Orijinalini görmek için tıklayınız : OGS Cihazı Formatlanması
KA®ANLIK
22-12-2011, 15:33
Arkadaşlar,
bizim OGS Cihazı bozulmuş,
bunun formatlanması gerekiyormuş ? Banka öyle demiş...
Bu işlemi nerde yapabiliyoruz?
Gece-Gündüz yapılıyor mu ?
bilgisi olan varmı ?
berkay_aydin
22-12-2011, 15:35
Bankayla görüştüm cihazıma format atılması gerektiğini söylediler, herhangi bir bankaya verirsem 1 ay kadar gelmesini bekleyebilirmişim, istemedim. Avrupadan Anadoluya geçerken Fatih Sultan Mehmet köprüsünün ilk ayağına gelmeden sağda özel bir Ziraat Bankası şubesi var orada işlem yaparsam anında cihazın tekrar çalışacağını söylediler Oraya gittim, 10 TL karşılığında format atıp cihazı geri veriyolar. Ayrıca ceza ödeme, değer yükleme gibi işlemleri de orada yapabiliyorsunuz.
Böyle bir bilgi vardı
By_Carizma
22-12-2011, 15:43
evet fatih sultan mehmet köprüsü son çıkıştan sağa girince hemen sağda yeri zaten orda her işlemini yapıyolar :)
SekoLive
22-12-2011, 15:43
garantinin ogssi var bende ne diye format atıcaz bide?
ChtArdARSL
22-12-2011, 15:57
bende ısbankası war blocke olmus yenı cıhaz sattılar bana 40 tl ye :(
Kendi aracimda kullandigim ogs cihazini baska bi aracta kullanabiliyormuyuz?? Herhangi bi sorun oluyormu yoksa ogs den gecis aninda plakada kontrol ediliyormu
Kullanırsınız plaka ıle eslestırılmıyor ancak okumaz ıse o gectıgınız arac plakasına ogs kayıtlı olmadıgı ıcın cezalı odersınız. Yani plakaya okumaz ıse bakılıyor.