Orijinalini görmek için tıklayınız : Audi A3 1.8T vs Seat Leon Cupra
Son günlerde dyno ve kadran olarak bikaç videosunu paylaşmıştık A3'ün..
En güzel ölçüt denemedir dedik ve abimle denedik :) Dostça değil, kardeşçe denemedir :)
Videoda da stock yazdım ama not düşeyim, Cupra'nın katalitikleri dahi üzerinde, herşey fabrikadan çıktığı gibidir. Bakımları hiç aksamayan, hakkıyla giden bi Cupradır, soru işareti olmasın.. :)
IEk7ll4RVPc
Audi A3 1.8T Stage 1.5 VS Seat Leon Mk2 Cupra (http://www.youtube.com/watch?v=IEk7ll4RVPc)
_muhaRRem
23-12-2011, 04:24
abini masrafa sokucaksın :)
maşallah güzel olmuş a3
Emeklerinin karşılığını alabildiğini görmek sevindirici ukku kardeş :D Maşallah..
GokhanRS
23-12-2011, 05:20
maaşallah bahçeşehir otobanına yolun düşüyormu hiç :)
masallah masallah kazasız belasız utku :)
speed_emre
23-12-2011, 08:49
masallah her ıkı aracada dedıgın gıbı utku kardesım stock cupra yavas gelıyor demıstın bellı yanı :D devamlarını beklerız. kazasız belasız kullanmak nasıp etsın kardesım.... tekrardan masallah :)
TorqueTuning
23-12-2011, 09:10
Bu A3 yürüyor mu ne??? :D Kazasız belasız, 2sine de maşallah...
alperkirman
23-12-2011, 09:25
çok güzel bi araç olmuş maaşallah ...
LegenD-R
23-12-2011, 09:34
Kanka maşallah, emeklerinin karşılığını almışsın. Güle güle kullan...
ondertopcu
23-12-2011, 12:19
Maşallah güzel yürümüş a3
Cliosportve
23-12-2011, 12:37
Video çekimi değişik olmuş rollingin yarısında cam car değişiyor hoş olmuş çekim taktikleri
Hep sevdiğim bi araç a3 1.8T şöyle 18,20 arası bulsam az km. düz ....
BurakCengizhanoğlu
23-12-2011, 12:48
Maşşalah 2 aracada kazasız belasız.
Maşallah iyi yürümüş A3
Her 2 aracada kazasız belasız binmek nasip etsin:)
Gokhan43
23-12-2011, 13:20
İyisin iyi Utku maşallah :)
SEÇKİN172
23-12-2011, 13:22
maşşallah utku a3 beter :)
Maşallah panpaaa.. Canlı makina :)
O dediğiniz birkaç sene önceydi malesef.. Artık fiyat gözetmeksizin arasanız dahi iyisini bulmanız imkansıza yakın :)
Maşallah kenks.Cupra geçen masum A3 :)
UTku olm abini de mi bulaştırdın bu işlere :D
Maşallah A3 çok iyi olmuş.
masallah ukku araban guzel yurumus allah kaza bela vermesın
AD makinasi bizde :icon_tup:
gurlekyasin
23-12-2011, 17:01
iki aracada maşallah...
ozanbulbul
23-12-2011, 17:49
Ne varsa eskilerde var, maşallah utku :)
şimdi beyler cupra var çupra var :D maşallah utku ;)
Maşallah güzel deneme olmuş.
Kardeş kardeşe bunu yapmaz :D
abini masrafa sokucaksın :)
maşallah güzel olmuş a3
Teşekkür ettim :D Abimin hiiç umrunda olmaz... Bu zaten çok iyi gidiyo dedi, EBC zinc coated disk ve yellow stuff balata aldı arabasına.. Öyle çok memnun halinden :) :)
Emeklerinin karşılığını alabildiğini görmek sevindirici ukku kardeş :D Maşallah..
Sağol kankacım. Bir ara da senle bakalım ilerlemiş mi :)
maaşallah bahçeşehir otobanına yolun düşüyormu hiç :)
Teşekkürler.. Neredeyse hiç geçmiyorum o tarafa yaw :)
Bu A3 yürüyor mu ne??? :D Kazasız belasız, 2sine de maşallah...
Olmuş mu ne? Sağol patron, eline sağlık :)
Video çekimi değişik olmuş rollingin yarısında cam car değişiyor hoş olmuş çekim taktikleri
Hahahaha 2 araçtan birden çekmiştik.. Şafak sağolsun çok güzel yaptı, ben de çok beğendim :) Teşekkür ettim :)
Şafak'ın da dediği gibi, o söylediğiniz biraz zor :) Teşekkürler.
Maşallah panpaaa.. Canlı makina :)
Sağooooll.. Eline sağlık videolar şahane. Omlet de :icon_tup:
UTku olm abini de mi bulaştırdın bu işlere :D
Maşallah A3 çok iyi olmuş.
Hahaha sağol abicim.. Aslında ben kelalper'e bilenmiştim :D Ama arabası da kendisi de müsait değilmiş, kaldırmışken biriyle deneyeyim dedim, abime denk geldi :D
AD makinasi bizde :icon_tup:
Al 2 ye gel bilader, az laf çok iş :)
şimdi beyler cupra var çupra var :D maşallah utku ;)
Traşı bırak sanayici.. Bitir Talon'u da, karda yanlamaya gelelim :D Teşekkür ettim :)
Maşallah güzel deneme olmuş.
Kardeş kardeşe bunu yapmaz :D
Hahaha kaza kurşunu diyelim :D Teşekkürler.
Maşallah .
masallah masallah kazasız belasız utku :)
masallah her ıkı aracada dedıgın gıbı utku kardesım stock cupra yavas gelıyor demıstın bellı yanı :D devamlarını beklerız. kazasız belasız kullanmak nasıp etsın kardesım.... tekrardan masallah :)
İki aracada maşallah.
Maşallah, A3 olmuş :)
çok güzel bi araç olmuş maaşallah ...
Kanka maşallah, emeklerinin karşılığını almışsın. Güle güle kullan...
Maşallah güzel yürümüş a3
maşallah ukku
Maşşalah 2 aracada kazasız belasız.
Maşallah iyi yürümüş A3
Her 2 aracada kazasız belasız binmek nasip etsin:)
İyisin iyi Utku maşallah :)
maşşallah utku a3 beter :)
Maşallah kenks.Cupra geçen masum A3 :)
maşşallah iyi gidiyo.
masallah ukku araban guzel yurumus allah kaza bela vermesın
iki aracada maşallah...
Masallah :)
Ne varsa eskilerde var, maşallah utku :)
Maşallah :)
Teşekkürler hepinize :)
GokhanRS
23-12-2011, 21:20
tamam kelalperle denicen zaman benide çağar bende arkadanızdan sıkayım.
şimdi yanınızdan sıkarsam adaletli olmaz fazla geçerim arkadan basarsam belki daha az geçerim hahahaha :D
tamam kelalperle denicen zaman benide çağar bende arkadanızdan sıkayım.
şimdi yanınızdan sıkarsam adaletli olmaz fazla geçerim arkadan basarsam belki daha az geçerim hahahaha :D
Şaka yapacağım diyorsun.. Şakanın kralını kelalper gördü.. Tavsiye etmem :D
al 2 ye :D MAŞALLAH kardeşim. Kazasız belasız bin inşallah. RS gazına gelmeden :D
Cliosportve
23-12-2011, 21:25
Kelalperle buluşulcağı gün mutlaka bende olmam lazım salça o gruba :)
GokhanRS
23-12-2011, 21:28
geçme muhabbetini zaten şaka olarak yapıyorum. ama aracı görsem iyi olucak. normalde orjinalimiz 0.8 bar. ben 1 barda güzel bi ayar tutturdum şuanda hem şehir içi kullanımı rahat oldu hemde sankim böyle kpro bi ep3 ayarında gidiyormuş gibi hissediyorum.
Olur, bakarız ne ayardaymış :) :)
GokhanRS
23-12-2011, 21:31
o gün bulursanız kproda çağarın. bs ile denediler bide kpro ep3 ile ne oluyor görelim.
Cliosportve
23-12-2011, 21:33
Kelalper o zamana kadar Ayırbacakları Yazılımını atabilir :D
Müsait olursa Enes gelir.. BA Type-R.. Hakkıyla giden, iyi bi kprolu EP3.. Onla yürüyen araba hızlıdır yeterince :D
Selçuk sen ortalığı kızıştırıyorsun.. Asıl sana ayır bacakları yapacaklar göreceksin :D
GokhanRS
23-12-2011, 21:38
Müsait olursa Enes gelir.. BA Type-R.. Hakkıyla giden, iyi bi kprolu EP3.. Onla yürüyen araba hızlıdır yeterince :D
Selçuk sen ortalığı kızıştırıyorsun.. Asıl sana ayır bacakları yapacaklar göreceksin :D
evet o gelirse süper olur gözümde en efendi hondacılardan.
Cliosportve
23-12-2011, 21:39
:DBenden çok iyi rolling yancısı olur şu aşama
Sadece ağırlık yapmak için gelirim adeta bir taş parçası misali :D
VTec_king
23-12-2011, 22:29
Maşallah Utkucum Abinede selamlar
ayhan306gti
23-12-2011, 22:34
maşallah kardeşim abi kardeş eyvallah.
her videosundan ayrı keyif alıyorum bu a3 ün maşallah ateş attığı kısım çok güzel
Maşallah Utkucum Abinede selamlar
Eyvallah teşekkür ettim :)
maşallah kardeşim abi kardeş eyvallah.
Abi kardeş sizin kadar olamasak da.. Kendi çapımızda :) :)
Sağol abicim :)
her videosundan ayrı keyif alıyorum bu a3 ün maşallah ateş attığı kısım çok güzel
Teşekkür çok :)
Burak Kasim
23-12-2011, 23:17
Her iki aracada masallah.
Utku kardesim emin adimlarla ilerliyor walla tebrikler tekrardan :)
Selcuk_RoL
23-12-2011, 23:35
kanka araçlara maşşallah ayrıca sanada eline sağlık ya ne güzel bir video olmuş öyle :D dragtimes info mu neydi youtubede onların hep böyle oluyordu yanılmıyorsam güzel valla kanka prf olmuş
Her iki aracada masallah.
Utku kardesim emin adimlarla ilerliyor walla tebrikler tekrardan :)
Teşekkürler :) Aslında senin daha çok ilgini çekecek şeyler de mevcut, bu konuda görünmüyor ama..
Poliüretan dogbone, salıncak burçları, viraj demir lastikleri, askı rotu burçları falan.. KW coilover ve h&r 22 mm arka sway barla destekledim..
Standarda göre epey rijit ve keyifli :)
kanka araçlara maşşallah ayrıca sanada eline sağlık ya ne güzel bir video olmuş öyle :D dragtimes info mu neydi youtubede onların hep böyle oluyordu yanılmıyorsam güzel valla kanka prf olmuş
Hahaha Şafak sağolsun güzel montajladı, aynen dediğin gibi, yurtdışı çekimleri gibi oldu :) Teşekkür ettim :)
İki aracada maşallah.
Teşekkürler.
maşallah guzel yuruyoo egrçekten ses çok hoş...
kelalper
24-12-2011, 12:17
Utku güzel olmuş ellerine emeğine sağlık.
Enes en son Mehmetin SUS ile kafa burun gidiyordu BS SUS u 2 boy falan geçiyordu diye hatırlıorum. Yanlışta olabilir yanlışlık varsa kusura bakmayın.
Utku perşembe akşam çağırdı saolsun ama dün sabah erkenden günübirlik Milanoya gideceğim için bir de koyduğum Denso İridiumların tırnak ayarı cortladığı ve ayarını yapamadığımız için çıkamadım. Saolsun utku daha önce GT28 li bir A3 le benin araba bu diye sağlam bi şaka yapmıştı ne olduğumu şaşırmıştım. O akşam utkunun AD ile denediğimizde de 4 de ben açmaya başlıodum. Yazın ortasıydı bide cutout falan yoktu. Ayarda çok zengindeydi. Şimdi daha iyi yerlerde ama daha yazılımı bitiremedik. Kısa sürede halledicez inşallah.
Sen nerdesin kayıp adam :)
Yanımda arkadaşım varken 4 sonuna doğru çıkıyordun evet :) Arkadaşı sen alınca miyop durumu hatırlıyorum sanki :D
Gel de bakarız durumlara :) :)
kelalper
24-12-2011, 12:28
Sen nerdesin kayıp adam :)
Yanımda arkadaşım varken 4 sonuna doğru çıkıyordun evet :) Arkadaşı sen alınca miyop durumu hatırlıyorum sanki :D
Gel de bakarız durumlara :) :)
Milanodaydım sabah gittim Akşam geldim. Bittim yollarda. 3 saat uçtum 300 km araba kullandım 2 saat uykuyla 3 saat geri uçtum 1.5 saat istanbul köprü trafiğinde araba kullandım akşamın 11 inde. Geberiorum.
Ulan arkadaşı ben alımca 2 boy öne geçiodun da bendeki tesisatı yola bırakacak durumumuz mu vardı. Zaten senden 50 kg ağırım normalde de lapacı.
Milanodaydım sabah gittim Akşam geldim. Bittim yollarda. 3 saat uçtum 300 km araba kullandım 2 saat uykuyla 3 saat geri uçtum 1.5 saat istanbul köprü trafiğinde araba kullandım akşamın 11 inde. Geberiorum.
Ulan arkadaşı ben alımca 2 boy öne geçiodun da bendeki tesisatı yola bırakacak durumumuz mu vardı. Zaten senden 50 kg ağırım normalde de lapacı.
Geçmiş olsun, yat dinlen biraz, havalar da kötü zaten, müsait zamanda bakarız..
2 boydan kastın ne boyu anlamadım. Benim arabam 4.2 metre. 2*4.2=8.4m yapar. Farkın 8.4 metre ile uzaktan yakından alakası yoktu da, sen bu ara çok deneme yaptın, şaşırdın heralde :)
Videosuz denemeyelim :)
Video isteriz beyler makarasına basmışınız işte onu geçin :)
Sus oğlum, kaç gündür sataşıyorum piyasada yok adam, bulmuşuz tadını çıkaralım :)
kelalper
24-12-2011, 12:38
sana saplamak farz oldu. :D söz acıtmiicaz.
Gel buyur, gelmeyen sensin :D
Arasts61
24-12-2011, 12:41
sana saplamak farz oldu. :D söz acıtmiicaz.
Video olacak mi?
Olmalı. Sonra boy hesabında anlaşamıyoruz :D
ayhan306gti
24-12-2011, 12:43
kardeşim tekrar izledim tekrar bi MAŞALLAH diyim dedim emeğine sağlık.
kardeşim tekrar izledim tekrar bi MAŞALLAH diyim dedim emeğine sağlık.
Allah razı olsun abicim :) Sizinkilerin yanında bişey değil bu ama, teşekkür ettim tekrardan :)
Masallah 2 araca , ukku sana ayrı masallah emegının karsılıgını almıssın. Ayrıca 14. sanıyedekı alevli sahne harıka olmus :)
Ö.öztüRk
24-12-2011, 13:31
çok güzel yürümüş a3 :) alev sahnesi harika olmuş
kelalper
24-12-2011, 13:59
Olmalı. Sonra boy hesabında anlaşamıyoruz :D
ben sana 20 boy atsam sen bana 20 boy atsan ne fark edecek kıçımızla gülüp öpüşüp devam edecez. İnsan kardeşine abisine bilenir mi lan.
BMK TypeR
24-12-2011, 15:27
Maşallah iki araçada, utku abinle 3 vites denedınız mı? 75km hızlarda
PPR engineering
24-12-2011, 15:43
aaaa abisi,ne saplamış :D:D:D maşALLAH ikinizede
Masallah 2 araca , ukku sana ayrı masallah emegının karsılıgını almıssın. Ayrıca 14. sanıyedekı alevli sahne harıka olmus :)
çok güzel yürümüş a3 :) alev sahnesi harika olmuş
Daha güzel alevler de varmış denemelerden sonra, kayıtta değillermiş.. İnşallah sonraki videolara :) :) Teşekkürler.
ben sana 20 boy atsam sen bana 20 boy atsan ne fark edecek kıçımızla gülüp öpüşüp devam edecez. İnsan kardeşine abisine bilenir mi lan.
Benim derdim protifetrolü beleşe getirmek. Geçilen ısmarlasın demedik mi :D :D
Maşallah iki araçada, utku abinle 3 vites denedınız mı? 75km hızlarda
Sağol, 3. vites 80 85 gibi denedik, Cupra bir süre yarım boy 1 boy arası önde götürdü, 140 150 gibi yine geçmiştim, ama bu kadar farkla bitmedi..
aaaa abisi,ne saplamış :D:D:D maşALLAH ikinizede
Bizde her bireyin tuhaf hareketleri var biliyorsun. Abim pasif rollingci, baba Ari Vatanen zamanından kalma, gripte alayımıza gider, anne de bindiği arabayı dualarıyla geçirtmez :D :D
Maşallah :)
Maşallah a3 hakkıyla yürüyor Cuprada hakkıyla gidiyor güzel deneme :)
Bülent Raymana Selamlar :D
GokhanRS
24-12-2011, 16:31
cupra ayağını gaza tam basmamıştır :D
BMK TypeR
24-12-2011, 16:36
Sağol, 3. vites 80 85 gibi denedik, Cupra bir süre yarım boy 1 boy arası önde götürdü, 140 150 gibi yine geçmiştim, ama bu kadar farkla bitmedi..
Tahmin ettım onun ıcın sordum, cupra ıcın 80 uygunda 85de yukarda kalıyo bıraz 70 75gıbı basılsa çok daha ıyı gıdıyo:)
GokhanRS
24-12-2011, 16:39
ukku bak kandırmışın bizi :D
Tahmin ettım onun ıcın sordum, cupra ıcın 80 uygunda 85de yukarda kalıyo bıraz 70 75gıbı basılsa çok daha ıyı gıdıyo:)
Her kombinasyonu yapmaya çalıştık ama gidip farkın en çok olduklarını değil, mantıklı olanları koydum :)
3. vites 80 gibi basınca bi süre yanımda kaldı, sonra yine geçtim, tahminimce 3-4 boy farkla bitirdik. Benim 2. vitesim 112'de bitiyor, ona göre düşünürsek, 3. vites 80 a3 için epey alt oldu :)
Cupranın 3. vites 65-70 gibi bastığı da var, ben 2 deydim, onda muhit boyu oldu.
İki taraf için de en mantıklısı 2. vites 55-60 gibi olanlar ki videolar da onlar zaten :)
ukku bak kandırmışın bizi :D
Huyum kurusun, abimi rezil etmek için yaptım. :D
deneme guzel sonucta guzelde utku arka sway bar burclardan sonra ayrı ayrı nasıl degısmeler oldu aracta onlardanda bıraz bahsetsene:D, su ankı genel durumu nasıl sertlık, onden kayma vs..
top speede dogru cupranın yaklasma ıhtımalı varmı sence? 100-250de mesela..
BMK TypeR
24-12-2011, 17:26
deneme guzel sonucta guzelde utku arka sway bar burclardan sonra ayrı ayrı nasıl degısmeler oldu aracta onlardanda bıraz bahsetsene:D, su ankı genel durumu nasıl sertlık, onden kayma vs..
ben sürseydım gecerdım:D
.D:D:D:D 3 85:P yok ya kg hp belli , top sppede dogru belkı ..
kelalper
24-12-2011, 17:33
olm hayatın gırtlak biraz az ye.
O gece göstergede baya döndük, yaklaşamıyor. Ama bir yerden sonra fark çok açılmıyor. Zaten videoda da belli.
Utku'nun şöyle bir spy'ı da var elimde gene o geceden kalma... :D
http://img802.imageshack.us/img802/2607/picture4l.png
Top Gear'ın Golf Mk4 GTI testini izlemişsindir belki, Jeremy Clarkson Mk4 GTI için bi GTI'dan çok alışveriş arabası gibi diyor.. Haksız sayılmaz :)
Bu da linki: Old Top Gear VW Golf Mk4 GTi (http://www.youtube.com/watch?v=5nuv6bBDRSU)
Standart A3 1.8T ile Mk4 GTI hemen hemen aynı.. A3 kilodan sebep olabilir, az daha iyi sonuçlar çıkarmış.. Bu da ikisinin de içinde bulunduğu bir test linki:
Rover 200 Vi – Fiat Punto GT – Bmw 318Ti Compact – Honda Civic VTi – Fiat Bravo HGT – VW Golf GTi – Seat Ibiza GTi 16V – Alfa Romeo 145 Quadrifoglio – Citroen Saxo VTS – Audi A3 1.8T Sport – (http://www.otoalmanak.com/?p=2298)
Şase Golf4, Audi A3 ve Seat Leon Mk1 olarak ortak. Yani standart hali bile mükemmel yol tutuşa sahip olan Leon Cupra R ile Audi A3 aynı şaseye kurulduğuna göre, biraz yapılırsa bu da olur dedim, yanılmamışım :)
Seat Cup'da yarışan Leon Cupra R'larda KW Variant1 kullanılıyor. Onlardan edindim. Uzun yolda da bindiğim arabamın konforu rahatsız edici seviyede bozulmadı ancak Jeremy'nin söylediği "shopping car" durumu ortadan tamamen kalktı :) Arka sway barla birlikte kafadan kayma çok belirgin azaldı. İlla bi yer kayacaksa, arka kayıyor :) Tabi ki düşük viteslerde tam gaz girilen bir virajdan bahsetmiyorum :)
Poliüretan salıncak burçları ve alt şanzıman kulağı ile (dogbone mount) gaz tepkileri belirgin iyileşti. Gaza basınca kafanın havaya kalkıp arkanın yere basma eğilimi standardından oldukça az. Tabiki bunda coiloverların da etkisi var. Aynı şekilde viraj çıkışlarında çizgiden çıkmadan hızlanmak da kolaylaştı. Ön tekerleklerin açıları virajda zorlansalar dahi bozulmamak için epey direniyor :) Askı rotları ve viraj demir lastiklerinin poliüretan oluşu da zamanla oluşan boşlukların yok olmasından sebep bi tokluk yarattı ama onları çok fazla tecrübe edemedim desem yeridir.. :)
Tabiki bunları uyguladığımız arabanın ön takımında, kauçuk bağlantı ve takozlarında iyi durumda olmayan hiç bir parça yok, çok şükür arabamın aldığı bi darbe-hasar da yok.. O yüzden şase rijitliğini koruyor. Hamur olmuş şasede istediğin kadar uğraş olmaz, biliyorsun :)
olm hayatın gırtlak biraz az ye.
:) :) :)
ben sürseydım gecerdım:D
.D:D:D:D 3 85:P yok ya kg hp belli , top sppede dogru belkı ..
O gece göstergede baya döndük, yaklaşamıyor. Ama bir yerden sonra fark çok açılmıyor. Zaten videoda da belli.
Utku'nun şöyle bir spy'ı da var elimde gene o geceden kalma... :D
http://img802.imageshack.us/img802/2607/picture4l.png
Şafo cevaplamış, bana dicek söz kalmamış :)
Evet biliyorum alt yapilarinin ayni oldugunu
ondan dolayi standratta yol tutus kotu, ne derece iyi olur diye dusunmustum
ancak cupra r da. gene ayni alt yapiyi kullanan eski ttlerde s3te kotu degil ancak cokda iyi yol tutusa sahip degiller, yani sinifindaki araclara gore, cupra arkadan kayma problemi var yumusak arkasi, kotu degil ama sinifinda tepelerdede degil, pist sureleride oyleydi..
coille cok iyi olduguna eminim,
Quattro olan tt ve s3un altyapisi cook farkli, hatirlatma :)
Masallah kankacim, sasirmadim :)
Utku emeginin karşılıklarını alıyorsun, kazasız belasız kullan. Megane RS e H&R yay taktık patinaj eğilimi azaldı şükür.
life is life
24-12-2011, 23:35
maşallah iki aracada...
Utku emeginin karşılıklarını alıyorsun, kazasız belasız kullan. Megane RS e H&R yay taktık patinaj eğilimi azaldı şükür.
Sağol hocam, bi de içinde Alp varken foto alalım mümkünse :) :)
maşallah iki aracada...
Teşekkürler..
kelalper
25-12-2011, 10:54
Alp onun altından o arabayı alacak haberi yok.
SekoLive
25-12-2011, 21:38
UTKU maşallah daha yeni izleyebildm videoyu :)
sırayla gelicekdir artık videolar
hakkaten bravo.. Caddebostan sahilde Tın Tın gezerken, yanımdan iki tane 1.8 geçmişti :D
Allahtan gitmeye çalışmamışım, çok talihsiz bir konulu film çekilecekti yoksa :hahaha:
hakkaten bravo.. Caddebostan sahilde Tın Tın gezerken, yanımdan iki tane 1.8 geçmişti :D
Allahtan gitmeye çalışmamışım, çok talihsiz bir konulu film çekilecekti yoksa :hahaha:
Beyaz cooperlı bır arkadasla konusmustuk boyle bır senaryonun oldugu bır gece ,o senmıydı acaba :)
O arkadaş sen miydin hakikaten :)
UTKU maşallah daha yeni izleyebildm videoyu :)
sırayla gelicekdir artık videolar
Teşekkür ettim.. Bikaç video daha gelecek evet :)
mert_leon
26-12-2011, 23:37
maşallah çok güzel gitmiş a3. fakat çekimler daha da bi güzel olmuş :D
GokhanRS
26-12-2011, 23:46
perşembe organizasyonuna geliyormusun?
perşembe organizasyonuna geliyormusun?
Perşembe İstanbulda olma ihtimalim var. Ama kesin değil.
Nedir organizasyon pmle bi detay atar mısın.
Beyaz cooperlı bır arkadasla konusmustuk boyle bır senaryonun oldugu bır gece ,o senmıydı acaba :)
O arkadaş sen miydin hakikaten :)
Aynen bendim o, da araba Gri :D siz yapmayın bari :D
Helal olsun, çok başarılı araçlar. Bi arabada 2 kişi birinde tek kişi vardı sanırım. Marmarise çağırmıştınız da polisten kaçınca goremedim sizi :hahaha:
İki kişinin olduğu arabada yolcu koltuğunda ben vardım.Sahrayıcedit marmarise bekleriz:)
İki kişinin olduğu arabada yolcu koltuğunda ben vardım.Sahrayıcedit marmarise bekleriz:)
Tamam ugrarım bi ara :icon_tup:
Aynen bendim o, da araba Gri :D siz yapmayın bari :D
Helal olsun, çok başarılı araçlar. Bi arabada 2 kişi birinde tek kişi vardı sanırım. Marmarise çağırmıştınız da polisten kaçınca goremedim sizi :hahaha:
Teşekkürler :)
Polisten kaçabildiysen problem yok. :) :)
Can'ın da dediği gibi, Atatürk Cad. Marmaris'de oluyoruz haftasonları.. Bekleriz..