Orijinalini görmek için tıklayınız : Steel Abart Egzoz Öneri ?
arkadaslar 106 quiksilver kullanıcısıyım Steel Abart Egzoz takmak istiyorum sesi nasıl tam bilmiyorum ama sesinin 106 xr egsoz | zlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/106-xr-egsoz/1035223) videodaki 22. saniyedeki gaz kestikten sonra tırıl dye sesten olmasını istiyorum öyle bir egzoz biliyormusunuz marka olarak yardımcı olursanız sevinirim steelde öyle bir ses cıkıyordu yanılmıyorsam sizlere danışmak istedim.
mad_max1978
22-12-2011, 01:54
steel alana kadar 2.el otto al bence
sesi tam nasıl ottonun bilmiyorum bahsettigim gibi mi aceba ottonun seside
schizophrenic
22-12-2011, 02:07
steel almana gerek yok , düz boru kaynattır sonada herhangi bi no name egsoz koy cızırdar 22.sn deki gibi
zaten düz boru 51lik var ama cızırtı yok :S
schizophrenic
22-12-2011, 02:19
zaten düz boru 51lik var ama cızırtı yok :S
51 lik boru quick' e bi beden büyük gelmiş cızırdamaz :)
51 lik boru quick' e bi beden büyük gelmiş cızırdamaz :)
:D:D: vala bnce gayet ii ama blemiyorum artık bana cazırtı cuzurtu lazım onun için bu cazırtıyıda son susturucuda çözecem anlaşılan :)
ulasoztas1
22-12-2011, 02:44
quiksilver için 51 lik fazla gelebilir, düz boru sonuna orjinal egzozla dene ilk önce sonra beğenmezsen egzoz takarsın
51 lik fazla gelebilrdeki kastınız tam olarak nedir ne gibi sıkıntılar dogurabilir ki herhangi bir sıkıntı olurmu ?
bLackModeL
22-12-2011, 20:45
steel hondamda vardı çok sesi var rahatsiz olursun
otto ve ya bulabırsen ısotto alınabılcek en uygun eksoz
131mirafiori
22-12-2011, 21:24
motor hacmin ve o hacmin üretttiği beygirler 51lik borudan koşarak uzaklaşırlar arabanda kompresyon muydu neydi ondan olmaz kanımca olsada düşük olur... Sen o borunun çapını az düşür sonrada al bi steel silencerlı tak üstüne ama komple krom olanını al 5 yıl paslanmazlık garantisi veriyor benim egzozcum steel e iyi yani :)
volume81
22-12-2011, 21:46
Steel kullandım hatta depo'da duruyor nedense sesi en çok hoşuma gidenlerden birisidir :)
meriva'da headers+kat iptali+51mm araboru+tüp orta susturucu+steel son varken çok güzel sesi vardı :)
sametozt
22-12-2011, 22:47
51 lik fazla gelebilrdeki kastınız tam olarak nedir ne gibi sıkıntılar dogurabilir ki herhangi bir sıkıntı olurmu ?
Backpressure olayından dolayı 51 lik borunun fazla gelebileceğini söylemişler genel kanı olarak altların öldüğü söyleniyor
yanı bu demek oluyorki 51lik yerine 46likmydi 48likmydı ondan yaptrsam olurmu aceba yksa orjnalne mi donym
sametozt
23-12-2011, 09:47
Onun cevabı için forumda denemiş arkadaşlar muhakkak vardır daha net şeyler söyleyebilirler sana
Onun cevabı için forumda denemiş arkadaşlar muhakkak vardır daha net şeyler söyleyebilirler sana
Arastirdım fakat bulamadm onun icin konu actım tekrardan Aracında su anda steel egzoz olan varsa video eklemeleri mumkunmudur aceba
elinde steel egzoz videosu olan yokmu arkadaslar :)
yok mu videodaki sesin aynısını cıkartabilcek bir egzoz ya acil aranıyor zır egzoz manyagı oldum araya araya :D
heartness
27-12-2011, 19:33
hocam aynı sesı alırsın sole alırsın no name headers, 48lık duz boru, no name egzoz, orta sustrucun dursun tup olursa daha makul :D
tüplü degil baskan benzinde biniyoruz tüp yok aracta
heartness
27-12-2011, 19:39
tüplü degil baskan benzinde biniyoruz tüp yok aracta
yanlıs anladın baskanım tup susturucu varsa ortada daha makul olur dedım :D
:D:D:D kafa dumanlı biraz anca basıyo :) ama bnm en acilinden bu sesi bulmam lazım :D
yanı bu demek oluyorki 51lik yerine 46likmydi 48likmydı ondan yaptrsam olurmu aceba yksa orjnalne mi donym
Quik için 46lık idealdir.
Quik için 46lık idealdir.
katalizörden sonra 51 lik boru var bnde ama herkezin dedigi gibi 46lık daha ideal herlde