Orijinalini görmek için tıklayınız : trenle araba gonderme?
Yiğit Güllüler
22-12-2011, 22:37
Arkadaşlar istanbulda kı arabamı adana ya götürmek istiyorum arkadaşım dedi trenle götür yük treniyle acaba daha önce böyle yapan var mı boyle bişey varmı cıdden ve hasar oluyor mu araçta maliyetı nedır nasıl oluyor yardım edersenız sevınırım:)
almanyadan gelıyordu ama burda nasıl bılmıyorum :)
crazydog
22-12-2011, 22:46
en temiz bilgiyi tcdd yi arayıp alırsın
tüm vagonu kiralıya bilirsin sadece. fiyatı ortalama mesafe ve aktarmalı olup olmadıgına göre degişiyor ve en az taşıma tonajı 15ton. ama minimum bin liradan başlıyor
63owen63
23-12-2011, 00:22
1303 s mi gelecek ? karayolu niye tercih sebebi degil ?
Yiğit Güllüler
23-12-2011, 00:22
tüm vagonu kiralıya bilirsin sadece. fiyatı ortalama mesafe ve aktarmalı olup olmadıgına göre degişiyor ve en az taşıma tonajı 15ton. ama minimum bin liradan başlıyor
of cokmus ya astarı yuzunu gecer baska yolar bulmalıyım en ıyısı
Yiğit Güllüler
23-12-2011, 00:24
1303 s mi gelecek ? karayolu niye tercih sebebi degil ?
evet 1303.1000 km usendıryor eger fıyatlar oyle olursa mecbur kara yolu
hahhhaa olm aklınımı yedin ya :) bin arabana yavaş yavaş gel. gelince haber ver iffet yapacam sana :)
Şaka bi yana bir tanıdık tcdd de çalışıyor sordum tek arabaysa çok pahalıya gelir 4-5 araba gelecekse ozaman ucuz olur dedi.
of cokmus ya astarı yuzunu gecer baska yolar bulmalıyım en ıyısı
arac sürerek gelmicekse en ucuz yollusu boş gelen tır yada bayılere arac getiren tırda boş yer varsa o şekilde getirmek. pazarlıkla falan 500-600 arası getirile bilir. ben ankaradan mersine gelen nıssan arac yüklü tırda boş yer oldugu görünce konuştum 500liraya aracı getirmişti.
63owen63
23-12-2011, 00:32
teyp açılıp tın tın, cok güzel gelinir be ya :D
Yiğit Güllüler
23-12-2011, 00:55
hahhhaa olm aklınımı yedin ya :) bin arabana yavaş yavaş gel. gelince haber ver iffet yapacam sana :)
Şaka bi yana bir tanıdık tcdd de çalışıyor sordum tek arabaysa çok pahalıya gelir 4-5 araba gelecekse ozaman ucuz olur dedi.
ben gelınce sana yapacamı bılıyorum yavrum bekle benı :):)vazgectım zaten tın tın gelırım :)
Yiğit Güllüler
23-12-2011, 00:56
teyp açılıp tın tın, cok güzel gelinir be ya :D
ole yaparım ya artık dınlene dınlene:)
Yiğit Güllüler
23-12-2011, 00:57
arac sürerek gelmicekse en ucuz yollusu boş gelen tır yada bayılere arac getiren tırda boş yer varsa o şekilde getirmek. pazarlıkla falan 500-600 arası getirile bilir. ben ankaradan mersine gelen nıssan arac yüklü tırda boş yer oldugu görünce konuştum 500liraya aracı getirmişti.
o fıyatlarda cok olur zaten astar yuz meselesı tesekkur ederm genede :)
berkay_aydin
23-12-2011, 01:11
Keyfi yolculuk eğlenceli olur :)
Arkadaşlar istanbulda kı arabamı adana ya götürmek istiyorum arkadaşım dedi trenle götür yük treniyle acaba daha önce böyle yapan var mı boyle bişey varmı cıdden ve hasar oluyor mu araçta maliyetı nedır nasıl oluyor yardım edersenız sevınırım:)
TCDD ye gidip vagon kiralayabilirsiniz. Sizden nasıl bir vagon istediğinizi soracaklar tavsiyem kapalı vagonlardan isteyin yada açık vagon alırsanız aracınızı branda ile kapatın + spanzet parası isteyecekler :) Ankaradan göndermek isterseniz yüklenmesinde ve vagon kiralanmasında yardımcı olurum.
ahahahha 500-600 tl vereceğini duyunca vaz geçtim dimi lan:D 1,5 milyarlık arabaya 500 tl kargo parası :D gel de bineyim bende o 1303s e. vuracam kırbacııı:)
Yiğit Güllüler
23-12-2011, 13:41
ahahahha 500-600 tl vereceğini duyunca vaz geçtim dimi lan:D 1,5 milyarlık arabaya 500 tl kargo parası :D gel de bineyim bende o 1303s e. vuracam kırbacııı:)
1500 mu bse derdımde nyse mareanın koltugu.... senı rezıl ederım cocuk:):)