Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaputun Durumu Hakkında
emretektas
24-12-2011, 09:55
Arkadaşlar bu kaput kaportacı tarafından düzeltilebilirmi :confused:
http://www.hizliupload.com/di-40GL.jpg
http://www.hizliupload.com/di-MUES.jpg
ErenErdem
24-12-2011, 09:56
Düzeltilemez değil ama değişse daha iyi olur.
alt tarafı ne durumda kusaklarda problem varmı ?
geçmiş olsun.. sen mi yaptın birisi mi dokundu?
foto yeni mi çekildi? kar mı yağdı sizin oraya?
emretektas
24-12-2011, 10:01
geçmiş olsun.. sen mi yaptın birisi mi dokundu?
foto yeni mi çekildi? kar mı yağdı sizin oraya?
dün konusunu açmıştım birisi önüme kırdı ani fren yaptı arkadan dokunduk arabası connect olunca altına girdi benim araç tampon gelse hiç birşey olmayacaktı fotoyu bugün çektim ankara kar yağışlı
emretektas
24-12-2011, 10:02
alt tarafı ne durumda kusaklarda problem varmı ?
kuşak dediğiniz yer neresidir tam olarak bilmiyorum
SekoLive
24-12-2011, 10:05
geçmiş olsn ankaraya gelme planım vardı kar bu kadarsa otobusle gelmek mantıklı olacak sanrım
düzeltme konusunda cok düzelmicek gibi deil ama titizseniz illabi yerinde bişi gözünüze batıcakdır
emretektas
24-12-2011, 10:05
Düzeltilemez değil ama değişse daha iyi olur.
değişmesi neden iyi güzelce yapamazlarmı ki
oguzhan999
24-12-2011, 10:07
istanbulda olsan boyasız bile düzelttirebilirdim ,
ayrıca düzelmicek bişey deil işin ehli bi kaportacı hertürlü halleder , bunlar çıtır çerez
kuşak dediğiniz yer neresidir tam olarak bilmiyorum
icerıden cekılmıs resm yokmu ;)
bu çok hafif bir kaza.. bence değiştir, satarken bu fotoyu gösterirsin... hatta değişim anını bile çekebilirsen onun da fotosunu çek..
Bulut Y.
24-12-2011, 10:17
yapılmaz diye bişey yok macun olur boya olur, değiştirsen daha iyi olur bunuda hurdaya vermezsin koyarsın kenara odunluga kömürlüğe aracını satarken gösterirsin iş biter gider.
emretektas
24-12-2011, 10:22
icerıden cekılmıs resm yokmu ;)
içde farların takılı olduğu kısım sanırım bahsettiğin yer çok az bir eğilme var elle bile çeksen düzelcek şekilde
http://www.hizliupload.com/di-A35I.jpg
thedevil
24-12-2011, 10:26
arkadaşların dediği gibi çekiç,çektirme.macun her türlü düzelir o kaput
değişmesi şu yönde güzel olur içerde kuşaklar yamulduysa düzeltilir boyası yapılır sonra bakarsın çekme yapmış dalgalar oluşmuş buda senin canını sıkar kuşak dediğimiz yerlerde kaputun altındaki destek sacları kaputla arasında çekomastik olan sac...durumun müsaitse değiştir kaputu....
thedevil
24-12-2011, 10:27
içde farların takılı olduğu kısım sanırım bahsettiğin yer çok az bir eğilme var elle bile çeksen düzelcek şekilde
http://www.hizliupload.com/di-A35I.jpg
yok kaputun kendi içinin fotosu yani alt kısmını hani kuşakları sordunya onu göstermek için...
emretektas
24-12-2011, 10:42
kaputun altını hiç fotoğraflamadım ama gün içeridinde hallederim
wordsman
24-12-2011, 16:55
geçmiş olsun
ErenErdem
24-12-2011, 17:15
yaparlar ama yine de anlaşılır, değiştiğinde ise eskisinden farksız olacaktır. Günümüz de eski zamanın kaporta ustaları kalmadı malesef.
istanbulda olsan boyasız bile düzelttirebilirdim ,
ayrıca düzelmicek bişey deil işin ehli bi kaportacı hertürlü halleder , bunlar çıtır çerez
oguzhan benım bı kaputum var duzeltırebılırmısn ?
abıcım kaputu yaptr bence hıc bos yere komple deıstırme ıwedıkte el ışcılıgı on numara usta war ıstersen oraya bı sor kesın yapar
emretektas
03-01-2012, 12:46
abıcım kaputu yaptr bence hıc bos yere komple deıstırme ıwedıkte el ışcılıgı on numara usta war ıstersen oraya bı sor kesın yapar
adres telefon bilgisi varmıdır.
sikinti yok bnce. düzelecegini düşünüyoırum.
bence düzgün bi kaportacıya düzelttirin , şahsen araba alırken değişmiş parçası olan arabaları eliyorum direk...
emretektas
03-01-2012, 15:14
bence düzgün bi kaportacıya düzelttirin , şahsen araba alırken değişmiş parçası olan arabaları eliyorum direk...
bende değişen olayını pek sevmem fakat kaputu saklarsam sıkıntı olmaz sanırım
Burak Mehmet
03-01-2012, 16:08
Senin aracının enteresan bir kaputu vardır.ön kısım iki katlı sacdır.bu yüzden işlem yapılması zordur.bazende işlem yapıldıktan sonra kuşaktan atar,rijitliğini kaybeder macunun etkisiylede çatlar...bence değişmesi daha mantıklı...bu arada ön panelde içeride görünüyor farlar sağlammı?
adres telefon bilgisi varmıdır.
ıvedık organızede 88 ın arkasında gur kaporta war unsal usta adaMın adı ıscılıgı super tavsıye ederım
mad_max1978
03-01-2012, 18:35
kesinlikle ünsal,işinin erbabıdır.gözüm kapalı arabayı teslim edeceğim ender ustalardandır.tavsiye ederim.
emretektas
03-01-2012, 19:08
kesinlikle ünsal,işinin erbabıdır.gözüm kapalı arabayı teslim edeceğim ender ustalardandır.tavsiye ederim.
sorsak acaba kaput boyamaya ne alır ?
emretektas
03-01-2012, 19:10
Senin aracının enteresan bir kaputu vardır.ön kısım iki katlı sacdır.bu yüzden işlem yapılması zordur.bazende işlem yapıldıktan sonra kuşaktan atar,rijitliğini kaybeder macunun etkisiylede çatlar...bence değişmesi daha mantıklı...bu arada ön panelde içeride görünüyor farlar sağlammı?
kaputu değiştiricem sol far kırık ön panel çok az eğildi okadar
abı sen unsal abıye gıt anlat durumu forumdan arkadaslar senı tavsıye ettı fılan de cüzi bi fıyata yapar bıde ıçıne sıner yani
emretektas
03-01-2012, 19:46
abı sen unsal abıye gıt anlat durumu forumdan arkadaslar senı tavsıye ettı fılan de cüzi bi fıyata yapar bıde ıçıne sıner yani
eyvallah hafta sonu uğramaya çalışacağım ozamana kadar uygun fiyatlı bir angel bulabilirsem iyi olacak