaya.
HondatugraL
22-12-2011, 03:08
Takip. Saçma bir maliyet çıkmadığı sürece nevresim ve perdede çok başarılı şeyler çıkar ortaya.
daha duvarlar boyanacak mınık honda logoları olcak :D:D sıyırdım ıyıce odayı bıtırdıgımde gomleği tersten gıydırırler bana :D
HondatugraL
22-12-2011, 04:24
bu konu hakkında gecenin 3 ünden 5 ine kadar uğraştık arkadaşla işte tam tamına istediğim projedir kendileri.
Bu çarşafımızın tasarımı yazılar bu tarza yazıp çapraz yatak enlemesine yazıcak dağınık şekilde yani :) çarşaf rengimizde kırmızı olucak ustune yazılarımız beyaz yazıcak.
http://img4.imageshack.us/img4/2046/honda001gt.jpg
Buda yatağımızın örtüsü ile yastıklarımız. Ana renk yastık ile örtünün beyaz tasarımıda resimdekinin aynısıdır.
http://img684.imageshack.us/img684/9227/honda003o.jpg
genel hatları ile proje bundan ıbarettır. Tek dıkkat ettiğim husus baskı kalıtesı. Artık boya ılemı nakış ılemi nasıl olucaksa ele farklılık hıssı gelmemelı orjınal marka uretım gıbı durmalı. Yukarıdakı setin maliyeti aşağı yukarı nekadarı bulur ?
Fırtına_siR
22-12-2011, 05:12
Konuyu Takipteyim Çok Uçuk Bi Fiyat Olmadığı Taktirde Düşünebilirim ;)
Bunun zımbırtısını üstüne al tutar bu :D
BlackEmperor
22-12-2011, 11:11
dün arkdaşımla görüştüm. Metraj az olduğundan pigment boyar maddeyle kumaşa direk püskürterek uğraşmaz dedi kimse 1 adet iş için . ama kağıda istediğiniz baskıyı hazırlatıp kumaşa fikseleyerek ( ütüleyerek) baskı yapılır dedi en kolayından ki resimdeki ebatlarda fazla değil
misery1903
22-12-2011, 11:32
daha duvarlar boyanacak mınık honda logoları olcak :D:D sıyırdım ıyıce odayı bıtırdıgımde gomleği tersten gıydırırler bana :D
Tasarımlar da baya iyi olmuş düzgün bir baskı yöntemi bulsak da "arabasıyla yatıp kalkanlar" deyimine tam anlamıyla laik olsak:D:D
Taç Alışveriş Sitesi'ne hoşgeldiniz. (http://www.tac.com.tr/satis/KisiyeOzelNevresim.aspx?c=250&step=0)
HondatugraL
22-12-2011, 15:03
dün arkdaşımla görüştüm. Metraj az olduğundan pigment boyar maddeyle kumaşa direk püskürterek uğraşmaz dedi kimse 1 adet iş için . ama kağıda istediğiniz baskıyı hazırlatıp kumaşa fikseleyerek ( ütüleyerek) baskı yapılır dedi en kolayından ki resimdeki ebatlarda fazla değil
yanı tişört baskı gibimi olucak ? istediğim baskıyı yapmazlarmı dıyosun ?
Bunun zımbırtısını üstüne al tutar bu :D
patentini mi demek istiyosun :D
BlackEmperor
22-12-2011, 16:50
evet tsihrt baskı gibi, malesef istediğin baskı adet veya m2 olarak az olduğundan kimse uğraşmaz dedi arkadaş
HondatugraL
22-12-2011, 17:03
evet tsihrt baskı gibi, malesef istediğin baskı adet veya m2 olarak az olduğundan kimse uğraşmaz dedi arkadaş
istemeyerekte olsa hiç yoktan ıyıdır ozaman onu yapıcaz. ama yatarken rahatsız etmez demı yukarda resme bakarsanız çarşafta ve yastıktakı ornekler gıbı olucak naylonumsu olursa rahatsız eder onlar.
Boytekste çalışıyorum.Döşemelik kumaş yapıyoruz :) İstikbal ,Bellona Mondi grup firmalarımız.
bende bayan dış giyim ihracatı yapan bir firmada calısıyorum kumas satın alma departmanında . Zara,Mango,H&M vs. mal yapıyoruz :)
bursaya sık gidip geliyorup hatta ıkı gun once oradaydım. Sunteks,Vemteks,Nilba;elyaf,syk vs gibi firmalarla cok yogun calısıyoruz.
WarmongeR
22-12-2011, 17:36
yastıkta o tarz baskı rahatsız eder ancak siyah fon üzerine yukarıdaki yorgan kılıfının baskısından bende isterim bir tane. zaten yatağım biraz büyük olduğundan hep özel diktiriyorum.
HondatugraL
22-12-2011, 17:57
yastıkta o tarz baskı rahatsız eder ancak siyah fon üzerine yukarıdaki yorgan kılıfının baskısından bende isterim bir tane. zaten yatağım biraz büyük olduğundan hep özel diktiriyorum.
bidakka ! bana danıştınmı almak için patentli o ürün artık haushaushuas :D:D:D:D:D:D
BlackEmperor
22-12-2011, 18:29
bende bayan dış giyim ihracatı yapan bir firmada calısıyorum kumas satın alma departmanında . Zara,Mango,H&M vs. mal yapıyoruz :)
bursaya sık gidip geliyorup hatta ıkı gun once oradaydım. Sunteks,Vemteks,Nilba;elyaf,syk vs gibi firmalarla cok yogun calısıyoruz.
bi dahaki gelişinde beklerim abi biraz sohbet ederiz. ben sana başka firmalarda bulurum istersen :)
@Hondatugral
flok baskıda var suetimsi bi yüzeyi var belki o biraz daha yuzune hoş gelir :) Tam detaını bilmiyorum açıkcası kagıttan transfer baskıda nasıl kagıt kullandıklarını
nevresim deyil ama belki hoşunuza gidebilir.
http://img14.imageshack.us/img14/3876/gurultukirliligiyastikk.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/14/gurultukirliligiyastikk.jpg/)
http://img834.imageshack.us/img834/47/melekseytanyastikkilifig.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/834/melekseytanyastikkilifig.jpg/)
HondatugraL
22-12-2011, 23:29
@Hondatugral
flok baskıda var suetimsi bi yüzeyi var belki o biraz daha yuzune hoş gelir :) Tam detaını bilmiyorum açıkcası kagıttan transfer baskıda nasıl kagıt kullandıklarını
flok baskıda kabartma tarzdamı oluyo ?
abi pekı bu tur baskıları gormemın ımkanı varmı ? bide bu kağıttan baskıdakı kağıt naylomunsu değil demi ?
nevresim deyil ama belki hoşunuza gidebilir.
http://img14.imageshack.us/img14/3876/gurultukirliligiyastikk.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/14/gurultukirliligiyastikk.jpg/)
http://img834.imageshack.us/img834/47/melekseytanyastikkilifig.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/834/melekseytanyastikkilifig.jpg/)
bunları yapan fırmalar lazım işte belkı ozel uretım için 1 tane yaparlar
http://img94.imageshack.us/img94/2161/290buyuk.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/94/290buyuk.jpg/)
bu benim paylaştıgım YASTIK kılıfları internet'de satılıyor.belki işinizi görür
l Gibi Yorgun Yastk Klf - | enilginc.com... en ilgin rnler, en ilgin hediyeler... en orijinal, en farkl, en deiik hediyeler (http://www.enilginc.com/pinfo.asp?pid=290)
HondatugraL
23-12-2011, 01:26
sipariş alıyolarmıkı bılmıorum ? :S
cabriolet
23-12-2011, 01:34
yatagin carsafini duz beyaz kullan yorganin uzerine gelenin adi neyse onun ustune utuyle yapilandanda yapsan rahatsiz olmazsin yastiklarida uyurken ters cevirirsin baskisi altta kalir en iyisi bu sekilde yapman hemde daha ucuz olur :)
HondatugraL
23-12-2011, 01:43
yatagin carsafini duz beyaz kullan yorganin uzerine gelenin adi neyse onun ustune utuyle yapilandanda yapsan rahatsiz olmazsin yastiklarida uyurken ters cevirirsin baskisi altta kalir en iyisi bu sekilde yapman hemde daha ucuz olur :)
parası sorun değil çok uçuk olmadıkçada guzel olsun dıye uğraşıyorum :D
özdilek firmasının sitesine girin iletişime geçin mutlaka yardımcı olucaklardır
HondatugraL
23-12-2011, 03:15
özdilek firmasının sitesine girin iletişime geçin mutlaka yardımcı olucaklardır
özdilek bildiğimiz özdilekmi ?
Bu tarz is yapan bir arkadasla görüştüm de kumaş sanki öyle basılmış gibi olmadıgı sürece yıkamalarda mutlaka atma yapar diyor. Yani istediğiniz resim kumaş uretilirken basılmalı. O da tek olduğu zaman çok çok pahalıya mal olur. Ama atıyorum Honda logosu falan tarzı bir tasarım için toplu dikim yapacak yer bulunabilir :)
HondatugraL
23-12-2011, 03:24
Bu tarz is yapan bir arkadasla görüştüm de kumaş sanki öyle basılmış gibi olmadıgı sürece yıkamalarda mutlaka atma yapar diyor. Yani istediğiniz resim kumaş uretilirken basılmalı. O da tek olduğu zaman çok çok pahalıya mal olur. Ama atıyorum Honda logosu falan tarzı bir tasarım için toplu dikim yapacak yer bulunabilir :)
ip kullanarakmı yapılmalı desen yoksa tişört baskısı gıbımı yapılmalı dıyor ?
İp ile yapılması dokuma olacağı için hoş olacağını sanmıyorum. Kumaş makinada o sekilde üretilmeli diyor. Dijital baskı yapılırsa da sadece yatağın üstünü kapatan ama yatarken kaldırdığın zimbirtilar var ya ona öyle birsey yapılabilir belki diyor :)
HondatugraL
23-12-2011, 04:11
İp ile yapılması dokuma olacağı için hoş olacağını sanmıyorum. Kumaş makinada o sekilde üretilmeli diyor. Dijital baskı yapılırsa da sadece yatağın üstünü kapatan ama yatarken kaldırdığın zimbirtilar var ya ona öyle birsey yapılabilir belki diyor :)
heh işte benımde ortuden kastım o zaten üstüme alıp yatmıcam kullanılmadıgında ustunu ortucez sadece. baskı turunu yapıcak yer bulamadım bı turlu elle dokunup gozle gormedende emın olamıyorum. Aslında ıstedıgın baskı turu Reaktıf baskının ta kendısı ama yapmıyolar 1 tane için İstemediğim bişey olursa guzelım projeden soğucam cunku :)
Ona da bakalım o zaman bi :)
Şu bizim yaş grubu ve tayfadan biri de çıkıp birgün mantıklı bi konu açsın yaa.. :D
HondatugraL
23-12-2011, 08:20
Ona da bakalım o zaman bi :)
Tamam teşekkürler Abicim
Şu bizim yaş grubu ve tayfadan biri de çıkıp birgün mantıklı bi konu açsın yaa.. :D
sitroen yaptırsak böyle demezsin ama demi pis fransizci :D
Tamam teşekkürler Abicim
siteoen yaptırsak böyle demezsin ama demi pis fransizci :D
Nerde yapmışlar nerde link ver :D
özdilek bildiğimiz özdilkmi ?
evet bildiğimiz özdilk hocam
HondatugraL
23-12-2011, 09:05
Nerde yapmışlar nerde link ver :D
Fransizin bişeyini yapmaya gerek mı var panpa :D
evet bildiğimiz özdilk hocam
dün baktım özdilege sitesinde gezintim falan özel sipariş aliyormu onlar
polyester kumas olur :D oyle kumasta uyunmaz, yanar adam :D
HondatugraL
23-12-2011, 09:51
su baskıyı yapıcak bı Allah'ın kulunu bulursak kumaş basit is be abi :D
Fransizin bişeyini yapmaya gerek mı var panpa :D
dün baktım özdilege sitesinde gezintim falan özel sipariş aliyormu onlar
bence iletişime geçin müşteri ne isterse o yapılır en azından nevresimleri yapan bölümle görüşmekte fayda var iç piyasa ile görüşeceğinizi söyleyin yardımcı olurlar
HondatugraL
23-12-2011, 10:01
bence iletişime geçin müşteri ne isterse o yapılır en azından nevresimleri yapan bölümle görüşmekte fayda var iç piyasa ile görüşeceğinizi söyleyin yardımcı olurlar
1 tane için yaparlarsa çok iyi olur ama pek sanmam iletişime geceyim ben.
1 tane için yaparlarsa çok iyi olur ama pek sanmam iletişime geceyim ben.
Kanka ne istiyosun ya verem ettin milleti..
Kız mı atacan yatağa amacın ne okumadım konuyu ama :D Özet geç bana bi :D
Yada bi önceki sayfalardaki kılıflar güzel al birisini.
su baskıyı yapıcak bı Allah'ın kulunu bulursak kumaş basit is be abi :D
hadı kalıplara ıpek cektırdın bastın dıyelım ama kocaman fırın bulman lazım :D, bence ugrasma :)
HondatugraL
23-12-2011, 11:34
Kanka ne istiyosun ya verem ettin milleti..
Kız mı atacan yatağa amacın ne okumadım konuyu ama :D Özet geç bana bi :D
Yada bi önceki sayfalardaki kılıflar güzel al birisini.
Hondali nevresim yaptiriom isin özeti bu :D
hadı kalıplara ıpek cektırdın bastın dıyelım ama kocaman fırın bulman lazım :D, bence ugrasma :)
Fırın ne alaka şimdi ya :D
cabriolet
23-12-2011, 11:54
ya ne nevresimmiş :D günde toplam 2 dakika gördüğün bişey için bu kadar uğraşmaya değer mi ben yatak odama gittiğimde ışığı kapatmadan önce max 1 dakika görüyorumdur nevresimi bide uyandığımda duşa gitmeden 1 dakika görüyorumdur onun haricinde kırışık kumaş işte bakıp napıyım zaten rahat olsun yeter :D
Hondali nevresim yaptiriom isin özeti bu :D
Fırın ne alaka şimdi ya :D
fix lenmesi lazım yoksa ılk yıkamada gider.
Yiğit G.
23-12-2011, 12:07
olursa bende bundan yaptırıcam :D
http://media.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/1053322/80942785.jpg
Sunun kate moss oldugunu dusuneyım ohh moss moss :D
:D :D :D :D hahahhahahaha:hahaha:
HondatugraL
23-12-2011, 13:57
ya ne nevresimmiş :D günde toplam 2 dakika gördüğün bişey için bu kadar uğraşmaya değer mi ben yatak odama gittiğimde ışığı kapatmadan önce max 1 dakika görüyorumdur nevresimi bide uyandığımda duşa gitmeden 1 dakika görüyorumdur onun haricinde kırışık kumaş işte bakıp napıyım zaten rahat olsun yeter :D
valla takdim ben kafayı yapıcam güzel durucak duvarlarda hondali olucagindan uyum saglicak.
fix lenmesi lazım yoksa ılk yıkamada gider.
bı yaptirsakta fixlenmesi kalsa :D
olursa bende bundan yaptırıcam :D
http://media.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/1053322/80942785.jpg
sana yakışmaz bu abi :D
pardon beyfendi ? Sapıklığın benim ömrümü yedi :D:D
Yiğit G.
23-12-2011, 14:37
Gerçeği yakışır diyosun :d
HondatugraL
23-12-2011, 14:41
Gerçeği yakışır diyosun :d
Bı nebze :D
cabriolet
23-12-2011, 14:50
hayır evin heryeri deli kızın bohçası gibi honda logolu olunca neresi güzel olucak onu anlamadım ki :D ferrari falan yaptır bari hatta hazır ferrari logolu nevresim bile vardır beygire sarılıp uyursun :D
HondatugraL
23-12-2011, 15:58
hayır evin heryeri deli kızın bohçası gibi honda logolu olunca neresi güzel olucak onu anlamadım ki :D ferrari falan yaptır bari hatta hazır ferrari logolu nevresim bile vardır beygire sarılıp uyursun :D
basitleriyle işim yok :) evin heryerı hondalı olmıcak oda olucak sadece yatakla perde hondalı olcak. Klasik işlerden sıkıldım artık.
ProdriveSTI
23-12-2011, 20:52
Güncelovski :D
HondatugraL
06-03-2012, 02:06
konumu hortlattım :D
antalyada projemle ılgılı bırılerını buldum ama dıjıtal baskı yaparsak ucuz olur dedı herşeyını yapıyor ama kırmızı nevresım uzerıne beyaz yazamayız renk itibarıyla kırmızının üstüne beyaz olursa kırmızıyı kapamıyormuş. Varmı böyle durum tam projem aydınlığa çıkmışken başa döndük yazı rengımı değiştirmek istemiyorum :(
HondatugraL
06-03-2012, 20:16
bir yardım eli pllzz :(
ProdriveSTI
06-03-2012, 20:18
iplemiyor seni kimse:hahaha:
HondatugraL
06-03-2012, 20:26
moderatöre şikayet ederım konumu kırletme :D
denizoglu
06-03-2012, 21:10
Aynı olayı ben de düşündüm geçenlerde ama sizin dediğiniz gibi baskı değil de elle işlenenden yaptırıyorum.bizim memleketin çeyiz işleri pek bir ünlüdür,halk eğitim merkezi gibi genç kızlara dikiş nakış kursu veren bir kuruma gittim ve nevresimin üzerine iphone larda duvar kagıdı olan siyah üzerine koyu kırmızı STI logosu işlettim.inanılmaz oldu.kurumdaki öğretmenlere de bunun aynısını yapıp bu sitede pazarlamalarını önerdim.yakında ilanlarını görürsünüz burada.
Aynı olayı ben de düşündüm geçenlerde ama sizin dediğiniz gibi baskı değil de elle işlenenden yaptırıyorum.bizim memleketin çeyiz işleri pek bir ünlüdür,halk eğitim merkezi gibi genç kızlara dikiş nakış kursu veren bir kuruma gittim ve nevresimin üzerine iphone larda duvar kagıdı olan siyah üzerine koyu kırmızı STI logosu işlettim.inanılmaz oldu.kurumdaki öğretmenlere de bunun aynısını yapıp bu sitede pazarlamalarını önerdim.yakında ilanlarını görürsünüz burada.
Asla techturkeyi pazarlama alani olarak önermeyiniz .
Bunun yerine sahibinden.com vb. Siteleri onerebilirsiniz .
İyi forumlar
HondatugraL
06-03-2012, 23:58
yok benım pazarlama gıbı amacım yok kendıme yapıyorum. Sıkıntı olan kırmızı nevresıme beyaz yazı yazamayız kırmızıyı kapatamıyor beyaz boya dıyor adam beyaz gıbı renk kırmızıyıı nıye kapatamıyor :(
deeperblack
07-03-2012, 00:19
Ben yaparım :) tanıyanlar bilir bilenler gelir gelen memnun kalır :)
Eray Yümsel
07-03-2012, 00:22
Customnevresim.ru (http://www.customnevresim.ru)
HondatugraL
07-03-2012, 02:08
Ben yaparım :) tanıyanlar bilir bilenler gelir gelen memnun kalır :)
abicim bu yapılan olay digital baskı oluyor sanırım şuanda. naylonumsu bir olay değil demi sonuçta ustune yatınca huylandırmasın bıde elımızı surtunce farklılık hıssı uyandırmamalı. Eğer boyle oluyorsa bızım konustugumuz adam sorarım yapamam derse senden bi nevresim alırım :)
abi giremedim :(
ProdriveSTI
13-03-2012, 01:16
abi giremedim :(
yedin mi sende aferin :hahaha:
HondatugraL
13-03-2012, 01:27
yedin mi sende aferin :hahaha:
hee yedim :D onu bunu bırakta nevresım olayı cozuldu aga :D proje başlar odayı baştan yaratıorum kırmızı beyaz olucak :D
ProdriveSTI
13-03-2012, 01:29
:D olay bu panpa,du bakalım yaza yaptırırım bende belki :D
http://g1203.hizliresim.com/v/f/3gy9m.jpg
HondatugraL
13-03-2012, 01:32
bitsinde olayı işçiliği seyret :D
meLaNchoLic
13-03-2012, 01:58
takipteyimm :D bide kaça mal oluyo :D
HondatugraL
13-03-2012, 02:30
takipteyimm :D bide kaça mal oluyo :D
500 civarı :) yastık kılıfı + nevresim + üstüne örtüsü ile
meLaNchoLic
13-03-2012, 02:39
ne ettin abi sen yaa :D sen bana diyeydin kendi ellerimle yapardım ben sana 500e :D
HondatugraL
13-03-2012, 02:52
ne ettin abi sen yaa :D sen bana diyeydin kendi ellerimle yapardım ben sana 500e :D
bi baykuş bide hondada acımam paraya dua et adam bu yonumu gorupde 1000 lira demedı :D
meLaNchoLic
13-03-2012, 03:29
hacı sen bana 1000 lirayı ver honda logosuna baykuş kondurup takım yapayım sana :D
HondatugraL
13-03-2012, 03:34
hacı sen bana 1000 lirayı ver honda logosuna baykuş kondurup takım yapayım sana :D
1000 lira nerde var ya alın teri değil baba parası :D:D
meLaNchoLic
13-03-2012, 04:10
hiç farketmez :D sen vereydin iyidi :D