Orijinalini görmek için tıklayınız : selamın aleykum
CallMeInsane
11-12-2007, 23:48
slm millet yaş 20 uni bitmedi daha calışıyoz ole araba var da yok .... (bu rayı neyin dolrurdunu herkes anlamıstır) . olsada yapması bidert yaptıktan 40 gun sonra helvamı yemeye beklerim :D
emresener
11-12-2007, 23:49
Nickle uyumlu sun SEyittt.. RC ci bi arkadaş aynı zamanda V8-V12 seven bi kişilk amerikancı :D
CallMeInsane
12-12-2007, 00:02
v10 diye bi motor hatırlamıyom kanka ben v6 -v8 -v12 -v24 war baska yok sallama v10 diye :P ayrıca isim wermedim ben nerden biliyon lan sen ismimi :D sjdasdkjhaskjldhas
dorudur amerikan severim japonda severim heralde okyanusa kıyıları war ya ondan oluyo bunlar ama sevmediim tek açar war dır o da şahin hayatta almam binmem tum taksiler şahin olsa taksiyede binmem o derece
hoşgeldin Seyit :) biraz daha ayrıntılı tanıtsaydın kardeşim keşke kendini :D neyse zamanla forum olaylarında tanışırsın zaten herkesle...
gokhan07
12-12-2007, 03:25
hoş geldin
hoşgeldin
şahinsiz bi türkiye düşünemiyom
şahinle ne alıp veremediğin var?
:D Çocuk makarasına yazı yazmış, hoşgeldin konusunda bile insanların üstüne gidiyosunuz..
:D Çocuk makarasına yazı yazmış, hoşgeldin konusunda bile insanların üstüne gidiyosunuz..
ne alakası var üstüne gidip gitmemekle? otomobile hakaret ediyo resmen ki sevenler var sevmeyenler var aynısını vtec yada 106 için söyleseydi olay olurdu ama şahin olunca üstüne gitmekmi olucak şimdi:)
M_PROJECT
16-12-2007, 23:00
bu forumda sen birinin birinin ustune gittigini kac kere gordun ?
emresener
16-12-2007, 23:35
ne zaman şahin gelse trafikte önüne çarpası gelio ve çarpıo bu kardeşimiz :D
CallMeInsane
17-12-2007, 01:05
gencler insanların neyi sewip neyi seweyeceklerine dısardan mudahale edilemez dimi ben kimseye binme an bu arabaya demiyorum emre kardesimin dedii dorudur bu arada :D isten anlamayan adamlar sahine 4 jant bi egzoz takınc modifiye ettik diye dolanıyolar kit oluyorum
arıcada ben kimseye hakaret etmis deilim msajımda ne kadar sewmediimi belirttim alan alsın binsin hayrını gorsun
gencler insanların neyi sewip neyi seweyeceklerine dısardan mudahale edilemez dimi ben kimseye binme an bu arabaya demiyorum emre kardesimin dedii dorudur bu arada :D isten anlamayan adamlar sahine 4 jant bi egzoz takınc modifiye ettik diye dolanıyolar kit oluyorum
arıcada ben kimseye hakaret etmis deilim msajımda ne kadar sewmediimi belirttim alan alsın binsin hayrını gorsun
onu şahin diil bi sürü otomobile yapıyolar sorun şahinde diil onu alanda:)
CallMeInsane
19-12-2007, 03:28
orası ole ama en cok bu aracta war bu olay benim gosumde bu olayın simgesidir o yuzden sewmem
Seyit bugün Ankaraya gidiyorum.. Bu konudaki sıkıntılarını turbo sadık a ileticem :D
artık severmi sabahamı bırakır bilemem :(
CallMeInsane
21-12-2007, 15:39
turba sadıgı izledim gariptirki hosuma gitti la
hoşqeldnn
keyifli formlar.. kardeşş