Orijinalini görmek için tıklayınız : Makasçılar
arabasızadam
21-12-2011, 22:12
Bu arkaşları tanıyan varmı videolara bakarken denk geldi .
ZB vtec- Ak vtec- erkay 207 Rc - umıt 207 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=VQMtRV9CM54&feature=related)
Turboğuz54
21-12-2011, 22:17
o 207 sonda ne biçim makas yaptı öyle :D
emresener
21-12-2011, 22:22
ak vtec fuatın zamandan kalma videosu ;)
videonun tam sonunda vtec ve 207 yanyola girio. video çeken arkadaş e5te kalıyor :D:D
Antalyalogy
21-12-2011, 22:27
Neden böyle hareketler yaparlar da başkalarının hayatını tehlikeye atarlar bilmiyorum.B.k varmış gibi bir de videoya çekmişler..
Eray Yümsel
21-12-2011, 22:34
neden böyle hareketler yaparlar da başkalarının hayatını tehlikeye atarlar bilmiyorum.b.k varmış gibi bir de videoya çekmişler..
+5500 ............
207nin son dakikalarına helal:)
E5 i sevmiyorum ben TEM ciyim. E5 de aniden yol durabiliyor :D
Bazen yolda dialoglarım oluyo bana laf atıyorlar mok mu var nereye yetişiyorsun 5 dakika fark etmez falan diyenler oluyor annem falanda keza öyle :D
diyorum ki :D
- bir yere yatişmek istesem emniyetten sıkarım, tamamı ile egomu tatmin ediyorum sol şeritide kapattığınız için bende kendi şeridimi açıyorum :D
Emre İlbi
21-12-2011, 22:42
+5500 ............
neeee :eek::eek:
bu Eray abi olamaz, noldu sana abi ?? :D
Eray Yümsel
21-12-2011, 22:45
ayık ol :D
erkin006
21-12-2011, 22:46
bana çok zevkli gelmedi...umarım manyagın teki arkalarından ateş etmez bi gün:D
berkay_aydin
21-12-2011, 22:48
Herşeyin fazlası zarar
Emre İlbi
21-12-2011, 22:52
ayık ol :D
Saygılar abi :D
Video için sosyal mesaj vermek istemiyorum,
her genç hayatının bi döneminde, ufak tefekte olsa makas atmıştır :)
lakin herşeyin abartılısı zararlıdır
Bu arkaşları tanıyan varmı videolara bakarken denk geldi
Tanıyan var.
E5 i sevmiyorum ben TEM ciyim. E5 de aniden yol durabiliyor :D
Bende E5 seviyorum. Tem heyecansız geliyor. Yol çok boş şeritler büyük felan. Birde emniyet şeridi var orada benim hiç kullanmadığım. Birde yol hiç durmuyor nerdeyse. E5'teki Şirinevlere inerken ki çocuk esirgeme önündeki gibi yan yola girip 1 km sonra geri E5'e çıkmak gibi küçük çakallıklarıda yok. Tatsız tutsuz.
Özgür Ozan
21-12-2011, 23:29
son makasda o dacia jip frene dokunmasa olay biraz farklı sonuçlanırmış
Selcuk_RoL
21-12-2011, 23:34
hep fren lambası gördük burda bi hareket yok!!
arkadaşlarımız, ak vtec fuattayken, zb vtec şimdi rıp vti'n sahibi şahin, 207rc erk_ay, 207 uerbas..
megan headers + airmass catback her zaman favroimdir bu arada :D
metrobus yolu yokken guzeldıı 4 serıt yan makas vs ama o zaman 20 lı yaslardaydık ya sımdı yas olmus 32 varmı eskı cesaretın hayır yok sag serıt 70 devam :)
vtec altı olmuş hep sıkmalar pecolar çok ağır kalmış :) olmamış
Çok fren yapmıslar ya :D eskı basık 106 tım olsaydı o trafiğe tecavuz ederdım:D
İzlerken sıkıldım sonlara doğru heyecan var :D
Kimbilir kaç tane küfür yediniz o akşam :)
tırt .
:D
demin tt ile emg nin hareme iniş videosunu izledimde, iyiymiş :D
Tanıyan var.
Bende E5 seviyorum. Tem heyecansız geliyor. Yol çok boş şeritler büyük felan. Birde emniyet şeridi var orada benim hiç kullanmadığım. Birde yol hiç durmuyor nerdeyse. E5'teki Şirinevlere inerken ki çocuk esirgeme önündeki gibi yan yola girip 1 km sonra geri E5'e çıkmak gibi küçük çakallıklarıda yok. Tatsız tutsuz.
Oo sen TEM in zevkini alamamışsın hangi saatte çıkıyorsun boş oluyo merak ettim o eskiden di :D
yüksek süratte giriyorsun aralara ve yolda sana salça olan abilerin maçalarını görmüş oluyorsun 170 le makas a girmek pek yemiyor ve en kızdığım şeyde emniyet şeridi gazlarken birisi önümde yada arkamda olsa emniyete girdiği an benim onunla işim bitmiştir :D Tabi duramayacak gibi oluyorsa o farklı ama belli ediyor o tipler kendilerini :D
SEÇKİN172
22-12-2011, 00:02
:) :) :):)
Oo sen TEM in zevkini alamamışsın hangi saatte çıkıyorsun boş oluyo merak ettim o eskiden di :D
yüksek süratte giriyorsun aralara ve yolda sana salça olan abilerin maçalarını görmüş oluyorsun 170 le makas a girmek pek yemiyor ve en kızdığım şeyde emniyet şeridi gazlarken birisi önümde yada arkamda olsa emniyete girdiği an benim onunla işim bitmiştir :D Tabi duramayacak gibi oluyorsa o farklı ama belli ediyor o tipler kendilerini :D
Ben evden en erken 10 gibi çıkarım en geçte eve 4-5 gibi dönerim. Kaza yada yol çalışması yüzünden adım adım trafik olmadığı sürece yol hep bomboş. Ortada bir ara olmuyor yani aralarında futbol sahası kurulacak şekilde serpilmiş araçlar oluyo. Tatsız. :)
sol şeritte lay lom tarzı araç kullananlar olduğu sürece
makas atanların sonu kesilmez
doğru bir şey mi ?
tabiki hayır
işin özü burası tr :)
Allah allah bahcesehir tem ben cıkınca neden futbol sahası değilde anca futbol topu sıgıcak sekilde trafik oluyo :D
Ben evden en erken 10 gibi çıkarım en geçte eve 4-5 gibi dönerim. Kaza yada yol çalışması yüzünden adım adım trafik olmadığı sürece yol hep bomboş. Ortada bir ara olmuyor yani aralarında futbol sahası kurulacak şekilde serpilmiş araçlar oluyo. Tatsız. :)
Valla ben seviyorum belkide sürat etkiliyor beni :)
11 ile 14 arası çok seğrek oluyo o tatsız citten ama şöyle bi 5 falan iş çıkışına yakın çok iyi oluyo :D
E5 i neden sevmiyorum zaten hız 90 falan insanlar zart die atlıyabiliyor ve arabamı riske atmıyorum şeritler biraz dar normal seyir halinde E5 i sevmiyorum zaten kültür farkı var resmen TEM ile E5 arasında büyük ihtimal hızdan dolayı insanlar zart zurt şerit değiştirmiyor :) Makas a gelince hızlıyken zaten tabi senin serpme çıktığın vakitte tatsız en güzel vakit 11-14 gibi en yavaş 100 en yüksek 180190 yerine göre ve o hızlarda gelip geçmek biraz daha geriyor adamı ve hoşuma gidiyor :D
sol şeritte lay lom tarzı araç kullananlar olduğu sürece
makas atanların sonu kesilmez
doğru bir şey mi ?
tabiki hayır
işin özü burası tr :)
Yok tam olarak değil mesela keyfi makas atan adamın önü açık olsa yani ben gazlıyacam diye çıktıysam yola soldan gidebildiğim kadar düz sıkıyorum sonra bakıyorum dayı inat ediyo vermiyo yol sonra bi azına kırıyorum makasa başlıyorum :)
öyle öyle devam ediyorum :)
Sol hep boş olsa avrupa otobanlarındaki gibi düz gidilebilinir ama Makas ı keyif için atan tayfaya fark etmez :D
Yok tam olarak değil mesela keyfi makas atan adamın önü açık olsa yani ben gazlıyacam diye çıktıysam yola soldan gidebildiğim kadar düz sıkıyorum sonra bakıyorum dayı inat ediyo vermiyo yol sonra bi azına kırıyorum makasa başlıyorum :)
öyle öyle devam ediyorum :)
Sol hep boş olsa avrupa otobanlarındaki gibi düz gidilebilinir ama Makas ı keyif için atan tayfaya fark etmez :D
kendi keyfin için başkalarının hayatını tehkileye atmaya utanmıyormusun:icon13:
kendi keyfin için başkalarının hayatını tehkileye atmaya utanmıyormusun:icon13:
Valla ben utanmıyorum. ipimle kuşağım.............
Pişman değilim yine olsun yine atarım :D
PEKİ YA SEN UTANMIYORMUSUN !!!!!!!!!!!!!
terbiyesiz kasap, gece roll yapar gündüz trafik canavarlığı :D
Valla ne *** yiyolarsa yesinlerde,onun bunun onune kirip fren yaptirip sonra makasciyiz soyle soforuz biz boyle soforuz diye gecinenler eninde sonunda bi kaldirimda buluyorlar ya acikcasi kendilerine hic acimiyorum.Su isi yapacaksan 60 la giden arabanin onune 62 km ile yle girmiceksin, frene bastirip korkutmucaksin kardesim.Trafik seyri devam edecek.Ayip yani..Taciz edilmeye aliskin oldugum icin cekiyorum sag seride 80 kmye sabitliyorum kafami bile cevirmiyorum bakiyorlar bakiyorlar gidiyorlar anca...
Valla ben utanmıyorum. ipimle kuşağım.............
Pişman değilim yine olsun yine atarım :D
PEKİ YA SEN UTANMIYORMUSUN !!!!!!!!!!!!!
terbiyesiz kasap, gece roll yapar gündüz trafik canavarlığı :D
mesela baktım trafik açıldı zevksiz olmaya başladı sağdan cruise a bağladımda yanımdan geçenler bazen utandırabiliyor :D
metrobus yolu yokken guzeldıı 4 serıt yan makas vs ama o zaman 20 lı yaslardaydık ya sımdı yas olmus 32 varmı eskı cesaretın hayır yok sag serıt 70 devam :)
Bende bunu yazacaktım, boşa yorulmayayım. :)
yav videoda makas yokki . yoksa varmı ? bol bol fren lambası gördük sadece son hareket güzeldi onun harici tırt yani . makas atıcaksanız yüksek süratla atmak daha çok zevk veriyo 80 90 la makas atılmıyo araba sollanıyo.
hakanguclu
22-12-2011, 01:50
Ogün trafiğe çıkış amacı trafik değildi tabiki.Ortamımızdan olan arkadaşın misafirinin çektiği bi video.Herkes kafasına göre takılıyo işte :)
hep fren lambası gördük burda bi hareket yok!!
selçuk E6 videosu yok mu EK648 ile filan.. :)
Selcuk_RoL
22-12-2011, 08:07
selçuk E6 videosu yok mu EK648 ile filan.. :)
Kanka herkez donup kaliyo bizde cekemiyorki video:):)
Bu arkadaşların hepsini mahmut'un arabasına bindirip paralı egitim vermek lazım :) :D
Mahmut abimize selamlar saygılar.:icon_rule :icon_rule :icon_rule :icon_rule :icon_rule :icon_rule :icon_rule :icon_rule :icon_rule
onlar kötü çocuklar biz hayatta böyle şeyler yapmayız :ofk: gibi takılanları istiyorum :D:D:D:D
ahahahaha
Dacia Jip Ufaktan Frene Dokunmasaymış Video Daha Ünlü Olurdu :D
YavuzNaz
22-12-2011, 09:14
aracına bindiğim, yolda gördüğüm birkaç kişiyi söyliyim
GLA80 Hayri, Badboy Tolga, Stp selçuk, Djhellfires onurcan ve sevgili Dr. Oz :D bir video çekilse 1 milyon kişi izlemezse bende bişi demiyorum :D
ben de makas yapıyorum. ama bir sorun neden yapıyorum. :)
makas'ı bu videodamı izlicektik
ben birşey görmedim
aynen kardesım katılıyorum :)
gençler suanda hızlı ve öfkeli...zaman herseyın ilacı illaki akıllanmaları gerektiklerini anlayacakları birşey olucaktır.
aracına bindiğim, yolda gördüğüm birkaç kişiyi söyliyim
GLA80 Hayri, Badboy Tolga, Stp selçuk, Djhellfires onurcan ve sevgili Dr. Oz :D bir video çekilse 1 milyon kişi izlemezse bende bişi demiyorum :D
badboy & stp & Oz' :) badboy tolga efsanedir adam anlatırken bile yasıyorsun o anı :D
SekoLive
22-12-2011, 09:40
haber izledikce mobese görüntülerini gördükce şerit değiştirirken bile tırsıyorm. yollarda bu kadar acemi adam varken ve yollarda daralmsken artık makas atmakda 2 katı riskli...
bende sağlam makascı olarak gks goksel abi yi bilirim adam harbi iyidi :D
yavuz abinin yazdıklarınıda göremesemde bayağa duymuslugum var :D
ALPER-VNS
22-12-2011, 09:44
zamanında pek severdim bu işleri de sonunda bi baktım lan ışıklarda geçtiğim arabalar hep yanımda durup tip tip bakıyolar.. vay arkadaş bu işin hiç bi karı yok demek dedim :S o zamanki cesaretim de yok hakkaten artık..
bi de milleti frene bastıran adama makasçı demem ben..
demin tt ile emg nin hareme iniş videosunu izledimde, iyiymiş :D
Makas atarken arkası kayan araba seviyoruz işin sanat boyutu bence :D
ozun passatlı bi videosunu izledik stpyide duymustuk :D
YavuzNaz
22-12-2011, 09:52
aynen kardesım katılıyorum :)
gençler suanda hızlı ve öfkeli...zaman herseyın ilacı illaki akıllanmaları gerektiklerini anlayacakları birşey olucaktır.
badboy & stp & Oz' :) badboy tolga efsanedir adam anlatırken bile yasıyorsun o anı :D
abi sana şu kadarını söyliyim tolganın yanına bindim dışardaki arkadaşlar bana uzaylıymışım gibi bakıyorlar böyle acıyan bakışlarla :D sonra anladım neden bana öyle baktıklarını, her gazlayanın aracına binemem ama hiç çekinmedim biraz midem alt üst olmuştu :D
Bu böyle olmaz, kimlerde ne makas videoları var gün ışığına çıkmamış, bırakın sosyal mesaj vermeyide paylaşın :)
Emre makas attıktan sonra gitmeye devam et 50ye sabitleyip :D Bigun dayak yıcen cok gulcem ıste o zmn :D HAHAHA kekoyaa adam trafıgı altust edıyo sonra kopruyu gecerken manzara ızleyerek gecıyo en sagdan aauhauhauh :hehe::hehe::hehe:
depresif
22-12-2011, 10:08
bu bişey değilde. bi passat vardı. başka araba oynaşıyordu sonra bi anlık gözüküp uzayıp gidiyordu. sanırım bu siteden birisiymiş. o videoyu hatırlayan varmı?.
CooLeqenD
22-12-2011, 10:24
Yanlış hatırlamıyorsam Özgün abinin videosuydu bu :D Makas denilince bunu açıyorum 160+ makaslar falan Arka Fonda Blade müziği :D
RZ3ykVyGvfc
depresif
22-12-2011, 10:36
bu değilde beyaz passatlıyı bulun ya :D aradım aradım bulamadım.
CooLeqenD
22-12-2011, 10:42
Bumudur Passat olan ? Buysa sonradan özgün abinin olmadığını söylemişlerdi ama Passatlı olarak birtek bunu biliyorum :D
blPtkeVnv88
depresif
22-12-2011, 11:06
aynen budur :D yılan gibi önce sakin sakin sonra koyup gidiyor 4 4 lük :D
SHOCKİNG
22-12-2011, 12:06
Madem açıldı bi konu devamı gelsin o halde :D sosyal mesaj olmasın ama :)
SerhatA.
22-12-2011, 12:41
207 sonunu fena bağlamış yaa...
Vti'nın ses fena
ondertopcu
22-12-2011, 12:42
Arşivler çıkıcak piyasaya :D
Ö.öztüRk
22-12-2011, 13:26
fuat döktürüyor maşallah :) 207 sonlarda trafiğe tecavüz modunda:) Eskiler geldi aklıma TB 2002 Makas şovları :)
Ö.öztüRk
22-12-2011, 13:31
306 Gti E-5 Turkey - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=2sGi0Qn426g)
Kanka herkez donup kaliyo bizde cekemiyorki video:):)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Kuduruklar :) hepsi iyi insanlardır, bu olay oluyor işte bazen engelleyemiyorsun.
tuner faruk
22-12-2011, 13:44
Eskilerden bilenler bilir Patlak Kenan diyim zaten kimin olduğunu anlarlar ismin nerden ne sebepten geldiğini :hehe: Stp Selçuk abininde baya iyi olduğunu biliyorum bi kaç kişi daha var bildiğim ama videolarını bulabilmem biraz zor :D
bu arada bi OZ SUS veya STP değiller tabiki veya team tazmania zamanlarındaki gibi değil videolar :) o zaman yolda vardı ayrıca,
Eskilerden bilenler bilir Patlak Kenan diyim zaten kimin olduğunu anlarlar ismin nerden ne sebepten geldiğini :hehe: Stp Selçuk abininde baya iyi olduğunu biliyorum bi kaç kişi daha var bildiğim ama videolarını bulabilmem biraz zor :D
Patlak Ali var da Patlak Kenan da varmış demek... :D
Ef Driver
22-12-2011, 13:48
bence aman aman cok iyi bir makas yok ortada günlük canım sıkıldıgında trafikte yaptıgım şeyler bende mi bir camera bulundursam araçta :)
Patlak kenan araba kullanmayı biliyormuymuş ;) abeeeeeiiiii ben patladım merterde hala sesi kulağımda hahaha lan the_devilşimdi yaptığın arabayla gazla bakayım hehe,
faruk bi akşam çoook uzun seneler önce seni bırakırken polo vardı gardaş gelin garajdan araba çıkartacağım demişti hatırlıyormusun ikitelli zamanlarıydı sanırım
emrah-58
22-12-2011, 13:50
Bizim Ef Driver ' fena makas atar :D aman diyim kamera felan kurulsa çok bilenen olur
Patlak Ali var da Patlak Kenan da varmış demek... :D
Ali öyle böyle değildi ama Subarunun a. s.k.yordu :)
bide tiki memo vardı:D:D
CtDtX1cqXiQ&feature=related
Ekerayda iyidir ama onda bi kusur var ölümüne gidiyor o manyak
Ali abiden herşey beklenir, KGZ ile bile neler yapıyordu... :)
tuner faruk
22-12-2011, 13:56
Patlak kenan araba kullanmayı biliyormuymuş ;) abeeeeeiiiii ben patladım merterde hala sesi kulağımda hahaha lan the_devilşimdi yaptığın arabayla gazla bakayım hehe,
faruk bi akşam çoook uzun seneler önce seni bırakırken polo vardı gardaş gelin garajdan araba çıkartacağım demişti hatırlıyormusun ikitelli zamanlarıydı sanırım
:hehe::hehe: abi şimdikine yağmur suyu değdirmiyo ama boyanmadan önce bi kaç eski Kenan abiyi gördüm :D
Valla hatırlayamadım abi :o ama İkitelli zamanlarını hatırlıyorum :D
emrah-58
22-12-2011, 14:00
Youtubede ' bir ara mavi' basık Mazda3 hb videosu vardı , güpe gündüz Merter e5'de 120-150 km arası yan yan makas atıyodu arka tekerleri kitleyip , arkadanda Vw golf le çekim yapıyolardı sanırım o videoyu kaldırdılar bilmem izleyen varmı çünkü çok küfürleşmeler iddialaşmalar döndü , ben daha onun üzerine makas videosu görmedim..
thedevil
22-12-2011, 14:14
:hehe::hehe: abi şimdikine yağmur suyu değdirmiyo ama boyanmadan önce bi kaç eski Kenan abiyi gördüm :D
Valla hatırlayamadım abi :o ama İkitelli zamanlarını hatırlıyorum :D
:D olm masraf ettik Allah (c.c) korusun
SekoLive
22-12-2011, 14:15
Youtubede ' bir ara mavi' basık Mazda3 hb videosu vardı , güpe gündüz Merter e5'de 120-150 km arası yan yan makas atıyodu arka tekerleri kitleyip , arkadanda Vw golf le çekim yapıyolardı sanırım o videoyu kaldırdılar bilmem izleyen varmı çünkü çok küfürleşmeler iddialaşmalar döndü , ben daha onun üzerine makas videosu görmedim..
bizim sitedeki güzel bi arkadaşımz vardı mavi hb mazda3ü olan :D acaba omudur :D yan yan
thedevil
22-12-2011, 14:20
izmir pınarbaşına giderken STP'nin arabasında arkamdan beni izleyip arabamın içinde olmamana rağmen yanıma geldiğinde sesinin tonu ve titrekliği şu anda konuştğun gibi demiyordu ama ( olm valla döverim manyakmısın sen bidaha yapma araban stoc :D )
ama sürüş konusunda STP'yi anmamak ayıp olur....bide arabayı normal olarak sürerken baş parmağının kenarındaki ya da serçe parmağının kenarındaki etleri dişiyle kopartıp tü tü yapma süretiyle oraya buraya atma huyu vardır....gazlarkenki o vites geçirişler aman yarabbi sanki şanzumanı alacaklar yanıma koyacaklar gibi gelirdi :D ama şimdi öylemi gayet memur....adam memur modunda gideeer geliiir :D
CtDtX1cqXiQ&feature=related
ahaha müzik süper :D
Mazda 3 videosunu bende biliyorum kopartıyordu fena değildi.
kickboxer
22-12-2011, 18:19
+5500 ............
şunu görünce agladm resmen gulmekten:D
Şarkıyı bilen varmı :D
Dj Bobo - Shadows Of The Night
Yanlız klipteki hangi remixsiyse artık
Teşekküler klipteki remixi bulamadm sacma sapan mixler var hep
+5500 ............
sosyal mesaj Eray iş başında...:hahaha::hahaha:
Ali abiden herşey beklenir, KGZ ile bile neler yapıyordu... :)
Yakti kendini,cocuktum daha o zamanlar bizde toplanirlardi c.tesi aksamlari butun semtin arabacilari gelirdi mahalleye konvoy halinde caddeye gidilir git gel komple cekim yapilirdi.Cocuklugumda 3 isim idealimdi buyuyunce bende onlar gibi olcam derdim :) boru Engin,imam Tamer ve P.Ali
Emg ile TarıkS'i izlemiştim.Bildiğin tampona 5-6 cm gidiyorlardı.Sonra dou'yu izledim neyse izlemesydim daha iyiydi :D
Eeee o kadar sayfa okuduk arsivlerden yeni videolar cikar diye umdum yok hicbir sey :D
Eray Yümsel
23-12-2011, 00:35
Ekerayda iyidir ama onda bi kusur var ölümüne gidiyor o manyak
neyimi gördün olm ya
Görkem@ni@
23-12-2011, 01:15
Emg ile TarıkS'i izlemiştim.Bildiğin tampona 5-6 cm gidiyorlardı.Sonra dou'yu izledim neyse izlemesydim daha iyiydi :D
EMG ile TarikS' in videosu var mı?
EMG ile TarikS' in videosu var mı?
EMG ile benim eski RED'in videosu vardi sag elimde kamera sol elle arabayi kullanirken :D Bi yukledik de sonra sildik her yerden
Cooper S'te kamerayi kafaliga sabitleyebiliyordum oyle bir kac videom var ama yuklemeye deger uzunlukta bir sey yok, kayit yaparken denk gelmiyo trafik :hahaha:
Eray Yümsel
23-12-2011, 01:38
olm sakın video koymayın bak bugün yine emniyete çağardılar manisa valisi yine yazı göndermiş adam taktı kafayı bana :D inat etti ceza yazdırcak o gönderttikçe ben iptal ettiriyom bakalım ne zaman patlicaz :D
Görkem@ni@
23-12-2011, 01:47
EMG ile benim eski RED'in videosu vardi sag elimde kamera sol elle arabayi kullanirken :D Bi yukledik de sonra sildik her yerden
Cooper S'te kamerayi kafaliga sabitleyebiliyordum oyle bir kac videom var ama yuklemeye deger uzunlukta bir sey yok, kayit yaparken denk gelmiyo trafik :hahaha:
Hahahah :D EMG ile TT' nin Harem' e inişinden bahsetmişler de onu merak etmiştim :D
ykBZPh14BGAÇok hard değil ama STP'yi merak edenlere.. Selçuk abinin de iyidir direksiyonu :)
Koy linkide bizde izleyelim :)
ykBZPh14BGAÇok hard değil ama STP'yi merak edenlere.. Selçuk abinin de iyidir direksiyonu :)
Selçuk olduğuna eminmisin? ben emin olamadımda tipinide benzetemedim, ben bindim çünkü arabasınada.
fren lambasından başka bişey görmedim ben şöyle videoları makas videosu diye koymayın
Selçuk olduğuna eminmisin? ben emin olamadımda tipinide benzetemedim, ben bindim çünkü arabasınada.
Eminim abi kullanan o.. Sesten bile tanırım :D beyaz bi tane polo arabada..
Araba polo ona uyandımda, sesi açamadım, sesi duysam bende uyanırım şirkette ses olayını çözemedim :) belki emanet diye kastırmamış, çok daha sert kullanıyo çünkü.
Araba polo ona uyandımda, sesi açamadım, sesi duysam bende uyanırım şirkette ses olayını çözemedim :) belki emanet diye kastırmamış, çok daha sert kullanıyo çünkü.
Evet normalde daha sert.. Bi kere binmiştim TB'ye :) Ufakta olsa yaşamıştım o zevki :D
neyimi gördün olm ya
Hehehehe yok görmedim dimi :) :)
HAhahah herifin direk parmaklardan tanıman lazım direksiyon hareketi stp ye özgü işte çıtırdan takılmışlar.
HAhahah herifin direk parmaklardan tanıman lazım direksiyon hareketi stp ye özgü işte çıtırdan takılmışlar.
Abi sendeki arşiv yok kimsede biliyorum.. Bi döksen efsane olur be.. :D
Araba polo classic :) bu videoda gazlamamis desek yeridir :) combo hareket yapilcak trafik yok :) en saglamlarini ben, izmirli kaan, edotyper,miami, ozanRS bilir bu siteden :)
Aga şirkette kıyıdan köşeden izledim bugün yoğun bura soradan dikkatli izledim ayıktım bizim tosunumuz olduğuna :D
Araba polo classic :) bu videoda gazlamamis desek yeridir :) combo hareket yapilcak trafik yok :) en saglamlarini ben, izmirli kaan, edotyper,miami, ozanRS bilir bu siteden :)
Kanka icraat olsun video koyun gözler şenlensin :)
S.Özeren
23-12-2011, 11:43
etiket nerde ya :D
valla arkadaşlar kimse kusura bakmasın bizimde arabalarımız hızlı özellikle trafikte çok sakin haraket ederim kimsenin canını malını tehlikeye atmamak için bu şekilde birisi benim önüme dalıp tamponumu sıyırıp geçicek beni tehlikeye atacak indirir yolun ortasında ağzını burnunu yer değiştiririm yapmadığım işte değil.. butür videolarıda video diye paylaşmak özenti olmak bana büyük yanlış geliyor gidersin piste istediğini yaparsın insanların canını malını tehlikeye atmak iş değil
|| CaNeR ||
23-12-2011, 12:02
Eskiden ne izlerdim :)
-8UAvf3xX0o
Eeee o kadar sayfa okuduk arsivlerden yeni videolar cikar diye umdum yok hicbir sey :D
Dün akşam emreden izledim hareme inişi hayvansın :D
kavga çıkar:D
çıkar tabi birisi yolda bu şekilde gidip senin gözün gibi baktığın arabaya çarpsın çoluğun çocuğun arabada olsun kılına zarar gelsin kavga çıkartmayan adam normal değildir ki bu videodaki arkadaşlarda kendisine yapılsın ailesine aracına zarar gelsin onlarda çıkartır kavgayı nabıyon sen diye değermi ?
geçen forumda birisi cooper arıyordu neden canlarına tehlikeye atmış orda durdursa ne yapacaktı cooper cıyı ? bu işler böyle önce kendine yapıldığını düşün ailene coluguna cocuguna zarar geldiğini sonra başkasına yap
Dün akşam emreden izledim hareme inişi hayvansın :D
şu videoyu burayada koyuna kamu malı olsun :D
eskılerden tuner faruk yan yan makas attıgını bılırdım gazcı tayfasının agzı acık ızledınını bılırım :D
tuner faruk
23-12-2011, 12:20
eskılerden tuner faruk yan yan makas attıgını bılırdım gazcı tayfasının agzı acık ızledınını bılırım :D
O eski halimden eser yok şimdi:hehe:
O eski halimden eser yok şimdi:hehe:
yeme benııı hala aynı gaz devam edıyorsun :D en kralına maden suyu ıcırıyorsun bırak bu ayakları :D
AhmetYılmaz
23-12-2011, 12:28
etiket nerde ya :d
+++++++++++++++++++++++. :)
şu videoyu burayada koyuna kamu malı olsun :D
çok hardcore değil yaw bi yerde var 160+ güzel bi hareket gerisi patates :D
poseidon
23-12-2011, 12:37
Videoları izledim de
Yazık valla.
Bir gün bir makasa girip çıkamamak var sonra 29-30'unuzdan hayatınızın sonuna kadar tekerlekli sandalyede yaşamak var.
Çorbayı pipetle içmek, çişini bile 2 kişi yardımı olmadan yapamamak var.
Ölüm kısmı da bunları yaşamadan kurtuluş aslında.
Neden ?
Güzel makas attın diye.
Afferim. Alkış.
YavuzNaz
23-12-2011, 12:53
sosyal mesaj verenler arkadaşlar siz efendi gidersiniz olur biter gerilmeye gerek yok.
SekoLive
23-12-2011, 12:54
yavuz abi genelde efendi gidenlere olan oluyor o yüzden gerilmeler normaldir. :)
hayatımın her döneminde makas attım halende atıyorum, ama eskisi gibi hardcore gitmemeye çalışıyorum, ha arabam ne saxo vts bununla ne kadar hardcore yapılmamaya çalışılıyor o ayrı mevzu. hani şu milletin beğenmediği "şirket araçlarıyla makas atanlar" modelindede ben varım, işimiz gereği sağa sola çok gidiliyor bazen kısıtlı zamanda işler yapılıyor, gazlıyorumda makasta atıyorum, zevk içinde atmıyomıyomuyum atıyorum. forumun %90ı bu işi geniş geniş yapıyo
gelelim sosyal mesaj kısmına, bile bile lades yapıyorum, evet sıkıntılı iş, riski çok fazla, ama yapıyorum, bile bile yapıyorum maalesef, bu tip videolarda hoşuma gidiyo,
hatta emre ile tarık şu videoyu bari mail atın :D merak ettim :)
hayatımın her döneminde makas attım halende atıyorum, ama eskisi gibi hardcore gitmemeye çalışıyorum, ha arabam ne saxo vts bununla ne kadar hardcore yapılmamaya çalışılıyor o ayrı mevzu. hani şu milletin beğenmediği "şirket araçlarıyla makas atanlar" modelindede ben varım, işimiz gereği sağa sola çok gidiliyor bazen kısıtlı zamanda işler yapılıyor, gazlıyorumda makasta atıyorum, zevk içinde atmıyomıyomuyum atıyorum. forumun %90ı bu işi geniş geniş yapıyo
gelelim sosyal mesaj kısmına, bile bile lades yapıyorum, evet sıkıntılı iş, riski çok fazla, ama yapıyorum, bile bile yapıyorum maalesef, bu tip videolarda hoşuma gidiyo,
+9900.. :heyoo:
YavuzNaz
23-12-2011, 13:11
kaşılaştığım bir örneği paylaşayım, yine böyle sosyal mesajların bolca olduğu bir konuda arkadaşın biri ismi lazım değil, karşıma çıksa yolda giderken bana vursa asarım keserim uçarım kaçarım gibi kelimeler sarf etmişti, aynı haftasonu roll dönüşü 50mt önümde basın ekspres yolunda 3 şerit direksiyon çekiyordu, o yüzden şimdi yazılanlara bakıyorumda gülüyorum selamlar sevgiler.
kaşılaştığım bir örneği paylaşayım, yine böyle sosyal mesajların bolca olduğu bir konuda arkadaşın biri ismi lazım değil, karşıma çıksa yolda giderken bana vursa asarım keserim uçarım kaçarım gibi kelimeler sarf etmişti, aynı haftasonu roll dönüşü 50mt önümde basın ekspres yolunda 3 şerit direksiyon çekiyordu, o yüzden şimdi yazılanlara bakıyorumda gülüyorum selamlar sevgiler.
İnan dilime gelipte yazamadıklarımı yazmışsın, inana böyle asarım keserim diyenlerin çooook hareketleri var.
YavuzNaz
23-12-2011, 13:19
İnan dilime gelipte yazamadıklarımı yazmışsın, inana böyle asarım keserim diyenlerin çooook hareketleri var.
yolda durdurup diyecektim ulan y.vsak sen değilmiydin ben trafikte gazlamaya karşıyım diyen, kimin ne mal olduğu az çok belli böyle konuşamalara gerek yok :)
+35 :icon_tup:
arkadaşlar sosyal msjları bırakalım. biçok insanada modifiye kültürü yanlış geliyo ama yapmaktan geri kalıyomuyuz ? oyüzden bırakın isteyen istediğini yapsın. bunu yapıyosan tüm sonuçlarına katlanırsın:icon_tup:
SHOCKİNG
23-12-2011, 13:20
Valla o vıdeo'yu bende çok merak ettim.:D
bu arada nerde şu meşhur videolar yav bekliyoz dünden beri :D
+35 :icon_tup:
arkadaşlar sosyal msjları bırakalım. biçok insanada modifiye kültürü yanlış geliyo ama yapmaktan geri kalıyomuyuz ? oyüzden bırakın isteyen istediğini yapsın. bunu yapıyosan tüm sonuçlarına katlanırsın:icon_tup:
Ben o b.ku yerken taşın altına elimi koymuşum, razıyım, dün görmedik arabayı, dün öğrenmedik gazlamayı, kaza bela hepimize var, Allah korusun, ne kadar sakin araba sürüp gidip kendi kendine düz duvara vuran direğe vuranlar var, her koyun kendi bacağından asılır. kimse kusurumuza bakmasın.
Hacı koyun video artık
bişiy demez polis amcalar
öyle düşünüyosan roll dragta yapmıcaksın. +200 250 gidiyosun allah göstermesin o hızda patlasan nolacak ? hücreni bulamazlar. araba işi hep bi tehlike arz ediyo zaten. hızlısıda kaza yapıya aile arabasıda. TR de okadar çok mal varki .
@vtec in dediği gibi düz duvara vuranlar direğe patlayanlar abuk subuk yerlerde imkansız kazaları becerebilenler var. bunlar daha tehlikeli değilmi ? adam tecrübeliyse zaten gerkli refleksi gösterir. siz yollarda acemilere dikkat edin:icon_tup:
yavaş ve cahil olacağıma , bilinçlı ve hızlı olurum
Germanian
23-12-2011, 13:31
Ya o değilde selçuk abi bi ara çok takılırdı foruma uzun zamandır göremiyorum ne oldu acaba
YavuzNaz
23-12-2011, 13:31
trafikte makas atandan değilde aynaya bakıp cep telefonu ile konuşan yol ile ilişkisini kesmiş dangalaklardan korkun.
İnanın acemi sürücüler hele hele yeni kullanıcı bayanlar falan benden daha tehlikeliler, 1. viteste takla atan kadın vardı hatırlayan vardır :D
poseidon
23-12-2011, 13:32
sosyal mesaj verenler arkadaşlar siz efendi gidersiniz olur biter gerilmeye gerek yok.
Arkadaşım konu sosyal mesaj değil.
Çok arkadaşımızı verdik bu boktan işe.
Çok arkadaşımız sakat kaldı. Söylenilenler kurgu değil.
Başına gelmeden de anlayamıyorsun.
Hepsi de bana bir şey olmaz diyerek yaptılar bu işi.
Şimdi aynı heyecanla ya öldüler ya da sakat kaldılar.
Sen hiç sakat kaldın mı? veya sakat kalan yakın bir arkadaşın var mı?
Kaza yapınca sana olanlar beni ilgilendirmez ama başkasına da zarar veriyor bu hareketler. Bir tek sana değil.
Benim eşim ve çocuğum var bu şekilde bana biri vurur da ailemden birine zarar gelirse ve bana vuran da hala hayattaysa o arabadan canlı çıkartmam ve bunu yapacak olan da tek ben değilim bilesin. Kısasa kısas.
Yanımdan geçen gazlayanlara yolu açıyorum ki rahat geçip sktr olup gitsinler.
Yoksa sosyal mesajı hoca tabut başında veriyor merak etme.
SekoLive
23-12-2011, 13:32
makas candır.
görkem video baya uzun hacı kısa bi yerde ekşın var kesip biçme işlerinden anlamıyorum tarık halledebilirse koyar :D
görkem video baya uzun hacı kısa bi yerde ekşın var kesip biçme işlerinden anlamıyorum tarık halledebilirse koyar :D
hacı o zaman tarığı beklicez:) merak ettim valla
vtec altı olmuş hep sıkmalar pecolar çok ağır kalmış :) olmamış
Sana katiliyorum beni gormeliler:D
YavuzNaz
23-12-2011, 13:39
Arkadaşım konu sosyal mesaj değil.
Çok arkadaşımızı verdik bu boktan işe.
Çok arkadaşımız sakat kaldı. Söylenilenler kurgu değil.
Başına gelmeden de anlayamıyorsun.
Hepsi de bana bir şey olmaz diyerek yaptılar bu işi.
Şimdi aynı heyecanla ya öldüler ya da sakat kaldılar.
Sen hiç sakat kaldın mı? veya sakat kalan yakın bir arkadaşın var mı?
Kaza yapınca sana olanlar beni ilgilendirmez ama başkasına da zarar veriyor bu hareketler. Bir tek sana değil.
Benim eşim ve çocuğum var bu şekilde bana biri vurur da ailemden birine zarar gelirse ve bana vuran da hala hayattaysa o arabadan canlı çıkartmam ve bunu yapacak olan da tek ben değilim bilesin. Kısasa kısas.
Yanımdan geçen gazlayanlara yolu açıyorum ki rahat geçip sktr olup gitsinler.
Yoksa sosyal mesajı hoca tabut başında veriyor merak etme.
bu söylediklerini ben merak etmiyorum zaten, yeteri kadar tecrübem var, sana şu kadarını söyleyeyim trafikte bir elinde ayna, yada cep telefonu ile araç kullanan bayan şöförler daha çok tehlike saçıyor, bana boşa konuşma ben bu söylediklerini aşalı çok oldu, liseden yeni çıkmış ergenlere ver öğütlerini. sevgiler :)
thedevil
23-12-2011, 13:43
hahaha direksiyonu tutuştan belli sıfata gerek yok selçuk bu işaret parmağından tanıdım :D bide arabanın içindeki yalvarışlardan :D
thedevil
23-12-2011, 13:44
yemin ederim bu yazdığını okumadan aynı şeyi yazdım baş parmağından ve direksiyonu tutuşu diye :D illa o direksiyonla sevişicek.....:D
poseidon
23-12-2011, 13:45
bu söylediklerini ben merak etmiyorum zaten, yeteri kadar tecrübem var, sana şu kadarını söyleyeyim trafikte bir elinde ayna, yada cep telefonu ile araç kullanan bayan şöförler daha çok tehlike saçıyor, bana boşa konuşma ben bu söylediklerini aşalı çok oldu, liseden yeni çıkmış ergenlere ver öğütlerini. sevgiler :)
Haklısın neden konuşuyorum ki.
Kaza yapan sadece ergenler ya...
Yine ergenin birine tıkarlar pamuğu gönderirler sonra da arkasından konu açarız
bilmem kim arkadaşımızı unutmadık diye.
Aynı hızla devam edin ben bölmeyeyim sizi.
Bende gazliyorum ediorum gencken daha hard yapioduk ama artik biraz daha slow oluyor.Gecende bende kizdim burdan birine ama gazliyor makas atiyor diye degil sirf reklam yapiyor diye,kendini anlatan hep bos anlatir o yuzden o modelleri sevmiyorum
thedevil
23-12-2011, 14:00
Bende gazliyorum ediorum gencken daha hard yapioduk ama artik biraz daha slow oluyor.Gecende bende kizdim burdan birine ama gazliyor makas atiyor diye degil sirf reklam yapiyor diye,kendini anlatan hep bos anlatir o yuzden o modelleri sevmiyorum
dedem benim ihtiyarladı haliyle şimdi ağır takılıyo olm sen ne anlarsın lan gazlamaktan :D
edit : bu arada bende otomatik 1.6 ies varken atar yapıosun şimdi ne oldu lan heeee olm seni bulacım ben nede olsa....
magandalık...bu hıyarlar yuzunden eşimize aracımızı emanet veremiyoruz...bunlar makas değil taciz.
thedevil
23-12-2011, 14:06
magandalık...bu hıyarlar yuzunden eşimize aracımızı emanet veremiyoruz.yazık
ne gerek var şimdi bu konuşmalara abicim..maganda hıyar falan burda takılanların 100de 99u aynı şeyleri yapıyor germeye gerek yok.... yani kavga çıkmasın :D
YavuzNaz
23-12-2011, 14:10
gerek yokki moruk kendini anlatmaya :) kimin ne olduğu zaten bilinir azçok, yapıyorsamda buraya kalkıp benim bu hareketlere kızıyorum hepiniz magandasınız demem abes olur diye yazdım zaten :)
dedem benim ihtiyarladı haliyle şimdi ağır takılıyo olm sen ne anlarsın lan gazlamaktan :D
edit : bu arada bende otomatik 1.6 ies varken atar yapıosun şimdi ne oldu lan heeee olm seni bulacım ben nede olsa....
Ne zaman istersen yavrum ister rol ister trafik ister drag vs vs numaram var bulunmiycak yerde degilim ;)
Edit:trafikciyim diosun bide trafikte araba arabayi degil sofor soforu gecer :) benim ogrencim kiz arkadasim otm city ile gecti beni trafikte ;)
videoyu ekleyen ben değilim ama sondaki 207 bnm buraya ekleyen arkadaşıda tanımam yanlız baştan sona okudum da sosyal mesjlar var kimse sütten çıkmış ak kaşık değil makas yapmıyorum diyenlerin %90 ı yapıyodur ;) spontene gelişen bir gün başka grup arkadaşlarımızla buluşmaya gittiğimiz bi gün yani,,tabi 5 araba çıkınca illaki bunlar olucaktır,, övünülesi bir şey olmadığının farkındayım arkadaşlar merak etmeyin :)
Size sadece şunu söylüyorum, "SENİN AĞZININ İÇİNE YANLARIM" bu mevzuyu çok kişi bilmez ama bilenlerde efsane der,
oguzhan999
23-12-2011, 14:19
ey gidi eskiler :D
Size sadece şunu söylüyorum, "SENİN AĞZININ İÇİNE YANLARIM" bu mevzuyu çok kişi bilmez ama bilenlerde efsane der,
İki tanede yenibosna kopru alti vardi 5 ortasi giderkene :D
Görkem@ni@
23-12-2011, 14:57
Hadi be Tarık, ayarlayın şu videoyu yaw :D Meraktan çatlattınız herkesi :p :D
İki tanede yenibosna kopru alti vardi 5 ortasi giderkene :D
Haha :) :icon_tup: :icon_tup:
tolgakaynak
23-12-2011, 15:26
Bu arkaşları tanıyan varmı videolara bakarken denk geldi .
ZB vtec- Ak vtec- erkay 207 Rc - umıt 207 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=VQMtRV9CM54&feature=related)
Videoyu ceken başka bi arkadaşım ama youtuba ekliyen benim. Videodaki arkadaşlarıda tanıyorum son kısımda makas atan 207'deydim bende zaten. atarımzı giderimiz yok, yoldada kimseyi rahatsız ettiiğimizi gözlemliyemedim. size cok büyük geldiyse bilemiyorum. konu acıcak ne vardı anlamadım
GokhanRS
23-12-2011, 15:32
Konudaki bütün videoları izledim ama malesef tiki memonun bu videosu gibi makas atanı olmamış.
bi ince bi ince devam :) bence hALâ king bu video
oaPQ8AVpGTw
KingoAtmo
23-12-2011, 15:41
Konudaki bütün videoları izledim ama malesef tiki memonun bu videosu gibi makas atanı olmamış.
Tiki'nin makasları az bile sponsoru .pet
tiki memo bi de broadway ile makas atıyo :D 2 tane video su var o arkadasın.
Konuda ki video ya gelince de 207 nin sonundaki kısımları iyi diğerleri tırt.
Magandalık konusuna yorum yapmıyorum Haddim değil.
valla bende bi kere tikky memonun broadwayindeki farlar gibi arabamın farlarını yaptırdım, baktım onun gibi sürüyorum, hemen çıkarttırdım :D
GokhanRS
23-12-2011, 16:09
iş farda bitiyor yani
Görkem@ni@
23-12-2011, 16:10
valla bende bi kere tikky memonun broadwayindeki farlar gibi arabamın farlarını yaptırdım, baktım onun gibi sürüyorum, hemen çıkarttırdım :D
:D :D Olay farlarda diyorsunuz yani :D
Aynen aynen farlar işin sonu :)
thedevil
23-12-2011, 16:43
Ne zaman istersen yavrum ister rol ister trafik ister drag vs vs numaram var bulunmiycak yerde degilim ;)
Edit:trafikciyim diosun bide trafikte araba arabayi degil sofor soforu gecer :) benim ogrencim kiz arkadasim otm city ile gecti beni trafikte ;)
baya baya atarı yaptın yani baba ciddi gibi geldi bu konuşma :) göz kırpmalar falan ;)
ahahha öğrencin mi ?? ben senin gibi bi öğretmen yetiştirdiğimi hatırlamıyorum :D
Evet sayın seyirciler, kimin yaptığı gider kimin hoşuna gidecek, hepberaber göreceğiz... :D
Arşivdekiler dökülsün şuraya adam gibi videolar olsun.
baya baya atarı yaptın yani baba ciddi gibi geldi bu konuşma :) göz kırpmalar falan ;)
ahahha öğrencin mi ?? ben senin gibi bi öğretmen yetiştirdiğimi hatırlamıyorum :D
Bugune kadar cok gazladim ettim ama ayni kaptan yemek yiyip su ictigim adamla bugune kadar hic ciddi gazlamadim geyigine ciktim ayik ol beni ciddiye aldirtma ahahaha
S.Özeren
23-12-2011, 17:00
Bugune kadar cok gazladim ettim ama ayni kaptan yemek yiyip su ictigim adamla bugune kadar hic ciddi gazlamadim geyigine ciktim ayik ol beni ciddiye aldirtma ahahaha
mobiletim var 150 cc denermisin trafik drag roll farketmez ;)
:D
thedevil
23-12-2011, 17:01
altındaki arabadan bendede olsaydı şu konuştuğun kelimeleri sana konuşturmazdım ama kanka 30 lira para harcadım :D
Edit: parasında değilim arabayı bulması zor ***** temiz Sİ az piyasada :)
Eray Yümsel
23-12-2011, 17:07
beyler trafik yapılcaksa banada haber verın bi pasımı atayım :D
Kanka zaten yol oraya gidiyo gibi, tecturkey makas team 10'lu gruplar halinde aynı saatte, istanbulun ayrı semtlerinde trafik yapıp kaos yaratmayı planlıyoruz :D:D:D
thedevil
23-12-2011, 17:11
eywahhhh :eek:
Eray Yümsel
23-12-2011, 17:15
Kanka zaten yol oraya gidiyo gibi, tecturkey makas team 10'lu gruplar halinde aynı saatte, istanbulun ayrı semtlerinde trafik yapıp kaos yaratmayı planlıyoruz :D:D:D
hani ne bilim kanka rüzgar esiyo buralarda :D lodos gibi böle kulak memesi kıvamında bi yumuşaklıkta :D
thedevil
23-12-2011, 17:16
hani ne bilim kanka rüzgar esiyo buralarda :D lodos gibi böle kulak memesi kıvamında bi yumuşaklıkta :D
eee eser bu esiyo gene :D
eywahhhh :eek:
Olum simdi imzani gordumde,senin beni yetistirmek icin degil 10 frin 10 ildeki frinlarin ekmegini yemen lazim :) git 30 harcadigin arabanla dekor yap ahaha
thedevil
23-12-2011, 17:24
Olum simdi imzani gordumde,senin beni yetistirmek icin degil 10 frin 10 ildeki frinlarin ekmegini yemen lazim :) git 30 harcadigin arabanla dekor yap ahaha
kah gazladık kah patladık öğretmenin patlak alinin namını aldık kah eğlendik kah ağladık lakin ben bunların hepiciğini yaparken sen hangi arabayla gazlıyordun çok merak ettim :D
Aynen kanka böle bi fena oluyo içim, sanki giderler havalarda uçacakmış gibi :D
kah gazladık kah patladık öğretmenin patlak alinin namını aldık kah eğlendik kah ağladık lakin ben bunların hepiciğini yaparken sen hangi arabayla gazlıyordun çok merak ettim :D
Harbiden Kenan biz gazlarken sen nerdeydin :) stp,pert ibo kankakarina sor anlatsinlar kendimi anlatmayi sevmiorum ben.Bence isi geyikte birak ben gazlamamak icin arabami bastim bana masraf ettirip yay aldirtma
Eray Yümsel
23-12-2011, 17:31
trafik yapılcaksa bigün önceden haber verin kaskolu bitane dizel kiralayıp geleyim en mantıklısı :D
ben abınım :D
Trafik bizim işimiz... Siz babanızdayken biz makas atıyorduk...
:D:D:D:D
thedevil
23-12-2011, 17:38
Harbiden Kenan biz gazlarken sen nerdeydin :) stp,pert ibo kankakarina sor anlatsinlar kendimi anlatmayi sevmiorum ben.Bence isi geyikte birak ben gazlamamak icin arabami bastim bana masraf ettirip yay aldirtma
tamm şampiyon yaylan o zaman :D
thedevil
23-12-2011, 17:40
ben abınım :D
karışma bende :D
Kenan bnde numaran yok arasana beni
thedevil
23-12-2011, 17:43
Kenan bnde numaran yok arasana beni
adam bunu PM atar seninde bende numaran yok du verim
533 224 65 75
karışma bende :D
oglum eser senı havada karada denızde her yerde gecer :D
benide alın ama yanınıza :D kiralık dizelde co olurum :D
adam bunu PM atar seninde bende numaran yok du verim
533 224 65 75
Olum trafikteyim telefondan giriyorum burda yazdigima sukret :)
Olum trafikteyim telefondan giriyorum burda yazdigima sukret :)
ooo canlı hattayız demekki :D
thedevil
23-12-2011, 17:48
ahahah melii şuan ne yapıyorum biliomusun avradı mahil bölgemle gülüyorum.....:D
Ben gecmisim o gecmis benim icin problem degil arkadasim bnden hizli der gurur duyarim (ama gecmesi zor iste ahaga) nyse anlasyk rol yapicaz
ahahah melii şuan ne yapıyorum biliomusun avradı mahil bölgemle gülüyorum.....:D
oglum eserı cok ıyı tanıyourm senı gecer kafasına koyarsa cıddıyım nan :D
O bolgene sevgilerimi sunuorum ozledim ahahahah
Ben gecmisim o gecmis benim icin problem degil arkadasim bnden hizli der gurur duyarim (ama gecmesi zor iste ahaga) nyse anlasyk rol yapicaz
ulen verıyourm gazı sende sase yapıyon haa :D
thedevil
23-12-2011, 17:52
oglum eserı cok ıyı tanıyourm senı gecer kafasına koyarsa cıddıyım nan :D
kanka beni ii tanımıyon o zaman :D
kanka beni ii tanımıyon o zaman :D
senle akrabayız ama sende sasırıyon :D
thedevil
23-12-2011, 17:57
senle akrabayız ama sende sasırıyon :D
olm sen gittin pugcunun yanında yer aldın bir hondacı bir hondacıya bunu yapamaz yaparsa caiz değildir....
hee cahillik etti yaptı affı olurmu olur ama gönülden tövbe etmesi lazım....
ama ben yine söylüyorum eserin beni trafikte yakalaması için inan bana 29 sene beklemesi lazım ama o zmaanda benim evlat yetişio yok hiç şansı yok :D
olm sen gittin pugcunun yanında yer aldın bir hondacı bir hondacıya bunu yapamaz yaparsa caiz değildir....
ama ben yine söylüyorum eserin beni trafikte yakalaması için inan bana 29 sene beklemesi lazım ama o zmaanda benim evlat yetişio yok hiç şansı yok :D
akrabag ben ne hondacıyım nede pug cuyum ben dost adamıyım ne ısım olur yok sen gecmısın o gecmıs ben gecmısım bırlıkten guc dogar sızze rolıng falanda yok abınız olarak benım dedıgım olucak buyuk sozu dınleyın laaa bıraz :D
thedevil
23-12-2011, 18:06
akrabag ben ne hondacıyım nede pug cuyum ben dost adamıyım ne ısım olur yok sen gecmısın o gecmıs ben gecmısım bırlıkten guc dogar sızze rolıng falanda yok abınız olarak benım dedıgım olucak buyuk sozu dınleyın laaa bıraz :D
roll kesme :D
roll kesme :D
ıyıı deneyın o zaman ama vıdeo ısterımm ona gore :D kavga gurultu olucaksa bos konusan olucaksa hıc denemeyın gıdın tek basınıza deneyın ve gorun :)
:) buyuk lokma yeme gardas hadi hemen cikiomusun simdi trafige?E6 istoc maslak?
thedevil
23-12-2011, 18:31
:) buyuk lokma yeme gardas hadi hemen cikiomusun simdi trafige?E6 istoc maslak?
büyük lokma yemiyorumki siz ufak lokmasınız ama yağmur yağıyo kuzuyu çıkartamam ama şöyle birşey yapabiliriz yarın akşam sonerlerle buluşucaz yağmur yağsada çıkartıcam arabayı yarın akşam hazırım.....
thedevil
23-12-2011, 18:33
büyük lokma yemiyorumki siz ufak lokmasınız ama yağmur yağıyo kuzuyu çıkartamam ama şöyle birşey yapabiliriz yarın akşam sonerlerle buluşucaz yağmur yağsada çıkartıcam arabayı yarın akşam hazırım.....
yazan eser : tmm kanka seni biliyorum sen en iyi şoförsün benimde içimden geçersin saygıyla eğiliyorum büyüksün :icon_rule
telefonunun şarjı bitmiş şirket hattından aradı bunu yazdırdı bana...
thedevil
23-12-2011, 18:34
yazan eser : tmm kanka seni biliyorum sen en iyi şoförsün benimde içimden geçersin saygıyla eğiliyorum büyüksün :icon_rule
hayırdır eser stop
hemen geri vites yaptın stop
hiç yakıştıramadım stop
ancak stop lambalarımı görürsün stop :D
lethaldoze
23-12-2011, 20:58
beyler trafik yapılcaksa banada haber verın bi pasımı atayım :D
Eray abı Allah seni güldürsün. Hani derlerya koltuktan düşüyordum diye, ben vallaha düştüm ya :D :D :D
anılayvaz
23-12-2011, 21:43
hayırdır eser stop
hemen geri vites yaptın stop
hiç yakıştıramadım stop
ancak stop lambalarımı görürsün stop :D
Komploya geldik dieti buyuk olucak,optum say gomdum bay
Eser
Videoyu bulamadim bilgisayar degistirirken aralarda kaynamis heralde, hard diskime baktim onda da yok. Sen de at bana bi ara dursun elimde :D
trafik yapılcaksa bigün önceden haber verin kaskolu bitane dizel kiralayıp geleyim en mantıklısı :D
Lan kiralik arabaya ihtiyacin mi var sanki, 406'yla 2.5 sene oldu o roll yaptigimiz geceyi unutmicam, kasapsin yani baska bi sifat bulamiyorum :hahaha: Kendi arabana cok aciyorsun sanki :D
Eray Yümsel
24-12-2011, 00:32
la olm öle dedıgıme bakma sen altımda ferrari olsa yıne düşünmem ben :D allah nası bi mantık verdiyse :D sen ceme sor burdaki ara daha fenaydı :D:D
FN2 Typer vs 406 v6 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/fn2-typer-vs-406-v6_642866.htm)
/video/fn2-typer-vs-406-v6_642866.htm
Boost Up
24-12-2011, 01:33
eray abi ara değilde, özgür abiyle TIR videosu var, o daha bomba:D
Eray Yümsel
24-12-2011, 01:37
eray abi ara değilde, özgür abiyle TIR videosu var, o daha bomba:D
6EY6c3dV-WE
eray ne zaman yanlıyoruz :D
Eray Yümsel
24-12-2011, 01:40
pazar gel dedik ya olm :D
pazar gel dedik ya olm :D
pazar beraberız yan koltugundayım ona gore :D
Eray Yümsel
24-12-2011, 01:42
kanka ilk iki tur tadımlık sonrası ücrete tabi bilgin olsun ahahahaha
kanka ilk iki tur tadımlık sonrası ücrete tabi bilgin olsun ahahahaha
20 tl benzın koyarımm ona gore :D
Eray Yümsel
24-12-2011, 01:45
vay gardaşım :D tedarikli gel :D
vay gardaşım :D tedarikli gel :D
sen merak etme panpısımm sabah kacta nerde bulusuyourz :D
Boost Up
24-12-2011, 01:48
oo bende geljjjem :p :D:D
Eray Yümsel
24-12-2011, 01:48
teelleşirik kankaaa
oo bende geljjjem :p :D:D
sabah benı uyandır
teelleşirik kankaaa
bak ararım acmazsan cızerım :D
Eray Yümsel
24-12-2011, 01:53
bbenı muştuylamı karıştırdın olm :D
Boost Up
24-12-2011, 01:54
sabah benı uyandır
abi saat belirtmen yeterli olacaktır:D
bbenı muştuylamı karıştırdın olm :D
tamam panpısımm sabah senı 8 de ararım :D
nan arda saatıı duydunn :D ona gore :D
Boost Up
24-12-2011, 01:59
peef sabahın köründe dökülcez yollara... ben ufak jipçikle gidicem:D
Eray Yümsel
24-12-2011, 01:59
melii araba yabancı değil lan hatırlarsın :D
e30m3 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/e30m3_2289988.htm)
/video/e30m3_2289988.htm
melii araba yabancı değil lan hatırlarsın :D
e30m3 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/e30m3_2289988.htm)
/video/e30m3_2289988.htm
nan goruntude bende varımm hahahhaha :D
mad_max1978
24-12-2011, 03:28
oaPQ8AVpGTw
harbi eleman işin b..kunu çıkarmış
misery1903
24-12-2011, 14:12
oaPQ8AVpGTw
"Dur bi dakka teyzemin oğlu şimdi yarıyorum senin için" :D:D
Sosyal mesaj verenler teoride haklılar da ben burada kimsenin kendi arabasına zarar verecek bir şey yapacağını zannetmiyorum kimle kapışırsa kapışsın. Geçilirsen g.t olursun da bir kazada 1 ay g.tünün üstünde boş boş oturursun.
Bilmeden etmeden arabasının sınırlarından emin olmadan onun bunun ani fren yapmasına sebep vererek kullananlardan cacık zaten olmaz da ben yine de aynaları kapalı giden yarisler yerine kör nokta aynaları takmış aldığı riskin farkında olan makasçıları tercih edebilirim.
70 80le e5te atilanlar makasmi allahaskina
170 180le 3-4 serit temde makas en keyiflisi giremeyen arabalar kendini belli ediyor zaten. o g kuvvetini hissediyorsun vucudunda,lastik sesleri esliginde:D trafigide tehlikeye atmiorsun aralar genis kismen..
asil sile yolundaki nevzat demirden sonraki virajlara cekmekoye kadar 180 civari girmek keyifli. araba yerse tabi:D
Ahmet Saraçoğlu
24-12-2011, 21:38
bide bu vardı eskiden ,, varmı tanıyan?
y3DPye9tnJs
emresener
24-12-2011, 21:43
yutubenın agzına zıçtım diyo ahahaha cem yeterrrrr
lethaldoze
24-12-2011, 21:44
Orda ne biçim bi heyecan mı korku mu ? neyse artık onun patlaması yaşanıyor araç içerisinde başilanıyor saçmalamaya :) yalnız kafalar bayağı iyi gibi.
AhmetYılmaz
24-12-2011, 21:54
Evet bu cemde sağlam direksiyon var diye duydum. :)
tiki memo çok iyi ya hahahaah :D elemanın direksiyon sağlam..
cem acaba neyin kafasında :D
arabasızadam
24-12-2011, 23:15
106 Gti E-5 Turkey - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=TQTpPAtF1Ok)
Ahmet Saraçoğlu
24-12-2011, 23:18
daha metrobüsün olmadığı , xenon un 400 liraya gittiği nostaljik bi video :D
daha metrobüsün olmadığı , xenon un 400 liraya gittiği nostaljik bi video :D
:D:D:D süpermiş
tuner faruk
24-12-2011, 23:56
05:32 ye dikkat yola çıkana :D
Eski E-5 ne güzeldi bee :)
05:32 ye dikkat yola çıkana :D
Eski E-5 ne güzeldi bee :)
tam kesemedim çakma coswort mu yoksa orj mi gerçi o jantlarla çakma yapılmaz ama :D
tuner faruk
25-12-2011, 00:07
tam kesemedim çakma coswort mu yoksa orj mi gerçi o jantlarla çakma yapılmaz ama :D
Bildiğin orjinal kanadıyla jantıyla Cosworth :D
Ahmet Saraçoğlu
25-12-2011, 00:08
eskiden (ama temiz bi 10 senesi var) , beylikdüzünde gezerdi laci bi cosworth
Bildiğin orjinal kanadıyla jantıyla Cosworth :D
senın zamanınn gazladıgın zamanlar :D