Orijinalini görmek için tıklayınız : fransız araç sahibleri dikkat...
emniyet müdürlüğünden açıklama yapıldı özellikle zeytinburnu ümraniye bağcılar şirinevler bölgelerinde pkk yanlısı olanlar sözde fransa boykotu adı altında eylem planlıyorlar bir kaç araç yakılma teşebbüsü olmuş dikkatli olun..
gerçek mi bu , adamlardaki düz mantığa bak :)
SekoLive
23-12-2011, 12:55
pkklılar bu kararı destekler boykot etmezlerki onların derdi bizimle.
ama olmayacak iş deil... ciddi tırsıyorm
fransız arabaya zarar verince sanki adamın kılına zarar geliyor :) adam satmış olay geçmş bitmiş türkiyem git gide komikleşiyor yaşanmaz hale geliyor
mtahakorkmaz
23-12-2011, 12:58
allah iy etsin milletimiz o deil bari arabadan bi hevesimi alaydım :)
valla gayet ciddi bir durum tırmak ne kelime bu akşam uyku yok.. destekleme şöle adamlar zaten millete zarar vercek yer arıyor.. bahane oldu fransa boykotunu kendi mitinglerine çevircekler.. polis arkaşların hepside aynısını söledi dikkatli ol dedi bize ananons geçiliyor diyorlar....
UmutRıza
23-12-2011, 13:00
valla değil arabama çizik atmak üstüne su atsalar kan dökerim :)
Bende böyle düşünüyorum , bütün meclis karara karşı çıkarken adamlar böyle bir olay yaşanmışsa kabul edilmeli diye açıklama yaptı..
mert_leon
23-12-2011, 13:00
Satin pejo reno lari honda alin :-) bk burdan honda yine prim yapar frandizlarin fiyatlar down:-)
valla gayet ciddi bir durum tırmak ne kelime bu akşam uyku yok.. destekleme şöle adamlar zaten millete zarar vercek yer arıyor.. bahane oldu fransa boykotunu kendi mitinglerine çevircekler.. polis arkaşların hepside aynısını söledi dikkatli ol dedi bize ananons geçiliyor diyorlar....
tam fırsatı ellerinede 2 tane türk bayrağı geçirirler al sana minareye kılıf :)
SekoLive
23-12-2011, 13:03
abi yanlıs anlamada adamlar böyle bişi yapınca en az 50 tane adam oluyorlar ve hepsi demirli sopalı molotoflu oluyor.... basına yansımayan böyle olaylar oldu yakın civarımda malesef haşat olan arabalar kaldı insanların yanına sadece.
Satin pejo reno lari honda alin :-) bk burdan honda yine prim yapar frandizlarin fiyatlar down:-)
vti'lar 37 mi olcak kanka :)
Ahmet Saraçoğlu
23-12-2011, 13:04
o deilde devletler arası ciddi anlaşmazlık olup servis parça tedarikini durdurur yada azaltırlarsa asıl o zaman sçarız:D
Vtı fiyatları tavan yapar yine :)
fransız arabaya zarar verince sanki adamın kılına zarar geliyor :) adam satmış olay geçmş bitmiş türkiyem git gide komikleşiyor yaşanmaz hale geliyor
++ Aynen olan vatandaşa oluyor
logo iptali in
orjinal kaput out
Allah akıl fikir versin alan almış satan satmış vatandaşın canını yakmanın ne anlamı var Allah ıslah etsin.
Allah hepimizi korusun, göz döner yemin ediyorum.. Kan sıçrar beyne..
63owen63
23-12-2011, 13:06
French manikürden , french kiss den,fransız parfümlerinden vazgeçmeyip, türk işçinin çalıştıgı bursada orada burada üretilen arabaları yakın. evet yapın...
Erel sabaha kadar nöbet tutar artık :)
Sportline
23-12-2011, 13:07
tam bizim memlekete göre bir protesto yöntemi çok faydalı çok yaptırımcı :)
poşetçay
23-12-2011, 13:11
salak bunlar ya milli servete zarar weriolar fransaya deil bence bahane
meLaNchoLic
23-12-2011, 13:12
hiç acımam ezer geçerim :D
UmutRıza
23-12-2011, 13:12
abi yanlıs anlamada adamlar böyle bişi yapınca en az 50 tane adam oluyorlar ve hepsi demirli sopalı molotoflu oluyor.... basına yansımayan böyle olaylar oldu yakın civarımda malesef haşat olan arabalar kaldı insanların yanına sadece.
50 değil 250 kişi gelselerde yeriz :)
SekoLive
23-12-2011, 13:13
50 değil 250 kişi gelselerde yeriz :)
maşallah abi :)
japonyadaki tsunamide japon araç sahiplerine yardım etmediklerine göre fransız araçlarına saldırmak kadar salakça bir şey olmaz he ben sıfır fransız bir araba alırmıyım almam onun nedenide farklı :)
AhmetYılmaz
23-12-2011, 14:02
Allahtan mahallenin taşlı sopalı gençleri olarak sabahlara kadar mahallenin köşesindeyiz. :)babamdada 308 var. Sıkıntı. Bu hainler laftan anlamayacağı için karşılaştığınızda elinizde zarar verici maddeler olmalı.
o.çları araba yakmak için sebep arıyorlardı.
lan hevesimizi alamadıkki i**eler :D
HondatugraL
23-12-2011, 14:29
Alın bı Japon kurtulun :D
Sivasta öyle bir teşebbüs de bulunsalar keşke kibriti çaktıkları anda ibiklerine çökeriikkkkkk :D
ondertopcu
23-12-2011, 14:30
106 yı verdik Allahtan 124 var yerli ona bişey yapmazlar heralde :D
o deilde devletler arası ciddi anlaşmazlık olup servis parça tedarikini durdurur yada azaltırlarsa asıl o zaman sçarız:D
aynen haberlerde ilk gördüğümde aklımdan geçeni yazmışın :)
Bu karar da pkk nin araba yakmasini gerektircek bir durum yok bi canmz var ipin ucu kacarsa herkezin gozu karadir bakalm daha neler duyup gorecegiz yazik...
böyle saçma salak sebeplerle gelip arabama dokunmaya yeltenen gözü yiyen varsa gelsinler arabadaki pompalıyı gözüne sokmayı iyi biliriz bizde.. nasıl bir mantık bu git bu kararı alanları boykotla
mmged_jan
23-12-2011, 14:44
biz koreliyiz birader bize komasinko :D
ama ortalığı koruyup kollamakta şart yani
volume81
23-12-2011, 14:48
Nedir bu fransızcıların hali :D Hondadan çektikleri yetmedi şimdi siyasetten çekiyorlar :D
şaka bir yana güzel ülkemde her bişey olur :D
Arkadaşımın 307 Var Aradım Böyle Böyle Saldırırlar Görürlerse Dedim 5-6 Kişi Geziyorlar Arabada Bıçaklar Filan :D Ayık Olsun Saldıranlar :D
mmged_jan
23-12-2011, 15:05
Arkadaşımın 307 Var Aradım Böyle Böyle Saldırırlar Görürlerse Dedim 5-6 Kişi Geziyorlar Arabada Bıçaklar Filan :D Ayık Olsun Saldıranlar :D
o da ayrı bir dert dün otopark parası isteyen 2 zibidiyle tartıştık 1.5 gün çıkamadım karakoldan yaralandılar diye adamdan sayıyorlar olan bize oluyor doğru katlı otoparklara:)
göki nin söylediği gibi zaten mantıkları ...araba yakmaya yer arıyor pez...ler .. yolda klamayın bu ara benzinden :D vermeleri imkansız ötesi aşırı dikkat ve önem veriyorlar.. her yeri uyandırmışlar allahtan şu dönemi bir altatsak.. yeter..
Bence o kalleşler yakalım, parçalar için fransızlara ihtiyaçları olsun diye yakıyordur. Boykot için değil.
mert_leon
23-12-2011, 15:39
vti'lar 37 mi olcak kanka :)
kanka şuan bile 30 larda vti var :D hepten 40 a filan çıkar :D bari benim toyota üç beş bişi kazansa :D
Kasko'da yok, Bağcılar'dayım ... Şuan acayip tırstım bir kaç gün şirkettemi kalsa araç acaba :S
Allah ıslah etsin, böyle şerefsizleri ...
GokhanRS
23-12-2011, 15:42
ayarlamadınız forumca toplanıp bana bi g3 ve mermi arşivi :(
hepiniz için içeri girmeye hazırım bulun verin sempatizanlara sıkmassam adam değilim.
alperkirman
23-12-2011, 15:46
emniyet müdürlüğünden açıklama yapıldı özellikle zeytinburnu ümraniye bağcılar şirinevler bölgelerinde pkk yanlısı olanlar sözde fransa boykotu adı altında eylem planlıyorlar bir kaç araç yakılma teşebbüsü olmuş dikkatli olun..
ibnelerin derdi boykot falan değilya maksat olay çıksın millete zarar verilsin inşallah emniyet çıldırır kafalarına sıkar
Fransızda piyasada peynir ekmek gibi :D daha bugün arkadaşla dedik renault benzinli araba satmıyo diye :D
HondatugraL
23-12-2011, 16:02
Honda hayat onda diye boşa dememişler aga bıkere alıyosun ne boykot ne yarışta ezılme derdı var mis :D
Honda hayat onda diye boşa dememişler aga bıkere alıyosun ne boykot ne yarışta ezılme derdı var mis :D
Fazla fanatiklik iyi değil ama senide boykot ederler bir gün :D
satılık japon honda vti 40.000 tl :)
GokhanRS
23-12-2011, 16:05
ibnelerin derdi boykot falan değilya maksat olay çıksın millete zarar verilsin inşallah emniyet çıldırır kafalarına sıkar
geçicen o işi artık emniyet türkü değil bazılarını koruyor anladın sen.
geçen krolar kavga çıkardı, abi niye almıyorsunu adamları diyorum bizim yetkimiz yok siz dalın şunlara kırın kafalarını gözlerini çıkarın dedi polis bana ya.
vay dedim arkadaş biz onlara vurunca bizi almayı biliyorsunuz herifler üstümüze yürüyünce niye bişi yapmıyorsunuz. gidin dalın diyor yaw :D
sonuç: anlımda çizik ensemde ve sırtımda morarıklar :(
mehmetRS
23-12-2011, 16:06
olmayan megane coupe piyasası sıfır olacak iyice :D zaten travesti arabası diye bir nam yemiş zamanında, sarı birde, renault.. tam yakmalık vallahi.. Allah akıl fikir versin ne diyelim
bizimkine ji sung suba ru etiketi yapıştırayımda fransız falan sanarlar mâazallah.
şaka maka ne yapacaklarını şaşırdı o.ç ları.
bi ara yine böyle bir fransız boykotu olmuştu da , eylemin yanından geçen peugeot un kovalandığına şahit olmuştu. güpegündüz ankara nın meydanında. dikkatli olun
HondatugraL
23-12-2011, 16:23
Fazla fanatiklik iyi değil ama senide boykot ederler bir gün :D
özel olarak yapmasınlar :D
individual
23-12-2011, 16:35
serkan sakla arabayı çıkarma
SekoLive
23-12-2011, 16:37
sanırım otoparka bırakıcam semt cok sakatlaştı bu aralar. 10-20 liradan kaçıp arabadan olmak istemiyorm.
cihazları sökmek lazım araba kaskolu zaten :D yaşanmaz oldu bu ülke polise bile güvenemiyoruz askeri zaten madara ettiler kime güvenicez bu kadar aciz bir hale geldik senin arabanı yakacaklar sen karşı çıkıcan gerekirse o şerefsizlere zarar vercen polis yine seni alıcak yazıklar olsun
satılık boykot yakma sıkıntısı olmayan vtec 2 35.000 tl :D :D
UmutRıza
23-12-2011, 17:52
ayarlamadınız forumca toplanıp bana bi g3 ve mermi arşivi :(
hepiniz için içeri girmeye hazırım bulun verin sempatizanlara sıkmassam adam değilim.
az önce aynısı benim aklıma geldi pompalıyı doldurdum kapının arkasına astım clioyuda yem olsun diye dışarı bıraktım gelen olursa saydıracam heykelimi dikin :)
m.milliyet.com.tr (http://ekonomi.milliyet.com.tr/renault-fransiz-hukumetiyle-temastayiz/ekonomi/ekonomidetay/23.12.2011/1479555/default.htm?ref=sporx)
Mikrop_Ali
23-12-2011, 19:41
106'ları kapalı garajlara saklayın
benim semt yine bası cekiyor.. bir kurtulamadım surdan..
yaparlarmı yaparlar kansız adiler
Varya haberi okuyunca aklıma ilk erel abi geldi :D Sabaha kadar nöbet :D
emirzukak
23-12-2011, 20:21
madem boykot yapıcan g.tün yiyosa yaksana kendi arabanı insanların ne zorluklarla aldıklarını ne yakıyosun bunların hepsi kansız bunları yakıcan alayını yakıcan şerefsizlerin akşam akşam gerdiler milleti.
GokhanRS
23-12-2011, 20:24
ben bu sempatizanlara daldığımda etrafta tonla adam varken 1 tanesi yardıma koşmadı. sizin gibi türkün ben diyerek kendi milletimede sövmek zorunda kaldım orda.
bizimkileri çok sindirdiler herkes hayat mücadelesi bilmemne derken halk tırsak oldu iyice. yazılar olsun.
Pkk fransayi Allahi gibi sever!!
En buyuk destegi onlardan gorur,en rahat orada yasarlar...
Kurtlerin analigina ve pkk nin babaligina soyunmustur fransa!!
ya böyle saçma bir mantık mı var adamlar resmen olay çıkarmaya yer arıyolar
sadece bu sayılan yerler değil bence herkez dikkatlı olmalı böyle bir durum var ise
gerçekten yazık yani arabalara....:(
evet herkes fransanın pkk yı kordugunu söylemiş doğru da.. dikkat çekilen konu bu adamların ... bunu bahane gösterip sanki harbi türk savucunusu gibi kendi eylemini yapmak ... protetolarda karı kılığına giren adam numaradan türkçülük oynar...
fatih(fb)
23-12-2011, 23:32
ben evimde rahat uyuyamayacaksam, rahatımı güvenimi sağladığım şekile karışmasınlar o zaman.
her zaman söylüyorum hergün 2-3 kesin götürürüm bunlardan.
halbuki araçlarımız olaya fransız :D
halilcan9455
24-12-2011, 17:53
RENAULT sahiplerinin endişelenmesine gerek yok .
nasıl olsa halkın % 90 'ı RENAULT u türk sanıyor. :D
Araba yakma girişiminde bulunan ..... lara gelsin
rAVJPnG1U68
ErenErdem
24-12-2011, 18:46
ne güzel diyor doğuş panpa
fransa bayrağı şeklinde stickeri olan bir kaç araç görmüştüm psikopatların ne yapacağı belli olmaz dikkat etmek lazım
Saçma değil mi bölücüler zaten Türkiye'nin alehine olan şeye neden tepki göstersin?
gambit49
24-12-2011, 23:29
hayır adama yayari bile oluyo arabaya zarar verse alinan yedek parca yine adama kar olarak donecek