Orijinalini görmek için tıklayınız : ek kasa honda çıta sökme yardım
arkadaşlar konunun yeri burasımıdır bilemiyorum ama birazda acelem olduğundan buraya açmak zorunda kaldım uygun değilse taşınabilir..
bugün havanında hafif güneşlenmesiyle beraber bi arkadaşla benim arabanın çıtalarını ya mat siyaha boyayalım yada basit kaplamalarla karbonumsu bi görüntüye kaplayalım istiyoruz arabada kırmızı yoğunluğu çok diye bi sürü eleştiri alıyordum özellikle techten:D..
bana en sağlıklısı sökerek yapmak geldi ama nasıl sökülür yapışıkmıdır mandanllarımı vardır bilemiyorum
bilen arkadaşlar yol gösterirse sevinirim:)
chiefkadir
24-12-2011, 11:02
Çıtalar tırnaklı,Kapı iç döşemesini sökün içerden yardımla dışardan ayırın tırnaklarından kırılan olursa tamamlarsınız
Çıtalar tırnaklı,Kapı iç döşemesini sökün içerden yardımla dışardan ayırın tırnaklarından kırılan olursa tamamlarsınız
kapının içine kadar uzanıyor ölemi:beuj:
tamponlar içinde tamponumu sökücem peki?
tamponu indirmek kapı döşemesnden daha kolay :D kapı döşemelerine dikkat et klipsleri oturtamassan bozuk yolda dans etmeye başlar :) boyamak için sökmeye gerek yok maskeleme bandı ve gazeteyle boyayabilrsn aracn üstünde
kapının içine kadar uzanıyor ölemi:beuj:
tamponlar içinde tamponumu sökücem peki?
Evet, tamponları sökmeniz gerekir.
kapıları sökmk işime gelir aslında cam motorlarınıda bi temizlerim çok hantallaştılar ama hava yine souk ve dışarda o kdr uğraşmak kasar gibi gliyo en iyisi üsten güzel ölçü alarak ufaktan bi kaplamayı denemek eğer güzel olursa ztn yaza doğru boyatrım olmadı
camlaryavaş inip kalkıyosa silikon spreyi sık fitillere 2 3 ay sıkıntısız takılmadan çalışır
camlaryavaş inip kalkıyosa silikon spreyi sık fitillere 2 3 ay sıkıntısız takılmadan çalışır
hiç görmedim nasıl bi mekanizma ama ben düz mantık temizleyip yağlamayı düşünüyodum :) silikon spreyi balata spreyi gibi bişi mi?
driftboy
24-12-2011, 11:37
Hiç gerek yok sökmeye. Kağıt bantla güzelce bantla etrafını sonra boya eğer boyayacaksan.
teşekkür ederim bgn dıştan kamplamayı denicez allah izin verirse :)
wd40 gibi ama wd40 ı 1 ay falan dayanıyo silikon spreyi daha uzun ömürlü oluyo bi nevi yağlayıcı bunlar motor mekanizmasını sökmek okadar kolay değil :D
Hiç gerek yok sökmeye. Kağıt bantla güzelce bantla etrafını sonra boya eğer boyayacaksan.
Bencede kaplama yapmak yerine plasti dip ile bantlayıp sökmeden boyamak daha iyi olur hem sağa sola sıçrarsa plasti dip soyulabilen bi yapıya sahip
sametozt
24-12-2011, 15:22
Plasti dip'le yaparsa kağıt bantları sökerken boyayı da kağıt bantlarla beraber kaldırma riski var bence en temizi boyamak
wd40 gibi ama wd40 ı 1 ay falan dayanıyo silikon spreyi daha uzun ömürlü oluyo bi nevi yağlayıcı bunlar motor mekanizmasını sökmek okadar kolay değil :D
sakın ha wd40 yaglı bır sprey camı devamlı kırletır basına ıs acarsın
cam fitilinın ılacı bu ;)
SILIKON SPREY 500ML. (http://shop.wurth.com.tr/silikon-sprey-500ml)
Silikon sprey kullandum bir işe yaramıyor bir müddet sonra..
Bi önceki arabamda bir arkadaşımın tavsiyesiyle arap sabunu kullandım sonuç daha güzel